Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

Günaydın Kızlar:=)

başım çatlıyooo

kız başak (listede)sıra dolunaya geliyo Allahım getirme dedin yaa...seni duydu galiba:)

hala adet olamadım ama yaptığım ikinci testte negatif çıktı...ben bişi anlamadım...

anlayan varsa beri gelsinnn....

ahhhhh kafammmm çok ağrıyoooooo.......

Son düzenleme:
günaydın kızlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaar

herkesler nasıllar inşallah hepiniz iyisinizdir ben hafta sonu çok yoğundum misafirlerim vardı çok yoruldum ama güzelde geçti yani

topiğe geleemdim kendi topiğime bilem uğramadım beni merak ettinizmi hiç yosa aklınıza bilem gelmedim mi :26::26::26::26::26::26::26::26::26:

dolunaycım hamileliktede baş ağrısı olur inşallah hamişsindir canım günün kaç gündür geçiyo idrar testine güvenme kanda baktır idrarda 10 gün geçmeden çıkmayabiliyo onu diyim yani kanda hemen çıkar bak ve müjde ver

Son düzenleme:

günaydınnnnnnn dolunayyımmm kaçıncı günün bu gün canım geçtiyse kan testi yaptırsana balım ne uğraşıyon şu kırılasıca idrar testleriyle yaa

günaydım saracımm ben yattım paso haftasonu bu hafta kimseyi kabul etmedim halsiz ve bitkin hissediyorum kendimi senin güzel geçmesine sevindim haftan da güzel başlamıştır inşallahh

Günaydın bitanemm:)

akşam düğün vardı tatlım onun temposu yordu beni:)hamile olacağımı sanmıyorum..ana yüreğim hissetmiyoo:)

yaaaa (gelinimiz) eltimin ricasıyla tabi düğünden sonra evde saçını falan açtırdı bana,gelinliğini çıkardık
ufak tefek nasihatler istedi benden,bende korkacak bişi yok dedim..:)bikaç espiri ile neşelendirdim,heyecanını atsın istedimm ahh ahhhh:)

canımm yaa inşallah onun için güzel bir gece olmuştur...yavrukuş yaaa...büyümüşte kendi yuvasını kurmuş:)

Son düzenleme:

geçmiş olsun canım havalardandır dikkat et hasta olma benim günümde güzel başladı inşallah hep böyle gider hepimiz için herşey hep güzel hep iyi olur birde bebeklerimiz gelse taından yenmez ama inşallah oda olacak

Günaydın canlarım benim sara ablacım hep aklımızdaydın insan görmeyince merak ediyor gerçekten,

daolunayım seni çok özlediğimi hissettim gerçekten annem

myhosum tükanı açmana sevndm annem sağolasın

Hayırlı bir hafta olur inşallah hepimiz için.

canım düğününüz hayırlı uğurlu olsun Allah bir ömür boyu mutlu mesut etsin

[

dolunayım keşkem nasihatı sen vermiyeydin annem be

yanlış bişi yapıyon ki demekki baksana doğuramıyon.

kız da senin tatikleri uyguluycak şimdik

günaydın canım nasılsın evet burada alışıyoruz sanki gerçek hayattaki arkadaşlarımızdan daha yakınız birbirimize görmeyince haber alamayıncada merak ediyoruz buranın kötü yanıda bu netin gittimi izimizi kaybediyoruz malesef

dolunycım çok umutlanmamakla birlikte inşallah düşündüğümüz başımıza gelir diyoruzzzzzzz.

listede seni kırmızılamştım normale dönüdürek o vakit

balböcüüüümm benimmm:)

4.gün oluyo bugün ama idrar testi çok kesin şekilde negatif çıktı..
ben kesin stresten olamıyorum...yani genelde dakika bile sektirmezdim ama

bu ay çok bunalım takıldım onun cezasını çekiyorum...bu akşama kadar olurum

kan testi hüsranı hiçbişiye benzemiyoo aşkitommm 10gün geçse anca yaparım...

demek dinlendin h.sonu..ne güzell yaa...haftayada ben kimseyi kabul etmicemm valla
pasooo yatcam..ahhh başımmmmm..apranax fort aldım banamısın demiyo

evet sara hatunum çok haklısın düşünsene kk nın çöktüğünü
bir daha izimizi nerden buluruz
ayy öldükmü kaldık mı bebekimiz oldumu meraktan çatlarız valla.

Allah'ım ayrılmayalım insallah.

bende iyiyim ablacım hafta başının verdiği stres var sadece bi kaç saat geçsin alışıcam

Boşver hayatım bugün yarın olurum nasılsa..

amaa nasıl bir dua etmişsen yanii şoktayımm

eee sen naaptın bakalım h.sonu?
k.validemler şuanda bizdeee:)uyuyolarrr

dolunycım çok umutlanmamakla birlikte inşallah düşündüğümüz başımıza gelir diyoruzzzzzzz.

listede seni kırmızılamştım normale dönüdürek o vakit

kızım sen niye ağrı kesici içiyosun ya hamileysen hemde apranax fort içmiş emin olmadan içme ne biliyosun hamile olmadığını daha 4.gün belki geç döllenmedir idrrda çıkmazki 7 ila 10 gün geçmedenidrarda çıkmaz ama korkunu ecele faydası yok de ve git kanda baktır hemen bilir bilmezde ilaç içme canım

iyi olmana sevindim canım pazartesi sendromu ha o bütün çalışanlarda var

hee sonunda geldimi beklenen ve korkulan gün

akşama eve gittiğin de bi bakcaksın mutfağında yemekler yapılmış şekiller değiştirilmiş
kaç gün kalcaklar acep

dün benim kayınvalidemlerde bendeydi gitmeyin kalın dedim yok sen yarın işe gidecen biz ne yapalım evde sensiz dediler ve gittiler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…