nazo sende de çok pis hafıza var:130:
ben sana diyosum karı çalışma diye.
sen tutturmuşsun çalşmayı seviyom diyosun Allah aşkına üşümeyi mi seviyon.
git evin de keyfince zıbar
myhos ve gamzelal gelmişşşşşşşşşşşşşşşş:124:
kızlar nabeeeeeerrrrrrrrrrrrrrrr
sana yazdıklarımı okudun mu.tünaydınnnn kızlarrr....
nasılsınız görüşmeyeliiiii???
ösledim sizleriii.....
başakcmm senide ayrı bi sewiyorum tabiiii...........
dün hiç girmedim kk ya girmicektim de ama ne olursa olsun artık hiiiç bişeyi takmıcammm karar aldımm
ki ben gerçekte de sanalda da böleyim dir..birini çok sewerimm ama bakarım bana karşı benim ona olan sewgim kadar sewgisi yoktur...buda beni çokkk üzer we tepkimi hayatta saklayamam her konuda tabiii pat die herşeyi sölerim sorarım neden die...neyse....
artık atsanız bile gitmicem bu topiktenn:)
hem ilk üyesiyim ben bu topiğin emek werdim açıldığı ilk andan itibaren burdayım sonuçta öle kaçmak yok hemennn:)
özledim walla sizleriiiii pampişlerimm benimm
evinde net var mı?
aslında sıcak mış içersi oda termostatı 23 dereceyi gösteriyor ama benim ayaklarım ellerim vucudum buz buz
akşam sıcak su torbasıyla yattım hatta bütünleştim nerdeyse ayaklarımı ısıtamıyorum yaaa
valla böle zamanlarda çalışmayı sevmiyom başağım kaldı 15 dakikam güzel evim bekle beniiiiiiiiiiii
üfliycek bişi yokki bu pastada insan iki mum diker.cimri karıbu gün serayın doğumgünüydü sanırım nerde o karııı güzel planlar yaptı herall tüymüş
serayım nice yıllara balım iyiki doğdun iyiki senii tanıdıkkkk üfle ve güzel bi dilek tut hadi bakimmmm
Eki Görüntüle 313255
evinde net var mı?
var sa ni ye girmiyon topike?
yok sa niye bğlatmıyon eve
akşam napıyonuz karılar diyen sendin dimibebeğim oturduğumuz sitede internetle ilgili genel bir sorun var daha doğrusu ev telefonu hatlarında bir sıkıntı var ben sizden kopmamak için akşamları cepten giriyorum ama o da çok zor oluyo
cep internetim sınırsız sorunu çözmeye çalışıyolar bakalım
üfliycek bişi yokki bu pastada insan iki mum diker.cimri karı
akşam napıyonuz karılar diyen sendin dimi
ben içiyom arada bööle.kızım sen ne içtin ben değildim
bunu bende okumuştum çok güzel anlatmış demekki insan hayatta hiç rahat edemiyor yapacaklarıda bitmiyor hayat gayesi işte
aaa çok güzel miş yaaaaaa
özellikle geberip gitsem kısmı
iyiki doğmuşsunnn şekerrr .....allah sana mutlu bir ömür yaşatır inşallahhhEvet kızlarr doğum günüm bugün fazla okuyamadım geçmişi herkese çok teşekkür ediyorummmm...öpüldünüz şekerler...
sana yazdıklarımı okudun mu.
dün yazmştım
kızım sen ne içtin ben değildim
peki bu neNeree kayboldunuz karilar?
cnm bence saça canlılık veren açtırmadan boyatmak diye düşüüyorum.
kızlarr saçımı kestiricem bugün çok döküldü uçlarındada rofle varrr.rofle saçımı mahvetti bide zehirli guatır olunca kafamda saç kalmadıı omuzlarımı geçtii boyu uzun ama çok ince iyce kısaltırıcammm omuzlarımdanda kısa yaptırıcamda.hareketlensin die aralarına bi kaç paket attırsammı boyatsammı yaniii soğan kabuğa veya kahveyeeee???yoksaa onlardamı saçımı mahvetder veee sertleştiri karar veremedim sizce
sevndm okumana.i
okudummmm ballı böcük:13:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?