kızlar selam
lütfen bana yardım edin kafam öyle karışıkki,
Ayın 3 inde regl oldum ayın 10 unda mınık bır lekelenme ve sancı yaşadım dr a gittim yumurtan erken çatlamış ondan dedi,sonraki zamanlarda kasık sancım devam etti ayın 20 sinde bır şey dürttü ve evde test yaptım ınanamadım pozitifti sonra hemen kan testi yaptırdım 2184 çıktı beta hcg doktor baktı 10 gun sonra bakalım kese yok henuz dedi,sonra ben 3 gun sonra yıne beta hcg baktırdım 6900 çıktı Dr yukselme normal ama kese yok dedi olması lazım dedı ya ikiz çok küçük göremiyoruz ya da dış gebelik dedi
Pazar gunu sabaha randevu verdı beta hcg ve progesteron bakacak,dun gece uyudum mu uyamadım bılemedım..midem bulanıyor dun akşam kustum,bugun kahvaltıdan sonra mıde buantım başladı hala devam edıyor..
çok şaşkın üzgüm karmakarışığım sizlerde bunları yaşamıs olanlarda var o yuzden yazıyorum lütfen bana yorumlarınızı bildirin şu an öyle ihtiyacım var ki buna
evet belinaysu 3 unde oldum
ee bıtanem daha adet gunun bıle gelmeden bebısı ogrenmıssın kesenn gorukmemesı bence normal bole kotu dusunme bı baska dok gorun ıyı seyler dusun ıns bebısınn senınledır annem uzulme
canım benım doktor bu beta hcg de gormemız lazım değer yuksek dedi ondan endişelenıyorum ben de stresten belkı mıde bulantım tavan yaptı,dr belkı ıkızdır çok kucuktur göremıyoruzdur belkıde dış gebelık dedı ya ç.ok sevıncem ya çok üzülcem zor ve benım ılk hamılelığım herşeyı ılk defa yaşıyorum
cnm sen işte diilmisinn kıssskimse konşmuyo burdaaaaaaaa
bende tarık akanla gülşen bubikoğlunun filmini izlemeye dalmşım.
ayyyyyyyyy çok tatlılar yaaaaaaaaaa
kızlar selam
Ayın 3 inde regl oldum ayın 10 unda mınık bır lekelenme ve sancı yaşadım dr a gittim yumurtan erken çatlamış ondan dedi,sonraki zamanlarda kasık sancım devam etti ayın 20 sinde bır şey dürttü ve evde test yaptım ınanamadım pozitifti sonra hemen kan testi yaptırdım 2184 çıktı beta hcg doktor baktı 10 gun sonra bakalım kese yok henuz dedi,sonra ben 3 gun sonra yıne beta hcg baktırdım 6900 çıktı Dr yukselme normal ama kese yok dedi olması lazım dedı ya ikiz çok küçük göremiyoruz ya da dış gebelik dedi
Pazar gunu sabaha randevu verdı beta hcg ve progesteron bakacak,dun gece uyudum mu uyamadım bılemedım..midem bulanıyor dun akşam kustum,bugun kahvaltıdan sonra mıde buantım başladı hala devam edıyor..
çok şaşkın üzgüm karmakarışığım sizlerde bunları yaşamıs olanlarda var o yuzden yazıyorum lütfen bana yorumlarınızı bildirin şu an öyle ihtiyacım var ki buna
cnm sen işte diilmisinn kısss
işte fiilmmi isliyon yoksamt :)
bende dolaplarımı düsenliyorum bayaa bi dağıtmışımmm kendi dolabımıı :)
çamaşırlarımı atcam makineye sonra ütüpüfffffffffffffffffffffff
ayy cnmm hiç sıkma canını... ne güzel bak hastalandığın halde hamişsin ne güzell:) bende her hastalandığımda öle hayal ederim kendimi şimdi bile şüpeleniyorum doğrusu :)kaç gün sürdü reglin ??
bu arada genelde göstermiyolar hmn kendilerini çok kişi okudum seninki gibi olan üzme sen kendinii bak tohumların tutmuşşş ayyy ne güsell :)bol bol dualar et pzitif ol ...üzülmeye gelmez bu işlerr....için ferah tut. cnmm
biz daha tutturamadık henüz
bebein seninle tutunur sana sımsıkı inşallahhh
darısı bizlerin başına :)
cnm ben yaşamadım bilemem ama sadece sana dua edebilirm.kızlar selam
evet yeşilim ağladım dün çokiyi haftasonları millettt
ne çene yapmışsınız bacım 1 saatir okuyom yetişemedimm
dün dertli şarlkılar dinlenmiş efkar yapılmış
bugün napıyosu uz bakim?
SERAYIMIN DOĞUMGÜNÜYMÜŞ NİCE SAĞLIKLI ÇOLUKLU ÇOCUKLU YULLAR DİLERİMMM
pufflama kıs puflamacnm sen işte diilmisinn kısss
işte fiilmmi isliyon yoksamt :)
bende dolaplarımı düsenliyorum bayaa bi dağıtmışımmm kendi dolabımıı :)
çamaşırlarımı atcam makineye sonra ütüpüfffffffffffffffffffffff
sağolun arkadaşlar ;
her gun dua edıyorum Allahım her isteyene versin diye inşallah olur sizlerde yaşarsınız..ve inşallah sıkıntısızdır mınıği görürüm yakında dualarım sizinle sızlerde bana dua edin lutfen
tünaydınnnn kızlarrr....
nasılsınız görüşmeyeliiiii???
ösledim sizleriii.....
başakcmm senide ayrı bi sewiyorum tabiiii...........
dün hiç girmedim kk ya girmicektim de ama ne olursa olsun artık hiiiç bişeyi takmıcammm karar aldımm
ki ben gerçekte de sanalda da böleyim dir..birini çok sewerimm ama bakarım bana karşı benim ona olan sewgim kadar sewgisi yoktur...buda beni çokkk üzer we tepkimi hayatta saklayamam her konuda tabiii pat die herşeyi sölerim sorarım neden die...neyse....
artık atsanız bile gitmicem bu topiktenn:)
hem ilk üyesiyim ben bu topiğin emek werdim açıldığı ilk andan itibaren burdayım sonuçta öle kaçmak yok hemennn:)
özledim walla sizleriiiii pampişlerimm benimm
Evet kızlarr doğum günüm bugün fazla okuyamadım geçmişi herkese çok teşekkür ediyorummmm...öpüldünüz şekerler...
göz kararı en güzeli annem be.kızlar yemek yapmaya gıdıyrm ben gelrım sonra bıd e pılavı az yapayım dıyorum 1bardak pirınc atacm suuyu nu ayarlayamıyrm bana yarım edın
geldim kuzuuum geldim dayanamadım çekilin uleyn dedim bi kankaya bakiimkanka gel nerdesin sen olum deli karı
seviyom seni
kızlar yemek yapmaya gıdıyrm ben gelrım sonra bıd e pılavı az yapayım dıyorum 1bardak pirınc atacm suuyu nu ayarlayamıyrm bana yarım edın
ne zmandan berı ıstyosun kuzum kac yıllık evlısın
2 yıllık evlıyım ılk sene tıroıd kanserı yaşadım o yuzen tedavı falan derken ertelendı son 9 aydır istiyorduk yaşım 33 eşimde 38 bır an önce olsun dıye çok ıstedık ama bakalım ne olcak ...canım benım sağollll
belinayy yazdınmı annem bak ben tecrübeli sayılırım size göree hayatta şaşmaz tarifimmm
2 yıllık evlıyım ılk sene tıroıd kanserı yaşadım o yuzen tedavı falan derken ertelendı son 9 aydır istiyorduk yaşım 33 eşimde 38 bır an önce olsun dıye çok ıstedık ama bakalım ne olcak ...canım benım sağollll
annem yazdım yavrum benım pılav tutumazda pek sımdı duyol kouyrm ben fırına patese sureden kadar odursun suda sogul kuzum
basakk ben pek goz kararı tututuramıyrum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?