Günaydın canım.
demekki bişi yemiyon vitaminsiz kalmışın
ama Allah'tan önemli bişi yok cnm. tedavisi olan şeyler.
sen ilk defa mı gittn doktura
hatırladım tamamaaa basakım unuttumu gıtım ben gecen hafta pko guatr cıktı horman testımde
kadın dogum doktorumada gosterdım sonucumu dedım trıotım varmıs pko ıcın ılac vermedı guatrdan kaynaklanıyormus dedı 3 hafta sonra oda kan alacak suanlık ılack vermedı korunma da dedı tabı bu aykı calısmalar yalan oldu 2 adetm az kaldı tutumazkı bebısım
hatırladım tamam
şubata ertelenmişti dimi çalşmalar.
neyse inşallah tez zamanda kurtulrsun bu sorunlarda Allah başka dert vermesin annem .
bunlar halledilir inşlahh..
peki bu teşhisler hangi tahlille konuluyor. kan tahlilinde mi
ha iyi bari bende ayrı tahlillermi yaptılar acaba didim.canım buna sukredıyorum ılac la hallonacak su ıgneler benı ugrastracak 1 sene surecekmıs
evet tatlım kanda bellı oldu adetımın 3 gunu hormon testı yaptı
ha iyi bari bende ayrı tahlillermi yaptılar acaba didim.
hani belkim bende de bişiler vardır diye.
adetin 3. günü yapılan testi bendee yaptırmştım sadece kadınlık hormonum zayıf çıkmştı
halbuki ben kendimi tam bi kadın gibi hissdiyom en sexy sinden
erkek miyim yoksa bennnnnn
inşalah cnm çok fazla tedaviye maruz kalmadan hepimizin bebği gelir hayırlısıyla...oyy kuzum sabah sabah guldurdun ya
banada yımırtalarım catlamıyo dedı bunu guatrma bagladı tabıı 3 hafta sonra gene test yapack duzelmısse ılac vermeyecek kı ıns o zmana kadar karnı da melegıımm olur
canım sen esın test yaptımı
günaydın kızlar...hayırlı günler hepinize...burası cok soguk ya ayaklarımıda ısıtamadım bi türlü...
günaydın tatlım burda da bugün kar yağdııııı:119:günaydın kızlar...hayırlı günler hepinize...burası cok soguk ya ayaklarımıda ısıtamadım bi türlü...
havalar birden sogudu ya ...nasılsın canım...günaydın tatlım bende cook usuyorum:2:
günaydın tatlım burda da bugün kar yağdııııı:119:
sen evdesin de ısıtamıyon ayaklarını ben napiyim
klima yok bişi yok k.çımı zor ısıtan bi ufoyla oturuyoz akşama kadar.
ayaklarım zati hiç ısınmıyor. arada ayakkabılarımı çıkarıp totomun altına yerleştiriyorum ayaklarımı sırayla.
biras ısınıyo
inşalah cnm çok fazla tedaviye maruz kalmadan hepimizin bebği gelir hayırlısıyla...
eşimde test yaptı. hiç bi halt çıkmadı maaşallah
tıkır tıkır işliyomuş.
keşke doktor "sigara spermlerde kalitesizlik yapmış, ya azaltın yada bırakın" deseydi. belki o sayede sigarayı bırakırdı.
aklı çıkıyo spermlerine bişi olcak diye.
sağol cnm benim.ay sorma canım ya evde oldugum halde ısınamıyorum sıcak su torbasıyle ayaklarımı ısıtıtıyorum... sen iştesin dimi kıyamam sana ya bari üstünü sıkı giyinde üşütme... allah kolaylık versin...
aslında test sonucunu ben aldım. eşime ben söyledim hiç bi haltın yokmuş diye.esım e yapmadık bız ya erken dedı doktorcum
dok deseydın sıgarayı bıraksın dıye oda kulagını cekseydı
ay kuzum ufoyla nasıl ısınıyrsun kız sen doguracan dıkkat et
sağol cnm benim.
bi yazın tam ortasında bi de bu soğuklarda çalşmak çok zor.
Allah'ım tez zamnda ev hatunluğa terfi ettir
aslında test sonucunu ben aldım. eşime ben söyledim hiç bi haltın yokmuş diye.
saftirik kafamsonradan geldi aklıma böyle bi şey demek."sigara içtiğin için olmuyormuş bebek" deseydim inanırdı saf.
cnm ufoyla ısınamıyom zaten sadece odayı ısıtyor biraz. sırf bu yüzden kendimi hamileliğe alıştıramıyorum aslında.
ayaklarım akşama kadar donuyor. üşütüyorm oram buram ağrıyor. çok kötü bişi
sağol cnm benim.
bi yazın tam ortasında bi de bu soğuklarda çalşmak çok zor.
Allah'ım tez zamnda ev hatunluğa terfi ettir
aslında test sonucunu ben aldım. eşime ben söyledim hiç bi haltın yokmuş diye.
saftirik kafamsonradan geldi aklıma böyle bi şey demek."sigara içtiğin için olmuyormuş bebek" deseydim inanırdı saf.
cnm ufoyla ısınamıyom zaten sadece odayı ısıtyor biraz. sırf bu yüzden kendimi hamileliğe alıştıramıyorum aslında.
ayaklarım akşama kadar donuyor. üşütüyorm oram buram ağrıyor. çok kötü bişi
:amin:calışmasamda cok iyi anlıyorum seni canım gercekten cok zordur helede soguklarda erkenden sıcacık yatagından cıkıp calışmaya gitmek...amin...allahım başagımızı en kısa zamanda ev hatunu yap inş...
sen de mi çalştın annem bi zamanlar.canım dıkkat et ya butun hastalıklar ayakdan alır ıkı corap falan gıy uzun gıy kız bız data tayze olacaz
bende calısırken kısın calısmasından nefret edrdımbuzz gıbı olurdu ayaklarım
:amin:
hele Allah en çok erkeklere kolaylık versin pelinim onlar hep çalşmak zorundalar ayyyyyyyyyyy çok zorrrr
ama Allah'ta onlara sabrını ve mükafatını verir
sen de mi çalştın annem bi zamanlar.
evlenmeden önceydi sanırsam.
bi de ayaklarım çizmenin içinde terliyor. bu kez çoraplar ıslak daha çok üşüyo düşün yani ezikliği:105:
bende nısanlana kadar calıstım tatlım aslında sımdıde ıstyrumda kocıısım ızın vermıyo:amin:
hele Allah en çok erkeklere kolaylık versin pelinim onlar hep çalşmak zorundalar ayyyyyyyyyyy çok zorrrr
ama Allah'ta onlara sabrını ve mükafatını verir
sen de mi çalştın annem bi zamanlar.
evlenmeden önceydi sanırsam.
bi de ayaklarım çizmenin içinde terliyor. bu kez çoraplar ıslak daha çok üşüyo düşün yani ezikliği:105:
iyi yapıyo tabii.bende nısanlana kadar calıstım tatlım aslında sımdıde ıstyrumda kocıısım ızın vermıyo
erkekler üşümez mioyle canım ama erkeklerin bunyeleri daha güclü bide hic üşümezler... onların görevi dışarda calışmak bizim görevimizde ev işleri ve cocuk yapmakhem kadının hen erkegin işi cok zor bu durumda...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?