Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

SİNİRLENMEDİNMİ SEN
sözlü yapacaklar.bakacaklar çok saçma soru soruyosam almıcaklar herhalde..birde trombosit sayıma bakacaklarmış:18:
HADİ BAKALIM İNŞALAH ÇALŞTIĞIN YERDEN SORRLAR:18:
bak egeyi öne sürüyoki afedelim

bende basaka vurasim geldi
yapuklu
delümü ne abinin sinirini benden çoıkaRIYON ZAAR:100:

evet kocan sonçta

ege uyanık zatende tek elimle yazmaya çalşıyorm arada
tam kk manyağıyız he
Canım sıkılmıyo iyi oluyo

bende de arada kk manyağı oluyorum
bazende giresim gelmiyor
zaten ege fırsat vermez canın sıkılmasına

neyse ben kaçtım iyi gecelr

muco canım sanada iyi gecelr geç geldin birazcık muhabbeti kaçırdın

Len amma kaynatmışsınız haa nasıl okuycam şimcik 20 sayfayıı :44: durdunuz durdunuz bu gecemi çeneniz düştü hayırdıır kızlar bu arada sonunda ana kucağım gelmiş siteye bende tesadüfen bi baktıydım anaaa geldiğini görünce inanamadım hemen kocişin kartı aldığım gibi verdim siparişimii ay inşallah sorunsuzca gelir yaa annemlerin eve gitcek bakalım umarım sorunsuzca gider Tiny Love 3`ü Birarada Uykucu Ana Kucağı (18 Kg) Kırmızı - e-bebek.com

yuzsuz demekkı
o kadar onun cocuk sayısı kız hurremle ılglı tam 15 kıtap okudum cok sewıyorum onu ogg ıbrahım pasada geberıyoo cook mutluyum

ay evet bende hürremciyim bende okumuştum kitabını jele demet altınyeleklioğlunun sultanlar anlattığı serisi harikaydı tabi en güzel kitabıda moskof cariye hürremdi 800 küsür safyayı bi solukta okuduydum vallaa hee suyu ısındı iyice ibonun bi halt sanıyo kendini gebersin artık yeter bu kadar durduğu dizide ondan sonrada sıra garibim mustafaya gelcek gerçi ona üzüldüydüm bak bi kusuru yoktu garibimin hiç :26:

dimi harika bi duyguu ben şimdi daha net hissediyom 1 haftdır güçlendi hareketlendi oğluşum bayaa

Cnm tup bebek yaptirmisti ama ilk denemesi degildi yanilmiyosam
Negatif sonuc alip hemen pesine dogal yolla gebe kalmisti betasida yukseliyordu
Ama olmamus demekki ama dogal yolla gebe kalabildi bu iyi bise bence:26:

hadi yaa tüp bebekte tutmadı hemii? neyseki kendi hamiş kalabilmiş sonrasında inşallah bidaa öyle acılar yaşamazda bu sefer kendiliğinden ve sağlıklı olur yavrusu yaa allah kimseyi evladının yokluğuyla acısıyla tabi bide eşinin acısıyla sınamasın yaa :18:

kız daha bismillah yarıdasın daha nasıl büyüdüde çatladıki okadar yaa benimkilerde pek değişiklik yok sağ biraz büyüdü gibi ama hayla 80 takabiliyom çatlak falanda pek yok bende göbiş kocaman oldu benim kiloda göbeğe gitti ama göbekte henüz çatlak falan yok bi yan etimde bi kaç tane var bide küçük olan sol göğsümün alt tarafında 3 kısa çizgi halinde çatlak var büyümedide o nasıl niye çatladı anlamadım neyseki çok belli diil hee yan etlerimde çatlamayaydı iyiydi kırmızı mor gibi rengi sankim bi yere çarpmışımda morarmış gibim duruyo küçük küçük 3 tane şey var ama bayadır var oda tabi ne ilginç bi çatlaak

slm millet yeni üyelerdenim negüzel burdaki bi çok arkadaş hamiş tedavi görüp hamiş klan arkadaşlar anlatırmısınız yaşadıklarınızı ne gibi sorunlarınız vardı

neey 5 aydırmıı kız biz hayla yapıyoz ya yaa daha bu akşam oldu hemide sonuncusu anam herif bana dayanamıyo hiç 34.haftamda gidicem nasılsa ozamana kadar bi sorun olmazsada yaparık heralde gene ara ara

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…