hııı iyi o zaman hamilelik belirtisi olablir tabi canım kasık batması acıkma.mide bulantısı bunlar hep hamilelik belirtisi ama psikolojikte olabilir kendini fazla kaptırmadan dikkat et kendine yumurtanın çatladığı günlerde çalışman varsa daha iyi inşallah bebeğin seninledir
evet o günlerde çalışma olmuştu canım benim inşallah psikolojik değildiryardımın için tşk ederim.bizede oturmaya bekleriz 2012 uğurlu olsun göbüşleriniz bebiş dolsunn inşallahh...
tatlım ovulasyon testinde iki çizgiyide koyu gördükten 48 saat sonra yumurtan çatlıyo 12 gün çift çizgiyi görmüşsen 15 gün tek çizgi olması normal
evet o günlerde çalışma olmuştu canım benim inşallah psikolojik değildiryardımın için tşk ederim.bizede oturmaya bekleriz 2012 uğurlu olsun göbüşleriniz bebiş dolsunn inşallahh...
kız acık mesleki bilgini konuştur ben bu ateş ölçerle her sabah kafayı yicem çoğu zaman ağzımda dalıp kalıyorum
şimdi gördüm çift çizgi 12 ve 13 günde ilişki oldu neden 15. günde neden yok oluyor yani dr diyor ya 12 13 14 15 16 tehlikeli yani 5-6 gün sürmüyor mü ????anlatabildim mi
merhabalar,
ben polikistik overliyim. 3 farklı doktor da aynı teşhisi koydu. eminim artık. yumurtalıklarım sağlıklı, yumurtalarım da var ama yumurtlamıorum ve regl olmuyorum. doğum kontrol hapları ve benzeri haplarla regl olabiliyorum işte.
henüz bekarım, evlilik planım yok ve tabii çocuk da. ama bi rgün çocuk sahibi olmak istediğimde muhtemelen tedaviye ihtiyacım olacağını söyledi doktorum. tüp bebek merkezindeki bir doktor zaten. oraya gelenlerin % 90 ı polikistik overliymiş.
kesin çocuğun olur da demiyor açıkçası.. endişe ediyorum ilerde neler yaşarım acaba diye. aranızda polikistik overli olanlar vardır diye tahmin ediyorum ne gibi bir tedavi geçiriyorsunuz? yazarsanız çok sevinirim.
canım adetin 12 14 16 18 .nci günleri ilişikide olursan yani gün aşırı süpermenleri kaçırmama şansın çok fazla.ancak ovulasyon tesi yapıyosan ve iki çizgiyide çok koyu görüyosan tahminen 48 saat içinde yumurtan çatlayacak demektr o iki günü çok iyi değerlendirmen lazım sonraki günlerde tekrardantek çizgiyi görünce yumurta çatlamış ovulasyon olmuş demektir tabiki çalışma yapabilirsin Allah ne zaman nasip eder bilinmez ama tıbben durum böyle canım
bu da size kapak olsun erenay hanım
hah be görüntü kirlilğinden kurtulduk ama ben o avatara o kadar alışmışım kiii bunu görünce tanıyamadım senibu da size kapak olsun erenay hanım
kırmızı kartı da yedik sonunda
naapak vatan sağolsun
ahhh sıpa ahhhh...insan bari bu ay gelirdi yaa...günah bizee sıpaaaaaaaaa
hayır yaaaaaaaaaaaa
ben karcalııı geri isteyommm,yoksa bu topiğin en üst katında çıkıp atarım kendimi..
hah be görüntü kirlilğinden kurtulduk ama ben o avatara o kadar alışmışım kiii bunu görünce tanıyamadım seni
ahh sıpalar ahhhh de dolunayımmm onlar bi gelsin bende onlara doğumdan sonra vereceğim kırmızı kartııı
Dimi erenay dimii..popolarını ısıralım onların,kırmısı kart neymiş gösterek onlara...
olmaz dolunay olmaz yapmaaaaaaaaaaaaaaaasen bana lazımsın bunalıma girince iyi geliyon sen banaaaaaaaaaaaaa
yapamam sensiz ben
allah razı olsun dediğin gibi hemencik olur inşalah
aynen benimkinin hiç şansı yok yicem onun nanaklarını da gerisini blmemm....
kırmızı kartı da yedik sonunda
naapak vatan sağolsun
ahhh sıpa ahhhh...insan bari bu ay gelirdi yaa...günah bizee sıpaaaaaaaaa
erenay kız ben cidden şaka yapmıyorumm..
bukadar bekleme,çektiğimiz çile,yok dereceyi şeyden ölçme yok efendim tek çizgili test kolleksiyonu..
bunların acısını o beyaz popodan çıkarıcimmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?