yok cnm regl olmadım.
olsam da bu kadar bunalıma girmem şu an hamile değilim diye.daha evliliğmi oturtamamışım.
çabalıyorum otursun diye devamlı bişiler çıkıoyr
sorun eşimle cnm
hadi ya çözümü yok muuuuuu:84:
yok bebeğim yaa dün de hatunlarım baya ısrar etti ama bazı sebeplerim vardı anlatmadım.cnmm neler oldu anlatmıcan mıııı :84:
yok bebeğim yaa dün de hatunlarım baya ısrar etti ama bazı sebeplerim vardı anlatmadım.
bana bu desteğiniz yetiyo zaten.
iyiki varsınız
yok bebeğim yaa dün de hatunlarım baya ısrar etti ama bazı sebeplerim vardı anlatmadım.
bana bu desteğiniz yetiyo zaten.
iyiki varsınız
evet cnm valla o şarkı gelmşti benmde aklıma. bu durumdaaşkkolsunnne olcak anlatsan yanee daha iyi destek weririz sanaa
hem böle durumlarda ne yapıyoruzz
sertap erener bi çaresi bulunur elbet dinliyoruz dimiiii
siz varsınız annem daha ne olsunnnnnkızlar ben mutfakdayım arada gelıyrm yavv basak senn neyın var annem ben gecmısı okumamıstım
siz varsınız annem daha ne olsunnnnn
boş ver ben burda unutmaya çalşıyom hepsini.
pilav nasıl oldu
inşallah cnm pilavın son durumunu bildir haa merak ederimannem hıc bıseye uzulmee emınım hersey yoluna gırer bıde sen gurbet ellerdesın ben kıyamam sana
pılavcık sımdı suyunu koydum ıns gusel ollacak
peki bu ne
sorma canım ya bugün durgun tükan.canlarım nasılsınızzz keyifler nasıllllll süper sohbet etmişsiniz yineeeeee
dün akşamdı o canımAbowwww deli karı seniiii
Kız gecen aksam telden girmiştim kimse yoktu nereye kayboldunuz didim sonra siz gelmeyince kapadim teli
huuuu huuuuuuuu gamze hatun sen nire gittin haber etmeden çingene karı
kocan kızmasın bu karılar nerden çıktı diyenapıyonz kıslarr
birAS işim wardı geldim yine mama yapıcam şimdide
menümde; yayla çorbası, etli taze fasülye ,domatesli bulgur pilavı,salata,kola war yemeğe dawetlisiniz hepiniz ok:)
ohhhhhh hatuna bak yaaaaa bodoslama daldı muhabbeteohh menuye bak yaaa =)))
kısmaz gülüm kocam ewde yok arkdşlarıyla birlikte aradı canı istemiyormuş şimdi :)kocan kızmasın bu karılar nerden çıktı diye
teşekkürler, vallahi karnım zil çalıyordu , menüyü görünce şak diye dalıverdim =)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?