Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

ben hamıle olmak ıstıyorummmmm

kırmzılar gelmesınnnnnnnnnn

:18::18::18::18::18::18::18::18::18:
sanırsam kafayı yıyorummm

inşallah bende istiyorum az kaldı bat ıma inşallah hamile olurum çokta umudum olmasada
:24

kırmızılarada

inşallah Yarabbim bizden önce nazemir ablayla sen in hamilelik haberini alırız sonra biz de peşinizden geliriz.
zor tabii yaa ne desek boş.
peki sen bi daha tüp bebek dniycekmisin
ben hamıle olmak ıstıyorummmmm

kırmzılar gelmesınnnnnnnnnn

:18::18::18::18::18::18::18::18::18:
sanırsam kafayı yıyorummm
delir kuzum delir yabancı yok gel beraber delirek

inşallah bende istiyorum az kaldı bat ıma inşallah hamile olurum çokta umudum olmasada
:24

kırmızılarada

umudumuzu yıtırmekk yokkk
bızımde melegımız olacak mınıcık ellerı olacak
ohh ohhh
ben de bu ay umutlu degılım ılac zarar verır dıye korundum bı kere harıc ondada tutacagını sanmıyrm yumurtlama donemımde gectı gercı hersey nasıp kısmett

aminn cnm hepimize verir inş. cnm benim doktorum tüp bebek yaptırmama gerek yok dedi şimdilik yumurtlama takibiyle başlayacaz tedaviye ama nisanda başlamayı düşünüyorum ben hayırlısıyla

nasıl sıtress atacagız delırmeden ayollll

pelincim ne zman geldi cnm seninkiler:26:

ohh hatunlar pıtır pıtır dökülüyo.

sıra bize de geliy

naber cnm inş. bu ay olur bazen umulmadık anda olur bazı şeyler inş. sende hamile olur bu ay

bende aranızda tartışma oldu sanmıştım neyse ALLAH bozmasın mutluğunu
ben geçen sene ocakda denedim ama yarım kaldı benim tedavim yumurtam erken çatladı dr da aşılama yaptı bu ay boşa gitmesin diye ama oda tutmadı
yumurta baskılayıcı vermemiş onun için çatlamış yumurtalar bizimde bütün çabalarımız boşa gitti sonrada kist oldu bende bir daha gitmedim
nerdeyse tüp bebek parasının yarısı gitti diyebilirim

slm cnm bende oldum lelekenmeler başladı 2 güne kadar kanamam başlar
canım ya sendemi adet oldun üzülme diycem ama kendime söz geciremiyorumki... hayırlısı buymuş... ama benim artık umudum bitti sanki hic anne olamayıcakmışım gibi geliyo...
annem uzulme her yenı gun bır umuttur bı gun hepmız hamıs kalcagızz inşş rabbım bızde nasıp edecek

yok canım benım hic umudum kalmadı artık...umursamıycam bundan sonra bi tek bu ay rahim filmi cektircem...cok ügünüm cok

aminn cnm hepimize verir inş. cnm benim doktorum tüp bebek yaptırmama gerek yok dedi şimdilik yumurtlama takibiyle başlayacaz tedaviye ama nisanda başlamayı düşünüyorum ben hayırlısıyla
ama daha önce bir defa denedin dimi

slm cnm bende oldum lelekenmeler başladı 2 güne kadar kanamam başlar
canım ya sendemi adet oldun üzülme diycem ama kendime söz geciremiyorumki... hayırlısı buymuş... ama benim artık umudum bitti sanki hic anne olamayıcakmışım gibi geliyo...
annem uzulme her yenı gun bır umuttur bı gun hepmız hamıs kalcagızz inşş rabbım bızde nasıp edecek

yok canım benım hic umudum kalmadı artık...umursamıycam bundan sonra bi tek bu ay rahim filmi cektircem...cok ügünüm cok

ama daha önce bir defa denedin dimi

evet cnm denemiştim

annem sen daha yenı evlı dehılmısın hemde bı dusugun olmus neden umudun olmuyo bakayım:44:

işte olmayacağı varsa ne yaparsan yap olmuyor ya.
isterse doktorlar spermi alıp yumurtanın içine soksun tüplerden geçirsin.
bütün herşeyi yapsın bitsin ama tutacağı yoksa tutmuyor.
zamanı gelmemişse bebişin elden bişi gelmiyor..
tabii bu arada ister istemez hem madii hem manevi yıpranıyosun.
bu da inşallah bize mükafat olarak geri dönecek. hiç bişi boşuna değil.
herşeyde bir hikmet var.

tedavilere o kadar paralar yatırdıktan sonra doğal yolla hamile kalan çok fazla.

demekki zamanla alakalı bişi
inşallah senin de öyle olur

nerelerdesiniz kuzularımmmm ösledimmmm sizleriiiiii kimsecikler yoktu sabahtan beriiii

nasılsınız bakalımmmm :)
nazemir abla we sara abla başta olmak üzeree inşallahhhhh bebişlerimizeee kawuşuruzzz biran ewwelll:)

selam kızlar...ben adet oldum ve cok üzgünüm yinede hayırlısı olsun diyorum

canım en azından düzenli adet oluyoruz o bile büyük nimet....inşallah en kısa zamanda anne oluruz ALLAH ım isyan ettirmeden

canım benim keşke hepimiz peşpeşe hamile haberleri versek buradan

pelincim ne zman geldi cnm seninkiler:26:

ohh hatunlar pıtır pıtır dökülüyo.

sıra bize de geliy
canım benim bu sabah başladı kırmızılar gelmeye

öyle düşünme lütfen inş sizlerden güzel haberler alırız hayırlısıyla...
annem sen daha yenı evlı dehılmısın hemde bı dusugun olmus neden umudun olmuyo bakayım:44:

2.5 senelik evliyim canım evet bi düşük bir dış gebelik gecirdim ama yinede umudum kalmadı artık...rahim filmi cektirmemiştim hic bu ayda onu cektircem... cünkü doktorum hic bir sorunumun olmadıgını söyledi...

evet herşey nasip işi okadar uğraşıyorsun ama aksilik çıkıyor bundada vardır bir hayır diyorum inşallah dediğin gibi kendiliğinden gelir

canım benim inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…