Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

Sağol bitanemm...aynen...2012yi çalışmalarla karşılıcaz öyle gözüküyo
geçmiş olsun dolunayım umutlar bi dahaki aya inşallah

inşallahh erenayımm inşallhhh ....süt kokulu bi kuuzun olurda girer koynuna birbirinizin kokusuyla
sıcak sıcak uyursunuz bitanem...Allahımmm neolur duy sesimizi.....sen istersen olur Yarabbi...ol de olsunnn...

bende bebekleri mıncıklamayı seviyom ama başkasınınkine yapamıyom bi benimki olsunda bak neler yapıcam ben kuzucuğuma...

BEN ne yapsam şimdi biri intihar etcem diyor biri ohhhh diyor karar verin karuuuu mu olsam ahan da genç kız mı??????

iyiyim pınarcım sen nassın siz hafta sonu gelmiyonuss kendinizi özletiyonuzzzz
bende özledim vallaa
canımm hafta sonu fırsat bulamıyorumki ama aklım sizde oluyoo biraz özlemetmek iyi olur kıymetimizi anlarsınız
kız pınaaaaaaaaaaaaarr,başaaaaaaaaakk nerdesiniz yavrularım nazemirrrrrrrr bırak ev işini gel buraya hadiiiiiiiiiiii

geldim kuzum geldimmmmm tüfekhane yapıp geldimmm napıyonuz bakıyımmm eşimin yanına gittim üşüyorum beni ısıt dedim burda nasıl olucak dedi yaa askım benim ya cok seviyom ben onu

kaşla göz arasında sarılsaydınız 5 dk yeeterdi adrenalin ısıtırdıı

valla şuanda en tepedeyim..heran atabilirim..aşağı bakıyommm şuandaa.aa ayağım mı takılıyoo...aaay başım dönüyyooo

sebebimm karacall dırrrrrrrrrrrrrrrrr

BEN ne yapsam şimdi biri intihar etcem diyor biri ohhhh diyor karar verin karuuuu mu olsam ahan da genç kız mı??????

dolunay hastamı oldun?:44:

nikocum evet yaa azönce lavabodan geldim ufak ufak kırmızılar pembeler ayy konuşamıcammm

valla şuanda en tepedeyim..heran atabilirim..aşağı bakıyommm şuandaa.aa ayağım mı takılıyoo...aaay başım dönüyyooo

sebebimm karacall dırrrrrrrrrrrrrrrrr

:

dolunaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaayyyyyyyyyyy
yapmaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
karacal tamam kuzum koca karı ol dolunayıma kıyamam ben

eşimin yanına gittim üşüyorum beni ısıt dedim burda nasıl olucak dedi yaa askım benim ya cok seviyom ben onu

ahha uzaylıgillerden biri daha.... erenay bir buda yeni çıktı kocaların ekşimiş terlerini koklar soba sanarlar

canım geldimi kırmızılar offf yaaa neyse biz seninle aynı zamanda kalıcaz insallah

tüh üzülme canım ALLAHbüyük olur inş.

ahha uzaylıgillerden biri daha.... erenay bir buda yeni çıktı kocaların ekşimiş terlerini koklar soba sanarlar

vay be ne kıskançsınız kızım ya kocalarınız kötü kokuyosa bi gece çamaşır suyunda bekletin sabah şampuanlayı yıka ve deodorantı sık mis gibi kokla
aaa benim mis kokuluma laf yokk ekşi değil ohhh mis kokar oooooooo dur bi koklıyıp geliiiiiimm

kızım ben onun terine kurban olurum sen sevmeyi seveni sevilmeyi uzaylı olarak görüyosan o senin sorunun valla uzaylıgiller aslında sevmeyi bilmeyenlere denir bence peki kuzum sen sevmedigin asık olmadıgın adamdan neden bebek sahibi olmak istiyon bakıyımm ben anlayamadım senii:26::26::26:

ohhh sıcacık mis gibi kokuyooo
kokladım özüm geçti valla yaaaa. allahım bu nasıl kokudur cennet kokulum o benimm
bi kocamın inşallah bide olacak çocuklarımın kokuları bööle içimi titretir herhaldeee...
benim cennetim bööle kokar inşallahhhhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…