ben alabilsem kendiminkini alırdımm tekkaş geziyom rezil gibi çarşıyada inemedim ne zamandırr kaldımm böölekarılar kaşlarımı almam gerek üşeniyom ya
kanka sen alırmısın bi zahmet be
cnmmm bende idare ederim işte başağın dediği gibi moktan hayatı sürdürmeye çalışıyorummm ....
bu gece tüm topik hatunlarına KADERRR KAHPE KADERRR AĞLARINI ÖRDÜN MÜÜÜ .....şarkısını armağan ediyorummm ...hadi hepimiz açıp dinleyelimm
efkar dağıtalım birazz....
pis gibimi kokacak canım benim yaaaaben cıkıyorum kızlar yarın cook işim var evimi temızleyecegım piss gibi kokacakk
iyi geceler kızlarrr tatlı rüyalar herlez rüyasında bebişini görürü inşşşş
iyi geceler...ben cıkıyorum kızlar yarın cook işim var evimi temızleyecegım piss gibi kokacakk
iyi geceler kızlarrr tatlı rüyalar herlez rüyasında bebişini görürü inşşşş
gel kıs gell ben güzel kaş alırım kaş bıyık benden sorulurr:)
kaşlara şekil bile weririm:)
tekkaş mıben alabilsem kendiminkini alırdımm tekkaş geziyom rezil gibi çarşıyada inemedim ne zamandırr kaldımm bööle
pis gibimi kokacak canım benim yaaaa
pis gibi kokutmak kolay erken kalkmana gerek yok.
iki dakkada halledrsin
valla ne iyi olur anam be.ne kurusu cnmmm bende 5 gün önce diplerdeydimm yine aynıyım yanee durumumuz aynıı
gel kıs gell ben güzel kaş alırım kaş bıyık benden sorulurr:)
kaşlara şekil bile weririm:)
cnmmm bende idare ederim işte başağın dediği gibi moktan hayatı sürdürmeye çalışıyorummm ....
bu gece tüm topik hatunlarına KADERRR KAHPE KADERRR AĞLARINI ÖRDÜN MÜÜÜ .....şarkısını armağan ediyorummm ...hadi hepimiz açıp dinleyelimm
efkar dağıtalım birazz....
tabii canımmmmmm
olabilir ben hep mutlu olmak taraftarıyım, bide sanırsam olaylara objektif bakabiliyorum...herkesi anlıyom, empati yapıyom, ve ona göre tavır takınıyom
buda bana artı olarak dönüyooo ,olaylar hep beni mutlu edecek şekilde sonlanıyorrr
amiin kuzum aminn hadi iyi geceler..
tekkaş mı
iyyyyyykkkkkkkkkkkkkkkkkk
kocan kaçmıyo mu senden
gerçi o senin tekkaş haline de hayrandr
selam kızlar
geldim ama öyle bi uyku çöktü ki,kalkacam sanırım hemen.
iyisiniz inşallah
kızım alsında varsın parayla alsın ama benim onu yevmiyeye bağlamam lazım anca 2 güne alırvalla ne iyi olur anam be.
tüm tpiki sıradan geç.
bedava ama para istemek yok
bi tek erenaydan para al.
o tekkaş olmş
hoşgeldin kardelennnnnnselam kızlar
iyisiniz inşallah
tam benim gibi bakıyorsun bende çoğu zaman polyana gibiyim hep iyi taraflarına bakarım olayların okadar olumsuzluk yaşarım bundada varmış bir hayır diyebiliyorum
slm annem git uyu hadi bebinde uyusun yorma gözlerini burdaselam kızlar
iyisiniz inşallah
ıyyyyyyyyyyyy kendi kokunmu? kimbilir ne biçim kokuyon kankaaynen gayet memnun o benim bu halimden...
kuaföre götür beni diyomda sen böle daha güzelsin bana göre diyoo göndermiyoo,
kız benim koca garip adam parfüm sıktırmıyo senin kokunu kaybediyo diyo bana parfümü değil senin kokunu seviyom diyoo
biz bayağıı garip bi aileyiz galibaaa..:44::44::44:
slm annem git uyu hadi bebinde uyusun yorma gözlerini burda
ıyyyyyyyyyyyy kendi kokunmu? kimbilir ne biçim kokuyon kanka
yuhh hergün mü.hergün abdest alıyom napimm
o yüzden gayet temiz kokuyorumdurrr
aynen gayet memnun o benim bu halimden...
kuaföre götür beni diyomda sen böle daha güzelsin bana göre diyoo göndermiyoo,
kız benim koca garip adam parfüm sıktırmıyo senin kokunu kaybediyo diyo bana parfümü değil senin kokunu seviyom diyoo
biz bayağıı garip bi aileyiz galibaaa..:44::44::44:
yuhh hergün mü.
kanka demekki sizin bebe o yüzden tutmuyo.
ara vermek ilazım ki süpermenler kendine geldin toparlansın. dimekki siz izin vermiyonuz depolanmasına
eşin memnunsa gerisi fasa fiso
bende parfüm kullanmıyorum pek anca ara sıra yılda bir,,,
eşimde benim saçlarımı koklar ne güzel kokuyor diye hoşuna gidiyor
yuhh hergün mü.
kanka demekki sizin bebe o yüzden tutmuyo.
ara vermek ilazım ki süpermenler kendine geldin toparlansın. dimekki siz izin vermiyonuz depolanmasına
yani rahmi durduğu sürece bayanın hamile kalma şansı vardırsanki biz ara veriyozda ne oluyor yine gelmiyor geleceği varsa zaten sen ne yaparsan gelir
korunurken bile hamile kalanları okudukça demekki vakti saati gelince oluyor diyorum
sanki biz ara veriyozda ne oluyor yine gelmiyor geleceği varsa zaten sen ne yaparsan gelir
korunurken bile hamile kalanları okudukça demekki vakti saati gelince oluyor diyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?