kızım ben onun terine kurban olurum sen sevmeyi seveni sevilmeyi uzaylı olarak görüyosan o senin sorunun valla uzaylıgilleraslında sevmeyi bilmeyenlere denir bence peki kuzum sen sevmedigin asık olmadıgın adamdan neden bebek sahibi olmak istiyon bakıyımm ben anlayamadım senii:26::26::26:
dolunaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaayyyyyyyyyyy
yapmaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
karacal tamam kuzum koca karı ol dolunayıma kıyamam ben
tamam yumruklar bana değmesin.
oldum anam karu oldum sakinleş ...
bugün yine durgunluk var:44:
tatlım çok geçmiş olsun annecim benim .,kızlarr selam, geçmişi okumadım hafta sonu gebe olan oldu mu ?? ben neler yaptım anlatayım cmt kaynanamgiller le kaynımgiller gelicektiler, çünkü benim hausband'ın doğum günüydü... ben de bu gece beri şöyle çifte mutluluk olsun dedim (sözde) sabahtan erken gebelik testi yaptım aaa o da ne anıyla şanıyla tek çizgim var aaaayyyy ne mutluluk bende ki sonra da kafamın doluluğundan balkonda çamaşır asarken kapının eşiğinin üstüne düştüm nasıl ağladım için için resmen kolumun acısına sığındım...çok üzüldüm
kız ne yazıyonuz özelden ayıp değil mi toplulukta fısıldaşmaya benzer bu terbiyesizler çabuk anlatıneroşummm özel masaj attım sana gız bi civip virseneeeeeeeeeee.....
dolunaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaayyyyyyyyyyy
yapmaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
karacal tamam kuzum koca karı ol dolunayıma kıyamam ben
üzülmüyommcanım geldimi kırmızılar offf yaaa neyse biz seninle aynı zamanda kalıcaz insallah
oh beeeeeee gözümüz gönlümüz açıldı...tüh üzülme canım ALLAHbüyük olur inş.
oldum anam karu oldum sakinleş ...
sara ablacım güle güle kullan inşallah.bana alınmş kadar sevndim.merhaba kızlar ben geldim
kızlaar öğlen yemeğine kayınvalidemlere gittik kayınvalidem bana altın kolye almış hediye olarak özel bi günde değildi ama içinden gelmiş görseniz çok güzeeeel
vay be ne kıskançsınız kızım yakocalarınız kötü kokuyosa bi gece çamaşır suyunda bekletin sabah şampuanlayı yıka ve deodorantı sık mis gibi kokla
aaa benim mis kokuluma laf yokkekşi değil ohhh mis kokar oooooooo dur bi koklıyıp geliiiiiimm
kıymatlı kocişine laf söyleydimkavga çıkacak birazdan ona hazırlanıyozzz
karacal kocişime laf değdirdi ben kocişime laf dedirtmem onu yolcam birazdan sen geride dur bişi olmasın bebişee
kızım ben onun terine kurban olurum sen sevmeyi seveni sevilmeyi uzaylı olarak görüyosan o senin sorunun valla uzaylıgilleraslında sevmeyi bilmeyenlere denir bence peki kuzum sen sevmedigin asık olmadıgın adamdan neden bebek sahibi olmak istiyon bakıyımm ben anlayamadım senii:26::26::26:
tatlım çok geçmiş olsun annecim benim .,
kayalar zarar görmesin inşallah gerisi boş
kız ne yazıyonuz özelden ayıp değil mi toplulukta fısıldaşmaya benzer bu terbiyesizler çabuk anlatın
aldatma beni kankaözel başakçım adı üstünde özellll
evet fısıldaştık accık seninle yaptığımız gibiii..:82:
durgun değillerdir annem işleri vardır ondan.başkanım bu neya bu kızlar bugün durgun.
taksi tutarsın annem eşinle git yada taşıma o kadar yükü tek başınaanapıyonuz kıslarr uyumuş kalmışım koltukta bende kocişim geldi uyandırdı
sayfada açık kalmışş
şimdi pazara gidip gelimmm pazar markett uff nasıl taşıcam ben onları yawww
kesin denicem haberini vercem
kıymatlı kocişine laf söyleydim
kız iki espirik yapıcak panter emel olyo bunlar yahuuu
durgun değillerdir annem işleri vardır ondan.
ben onları bi tokatlarım kendilerine getiririm şimdik
kesin denicem haberini vercem
kıymatlı kocişine laf söyleydim
kız iki espirik yapıcak panter emel olyo bunlar yahuuu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?