siz bööle yazınca ben hüngür fışkırık oluyom haberiniz yok
iş yeri burası farkedecekler şimdik .
bende seni seviyom adaşım kurban olurum size.
anlatmaya hazır diilim galiba. yazarsam boğulurum
dolunay avatarından etkileniyom.
daha bi abla ruhlu görüyom seni.
omzuna koymak istiyom başımı
nazemir abla nasılsın cnm seninle konuşamadık ne zamandır.
eşin nasıl oldu iyidir inşallah
adaşım bunu görmedin mi ben yaptımmmm
ammanınnnn karılar elden gidiyor... kesin adetler geliyor hormonlar kudurdu yerinden...bağlandınız gene müslime kendinizi dolunay ben bıktım anam bu trioidler den insanı insanlıktan çıkarıyor gebe kalamıyoz... yeşil ben de bir omuz var bacım bana da dayan başakk valla benimde kocamla sorunum oluyor bu erenayefe yokmu 'mis kokulu kocam bir tane kocam ' onun yazdığını okuyom bana motive oluyor...
tamam kuzummm sen ağlmaaa biz sormayız sana
ne zaman istersen ozaman anlatırsın yada anlatmazsın bebeğimmm hadi başka şeylerden bahsedelim kızlarrrr
DOLUNAYDA baya seksiymiş haaaa çıtır hayunmuş maşallahhhh
Erenayımm...etkisinden kurtulmanın çok zor olduğu acı hatıraları mucizeye dönüştürmek için ikinizde aynı şeyi istiyor olmanız lazım...
eşin haksız değil...sende öyle..ama eşin için bir fedakarlık daha yapman lazım...
istersen daha önce gittiğin doktorlara gitme..başka bir doktor bul kendine..mümkünse yanında rahat olabileceğin kafa dengi biri olsun...
sil baştan de..bak tatlım..sonucu ne olursa olsun daha önce hamile kalmışsın...buda demek olyorki eşinde sende sağlıklısın...varsa püürüzler onlarda ufak tefek ilaçlarla hollolur..
hem yeni hamileliğinde daha dikkatli olursun...kontrollerini aksatmaz ve hayırlısıyla sağlıkla alırsın bebeişini kucağına...
sizin durumunuza çiviyi çivi söker diyeceğim..kaybettiğin bebişin herzaman kalbinde olacak..hatta 4tane çocuğun bile olsa...benim annemde 3..çocuğunu doğurduktan emzirdikten 4 saat sonra kaybetmiş..hala neden öldüğünü bilmiyor..
vee daha geçenlerde konusu geçti..4kardeşiz biz ama hala kaybettiğim abimden bahsederken gözleri dalıyor..Allah sizlere uzun sağlıklı ömürler versin diyor...iyiki biz varmışız..inşallah seninde olacak tatlım...
üzüntülerini sıkıntılarını hafifletecek meleğin gelmek için senden haber bekliyor..ben buna inanıyorum..
eşinde hazır..umarım çok kısa sürede sende hazır olursun...
sen bi dene bakalım...olmazsa vallahi gel beni bul,ben burdayımmm tatllı arkadaşımm...:13:
kızlar böğürtlen kökündenmidir bilmem ama bendede aşırı hassasiyet ve şişme varr
adet sendromu desem diil daha var ona böğürtlen etki ediyo galibaaa
işe yarıyo demekkiiiii....
bakalım sonucumuz nolcekkk
aynen ablacım çok haklısıncanım sen biraz kendine gel sinirin geçsin yazarsın bende öyleyim birisi neyin var dedikçe insan daha çok ağlama krizine giriyor
seninde deyiminle hazmettikten sonra derdini anlatırsın şimdi daha yeni o yüzden kendine yediremiyorsun
artık bu konuyla ilgili bişey yazmayalım arkadaşlar başak kendini hazır hissettiğinde anlatsın biraz kendini toparlasın...şimdi biz onun kafasını dağıtmasına yardımcı olalım
bende çıkıyorum şimdi yeğenime yiyecek birşeyler hazırlayayım gelirim
ne güzel değiştirdin konuyutamam kuzummm sen ağlmaaa biz sormayız sana
ne zaman istersen ozaman anlatırsın yada anlatmazsın bebeğimmm hadi başka şeylerden bahsedelim kızlarrrr
DOLUNAYDA baya seksiymiş haaaa çıtır hayunmuş maşallahhhh
koymak zorunda ddilsin annem ben yaptın diye.gördüm tatlı kuşum ama nasıl koycam bunu ben :44:
sağol annem bitanesiniz siz.gel annemmmm kurban olurum o bir damla gözyaşına senin...kuşummmmmm ağlama..
ahhh işyerinde ağlamamaya çalışmanın ne beter bişey olduğunu biliyorumm..
resmen ağlarken gülmeye alıştık..
ofiste tekken ağlıyor,biri gelince otomatik gülüyoruziyice deliye bağlıcaz
ısrar etmicem aşkımm ev ortamında olsaydın bırkmazdım bukadar kolay ama işyerindesin...
sen müsayit olunca yazarsın mis kokulu gülüm benimmm
aynen canım maonya hariçç bi pişmanlığımız olmadı dahasesa24 ü listeden çıkarırken tam gelmşti ya.
o gün hiç bişi yazmadan gitti gördün mü.
iyiki çıkarmışız
bu arada kurul kararı ile maonyayı listeye koyduk.
onay istedim senden dün ama sen yoktun dolunay onayladı.
ben bu konuda hepinize örneğim demekkiammanınnnn karılar elden gidiyor... kesin adetler geliyor hormonlar kudurdu yerinden...bağlandınız gene müslime kendinizi dolunay ben bıktım anam bu trioidler den insanı insanlıktan çıkarıyor gebe kalamıyoz... yeşil ben de bir omuz var bacım bana da dayan başakk valla benimde kocamla sorunum oluyor bu erenayefe yokmu 'mis kokulu kocam bir tane kocam ' onun yazdığını okuyom bana motive oluyor...
amin hepimiz beraber olalım inşallahh hep bööle dua ediyom beninşallahh erenayımmm....
inşallah iyi gelir bu kür..
bide bakmışsın benimmmm erenayımmmmm böleee olmuşş
:119:
yok bebeğim geçmişe bakmana gerk yok yazmdm zaten ne olduğunu.
hazmedince geçen şeylerden
karı-koca mavzuları
iyiyim canım geçmişe göz attım biraz
evet eranayda gamzelalda girmiş ben akşam hiç giremedim hatta en son 750 de kalmıştım hala o sayfaya giremiyorum
nasıl canım sıkıldı kk ye giremeyince, okadar alışmışımki girmeyince boşlukta hissediyorum
başak ve karacal dan sonra topiğin seksisi beniiiiiiiiiiiiiiiiiiimm:)
bak dolunayım ben haksız değil demiyorum ki zaten
önce dok. mevzusunu anlatayım ben dok değiştim geçen sene ama o kadar soğuk bi dok rastladımkii ancak 6 ay dayanabildim bana sağlıklısın olmaması için sebep yok dedi,adet sök. verdi tamam dedi gönderdi ama benim doktorum çok ilgili ve anlayışlı memnunum yanii
eşimin demek istediği ben bu aralar dok. gitmeek için ona söz vermiştim ama hazır değilim tedaviye
kendimi avutamıyorum ben 2 günde bir dok. gidemem bu psikolojiyleee
oda beni anlamıyor bu konuda zaten kiloluyum ilaçlar fayda etmeyince bide hormon ilacı alıyomm daha da kilolu olmak istemiyorumm
bebeğim olmasını benden çok kimse istteyemezz içim sızlıyor yavrumun yaşıtlarını görünceeee
o gidicez ve olcak sanıyo sanırım, ama allah nasip etmeyecekse etmeyecek o bunu anlamıyor bazen dok gitmekte çözüm değil
ama beni anlayıp rahatlattığın için sağoll çok iyi geldi yazdıkların da ben adama git de beni boşa dedimm manyaklığa bak şimdi bana serin davranıyo bitanem kırıldı çok feciii
ne güzel değiştirdin konuyu
biraz çöp bacak gibi geldi bana
koymak zorunda ddilsin annem ben yaptın diye.
sadce göstermek istedm sana
aboowwww hürrem duymasınn:18::18::18:
sende o psikolojiyle öyle söylemişsin çokta büyük bir şey değil ama tabiki eşin kırılmış...
aynı şeyi o sana söylese...neyse tatlımm..sandığımdan dakolay hamile kalacaksın sen
ah bee canımmm 3kilo fazla 5kilo az ne farkeder bee tatlımmm koyver gitsin...nasılsa bebek olunca patır patır verecen o kiloları..
bebişin herhalde annem rahat rahat uyusun onu bekliyiimm demicek,zır zır ağlayıp uyandırcak,hizmet ettircek kendine sıpa
yaa ban belki bininci kez söylüyorumm benimm komşum var rahat 100kg var hatun boyu 170 falan kız hamile kaldı o kiloyla ve
yemin ediyorum 9aylık hamileliğinde öyle fit bir vücudu oldukii...
kızımmm nooldu sana dedim bune güzelllik? sorma dedii bebişin hediyesi bana...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?