ahhh ağla cnm ağla ağlamadan kendine gelemiyo insan içine atma gülümm yüzümüz gülcek inşallahhh bizimdeeselam canım benim moralim bozuk su anda ama bi kac gün sonra kendime gelirim sen nasılsın...aminn
evet canım cok haklısın ama adet olunca moralım bozuluyo işte...yok asla isyan etmiyorum her zaman hayırlısı olsun diyorum zaten iki kaybım oldu...sadece hamile kalmaklada bitmiyoki...saglıklı gelsinler inş...
hiççç sizleri bekledim sonunda geldinizz gözlerim yollarda kaldııı morelimde idare eder iştee...sen nasıl oldunnn kuzummmgamzoşum sen nasılsın annem moraller nasııı
evet herşey nasip işi okadar uğraşıyorsun ama aksilik çıkıyor bundada vardır bir hayır diyorum inşallah dediğin gibi kendiliğinden gelir
canım benim inşallah
canım hapı yerine tohumunu kullansana o daha iyi olur bencekızlar aranızda hayıt hapı kullanan varmı ben bu ay kullanmayı düşünüyorum
valla bilemiyom da belinayım burda sen utanma diye güzel oldu falan diyo da garibim özelde yazmş "bu ne biçim bişi oldu" falan diye:120: heba olmş kızın pirinçleer
evet bu karının köyü de evliliğide kendi de bi başka.kız benim omzuma kadar geldi boyu resim çektirdik onunlaaaa
ama benim favorim küçük tosunla yaptığımız bi karış boyunda olandı çok yakışıklı olmuştuuu
size yok karr
sizde köye gelin oynayınnn
şimdi köyde olmak vardı gece çok güzel oluyo karla oynamak
ben tohumunu kullandım ama ne kadar kullanacağımı bilmediğim için adetimde yakın olunca ne olur ne olmaz diye bıraktım adetten sonra yine başlayacam
kız benim omzuma kadar geldi boyu resim çektirdik onunlaaaa
ama benim favorim küçük tosunla yaptığımız bi karış boyunda olandı çok yakışıklı olmuştuuu
size yok karr
sizde köye gelin oynayınnn
şimdi köyde olmak vardı gece çok güzel oluyo karla oynamak
canım hapı yerine tohumunu kullansana o daha iyi olur bence
hap ta ne olursa olsun kimyasal oluyooo
hadi hadi benim tariflerim asla fos çıkmaz gülümmm hepsini tek tek denerim olmayanları listeeden silerim yılların tecrübesi kızımmmm
dolunayım diyo du ya moralim moktan diyehiççç sizleri bekledim sonunda geldinizz gözlerim yollarda kaldııı morelimde idare eder iştee...sen nasıl oldunnn kuzummm
canım hapı yerine tohumunu kullansana o daha iyi olur bence
hap ta ne olursa olsun kimyasal oluyooo
hadi hadi benim tariflerim asla fos çıkmaz gülümmm hepsini tek tek denerim olmayanları listeeden silerim yılların tecrübesi kızımmmm
ne güzel canım burda daha kar başlamadı...iyiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii gecelerrrr topikcanlarımm
köye gittik kar yağmışşşşş
kardan adam yaptıkk çocuklarla kocaman ayy çok iyi gldi kar banaaaaaa
bu arada pelincim,zeynepçim umutsuzluk yok annem bak nazemirle bana hiç olmıcak diyomuyuz 7 yıldır bekliyos ikimizde(nazemir 7 yılını saymıyom annem boşa geçmiş o zamanlar)
evet canım senin yaşadıklarının aynısını bende yaşadım bir düşük ve dış gebelik, hele dış gebelikde ölüyorum sanmıştım ALLAH ım yaşatmasın bir daha
ALLAH sağlıkla hayırlısıyla kucağımıza alacağımız büyütmeyi nasip edecek evlatlar nasip etsin
ben arada uğradım ama se yoktun kuzummmm nassın gamzecimmm.....hiççç sizleri bekledim sonunda geldinizz gözlerim yollarda kaldııı morelimde idare eder iştee...sen nasıl oldunnn kuzummm
evet bu karının köyü de evliliğide kendi de bi başka.
deli karı
basak cook fenasın yaaa sen
evet kanka valla ben bunu geçen düşündüm biliyo musun.aynen ben ,hayatım, kocacım,ailelerimiz,köyümüz,hepimiz bireer numuneyizzz
yada sadece ben numuneyim herşeyi tozpembe görüyom buda bi ihtimall:44::44::44:
ahhh ağla cnm ağla ağlamadan kendine gelemiyo insan içine atma gülümm yüzümüz gülcek inşallahhh bizimdee
hiççç sizleri bekledim sonunda geldinizz gözlerim yollarda kaldııı morelimde idare eder iştee...sen nasıl oldunnn kuzummm
seen nasılsın ablacmm
gel kuzu gel önce kocaeliye gel ben alırım seni d100 karayolundanhangı koymus bu benıde gotr bakemmm bızım burda koydede kar yok ya heryer kar olacak usul usul yagacakkk ayyy cook gusel ya
ayy evet mantıklı çok acı oluyoo bende içmiştimmcnm suyu acı olur diye hapını alayım dedim
kız bunun işi gücü beni karalamak yaaa...basak cook fenasın yaaa sen
yok ayıp etmek demeyelimde umudumuzu kaybetmeyelim diyekkk....ne güzel canım burda daha kar başlamadı...
haklısın tatlım sizede ayıp ediyorum dimi kusura bakmayın adetimin ilk günü ya üzüldüm işte ama bi kac gün sonra kendime gelirim...rabbim bizden cok bekleyenlerin yüzünü güldürsün en kısa zmanda inş...
...
ben arada uğradım ama se yoktun kuzummmm nassın gamzecimmm.....
aynen ben ,hayatım, kocacım,ailelerimiz,köyümüz,hepimiz bireer numuneyizzz
yada sadece ben numuneyim herşeyi tozpembe görüyom buda bi ihtimall:44::44::44:
tabii canımmmmmmmelekim ben melek. bi kanatlarım eksük.
olabilir ben hep mutlu olmak taraftarıyım, bide sanırsam olaylara objektif bakabiliyorum...herkesi anlıyom, empati yapıyom, ve ona göre tavır takınıyomevet kanka valla ben bunu geçen düşündüm biliyo musun.
belki de sen güzelbakıyosun hayata.
hayatta sana bu kadar güzel geliyo.
ve çevrendekiler bu kadar iyi geliyo
evet canım sabahtan beri durup durup aglıyorum helede bebek görünce cok kötü oluyorum...inş tatlım rabbim bizleri cok bekletmeden hayırlısıyla saglıklı bebeişler nasip etsin hepimize
neyse kızlar ben cıkıyorum sizleride üzdüm kusura bakmayın yarına moralım düzelir inş hepinize iyi geceler...
cnm suyu acı olur diye hapını alayım dedim
ne güzel canım burda daha kar başlamadı...
haklısın tatlım sizede ayıp ediyorum dimi kusura bakmayın adetimin ilk günü ya üzüldüm işte ama bi kac gün sonra kendime gelirim...rabbim bizden cok bekleyenlerin yüzünü güldürsün en kısa zmanda inş...
aynı şeyleri yaşamışız canım ya rabbim bir daha yaşatmaz inş...bende dış gebelikte cok sancı cektim ögrenene kadar hastanelerde yattım en sonunda da laporoskopi amaliyatı oldum cok zor günlerdiamin canım inş...
ne kurusu cnmmm bende 5 gün önce diplerdeydimm yine aynıyım yanee durumumuz aynııevet canım sabahtan beri durup durup aglıyorum helede bebek görünce cok kötü oluyorum...inş tatlım rabbim bizleri cok bekletmeden hayırlısıyla saglıklı bebeişler nasip etsin hepimize
neyse kızlar ben cıkıyorum sizleride üzdüm kusura bakmayın yarına moralım düzelir inş hepinize iyi geceler...
karılar kaşlarımı almam gerek üşeniyom ya
kanka sen alırmısın bi zahmet be
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?