Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

ahhh ağla cnm ağla ağlamadan kendine gelemiyo insan içine atma gülümm yüzümüz gülcek inşallahhh bizimdee

gamzoşum sen nasılsın annem moraller nasııı
hiççç sizleri bekledim sonunda geldinizz gözlerim yollarda kaldııı morelimde idare eder iştee...sen nasıl oldunnn kuzummm

evet herşey nasip işi okadar uğraşıyorsun ama aksilik çıkıyor bundada vardır bir hayır diyorum inşallah dediğin gibi kendiliğinden gelir

canım benim inşallah

seen nasılsın ablacmm

kızlar aranızda hayıt hapı kullanan varmı ben bu ay kullanmayı düşünüyorum
canım hapı yerine tohumunu kullansana o daha iyi olur bence
hap ta ne olursa olsun kimyasal oluyooo
valla bilemiyom da belinayım burda sen utanma diye güzel oldu falan diyo da garibim özelde yazmş "bu ne biçim bişi oldu" falan diye:120: heba olmş kızın pirinçleer

hadi hadi benim tariflerim asla fos çıkmaz gülümmm hepsini tek tek denerim olmayanları listeeden silerim yılların tecrübesi kızımmmm

evet bu karının köyü de evliliğide kendi de bi başka.

deli karı

ben tohumunu kullandım ama ne kadar kullanacağımı bilmediğim için adetimde yakın olunca ne olur ne olmaz diye bıraktım adetten sonra yine başlayacam

adetliyken başlanılıyomuş sanırım ama kaç gün kullanacağımı bende bilmiyorum yarın eczaneden alacam hapını bide adet düzenliyomuş

hangı koymus bu benıde gotr bakemmm bızım burda koydede kar yok ya heryer kar olacak usul usul yagacakkk ayyy cook gusel ya

cnm suyu acı olur diye hapını alayım dedim

basak cook fenasın yaaa sen

ne güzel canım burda daha kar başlamadı...

haklısın tatlım sizede ayıp ediyorum dimi kusura bakmayın adetimin ilk günü ya üzüldüm işte ama bi kac gün sonra kendime gelirim...rabbim bizden cok bekleyenlerin yüzünü güldürsün en kısa zmanda inş...

aynı şeyleri yaşamışız canım ya rabbim bir daha yaşatmaz inş...bende dış gebelikte cok sancı cektim ögrenene kadar hastanelerde yattım en sonunda da laporoskopi amaliyatı oldum cok zor günlerdiamin canım inş...

hiççç sizleri bekledim sonunda geldinizz gözlerim yollarda kaldııı morelimde idare eder iştee...sen nasıl oldunnn kuzummm
ben arada uğradım ama se yoktun kuzummmm nassın gamzecimmm.....

evet bu karının köyü de evliliğide kendi de bi başka.

deli karı

aynen ben ,hayatım, kocacım,ailelerimiz,köyümüz,hepimiz bireer numuneyizzz
yada sadece ben numuneyim herşeyi tozpembe görüyom buda bi ihtimall:44::44::44:

aynen ben ,hayatım, kocacım,ailelerimiz,köyümüz,hepimiz bireer numuneyizzz
yada sadece ben numuneyim herşeyi tozpembe görüyom buda bi ihtimall:44::44::44:
evet kanka valla ben bunu geçen düşündüm biliyo musun.
belki de sen güzelbakıyosun hayata.
hayatta sana bu kadar güzel geliyo.
ve çevrendekiler bu kadar iyi geliyo

evet canım sabahtan beri durup durup aglıyorum helede bebek görünce cok kötü oluyorum...inş tatlım rabbim bizleri cok bekletmeden hayırlısıyla saglıklı bebeişler nasip etsin hepimize

neyse kızlar ben cıkıyorum sizleride üzdüm kusura bakmayın yarına moralım düzelir inş hepinize iyi geceler...

hangı koymus bu benıde gotr bakemmm bızım burda koydede kar yok ya heryer kar olacak usul usul yagacakkk ayyy cook gusel ya
gel kuzu gel önce kocaeliye gel ben alırım seni d100 karayolundan
ayy evet mantıklı çok acı oluyoo bende içmiştimm
basak cook fenasın yaaa sen
kız bunun işi gücü beni karalamak yaaa...
yok ayıp etmek demeyelimde umudumuzu kaybetmeyelim diyekkk....
ayıp yok bizim aramızda da ben senden çok umutluydum yaaaa

karılar kaşlarımı almam gerek üşeniyom ya

kanka sen alırmısın bi zahmet be

cnmmm bende idare ederim işte başağın dediği gibi moktan hayatı sürdürmeye çalışıyorummm ....

bu gece tüm topik hatunlarına KADERRR KAHPE KADERRR AĞLARINI ÖRDÜN MÜÜÜ .....şarkısını armağan ediyorummm ...hadi hepimiz açıp dinleyelimm
efkar dağıtalım birazz....

melekim ben melek. bi kanatlarım eksük.
tabii canımmmmmm
evet kanka valla ben bunu geçen düşündüm biliyo musun.
belki de sen güzelbakıyosun hayata.
hayatta sana bu kadar güzel geliyo.
ve çevrendekiler bu kadar iyi geliyo
olabilir ben hep mutlu olmak taraftarıyım, bide sanırsam olaylara objektif bakabiliyorum...herkesi anlıyom, empati yapıyom, ve ona göre tavır takınıyom
buda bana artı olarak dönüyooo ,olaylar hep beni mutlu edecek şekilde sonlanıyorrr

amiin kuzum aminn hadi iyi geceler..

ben cıkıyorum kızlar yarın cook işim var evimi temızleyecegım piss gibi kokacakk
iyi geceler kızlarrr tatlı rüyalar herlez rüyasında bebişini görürü inşşşş

bana acı gelmiyor bir çay kaşığını bir su bardağına koyuyorum üzerinede kaynamış su en fazla10 dakika bekletip içiyorum

canım benimki iğneyle halloldu şükür ameliyata kadar gitmedi dr da hiç doğum yapmamış hastama tercih etmiyorum en son tercih edeceğim şey dedi amaliyatı
gerekte kalmadı kanser hastalarına yapılan bir iğne yapıldı ama ne çok ağrı çektim düşükte bile okadar ağrım olmadı 1 aydan fazla zaman aldı düşürmek aman ALLAH yaşatmasın birdaha....
ben erken farkettim kendimdeki değişiklikleri belkide ondan amaliyata kadar gitmedi

ne kurusu cnmmm bende 5 gün önce diplerdeydimm yine aynıyım yanee durumumuz aynıı

karılar kaşlarımı almam gerek üşeniyom ya

kanka sen alırmısın bi zahmet be

gel kıs gell ben güzel kaş alırım kaş bıyık benden sorulurr:)
kaşlara şekil bile weririm:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…