bizimki biraz uzun sayılır biz aynı köydeniz eşim aynı zamanda enişteminde akrabası oluyor bursadan beraber köye geliyorlar bende başka bir şehirden gidiyorum
eşimin evinde yemek yerken beni zorla eve sokuyorlar gel yemek ye diye ablam
bende girmek istemiyorum ilk öyle gördüm ama benim tipim değildi hiç ilgilenmedim
sonradan ben ablama gidiyorum bursaya ablamlarda tekrar karşılaşıyoruz orada ama yine birşey yok tabi aramızda sonra 3 karşılaşmamızda ablam dedi onun hakkında ne düşünüyorsun diye ablam aklıma soktu aramızı yaptı bazen eşim takılır ablan yaktı bizi diye
kaç zaman görüştünüz
3.görüşmemizde arkadaşlığımız başladı zaten hemen arkasındanda eşim hemen evlenmek için acele etti ama herkes öğrenince ve kabul etmeyince kaçalım dedi bende hiç kaçmayı düşünmedim yapamam dedim bana küstü ayrıldık
ve 8 ay sonra tekrar görüşmeye başladık ve 4 ay kadar görüştükten sonra kaçtık çünkü başka türlü evlenemeyecektik
sen nasıl tanıştın eşinle
ne güzel yaa önemli olan pişman olmamak. sende iyiki yapmışım diyorsun eminim
benim halamın oğlunun düğünde istanbul a geldim düğün için.
benim hala oğlunun eşinin bakınca off dedirtecek bi kardeşi varmış meğer
ben lise 2yi yeni bitirmiştim..
ben 16 o 18 yaşında.
sadece hayallerimi süsleyebilecek bir güzelliği vardı.
asla bana bakmaz, kendimi onunla düşünmemeliyim, boş hayallere kapılmamalıyım
diye düşündüğüm için hiç bişi beklemedim ondan.
düğünde hani ilk açılışta dans edilir ya. mum falan tutulur.
benim elimde mumlarla kalmştım.:44:
o nu çağırdım dans edelim diye.
iştee ellerini tutmştummmmm.
daha sonra düğün esnasında gelin masasında oturan ablasından aramızı yapmasını istemiş meğer.
sonra ben ankaraya döndüm.
ablası beni aradı konştu falan."kardeşim numaranı istiyor" vereyimmi dedi".
ne duruyosun versene dedim
bayağı bi inanamadım. acaba yanlışlıkmı oldu diye.
sonra o ist.da ben ankara da sadece tlfda konuşarak 5yıl geçirdik.
beraber büyüdük gibi oldu.
ben 22 oldum o da 24 oldu.
evlendik sonunda
yok canım ben daha lise öğrencisi tipinden ne beklersin ki.sende fena değilmişin demekki hemen numarını istediğine göre... hem 5 senede az değil hani beklemişsiniz...sende inşallah pişman olmazsın
evet hiç pişman olmadım şükür inşallahda pişman olmam ömrüm boyu....bizde ayrı şehirlerdeydik hep telefonla görüşürdük ozaman cepte yoktuki rahat rahat konuşalım herkes uyuyunca bazen telsizi telefonu alıp yorganın altına girip konuşurdum kimse dymasın diye
bizim içimde ablam eşime söylediğinde olmazki demiş vermezler demiş adam biliyormuş baştan kabul etmeyeceklerini ama nasip oldumu kimse karşısında duramıyor işte
yok canım ben daha lise öğrencisi tipinden ne beklersin ki.
eşim şimdi itiraf ediyor bana ne biçim giyiniyordun diyor
kendimle onu yakıştırmamıştım anlayacağın.
ama gönül işte ota da konuyo b.ka da konuyo
gerçekten kısmet olunca kimse önüne geçemiyor.
hani derler ya kısmette varsa gelir hintten yemenden
kısmette yoksa ne gelir elden.
uydu mu ortama bilmiyorum ama.
kısmetle ilgili olunca söylemek istedim
bu erenay nerde yaa kocası 10da gidiyodu. gece gelcem didi
sen nasılsın ablacım evliliğin istediğin gibi mi?neden lise öğrencisi olupta fıstık gibi kızlar var hem seni beğenmeseymiş hemen numaranı istemezdi erkeklik gururunu kurtarıyor işte
uydu uydu tamda cuk oturdu yani tamda lafın üstüne
evet eranay şimdi benimde aklımdan geçiyordu kesin misafiri vardır
sen nasılsın ablacım evliliğin istediğin gibi mi?
ya da şöyle sorayım eşlerin birbirlerini değiştirmeye çalşma çabası biliyorsun ki yanlştır.
olduğu gibi kabul etmelidirler.,
sen bunu başarabiliyormsn
geldim geldim kulaklarım çınladıııyok canım ben daha lise öğrencisi tipinden ne beklersin ki.
eşim şimdi itiraf ediyor bana ne biçim giyiniyordun diyor
kendimle onu yakıştırmamıştım anlayacağın.
ama gönül işte ota da konuyo b.ka da konuyo
gerçekten kısmet olunca kimse önüne geçemiyor.
hani derler ya kısmette varsa gelir hintten yemenden
kısmette yoksa ne gelir elden.
uydu mu ortama bilmiyorum ama.
kısmetle ilgili olunca söylemek istedim
bu erenay nerde yaa kocası 10da gidiyodu. gece gelcem didi
aynen kalabalık olunca aklıma gelmedi girmek ama kulaklarım çınladı geldimneden lise öğrencisi olupta fıstık gibi kızlar var hem seni beğenmeseymiş hemen numaranı istemezdi erkeklik gururunu kurtarıyor işte
uydu uydu tamda cuk oturdu yani tamda lafın üstüne
evet eranay şimdi benimde aklımdan geçiyordu kesin misafiri vardır
maaşallah ablacım bide evliliği oturtmaya çalşma evresi var ya o zamanlar çok zor oluyor.biz ikimiz çok zıttız aslında sevdiğimiz şarkılar olsun yada mesela ben kitap okumayı falan çok severim eşim hiç sevmez ama pek birbirimizi değiştirmeyi çalışmayız
beraberliğimiz uyum içinde devam eder
mesala yolculuk yapıyoruz bazen ben onun sevdği şarkıları dinlerim bazende o benim sevdiklerimi dinler ...bazen yalnızken giymemi istemediği kıyafetler vardır kendince çok yakıştırdığı için yanındayken giymemi ister bende yalnızken giymem yanında giyerim çok öyle sürtüşmemiz olmaz
kankeytoo zıbarmıyasıca karı 10dan beri seni bekliyom
maaşallah ablacım bide evliliği oturtmaya çalşma evresi var ya o zamanlar çok zor oluyor.
inşallah sevginiz saygınız hep artarak devam ederrrrrr
slm kizlar nasilsiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?