kızlarrr gelişmeleri yaziimmm bugün doktora gidemedimmmm eve gelirken eşime dedimki kan veremedik yarın olmaz bana idrar testi alalım iyice koyullaştıysa değerim yükselmiştirrr testi aldımmm anammmmmmm çizgi hiç yok denecek kadar silik beşladım ağlamaya değerim düştü diyeeeeşim bi güzel kızdı kafayı yedin testlerle tahlillerle kalk kan verelim gerçekten düştüyse ağla valla sinirlerim bozuluyor artık dediiii buarada FACEDE SEVİNCİ YAKALADIM sağolsun çok moral verdi destek olduuu kalktık gittik kan vermeye yarım saat sonra sonuç çıktııııııı ve 235 olmuuuşşşşşşşşşş çok şükürrr artmışşş ama yaşadığım o 2 saati anlatamam ömrümden ömür gitti çokkkkkkkkk mutluyum sizlerede dualarınıız için çok teşekkürler dileyen herkesin kucağı bebeişle dolsun inşşşşş
kızlarrr gelişmeleri yaziimmm bugün doktora gidemedimmmm eve gelirken eşime dedimki kan veremedik yarın olmaz bana idrar testi alalım iyice koyullaştıysa değerim yükselmiştirrr testi aldımmm anammmmmmm çizgi hiç yok denecek kadar silik beşladım ağlamaya değerim düştü diyeeeeşim bi güzel kızdı kafayı yedin testlerle tahlillerle kalk kan verelim gerçekten düştüyse ağla valla sinirlerim bozuluyor artık dediiii a buarada FACEDE SEVİNCİ YAKALADIM sağolsun çok moral verdi destek olduuu kalktık gittik kan vermeye yarım saat sonra sonuç çıktııııııı ve 235 olmuuuşşşşşşşşşş çok şükürrr artmışşş ama yaşadığım o 2 saati anlatamam ömrümden ömür gitti çokkkkkkkkk mutluyum sizlerede dualarınıız için çok teşekkürler dileyen herkesin kucağı bebeişle dolsun inşşşşş
ne haber kız nasıl gidiyordru kız süle ne old heyecan dorukta:18::18:
çok sevindim inan işşallah 40 haftaya kadar bebegimiz dururda sag saglim dogar sıpam
çok teşekkür ederimmmm ilk değerime cuma günü bakılmıştı 65 çıkmıştı adetim 3 gün geçmişti değer düşük dediler kimyasal gebelik şüpheliydi yaniiiii ama çok şükür artmıışşşşşgözün aydın çok sevindimmmilk değerini bilmiyorum ama bu gatey iyi emir_bebek:
3 GÜN GECİKMİŞ ADET İÇİN 65 İYİ BİR DEĞER AMA BU SON DEĞER ÇOK İYİçok teşekkür ederimmmm ilk değerime cuma günü bakılmıştı 65 çıkmıştı adetim 3 gün geçmişti değer düşük dediler kimyasal gebelik şüpheliydi yaniiiii ama çok şükür artmıışşşşşkimyasal gebelik değil geç döllenmeymişşşş iki gündür kendimi boşuna yedim durdum yaniiii
sağooolllllllllll paşammmmm kuzucum bak bende pkoluyum olacak inşallah sen üzme o güzel kalbini kafanı ............inşallah budefa kucağıma alırımmmm rabbim sanada ikiz ikiz versin inşşşşş paşammm
ya kuzucum nebilim düşük dediler değerinin artmasını bekle dediler sevinemedim bileeee ama çok şükürrr artmıışşşşşşşş3 GÜN GECİKMİŞ ADET İÇİN 65 İYİ BİR DEĞER AMA BU SON DEĞER ÇOK İYİ
kızlarrr gelişmeleri yaziimmm bugün doktora gidemedimmmm eve gelirken eşime dedimki kan veremedik yarın olmaz bana idrar testi alalım iyice koyullaştıysa değerim yükselmiştirrr testi aldımmm anammmmmmm çizgi hiç yok denecek kadar silik beşladım ağlamaya değerim düştü diyeeeeşim bi güzel kızdı kafayı yedin testlerle tahlillerle kalk kan verelim gerçekten düştüyse ağla valla sinirlerim bozuluyor artık dediiii buarada FACEDE SEVİNCİ YAKALADIM sağolsun çok moral verdi destek olduuu kalktık gittik kan vermeye yarım saat sonra sonuç çıktııııııı ve 235 olmuuuşşşşşşşşşş çok şükürrr artmışşş ama yaşadığım o 2 saati anlatamam ömrümden ömür gitti çokkkkkkkkk mutluyum sizlerede dualarınıız için çok teşekkürler dileyen herkesin kucağı bebeişle dolsun inşşşşş
işşallah canımö bende nisanda kornmayı bıralıcam tek korkm ara çok verdim ya hamile kalamazsam diye aklım çıkıyor:18::18:aminnnnnnnn
çok teşekkürler dumancımmmm yarın doktora gidecem iğneye nezaman başlanacak hemen yarınmı çok acıyormuuuu:18::18::18::18::18::18::18::18:Canım hadi gözün Aydın çoooooook sevindim Allah tamamına erdirsin
kizzzzzzzzzzzz demekki dusuk degerleri idrar tahlili yaniltiyorrrrrrrrrkızlarrr gelişmeleri yaziimmm bugün doktora gidemedimmmm eve gelirken eşime dedimki kan veremedik yarın olmaz bana idrar testi alalım iyice koyullaştıysa değerim yükselmiştirrr testi aldımmm anammmmmmm çizgi hiç yok denecek kadar silik beşladım ağlamaya değerim düştü diyeeeeşim bi güzel kızdı kafayı yedin testlerle tahlillerle kalk kan verelim gerçekten düştüyse ağla valla sinirlerim bozuluyor artık dediiii buarada FACEDE SEVİNCİ YAKALADIM sağolsun çok moral verdi destek olduuu kalktık gittik kan vermeye yarım saat sonra sonuç çıktııııııı ve 235 olmuuuşşşşşşşşşş çok şükürrr artmışşş ama yaşadığım o 2 saati anlatamam ömrümden ömür gitti çokkkkkkkkk mutluyum sizlerede dualarınıız için çok teşekkürler dileyen herkesin kucağı bebeişle dolsun şwssşinşşşşş
ya kuzucum nebilim düşük dediler değerinin artmasını bekle dediler sevinemedim bileeee ama çok şükürrr artmıışşşşşşşş
kizzzzzzzzzzzz demekki dusuk degerleri idrar tahlili yaniltiyorrrrrrrrr
ohhh duru hamileeeeeeeeeeeee
Allah tamamina erdirsinnnnnnnnn sglikla gelsinnn kukuşlun!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
SONU KUCAĞINDA OLSUN İNŞŞŞ
çok teşekkürler dumancımmmm yarın doktora gidecem iğneye nezaman başlanacak hemen yarınmı çok acıyormuuuu:18::18::18::18::18::18::18::18:
duruuuu ben demedimmi icini ferah tut diyeee aksam aksam facede omrumu yedin sacini yolacam sozum varrrr
allahim tamamina erdirsin saglikla sihhatle insallah kucagina almayi nasip eylesin.aminn
çok teşekkürler amiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?