Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

hosgeldin canim bendede yumurta tembelligi var dedigin ilaclari bende kullanmistim ama ise yaramadi cok kafama taktigim icin insallah en yakin zamanda burda guzel haberleri veririz hepimiz

ay saahimii ne kadar süre kullandın pekii yaa yarar inşallah bende yoksa boşu boşuna kullanıyoz yaa bize zararı oluyo kiloda aldım iyice zaten ilaçlardan olabilir folic plusda kullanmıştım bebişe faydası olur diye 3 ay oldu biteli oda yapmıştır kilo zaten bende başta çok takıyodum ama artık çok takmıyom ama bazende bebiş isteğim kabarmıyo diil yaanii :2:

kızlar koca gelcek şimdik çıkmam gerek.
yarın sabahta erken kalkcam malum.
hepinizi öptümmmmmm canlarımmmmmmmmmmm

hayırlı bol çalışmalı geceler.
bengisu senin çalşman lazım hemen hadi yataka

iyi geceler
sohbete biraz uzak kaldım ablamla konuştum yarım saat ama yarın görüşürüz bende seni öpüyorum
benimkide gelecek az sonra bende çıkarım

hahah oda iyiymiş beniim 8 ocak falan olur heralde batım ilacımı düzenli kullanırsam bu ay anca ozamana gelir heralde siz beni o tarihe kaydedin arkadaşlar gelmez inşallah adetimiz falanda bu arada polikistik overde düşük riski çok oluyomuş yaşayanlar oldumu ben çok korkuyorumda kürtajdan falan :18: neyse hele bi önce olsunda bebeşim naapıp edip tutmaya çalışırım artıkın yaa

canim ben iki ay falan kullandim ama tedaviden 4 ay sonra hamile kaldim ve malesef dusukle sonuclandi cunku ben yurdisinda kaldigim icin 2 aydan fazla kalamiyorum tedaviyi birakmak zorunda kaldim.insanllah faydasini gorursun cogu bu ilaclarlan hamile kaliyor.

anacım koca yokki evdee nöbettee jandarma olduğu için benimki 24-24 çalışıyo oyüzden bir gün var bir gün yok malesef off sıkıntıdan patlıyom o olmayıncada yaa zavallım yağmur çamur dinlemeden devriye atıyo şimdii en sonda olay vardı onla ilgileniyodu garibim yaa çok yoruluyo kıyamam ben onaa..

iyide ilacı bırakmasaydın keşke yaa kötü olmuuş çok canın yandımı peki düşünce? inşallah allah bebişi nasip eder tüm isteyenlere..

Herkescikler nereye gitti yaa bi başıma kaldım burdaa sizi gidi uykucu hatunlar sizi.. neyse yarın kociş evde giremeyebilirim öbürsü gün görüşmek üzere hanımlar hoşçakalıın.. Herkese biran önce sağlıklı bebişler nasip etsin Allahım.. iyi geceler tatlı rüyalar herkesee..

iyide ilacı bırakmasaydın keşke yaa kötü olmuuş çok canın yandımı peki düşünce? inşallah allah bebişi nasip eder tüm isteyenlere..

yok canim hic zor olmadi dusugum inanirmisin hic sanci bile cekmedim cok korkutmuslar cok kotu oluyo diye benimki cok kolay oldu ama piskolojik olarak cok yiprandim allah kimse yasatmasin cok zor

yok canim hic zor olmadi dusugum inanirmisin hic sanci bile cekmedim cok korkutmuslar cok kotu oluyo diye benimki cok kolay oldu ama piskolojik olarak cok yiprandim allah kimse yasatmasin cok zor

ay amin canım yaa Allah yaşatmasın kimseye öyle kötü günler yaa kiminin çok zor oluyomuş kazıyolarmış rahimi falan ayy allah korusun..

herkese günaydın şekerlerrrrrrrrrr....mutlu haftasonları diliyorum...topikin anahtarını dün başak bana verdi..çalışıom bugünnn umarım öğlen çıkarım...arabayla geldim walla çıkmak için..birsürü işim var..temizlik yapcamm..nese sabah sabah kafa ütülemeyim...öpüldünüz

günaydın seray cımm anahtarı paspasın altına koymştum iyi oluyo böyle paspasın altı falan.
gelenler kapıda kalmıyo. ayrıca haline şükret ben tüm gün çalışıyom

cnm öyle hemen kürtajı düşünme, hele bi olsun yavrucak kendini sıkıntıya sıokma

SON DAKİKA!!!
LiStemizde bulunan "zmg" adlı şahsın

kk ya son girişi 22 aralık olarak belirlenerek,

neşeli topikimize ise son girişi 14 aralık olarak saptanmıştır.

ve yine 22den 14 çıkartıldığında 8 elde edilmiş ve matematik zekamızın yüksek olduğunun farkına varılmıştır.

zmg nin liste dışı edilmesine geç kalındığı gözlenmiştir.

daimi müdavimlere her daim saygılar...

T.K.B

gunaydın kızlarrr
nasılsınız bakalım ben yokken ne kadar cook kaynatmıssınız kı gecmısı okumayı usendım
hastaneye gıttım kızlar cook sukur sadece troıtım az calısıyormus ılac verdı 3 hafta kullanacam degerlerıme tekrar bakacaklar dedı hamıs kalsanda bırakma korunmada dedı bıde vıtamın eksıklıgınden ıgne verdıı hemde bırsuru

Günaydın canım.
demekki bişi yemiyon vitaminsiz kalmışın
ama Allah'tan önemli bişi yok cnm. tedavisi olan şeyler.
sen ilk defa mı gittn doktura

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…