peki neden şu an gerek görmedi acaba doktor.
demekki şansın var tüp bebeksiz
hani banaaaaaa bende istiyorummmslm nazom nasılsn yaa özledim sizi valla nerdeydin sen bakim bugün yoktun.
gerçi bende yoktum bi ara bakıp çıktım.
gel seninle şöyle karşılıklı birer kahve içelim kendimize gelelim.
kahveler benden. hakiki türk kahvesi.
ben sütlü severim sen sade mi istersin
kız belinay pilavın tuttumu annem güzel oldumu bana yedirmedin de merak ettimm...nasılsınız bakalım kk en gusel hatunları
kılzar ya sayfamız bıne yaklastı daha hamısımız yokk
ayy kırmızılandınmı sendeeeeiyi akşamlar kızlar benim bu ayda olmadı malesef her ay olduğu gibi
selam kızlar...ben adet oldum ve cok üzgünüm yinede hayırlısı olsun diyorum
selam canım benim moralim bozuk su anda ama bi kac gün sonra kendime gelirim sen nasılsın...aminnnerelerdesiniz kuzularımmmm ösledimmmm sizleriiiiiikimsecikler yoktu sabahtan beriiii
nasılsınız bakalımmmm :)
nazemir abla we sara abla başta olmak üzeree inşallahhhhh bebişlerimizeee kawuşuruzzz biran ewwelll:)
canım en azından düzenli adet oluyoruz o bile büyük nimet....inşallah en kısa zamanda anne oluruz ALLAH ım isyan ettirmeden
canım benim keşke hepimiz peşpeşe hamile haberleri versek buradan
canım benim bu sabah başladı kırmızılar gelmeye
öyle düşünme lütfen inş sizlerden güzel haberler alırız hayırlısıyla...
2.5 senelik evliyim canım evet bi düşük bir dış gebelik gecirdim ama yinede umudum kalmadı artık...rahim filmi cektirmemiştim hic bu ayda onu cektircem... cünkü doktorum hic bir sorunumun olmadıgını söyledi...
hani banaaaaaa bende istiyorummm
kız belinay pilavın tuttumu annem güzel oldumu bana yedirmedin de merak ettimm...
ayrıca o sayfalar gevezelikten doldu kuzucum yoksa daha 23 gün falan oldu tpik açılalıı
ayy kırmızılandınmı sendeeee
sende kırmızılandın heeee....
e o zaman o tüpü boşuna mı yaptırdınız doktorun bilgisizliğimmiydi acaba.cnm ben o zaman yaptırdığımda filmimde sağ tüpüm kapalıydı ama şimdi doktorumu değiştirdim o yeniden rahim filmimi çektirdi bunda iki tüpümde açık bütün tahlillerim iyi sadece progesteron düşük onun için gerek görmedi sanırım işte o yüzden yumurtlama takibi yapacağını söledi
sütlü mü olsun kankaaaahani banaaaaaa bende istiyorummm
selam canım benim moralim bozuk su anda ama bi kac gün sonra kendime gelirim sen nasılsın...aminn
evet canım cok haklısın ama adet olunca moralım bozuluyo işte...yok asla isyan etmiyorum her zaman hayırlısı olsun diyorum zaten iki kaybım oldu...sadece hamile kalmaklada bitmiyoki...saglıklı gelsinler inş...
e o zaman o tüpü boşuna mı yaptırdınız doktorun bilgisizliğimmiydi acaba.
tüplerin açık olduğunu anlasaydı yaptırmazdı
sütlü mü olsun kankaaaa
ne güzel senin kadar oldu mu kanka kardan adam.iyiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii gecelerrrr topikcanlarımm
köye gittik kar yağmışşşşş
kardan adam yaptıkk çocuklarla kocaman ayy çok iyi gldi kar banaaaaaa
bu arada pelincim,zeynepçim umutsuzluk yok annem bak nazemirle bana hiç olmıcak diyomuyuz 7 yıldır bekliyos ikimizde(nazemir 7 yılını saymıyom annem boşa geçmiş o zamanlar)
iyiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii gecelerrrr topikcanlarımm
bu arada pelincim,zeynepçim umutsuzluk yok annem bak nazemirle bana hiç olmıcak diyomuyuz 7 yıldır bekliyos ikimizde(nazemir 7 yılını saymıyom annem boşa geçmiş o zamanlar)
farketmez annem ben her kahveyi içerim yeterki kahve olsunnsütlü mü olsun kankaaaa
erenayefemmm tuttu pılavım kocıs begendı eskı yaptıklarımdan yane gusel olduıns daha ıyılerını yapcam
neyse herşeyde bir hayır vardır inşallah uğurlu gelr inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhöle oldu galiba ama benim doktorum gölcükteydi tüp bebek yaptırdığım yer istanbuldaydı hamile kalmayınca uzun zaman bizde tüp bebek merkezine gittik ordaki doktorda rahim filmimi gördü tek tüpümün açık olduğunu söledi bizde başladık tüpe ama olmadı birazda kısmet galiba belki bo doktor uğurlu gelir bize
iyiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii gecelerrrr topikcanlarımm
evet canım napalım hayırlısı olsun diyorum inş sizlerden güzel haberler alırız...hani banaaaaaa bende istiyorummm
kız belinay pilavın tuttumu annem güzel oldumu bana yedirmedin de merak ettimm...
ayrıca o sayfalar gevezelikten doldu kuzucum yoksa daha 23 gün falan oldu tpik açılalıı
ayy kırmızılandınmı sendeeee
sende kırmızılandın heeee....
ee annem neden umutsuzluga dusuyosun senelerce evlı olup hamıs kalamayanlar var en azından sen kalmıssın bu nee- demek bıda ola bılır uzulme bakayım
ben ınanıyorum en kısa zamanda hamıs kalcaksaın
valla bilemiyom da belinayım burda sen utanma diye güzel oldu falan diyo da garibim özelde yazmş "bu ne biçim bişi oldu" falan diye:120: heba olmş kızın pirinçleerfarketmez annem ben her kahveyi içerim yeterki kahve olsunn
ben kahve manyağıyımmmmmmmmm
hmmm afiyet olsun elin alışınca tarif tamamen oturur,yaparsın annem becerikli hatunlar burdakilerr tek konuda beceri yok bunlarada .............anladın sen onu
kız benim omzuma kadar geldi boyu resim çektirdik onunlaaaane güzel senin kadar oldu mu kanka kardan adam.
yoksam seni geçemedi mi
yaaaaaaaaaaaaaaaa bende karrr ıstyommm amaaaaaaaaaaa yagmıyoo
kızlar aranızda hayıt hapı kullanan varmı ben bu ay kullanmayı düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?