off kızlar ya ben ayaklarımı ısıtamıyorum buz gibiler şimdi sıcak su torbasıyla ayaklarımı ısıtmaya calışıyorum...bide hala sık wc ye gidiyorum...karnımada ara ara agrı giriyo hep tamam regl geldi diyorum bişey yok...ne zormuş bu bekleme süresi inş hayırlısı olur...
ayy eridim yazdıklarını okurken bile inşallah ben bi anne olayımda varsın uykusuz kalayım ben zaten uykusuzluğa dayanıklıyımm
inşallah bebeğim sağlıklı gelsin de kilo neymişşş onu takan yok benim sorunum doktor kilo verirsen daha kolay olur diyo da ben üzülünce yerimm,misafirim hiç bitmezz nasıl vereceğimki geçen hafta gördün yoğunluğumu neyse kader kısmet işteeee.....
kızım delisin sen
ben şu çok bilmiş doktorlara ayılıp bayılıyorum yaa..
kızaaamm aç kullaklarını dinleee beni..
hamileliğin kiloyla alakası yok hatta şöyle bi tez bile yapabilirim
şişmanlar daha çabuk hamile kalıyoo..
(lafım meclisden dışarı)
geçen mayısta benim şişko bi kuzenim evlendi..böyle 4x4 flan...kızın 2ay sonra hamile haberi geldi..
kapıkomşumu söylemiştim..
ayrıca bi komşumunda hamiş kaldığını yeni öğrendim..üstelik boyuda 1,50falan.. o pigme bile hamile kalmış
yani halaaa kiloyu dert ediyosan sen bilirsin...
sapığım sapıkk kıız içim eriyo onu görünce hala ilk gördüğümdeki gibi oluyomm
7 yıl oldu evleneli hala camlarda bekliyom çok aşığım ben yaaa
işe gidince üzerinden çıkardığı kazağını koklayarak uyuyom,yastığını kokluyoomm
seviyom napiimm kıymetlim o benimmmmm mis kokulumm canım nefesim o benim içime sığmıyo sevgimm anlatacak kelime yok aşkımııııı
yok canım ya şimdi yapmak hic icimden gelmiyo bi kac gün bekliycem...her an adet olabilirim cünkü...pelinim bi koşu test alıp yapsana çiçeğim...:13:
aç kuzum petekleri daya ayğınıda peteğe koy karnına sıcak su torbasını da
temmennimiz bebekten olmasından yana ama üşüttüysende çare olur bide ıhlamur içç için ısınsın papatyada olur hee
hürremi unuttuk yaf iyimi...
hüürremden sonra da ben olayımm...ayy hatta ben seksi olmayayımm..bu yaştan sonra yok artık
hep böyle olun inşallah canımm...valla böyle bi aşkın meyvesi olacak sıpa çok şanslııı
seviyom napiimm kıymetlim o benimmmmm mis kokulumm canım nefesim o benim içime sığmıyo sevgimm anlatacak kelime yok aşkımııııı
kıs çağırma kız şunları aa bebekten onlar bebektenyok canım ya şimdi yapmak hic icimden gelmiyo bi kac gün bekliycem...her an adet olabilirim cünkü...
dediklerini yapıyorum canım belkide üşüttüm ya cünkü adetim gelcek gibi geliyo bana bakalım hayırlısı olsun inş...ıhlamur iciyim daha kötü olmadan sagol tatlım...
ne diyon sen aynı yaştayız yaş 32 ama iş bitmedi şükürler olsun yawrum
yok derdim yok doktor delirtiyo beniiiii
keşke bi hamiş olayımda 150 kg olsam gıkım çıkmıcak annem
valla sen benim hem psikiyatrım ol hemde zayıflama koçom ama ben pek kurallara uyamıyom kiii
amiinn hepimizin yuvaları şenlensin inşallahhhhhmaşallah canım ya rabbim nazarlardan korusun...inş bu güzel yuvaya en kısa zamanda allahım bir bebiş nasip etsin
ay bende kocacıma aşığım 12 sene oldu evleneli ama onu çok seviyorum akşam eve geldiğinde içim kıpır kıpır oluyo kalbim atıyo aşkııııııııım benim kocam dünyaya bi daha gelsem yine kocamla evlenirdim
kıs çağırma kız şunları aa bebekten onlar bebekten
aynı hızla yola devam diyosun yaniii
kıs çağırma kız şunları aa bebekten onlar bebekten
aynı hızla yola devam diyosun yaniii
amiinn hepimizin yuvaları şenlensin inşallahhhhh
ben yalnız değilim yaniii:130:seni seniiii
cnm sen resmin orjinalini koy buraya ben onu hareketli olarak yapiyim.zaten ben bu avatarı bulduğumda hareketliydi ama buraya
koyunca hareketsiz oldu :44: seninkini alayım bide bakim
farklı kaydetsem sonra eklesem olurnu ki du bi deneyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?