Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

peki neden şu an gerek görmedi acaba doktor.
demekki şansın var tüp bebeksiz

cnm ben o zaman yaptırdığımda filmimde sağ tüpüm kapalıydı ama şimdi doktorumu değiştirdim o yeniden rahim filmimi çektirdi bunda iki tüpümde açık bütün tahlillerim iyi sadece progesteron düşük onun için gerek görmedi sanırım işte o yüzden yumurtlama takibi yapacağını söledi

hani banaaaaaa bende istiyorummm
nasılsınız bakalım kk en gusel hatunları
kılzar ya sayfamız bıne yaklastı daha hamısımız yokk
kız belinay pilavın tuttumu annem güzel oldumu bana yedirmedin de merak ettimm...
ayrıca o sayfalar gevezelikten doldu kuzucum yoksa daha 23 gün falan oldu tpik açılalıı
iyi akşamlar kızlar benim bu ayda olmadı malesef her ay olduğu gibi
ayy kırmızılandınmı sendeeee
selam kızlar...ben adet oldum ve cok üzgünüm yinede hayırlısı olsun diyorum

sende kırmızılandın heeee....

selam canım benim moralim bozuk su anda ama bi kac gün sonra kendime gelirim sen nasılsın...aminn
canım en azından düzenli adet oluyoruz o bile büyük nimet....inşallah en kısa zamanda anne oluruz ALLAH ım isyan ettirmeden

canım benim keşke hepimiz peşpeşe hamile haberleri versek buradan

evet canım cok haklısın ama adet olunca moralım bozuluyo işte...yok asla isyan etmiyorum her zaman hayırlısı olsun diyorum zaten iki kaybım oldu... sadece hamile kalmaklada bitmiyoki...saglıklı gelsinler inş...

ee annem neden umutsuzluga dusuyosun senelerce evlı olup hamıs kalamayanlar var en azından sen kalmıssın bu nee- demek bıda ola bılır uzulme bakayım
ben ınanıyorum en kısa zamanda hamıs kalcaksaın

evet cnm malesef

e o zaman o tüpü boşuna mı yaptırdınız doktorun bilgisizliğimmiydi acaba.

tüplerin açık olduğunu anlasaydı yaptırmazdı
hani banaaaaaa bende istiyorummm
sütlü mü olsun kankaaaa

erenayefemmm tuttu pılavım kocıs begendı eskı yaptıklarımdan yane gusel oldu ıns daha ıyılerını yapcam

iyiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii gecelerrrr topikcanlarımm

köye gittik kar yağmışşşşş
kardan adam yaptıkk çocuklarla kocaman ayy çok iyi gldi kar banaaaaaa

bu arada pelincim,zeynepçim umutsuzluk yok annem bak nazemirle bana hiç olmıcak diyomuyuz 7 yıldır bekliyos ikimizde(nazemir 7 yılını saymıyom annem boşa geçmiş o zamanlar)

evet canım senin yaşadıklarının aynısını bende yaşadım bir düşük ve dış gebelik, hele dış gebelikde ölüyorum sanmıştım ALLAH ım yaşatmasın bir daha
ALLAH sağlıkla hayırlısıyla kucağımıza alacağımız büyütmeyi nasip edecek evlatlar nasip etsin

e o zaman o tüpü boşuna mı yaptırdınız doktorun bilgisizliğimmiydi acaba.

tüplerin açık olduğunu anlasaydı yaptırmazdı

sütlü mü olsun kankaaaa

öle oldu galiba ama benim doktorum gölcükteydi tüp bebek yaptırdığım yer istanbuldaydı hamile kalmayınca uzun zaman bizde tüp bebek merkezine gittik ordaki doktorda rahim filmimi gördü tek tüpümün açık olduğunu söledi bizde başladık tüpe ama olmadı birazda kısmet galiba belki bo doktor uğurlu gelir bize

ne güzel senin kadar oldu mu kanka kardan adam.
yoksam seni geçemedi mi

yaaaaaaaaaaaaaaaa bende karrr ıstyommm amaaaaaaaaaaa yagmıyoo

sütlü mü olsun kankaaaa
farketmez annem ben her kahveyi içerim yeterki kahve olsunn
ben kahve manyağıyımmmmmmmmm
erenayefemmm tuttu pılavım kocıs begendı eskı yaptıklarımdan yane gusel oldu ıns daha ıyılerını yapcam

hmmm afiyet olsun elin alışınca tarif tamamen oturur,yaparsın annem becerikli hatunlar burdakilerr tek konuda beceri yok bunlarada .............anladın sen onu

neyse herşeyde bir hayır vardır inşallah uğurlu gelr inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

Son düzenleme:

oh maşallah burda az yağdı kar tadını çıkaramadık yeğenimde sevinmişti kardan adam yapacam diye
biz eşimle evliğimizin ilk 7 yılını filört ettik diyoruz ne yapalım bizde kendimizi böyle kandırıyoruz ama herşeye rağmen mutluyduk

evet canım napalım hayırlısı olsun diyorum inş sizlerden güzel haberler alırız...
ee annem neden umutsuzluga dusuyosun senelerce evlı olup hamıs kalamayanlar var en azından sen kalmıssın bu nee- demek bıda ola bılır uzulme bakayım
ben ınanıyorum en kısa zamanda hamıs kalcaksaın

offf canım ya haklısında elimde degil napıyım...her ay umutla bekliyorum adet oluncada umutsuzluga kapılıorum ama bi kac gün sonra daha iyi olurum...amin canım ya inş hepimiz hamiş kalalım hayırlısıyla...

valla bilemiyom da belinayım burda sen utanma diye güzel oldu falan diyo da garibim özelde yazmş "bu ne biçim bişi oldu" falan diye:120: heba olmş kızın pirinçleer

ne güzel senin kadar oldu mu kanka kardan adam.
yoksam seni geçemedi mi
kız benim omzuma kadar geldi boyu resim çektirdik onunlaaaa
ama benim favorim küçük tosunla yaptığımız bi karış boyunda olandı çok yakışıklı olmuştuuu
yaaaaaaaaaaaaaaaa bende karrr ıstyommm amaaaaaaaaaaa yagmıyoo

size yok karr
sizde köye gelin oynayınnn
şimdi köyde olmak vardı gece çok güzel oluyo karla oynamak

kızlar aranızda hayıt hapı kullanan varmı ben bu ay kullanmayı düşünüyorum

ben tohumunu kullandım ama ne kadar kullanacağımı bilmediğim için adetimde yakın olunca ne olur ne olmaz diye bıraktım adetten sonra yine başlayacam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…