Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

ohh seksi hatun aptlıcan moruna boyatmış kahve ve koyu bakır yaptırsam onlar için açıcı kullanıyolarmı

ohh seksi hatun aptlıcan moruna boyatmış kahve ve koyu bakır yaptırsam onlar için açıcı kullanıyolarmı
evet cnm çok güzel oldum mor mor.

kahvenin tonuna göre değişir sanırsam.
bakır içinde açarlar galiba:26:

cnm bildiğim kadarıyla açıcı kullanmıyolar bakır için ...kahwe içnde kullanmazlarr sanırımmm
şimdiden güle güle kullan saçlarınıı:)

evet cnm çok güzel oldum mor mor.

kahvenin tonuna göre değişir sanırsam.
bakır içinde açarlar galiba:26:

kuaföre gidimde en iyi sorayımmmm ona göre yaptırayım

kızlar ısımı yaptım
sımdık yemek yapacak
fırında koftelı payates yapacam yanında hosavım var
baska ne yapayım:44:

canım ben kuoförde hiç saç boyatmadığım için bilemem ben hep kendim boyarım saçlarımı çokta uçuk boyamam sadece kendi saç rengime yakın olur
eşim daha fazlasına izin vermiyor biraz kıskançtır kendisi
benimde çok saçlarım dökülür hiç bunun için dra gitmedim neden acaba:26:

basakcımm nazlıı hatunummm biriniz açılır diğeriniz açılmaz demişsinizz onun için dedimmm

behlül kaçar kızlarrrrr

kimse konşmuyo burdaaaaaaaa
bende tarık akanla gülşen bubikoğlunun filmini izlemeye dalmşım.
ayyyyyyyyy çok tatlılar yaaaaaaaaaa

Son düzenleme:
iyi haftasonları millettt
ne çene yapmışsınız bacım 1 saatir okuyom yetişemedimm
dün dertli şarlkılar dinlenmiş efkar yapılmış
bugün napıyosu uz bakim?
SERAYIMIN DOĞUMGÜNÜYMÜŞ NİCE SAĞLIKLI ÇOLUKLU ÇOCUKLU YULLAR DİLERİMMM

kızlar selam
lütfen bana yardım edin kafam öyle karışıkki,
Ayın 3 inde regl oldum ayın 10 unda mınık bır lekelenme ve sancı yaşadım dr a gittim yumurtan erken çatlamış ondan dedi,sonraki zamanlarda kasık sancım devam etti ayın 20 sinde bır şey dürttü ve evde test yaptım ınanamadım pozitifti sonra hemen kan testi yaptırdım 2184 çıktı beta hcg doktor baktı 10 gun sonra bakalım kese yok henuz dedi,sonra ben 3 gun sonra yıne beta hcg baktırdım 6900 çıktı Dr yukselme normal ama kese yok dedi olması lazım dedı ya ikiz çok küçük göremiyoruz ya da dış gebelik dedi
Pazar gunu sabaha randevu verdı beta hcg ve progesteron bakacak,dun gece uyudum mu uyamadım bılemedım..midem bulanıyor dun akşam kustum,bugun kahvaltıdan sonra mıde buantım başladı hala devam edıyor..

çok şaşkın üzgüm karmakarışığım sizlerde bunları yaşamıs olanlarda var o yuzden yazıyorum lütfen bana yorumlarınızı bildirin şu an öyle ihtiyacım var ki buna

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…