Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

cnmm hg.nasılsınnn ..
walla kowsanız bile artık bırakmam sizlerii kesin karar aldım :))))

cnm sen nie ağladın dün bakemmm üsme beni artıkk ağlamamaya çalışıyorum bende artıkk üzülmeyelimm olurmu??
bu arada hiç sewmediğim nefret ettiğim iştir ütüüüü sinir olurumm

ohh negüsll işin war kızımmm daha ne istiyonnn :)) film izleyerek para kazanıyon iştee :)

benimde bu akşam kursun yılbaşı eğlencesi war dawetliyim ama karar weremedim gitsemmiki diee

bazen insan bazı şeylere inandırıyor kendini sonra onun aslında hiç te öyle olmadığını görüyor ya
belki de ööle bişi için ağladm
hala da tam toparlanmış değilim.
sadece zamana bırakıyourm. çözümü bulabileceğim bişi değil çünkü.
hazmedince geçicek

partiyede gitme otur evnde.
kocan izizn vermez

yeşiiiiiiiiiiiiiiiiillllllllllll kızzzzzzzzzzzzz nerdesin kadınnnnnn niye konuşmuyon

kızlaar yaa flash ımdaki resimler silindi.
bekarken çekindiğim, eşimle olan foğotraflar yok
kaç zamandır saklıyordum onları lanet flash silmiş
geri getirmenin yolu yok mu çok moralimi bozuyor yaa
gerçekten

cnm regli oldun kesin sen ağla osamannn açılana kadar ağla içini boşaltmadan azimlenemiyo insan ....
ben mesela artık bebiş istememeye başlamak istiyorum çünkü istedikçe bişeyi olmuyoo o yüsden istemiyorum şuan içim kan ağlıyo ama kendimi kandırmayı başarabilirsem ne ala bana

bu arada kocişime söledim izin werdi izin istemedim gerçi gidicem dedim oda istiyorsan git dedi
ama öle diyince gidesim kalmadı izin werdiya söözdebakalım aşkama psikolojim nasıl olcek

yok cnm regl olmadım.

olsam da bu kadar bunalıma girmem şu an hamile değilim diye.daha evliliğmi oturtamamışım.
çabalıyorum otursun diye devamlı bişiler çıkıoyr
sorun eşimle cnm

bence bi çözümü yok :44:
hadi ya çözümü yok muuuuuu:84:

Son düzenleme:

kuzum başakım sen bana özelden mesaj atıcaktın bakıyorum yok
vazmı geçtin merak ediyorum mevzuyuuuu

geçecek bu sorunların kankam arkana bakınca sen bile güleceksinn sabır az daha sabırr
önce başbaşa kalın ondan sonra çözümlenecek herşeyyyy

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…