Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

eroşcum kocanla barştın mı daha doğrusu devirdiğin çamı diktin mi geri

slm kızlar başlık ilgimi çektide bi bakiim dedim benide aranıza kabul edermisiniz bende bebiş istiyorumda ama..
ağlama annesi ağlamaaa oyy kıyamam ben sana.
tabii biz gelen herkesi bağrımıza basarız.
neşeyle yumurtlayıp zevkle doğurcaz burda.
istersen sende bizimle burda neşeyle yumurtla

hatçeeeeeeeeeeeeeee kız saçını başını yocam senin nerdesin sen hatun niye ihmal ediyon bizi.
biz seni bağrımıza bastık oysaki

canim benim ne yapiyim ben fazla giremiyorum dort gozle kizimin yatmasini bekliyorum sizinle konusayim okulda tatil uyumuyor ben uyuyom ama o uyumuyor yoksa sizi hic ihmal edermiyim .

genelde 11de en geç 1 e doğru kalkıyorum
ablamla konuşuyorum
vay tam benim kalemimsin yaaaaaaaaaaa

sana söz veriyorum nazocum işten çıkınca seni bu topikte yalnız bırakmıycam

bende geç kalkarım hep evde olsam. öğlen 12-1
bana mısın demem. çok uykucuyumdur.
ama gece de otururum sabahlara kadar

canim benim ne yapiyim ben fazla giremiyorum dort gozle kizimin yatmasini bekliyorum sizinle konusayim okulda tatil uyumuyor ben uyuyom ama o uyumuyor yoksa sizi hic ihmal edermiyim .
okul tatilmi?
siz hangi memlekette yaşıyosunuz

ha hafta sonu tatili mi diyosun.
valla bi an hafta ortasındayız sandım

ağlama annesi ağlamaaa oyy kıyamam ben sana.
tabii biz gelen herkesi bağrımıza basarız.
neşeyle yumurtlayıp zevkle doğurcaz burda.
istersen sende bizimle burda neşeyle yumurtla

inşallah yaa bende polikistik over var yumurtalarım tembel çalışıyomuş bebek istiyorum diyede progesteron 100mg diye bi ilaç kullanıyorum yarın 4. ayımınkine başlayacam ilacıma 7(-8 aylık evliyim bu arada) aranızda bu ilacı kullananlar varmı bi faydası oldumu size?

bende de yumurtlama sorunu var cnm klomen + çatl.iğnesi kullandım.
tabii faydası olur olmaz mı hiç.
ama işte kişiden kişiye değişiyor.
sen kendini ayrıntılı anlatta seni listeye ekliyek

aynen bende öyleyim yaa uykumu bi düzene sokamadım gece sabahlara kadar oturuyorum eşimi işe uğurladıktan sonrada öğlen 1'e 2'ye kadar uyuyorum yaa off çalışırken ne güzel düzene girmiştii evde otura otura tüm düzenim kayboldu kiloda aldım evlendiğimden beri yaa acilen vermem lazıım :18:

yok canim yilbasi tatili 3 hafta tatiliz biz ayri memleketteyiz unuttum mu tatlim ...
uzaktaydın dimi sen.
bizim memlekette diildin
keşkem gitmeseydin.
kızın kaç yaşındaydı kuzum.
listeye baktım ama orda yazmıyor.
sen 3 yıldır bebek için uğraşıyorsun.
inşallah tez zamnda 2. de gelir.
sen niye doğuramıyon, sorun neydi
evet cnm ya öğlende kalkmak hem insanı tembel hemde sersem yapıyor hemende akşam oluyor.
bende öyleyim valla tembelim ohhhhhh
işten çıkınca 1 ay kendime izin veriyom tembelliğin dibine vurcam

ben hafta içide 1 de kalkacamda yeğenim 1..20 varken geliyor mecbur kalkıyorum ama gece herzaman geç vakte kadar duramam
ama bazen eşime diyorum uykum yok diye sen takıl diyor öyle 3..4 e kadar kalıyorum tabi ertesi günü kahvaltı hazırlamaya kalkamıyom 1 lere kadar uyuyorum
bekliyorum en kısa zamanda felekten gecelere

hosgeldin canim bendede yumurta tembelligi var dedigin ilaclari bende kullanmistim ama ise yaramadi cok kafama taktigim icin insallah en yakin zamanda burda guzel haberleri veririz hepimiz

bende de yumurtlama sorunu var cnm klomen + çatl.iğnesi kullandım.
tabii faydası olur olmaz mı hiç.
ama işte kişiden kişiye değişiyor.
sen kendini ayrıntılı anlatta seni listeye ekliyek

Hmm ok 24 yaşımdayım en kpss mağdurundan resim öğretmeniyim 7 aylık evliyim alanyadayım başkada aklıma bişii gelmiyo anlatmam gereken başka bişii varmı kızlar? ha satım 11-15 aralıktı yaklaşık 28 günde bir oluyorum ilaç sayesinde bu aydan ümitliyim bakalım gerçi henüz pekte çalışamadık ya olsun nette az önce hesapladımda 20-25 arası diyo yumurtlama dönemim inşallah geçmemiştir henüz yaa

bengisu cum bunlar topikimizin kuralları:

1.sayfadaki listemizde bulunan hatunlarımızdan
topike aşırı ilgi gösternler kırmızı yıldızlı oluyor,
topike elinden geldiğince girmeye çlışıp çok fazla bulunamayanlar sarı yıldızlı,
çok az ilgi gösterenler ise yıldızsız.

listede bulunupta;
kk ya girip topikimizi ihmal edeli 1 haftayı geçmiş hatunları maalessef kurul kararı ile liste dışı ediyoruz
ki topike uğramayanların listede işi yok haliyle...

15günlük bat listesi yapıyoruz.
liste çok kabarık ve karmaşık olmasın diye.

bi kaç güne kadar 1-15 ocak batları olacak.
seninde o aralıkta ise bldir cnm.

muhabete bodoslama dalanları seviyor hatunlarımız.

selam verdiysen ve selamın kargaşada fark edilmesiyse alınmıyoruz.
ve hatta niye selamımı almıyonuz lan
diyerek ortalığı karıştırıyoruz.

listemize bir hatun giirdiyse onu bağrımıza basıyoru

istersen listeye eklen

canim benim benim sorun yumurta tembelligi diyorlar burda doktora gittim rahim egiriligi var dedi stres kizim 4 yasinda bu arada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…