Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

çok sevindim inan işşallah 40 haftaya kadar bebegimiz dururda sag saglim dogar sıpam

gözün aydın çok sevindimmm ilk değerini bilmiyorum ama bu gatey iyi emir_bebek:

çok sevindim inan işşallah 40 haftaya kadar bebegimiz dururda sag saglim dogar sıpam

sağooolllllllllll paşammmmm kuzucum bak bende pkoluyum olacak inşallah sen üzme o güzel kalbini kafanı ............inşallah budefa kucağıma alırımmmm rabbim sanada ikiz ikiz versin inşşşşş paşammm

gözün aydın çok sevindimmm ilk değerini bilmiyorum ama bu gatey iyi emir_bebek:
çok teşekkür ederimmmm ilk değerime cuma günü bakılmıştı 65 çıkmıştı adetim 3 gün geçmişti değer düşük dediler kimyasal gebelik şüpheliydi yaniiiii ama çok şükür artmıışşşşşkimyasal gebelik değil geç döllenmeymişşşşiki gündür kendimi boşuna yedim durdum yaniiii

3 GÜN GECİKMİŞ ADET İÇİN 65 İYİ BİR DEĞER AMA BU SON DEĞER ÇOK İYİ

sağooolllllllllll paşammmmm kuzucum bak bende pkoluyum olacak inşallah sen üzme o güzel kalbini kafanı ............inşallah budefa kucağıma alırımmmm rabbim sanada ikiz ikiz versin inşşşşş paşammm

işşallah canımö bende nisanda kornmayı bıralıcam tek korkm ara çok verdim ya hamile kalamazsam diye aklım çıkıyor:18::18:aminnnnnnnn

Canım hadi gözün Aydın çoooooook sevindim Allah tamamına erdirsin

işşallah canımö bende nisanda kornmayı bıralıcam tek korkm ara çok verdim ya hamile kalamazsam diye aklım çıkıyor:18::18:aminnnnnnnn

ya canım ne korunması zaten pkoluyuz sen ne korunuyon ba ben birinciyi bir buçuk yıl sonra buldum buda düşüğümün 7 ayıydı ve ben hiç korunmadım anca kalabildim sen bırak korunmayı falan kuzucum boşver tedavi olmayı düşünüyomusun yoksa kendi halinemi bırakacan

kizzzzzzzzzzzz demekki dusuk degerleri idrar tahlili yaniltiyorrrrrrrrr
ohhh duru hamileeeeeeeeeeeee
Allah tamamina erdirsinnnnnnnnn sglikla gelsinnn kukuşlun!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

kizzzzzzzzzzzz demekki dusuk degerleri idrar tahlili yaniltiyorrrrrrrrr
ohhh duru hamileeeeeeeeeeeee
Allah tamamina erdirsinnnnnnnnn sglikla gelsinnn kukuşlun!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ayyyyyyyy başakkkk valla en sağlıklısı kan tahlili bu idrar tahlili çıldırtır insanıııııevet kuzucummmm inşallah kucağımada alırıımmmm ççççççççççççooooooooookkkkkk teşşşşşşşşeeeeekkkkkkkkküüüüüüüüüürrrrrrr eeddddddddddeeeeeeerrrrrriiiiiiiiiiiimmmmmmmmm

Duruuuu ben demedimmi icini ferah tut diyeee aksam aksam facede omrumu yedin sacini yolacam sozum varrrr
Allahim tamamina erdirsin saglikla sihhatle insallah kucagina almayi nasip eylesin.aminn

çok teşekkürler dumancımmmm yarın doktora gidecem iğneye nezaman başlanacak hemen yarınmı çok acıyormuuuu:18::18::18::18::18::18::18::18:

hemen başlarsın canım kafanı takma hiç ilk günler birazcık zorlanırsın ama sonra alışıyosun acımıyo öyle çok... kafana takılan bişey olursa sorabilirsin ok...

duruuuu ben demedimmi icini ferah tut diyeee aksam aksam facede omrumu yedin sacini yolacam sozum varrrr
allahim tamamina erdirsin saglikla sihhatle insallah kucagina almayi nasip eylesin.aminn

yardıma geleyimmi sevinç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…