cnm bence saça canlılık veren açtırmadan boyatmak diye düşüüyorum.
yani benm hep öyle olur.saçlarımın kendi rengi koyu kahverengi.geçen yıl saçımı bal köpükü yaptırdım. açtırdım yani.ıyyyykkkk saçlarım süpürge gibi oldu cansız iğrenç oldu.
sadece bakım yapıp fön çekersem canlı duruyordu.
bende şu an patlıcan moruna boyadım ohhhhhh canlandılar valla
ohh seksi hatun aptlıcan moruna boyatmış kahve ve koyu bakır yaptırsam onlar için açıcı kullanıyolarmı
evet cnm çok güzel oldumohh seksi hatun aptlıcan moruna boyatmış kahve ve koyu bakır yaptırsam onlar için açıcı kullanıyolarmı
sen avatarındaki sa için açtırmış olmalısıncnm bildiğim kadarıyla açıcı kullanmıyolar bakır için ...kahwe içnde kullanmazlarr sanırımmm
şimdiden güle güle kullan saçlarınıı:)
cnm bildiğim kadarıyla açıcı kullanmıyolar bakır için ...kahwe içnde kullanmazlarr sanırımmm
şimdiden güle güle kullan saçlarınıı:)
evet cnm çok güzel oldummor mor.
kahvenin tonuna göre değişir sanırsam.
bakır içinde açarlar galiba:26:
bizi beğenmedim anladım benkuaföre gidimde en iyi sorayımmmm ona göre yaptırayım
kızlarr saçımı kestiricem bugün çok döküldü uçlarındada rofle varrr.rofle saçımı mahvetti bide zehirli guatır olunca kafamda saç kalmadıı omuzlarımı geçtii boyu uzun ama çok ince iyce kısaltırıcammm omuzlarımdanda kısa yaptırıcamda.hareketlensin die aralarına bi kaç paket attırsammı boyatsammı yaniii soğan kabuğa veya kahveyeeee???yoksaa onlardamı saçımı mahvetder veee sertleştiri karar veremedim sizce
kızlar ısımı yaptım
sımdık yemek yapacak
fırında koftelı payates yapacam yanında hosavım var
baska ne yapayım:44:
pilavdan başka bişi gelmiyo aklımakızlar ısımı yaptım
sımdık yemek yapacak
kızlar ısımı yaptım
sımdık yemek yapacak
pilavdan başka bişi gelmiyo aklıma
bencede yanına pilav yakışır
bende hoşaf yapıyorum elma ayva karışımı
anladm annem sataşcak yer arıyomdabasakcımm nazlıı hatunummm biriniz açılır diğeriniz açılmaz demişsinizz onun için dedimmm
behlül kaçar kızlarrrrr
kimse konşmuyo burdaaaaaaaa
bende tarık akanla gülşen bubikoğlunun filmini izlemeye dalmşım.
ayyyyyyyyy çok tatlılar yaaaaaaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?