walla kızlar parasız alıyom ben hayrımahepinizi sırayla alırımm kocişler güzel görsün gözleri
kaşlı karı görünce dayanamaıyommm gel kıs aliim kaşlarını diyiweriyom
bu arada kızlarr bal çörekotu tarçın uygulamaya başladım bugün ilk kez bi kür uygulucam bakalım kısmet olur belkimt
deneyen warmı aranızdaa:44:
al valla kobayın ben olayımmm
kız gamze ben o karışımı eşime balgam söktürmesi için yediriyorum acaip faydası var sen napıcan kuzum o karışımııı:44:
keyif yaptınız hıııııııı
tabi çok soğuktu bu gün evde sıcacık ohhh
walla kızlar parasız alıyom ben hayrımahepinizi sırayla alırımm kocişler güzel görsün gözleri
kaşlı karı görünce dayanamaıyommm gel kıs aliim kaşlarını diyiweriyom
bu arada kızlarr bal çörekotu tarçın uygulamaya başladım bugün ilk kez bi kür uygulucam bakalım kısmet olur belkimt
deneyen warmı aranızdaa:44:
cnm aslında tüm wücut için çok sağlıklı bi karışımmm bağışıklık sistemini fln koruyo yumoşlara iyi geliyoo hamile kalmak isteyenlere çok faydası oluyomuşş ayrıca kullanıp çoğu kişi hamiş kalmışşş :)
bi deneyim dedim belki allahım baldan gönderir bana bebişimii bi umut işte
iyi geceler canlarım naptınız bugün ?
biz kocişle evdeydik akşama kadar
özledim sizleriii
bizde yarın kocişimle birlikteyiz tüm gün
keyif yaptınız hıııııııı
tabi çok soğuktu bu gün evde sıcacık ohhh
öyle oldu valla canım keyif günümüzdü bugün
netten dizi izledik bol bol
zaten burdada yapacak pek fazla bişey de yok
bizde yarın kocişimle birlikteyiz tüm gün
koy bakak merak ettimmmkardan adamlı resmimi bir yükleyemedim şuraya geçen sene çektirmiştim
ohhh ne güzel biz sadece haftasonları birlikte olabiliyoruz haftaiçi hep çalışıyorr
senin yeni aldım sayılır dediğin topikin 200. sayfa partisindeydi tosbao sen kaşımı al yeter ben temizim daha yeni yaptım sayılır heryerimiiii
tosunum 4 yaşında bide 8 yaşında olanı var ama ben ufaklıkla yattımbu sefer
ooh ne güzelll
nerdesin kuzum sen neden yapacak bişi yokkk çarşıdamı yokk
senin yeni aldım sayılır dediğin topikin 200. sayfa partisindeydi tosba
osmaniyedeyim tatlım ben
küçük bi çarşısı var daha yeni bi alışveriş merkezi açıldı
ama onun dışında bişi yok
şöle bi çay içmeye gitmek için ne bilim sinema falan yok
daha açılacakmış aşlışveriş merkezinde bekliyoruz bakalım
evet inanırım senin evliliğin köyün hayatın gibi tüylerin de eşsizevet 15 gün olduu ama çıkmadıki daha benim anca ocak 15-20 falannn
cnmm wermeyince wermiyo allahh işte bi umut bakalım sen yine denemeye dewam et bence bikaç ay deneyenler oluyomuşş :44:ben denemiştim geçen sene sonuç ortada ama hamile kalanlar varmış
kız benim kocişim ondanmı hergün bende
süpermenler rahatsız ediyo o zamn anladııııımmm:26::44:bi daha vermiyim ben onaaa o karışımdan
ohhh ne güzel biz sadece haftasonları birlikte olabiliyoruz haftaiçi hep çalışıyorr
koy bakak merak ettimmm
benim kocamın hafta tatili perşembe
cumt pazar çalışıyo heppp
evet inanırım senin evliliğin köyün hayatın gibi tüylerin de eşsiz
cnmm wermeyince wermiyo allahh işte bi umut bakalım sen yine denemeye dewam et bence bikaç ay deneyenler oluyomuşş :44:
cnm bencede ondan dolayı benim kocişte pek rahat bırakmaz beni hergece hergece hatta sabah erkenden oynaşır uyutmaz beni hazırda bekler tosunum bide sabah sporu yaparızz
bide bal almış orman balı sewrde yemeden duramazz aaa bi baktım ikide bir warmısın yokmusun demeye başladıı iyice coştu anlıcannn aaaa sıkıntı geliyo bana öle ikide bi puffffff
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?