kuzum madem sen yumrutluya mıyon kızını nası yaptınhosgeldin canim bendede yumurta tembelligi var dedigin ilaclari bende kullanmistim ama ise yaramadi cok kafama taktigim icin insallah en yakin zamanda burda guzel haberleri veririz hepimiz
hosgeldin canim bendede yumurta tembelligi var dedigin ilaclari bende kullanmistim ama ise yaramadi cok kafama taktigim icin insallah en yakin zamanda burda guzel haberleri veririz hepimiz
kızlar koca gelcek şimdik çıkmam gerek.
yarın sabahta erken kalkcam malum.
hepinizi öptümmmmmm canlarımmmmmmmmmmm
hayırlı bol çalışmalı geceler.
bengisu senin çalşman lazım hemen hadi yataka
kuzum madem sen yumrutluya mıyon kızını nası yaptın
bengisu cum bunlar topikimizin kuralları:
1.sayfadaki listemizde bulunan hatunlarımızdan
topike aşırı ilgi gösternler kırmızı yıldızlı oluyor,
topike elinden geldiğince girmeye çlışıp çok fazla bulunamayanlar sarı yıldızlı,
çok az ilgi gösterenler ise yıldızsız.
listede bulunupta;
kk ya girip topikimizi ihmal edeli 1 haftayı geçmiş hatunları maalessef kurul kararı ile liste dışı ediyoruz
ki topike uğramayanların listede işi yok haliyle...
15günlük bat listesi yapıyoruz.
liste çok kabarık ve karmaşık olmasın diye.
bi kaç güne kadar 1-15 ocak batları olacak.
muhabete bodoslama dalanları seviyor hatunlarımız.
selam verdiysen ve selamın kargaşada fark edilmesiyse alınmıyoruz.
ve hatta niye selamımı almıyonuz landiyerek ortalığı karıştırıyoruz.
listemize bir hatun giirdiyse onu bağrımıza basıyoru
istersen listeye eklen
ay saahimii ne kadar süre kullandın pekii yaa yarar inşallah bende yoksa boşu boşuna kullanıyoz yaa bize zararı oluyo kiloda aldım iyice zaten ilaçlardan olabilir folic plusda kullanmıştım bebişe faydası olur diye 3 ay oldu biteli oda yapmıştır kilo zaten bende başta çok takıyodum ama artık çok takmıyom ama bazende bebiş isteğim kabarmıyo diil yaanii :2:
canim ben iki ay falan kullandim ama tedaviden 4 ay sonra hamile kaldim ve malesef dusukle sonuclandi cunku ben yurdisinda kaldigim icin 2 aydan fazla kalamiyorum tedaviyi birakmak zorunda kaldim.insanllah faydasini gorursun cogu bu ilaclarlan hamile kaliyor.
iyide ilacı bırakmasaydın keşke yaa kötü olmuuş çok canın yandımı peki düşünce? inşallah allah bebişi nasip eder tüm isteyenlere..
yok canim hic zor olmadi dusugum inanirmisin hic sanci bile cekmedim cok korkutmuslar cok kotu oluyo diye benimki cok kolay oldu ama piskolojik olarak cok yiprandim allah kimse yasatmasin cok zor
cnm öyle hemen kürtajı düşünme, hele bi olsun yavrucak kendini sıkıntıya sıokmahahah oda iyiymiş beniim 8 ocak falan olur heralde batım ilacımı düzenli kullanırsam bu ay anca ozamana gelir heralde siz beni o tarihe kaydedin arkadaşlargelmez inşallah adetimiz falanda bu arada polikistik overde düşük riski çok oluyomuş yaşayanlar oldumu ben çok korkuyorumda kürtajdan falan :18: neyse hele bi önce olsunda bebeşim naapıp edip tutmaya çalışırım artıkın yaa
Günaydın canım.gunaydın kızlarrr
nasılsınız bakalım ben yokken ne kadar cook kaynatmıssınız kı gecmısı okumayı usendım
hastaneye gıttım kızlar cook sukur sadece troıtım az calısıyormus ılac verdı 3 hafta kullanacam degerlerıme tekrar bakacaklar dedı hamıs kalsanda bırakma korunmada dedı bıde vıtamın eksıklıgınden ıgne verdıı hemde bırsuru
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?