Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

sesa24 ü listeden çıkarırken tam gelmşti ya.
o gün hiç bişi yazmadan gitti gördün mü.

iyiki çıkarmışız

bu arada kurul kararı ile maonyayı listeye koyduk.
onay istedim senden dün ama sen yoktun dolunay onayladı.

canım sen biraz kendine gel sinirin geçsin yazarsın bende öyleyim birisi neyin var dedikçe insan daha çok ağlama krizine giriyor
seninde deyiminle hazmettikten sonra derdini anlatırsın şimdi daha yeni o yüzden kendine yediremiyorsun
artık bu konuyla ilgili bişey yazmayalım arkadaşlar başak kendini hazır hissettiğinde anlatsın biraz kendini toparlasın...şimdi biz onun kafasını dağıtmasına yardımcı olalım
bende çıkıyorum şimdi yeğenime yiyecek birşeyler hazırlayayım gelirim

tamam kuzummm sen ağlmaaa biz sormayız sana
ne zaman istersen ozaman anlatırsın yada anlatmazsın bebeğimmm hadi başka şeylerden bahsedelim kızlarrrr
DOLUNAYDA baya seksiymiş haaaa çıtır hayunmuş maşallahhhh

nazemir abla nasılsın cnm seninle konuşamadık ne zamandır.
eşin nasıl oldu iyidir inşallah

iyiyim canım sağol eşimde iyileşti şükür
ben yeğenime birşeyler hazırlıyayım geleyim deli etti beni burda okuduklarımdanda birşey anlamıyorum
çok öpüyorum gelirim az sonra

ammanınnnn karılar elden gidiyor... kesin adetler geliyor hormonlar kudurdu yerinden...bağlandınız gene müslime kendinizi dolunay ben bıktım anam bu trioidler den insanı insanlıktan çıkarıyor gebe kalamıyoz... yeşil ben de bir omuz var bacım bana da dayan başakk valla benimde kocamla sorunum oluyor bu erenayefe yokmu 'mis kokulu kocam bir tane kocam ' onun yazdığını okuyom bana motive oluyor...

gel annemmmm kurban olurum o bir damla gözyaşına senin...kuşummmmmm ağlama..

ahhh işyerinde ağlamamaya çalışmanın ne beter bişey olduğunu biliyorumm..
resmen ağlarken gülmeye alıştık..

ofiste tekken ağlıyor,biri gelince otomatik gülüyoruziyice deliye bağlıcaz

ısrar etmicem aşkımm ev ortamında olsaydın bırkmazdım bukadar kolay ama işyerindesin...
sen müsayit olunca yazarsın mis kokulu gülüm benimmm

yaf karacalım ben 3 senedir troid ilaç kullanıyomm ,kontrolleride aksatmıyomm annemm halamııı ondan hamile kalamıyom sence?

bizim doktora sordumm yooooooooooo çekti bana...hamile kalabilirsin..bi engelin yok dedii....:44:

sağol yeşilimm....başak ve karacal dan sonra topiğin seksisi beniiiiiiiiiiiiiiiiiiimm:)

bak dolunayım ben haksız değil demiyorum ki zaten
önce dok. mevzusunu anlatayım ben dok değiştim geçen sene ama o kadar soğuk bi dok rastladımkii ancak 6 ay dayanabildim bana sağlıklısın olmaması için sebep yok dedi,adet sök. verdi tamam dedi gönderdi ama benim doktorum çok ilgili ve anlayışlı memnunum yanii
eşimin demek istediği ben bu aralar dok. gitmeek için ona söz vermiştim ama hazır değilim tedaviye
kendimi avutamıyorum ben 2 günde bir dok. gidemem bu psikolojiyleee
oda beni anlamıyor bu konuda zaten kiloluyum ilaçlar fayda etmeyince bide hormon ilacı alıyomm daha da kilolu olmak istemiyorumm
bebeğim olmasını benden çok kimse istteyemezz içim sızlıyor yavrumun yaşıtlarını görünceeee
o gidicez ve olcak sanıyo sanırım, ama allah nasip etmeyecekse etmeyecek o bunu anlamıyor bazen dok gitmekte çözüm değil
ama beni anlayıp rahatlattığın için sağoll çok iyi geldi yazdıkların da ben adama git de beni boşa dedimm manyaklığa bak şimdi bana serin davranıyo bitanem kırıldı çok feciii

inşallahh erenayımmm....
inşallah iyi gelir bu kür..
bide bakmışsın benimmmm erenayımmmmm böleee olmuşş
:119:

aynen ablacım çok haklısın
ne güzel değiştirdin konuyu
biraz çöp bacak gibi geldi bana
gördüm tatlı kuşum ama nasıl koycam bunu ben :44:
koymak zorunda ddilsin annem ben yaptın diye.
sadce göstermek istedm sana
sağol annem bitanesiniz siz.
benim burda anlatabileceğim hiç arkadaşım yok.
kimseye hiç bişeyimi anlatmam .
hep içimdedir hep.
iyiki varsınız.
şimdik bi sürü arkadaşm oldu

aynen canım maonya hariçç bi pişmanlığımız olmadı daha
olsun ha dolunay ha myhoş ha pınar onaylansın da kim olduğu önemli değill
ben bu konuda hepinize örneğim demekki ama kompleks yapmayın benim kocam gibi mükemmel olamaz hiçbir koca bak başak bu yüzden derdini yazamıyooo
benim kocamdan aşağı kalır kocası diyee
ama şakası bi yana benim mis kokulum varyaaa ah ah içerde yatıyo arada gidip kokluyom uyurken bile rahat yok adama bendenn
inşallahh erenayımmm....
inşallah iyi gelir bu kür..
bide bakmışsın benimmmm erenayımmmmm böleee olmuşş
:119:
amin hepimiz beraber olalım inşallahh hep bööle dua ediyom ben

yok bebeğim geçmişe bakmana gerk yok yazmdm zaten ne olduğunu.
hazmedince geçen şeylerden
karı-koca mavzuları

geçer be canım olur öyle şeyler ufaktan sıkma canını

aynen valla ben akşamları pek girmezdim ama şimdi bağımlılık yaptı arıyorum sizi

başak ve karacal dan sonra topiğin seksisi beniiiiiiiiiiiiiiiiiiimm:)

aboowwww hürrem duymasınn:18::18::18:

sende o psikolojiyle öyle söylemişsin çokta büyük bir şey değil ama tabiki eşin kırılmış...

aynı şeyi o sana söylese...neyse tatlımm..sandığımdan dakolay hamile kalacaksın sen

ah bee canımmm 3kilo fazla 5kilo az ne farkeder bee tatlımmm koyver gitsin...nasılsa bebek olunca patır patır verecen o kiloları..

bebişin herhalde annem rahat rahat uyusun onu bekliyiimm demicek,zır zır ağlayıp uyandırcak,hizmet ettircek kendine sıpa

yaa ban belki bininci kez söylüyorumm benimm komşum var rahat 100kg var hatun boyu 170 falan kız hamile kaldı o kiloyla ve
yemin ediyorum 9aylık hamileliğinde öyle fit bir vücudu oldukii...

kızımmm nooldu sana dedim bune güzelllik? sorma dedii bebişin hediyesi bana...

ne güzel değiştirdin konuyu
biraz çöp bacak gibi geldi bana

koymak zorunda ddilsin annem ben yaptın diye.
sadce göstermek istedm sana

zaten ben bu avatarı bulduğumda hareketliydi ama buraya
koyunca hareketsiz oldu :44: seninkini alayım bide bakim
farklı kaydetsem sonra eklesem olurnu ki du bi deneyim

off kızlar ya ben ayaklarımı ısıtamıyorum buz gibiler şimdi sıcak su torbasıyla ayaklarımı ısıtmaya calışıyorum...bide hala sık wc ye gidiyorum...karnımada ara ara agrı giriyo hep tamam regl geldi diyorum bişey yok...ne zormuş bu bekleme süresi inş hayırlısı olur...

ayy eridim yazdıklarını okurken bile inşallah ben bi anne olayımda varsın uykusuz kalayım ben zaten uykusuzluğa dayanıklıyımm
inşallah bebeğim sağlıklı gelsin de kilo neymişşş onu takan yok benim sorunum doktor kilo verirsen daha kolay olur diyo da ben üzülünce yerimm,misafirim hiç bitmezz nasıl vereceğimki geçen hafta gördün yoğunluğumu neyse kader kısmet işteeee.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…