Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

kuzum aralıgın 3 demı adet oldun?

ee bıtanem daha adet gunun bıle gelmeden bebısı ogrenmıssın kesenn gorukmemesı bence normal bole kotu dusunme bı baska dok gorun ıyı seyler dusun ıns bebısınn senınledır annem uzulme

canım benım doktor bu beta hcg de gormemız lazım değer yuksek dedi ondan endişelenıyorum ben de stresten belkı mıde bulantım tavan yaptı,dr belkı ıkızdır çok kucuktur göremıyoruzdur belkıde dış gebelık dedı ya ç.ok sevıncem ya çok üzülcem zor ve benım ılk hamılelığım herşeyı ılk defa yaşıyorum

bence bole gusel bı haber almıssın uzulme düsünmemeye calıss annem kafana takma ıns guzel haber alırsın
ay bıde ben hamıs kalsam tets yaptıgımda cıft cızgı gorsem ohh ohh

kimse konşmuyo burdaaaaaaaa
bende tarık akanla gülşen bubikoğlunun filmini izlemeye dalmşım.
ayyyyyyyyy çok tatlılar yaaaaaaaaaa
cnm sen işte diilmisinn kısss
işte fiilmmi isliyon yoksamt :)
bende dolaplarımı düsenliyorum bayaa bi dağıtmışımmm kendi dolabımıı :)
çamaşırlarımı atcam makineye sonra ütü püfffffffffffffffffffffff

ayy cnmm hiç sıkma canını... ne güzel bak hastalandığın halde hamişsin ne güzell:) bende her hastalandığımda öle hayal ederim kendimi şimdi bile şüpeleniyorum doğrusu :)kaç gün sürdü reglin ??

bu arada genelde göstermiyolar hmn kendilerini çok kişi okudum seninki gibi olan üzme sen kendinii bak tohumların tutmuşşş ayyy ne güsell :)bol bol dualar et pzitif ol ...üzülmeye gelmez bu işlerr....için ferah tut. cnmm
biz daha tutturamadık henüz

bebein seninle tutunur sana sımsıkı inşallahhh
darısı bizlerin başına :)

sağolun arkadaşlar ;
her gun dua edıyorum Allahım her isteyene versin diye inşallah olur sizlerde yaşarsınız..ve inşallah sıkıntısızdır mınıği görürüm yakında dualarım sizinle sızlerde bana dua edin lutfen

cnm ben yaşamadım bilemem ama sadece sana dua edebilirm.
inşallah bebeğin seni bırakmaz keseyi de gösterir sana Rabbim kalp atışalrını da duyurur inşallahhhhhhh
evet yeşilim ağladım dün çok
şimdi biraz daha iyiyim
pufflama kıs puflama ben o ütülere hasretim.
güzel güzel yap ütünü donunuza kadar ütüle

evet cnm işteyim ama işim yok can sıkıntısından film izliyom

ne zmandan berı ıstyosun kuzum kac yıllık evlısın

kızlar yemek yapmaya gıdıyrm ben gelrım sonra bıd e pılavı az yapayım dıyorum 1bardak pirınc atacm suuyu nu ayarlayamıyrm bana yarım edın

hıh gamze şööle gel annem sensiz olmaz burasııııı,sen gelmezsin diye çok üzüldümm kopma bi daha burdann...
Evet kızlarr doğum günüm bugün fazla okuyamadım geçmişi herkese çok teşekkür ediyorummmm...öpüldünüz şekerler...

doğum günün mubarek oolsun serayyyyy

kızlarrr ben geldimm kusura bakmayın yeğenler burda onlar oyun oynuyo ben giremiyorum bu yüzdennn

kanka gel nerdesin sen olum deli karı
seviyom seni
geldim kuzuuum geldim dayanamadım çekilin uleyn dedim bi kankaya bakiim
kızlar yemek yapmaya gıdıyrm ben gelrım sonra bıd e pılavı az yapayım dıyorum 1bardak pirınc atacm suuyu nu ayarlayamıyrm bana yarım edın

bak canım sana hep kıvamında pişecek pilav için püf noktası veriiimm
1 su bardağı pirinçle yapacaksan
yaz bunlarr

1-1 su bardağı pirinci tuzlu suya bas en az 1 saat beklesin beyazlaşsın iyicee
2-pirinci iyice süz,biraz süzgeçte beklet 10 dk falan
3-teflon tencereye az sıvıyağ koy şehriyeni kavur,şehriye rengini alınca pirinci üzerine dök karıştır içine 1 kaşık kadar tereyağı yada margarin koy,tuzunu ekle biraz daha kavur
5 dk falan
üzerine 1,5 su bardağından biraz az su ekle pişsin kısık ateşteee
pişince 10 dk demlensin afiyet olsun hayatta şaşmz pilavınn
ölçü tam tutar her pirinçte olurr
yalnız pirinci ve suyu aynı su bardağıyla ölçç dene bak memnun kalırsın...

ne zmandan berı ıstyosun kuzum kac yıllık evlısın

2 yıllık evlıyım ılk sene tıroıd kanserı yaşadım o yuzen tedavı falan derken ertelendı son 9 aydır istiyorduk yaşım 33 eşimde 38 bır an önce olsun dıye çok ıstedık ama bakalım ne olcak ...canım benım sağollll

kuzucum hoşgeldin aramıza allah muradını versin inşallahhhh

belinayy yazdınmı annem bak ben tecrübeli sayılırım size göree hayatta şaşmaz tarifimmm

annem yazdım yavrum benım pılav tutumazda pek sımdı duyol kouyrm ben fırına patese sureden kadar odursun suda sogul kuzum
basakk ben pek goz kararı tututuramıyrum

ayy ıns bebısın kavusursun canım bende gecen hormon testı yaptım gusatr cıktı gıttım tıroıtım az calısyormıs bakalım ılac verdı ın benımde bebısım hemen cık gelır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…