ImageShack® - Online Photo and Video Hostingbenimkide hafta içi kullanabiliyor izin çok nadirdir hafta sonu tatil
deminden beri uğraşıyorum olmuyor resim büyük geldi heralde küçültmeyide bilmiyorum
benimkide
ne iş yapıyor kocişin tatlım perşembe tatil :44:benim kocamın hafta tatili perşembe
cumt pazar çalışıyo heppp
merhaba tatlım benim iyiyim güzelimadaşım nassın annem sana slm veremedim kaşlarımı aldım da
hhıııııı neyse olsun evdede gayet güzel vakit geçiyo yaniiii yeter kocan yanında olsunn
yok ama geç çıkıyo benim neden bilmem tam 1 ayda çıkıyon işteeeevet inanırım senin evliliğin köyün hayatın gibi tüylerin de eşsiz
cnm bencede ondan dolayı benim kocişte pek rahat bırakmaz beni hergece hergece hatta sabah erkenden oynaşır uyutmaz beni hazırda bekler tosunum bide sabah sporu yaparızz
bide bal almış orman balı sewrde yemeden duramazz aaa bi baktım ikide bir warmısın yokmusun demeye başladıı iyice coştu anlıcannn aaaa sıkıntı geliyo bana öle ikide bi puffffff
evet annem güzeldim daha bi güzel oldum yavvne iş yapıyor kocişin tatlım perşembe tatil :44:
merhaba tatlım benim iyiyim güzelimsen nasıl oldun ? ohh yüzün gözün açılmıştır güzelliğin çıkmıştır ortaya iyice
ne iş yapıyor kocişin tatlım perşembe tatil :44:
aynen öyle tatlım şu 2 gün nasıl geçiyor onunla anlamıyorum valla
haftaiçi bukadar çabuk geçmiyor
evet annem güzeldim daha bi güzel oldum yavv
bende idare ediyom annem be napiyim.
senin keyifler nasıl pazar günü nasl geçti
güzelmiş hıh
başak bi resim eklesene çok merak ediyom seni ben
kıskanmak parayla diil annem bol bol kıskanabülürsün
beni merak mı ediyonbaşak bi resim eklesene çok merak ediyom seni ben
maşallah sana bebeğimevet annem güzeldim daha bi güzel oldum yavv
bende idare ediyom annem be napiyim.
senin keyifler nasıl pazar günü nasl geçti
alüminyum fabrikasında kazan ve tesisat operatörü(kısaca işçi ama böle sölemek havalı oluyoo)
beni merak mı ediyon
öyle tek başıma kendimi ortaya koymam.
kızlarla anlaşırsak hepimiz koyak
sağol cnm Allah razı olsun .maşallah sana bebeğim
valla biz evdeydik kuzum oturduk kocişle bütün gün netten dizi falan izledik işte
sende kocişinle yatmışsın bütün gün
hastaymış heralde enişte geçmiş olsun
anladım canım olsun canım havalı olsunnn iş olsun da çalışsınlarr kocişlerrr
anladım canım olsun canım havalı olsunnn iş olsun da çalışsınlarr kocişlerrr
sağol cnm Allah razı olsun .
evet bugün topikimz genelde kocişiyle geçirmiş bu günü
aynen cnmmm bende öle düşünüyorum ....yok ama geç çıkıyo benim neden bilmem tam 1 ayda çıkıyon işteee
hhm kaderimiz aynı yaniiiiiii
olsun ben daha seviniyommmm yeterki istesin ,bıkmasınnn
ahh ablacmm ilk başlarda diyemiyodum zorluyodum kendimi ama yeni yeni başladım yokum demeye ama bazen yane zorlasamda acı weriyoo bünyem dayanamıyoo
peki yokum deme şansın varmı ben kutuma gidicem desen:44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?