geçmiş olsun dolunayım umutlar bi dahaki aya inşallah
bende bebekleri mıncıklamayı seviyom ama başkasınınkine yapamıyom bi benimki olsunda bak neler yapıcam ben kuzucuğuma...
inşallahh erenayımm inşallhhh ....süt kokulu bi kuuzun olurda girer koynuna birbirinizin kokusuyla
sıcak sıcak uyursunuz bitanem...Allahımmm neolur duy sesimizi.....sen istersen olur Yarabbi...ol de olsunnn...
BEN ne yapsam şimdi biri intihar etcem diyor biri ohhhh diyor karar verin karuuuu mu olsam ahan da genç kız mı??????
Sağol bitanemm...aynen...2012yi çalışmalarla karşılıcaz öyle gözüküyo
sen gene şanşlısın ben resmen noel baba gibi kıpkırmızı olcam
canımm hafta sonu fırsat bulamıyorumki ama aklım sizde oluyoo biraz özlemetmek iyi olur kıymetimizi anlarsınıziyiyim pınarcım sen nassın siz hafta sonu gelmiyonuss kendinizi özletiyonuzzzz
bende özledim vallaa
kız pınaaaaaaaaaaaaarr,başaaaaaaaaakk nerdesiniz yavrularım nazemirrrrrrrr bırak ev işini gel buraya hadiiiiiiiiiiii
canımm hafta sonu fırsat bulamıyorumki ama aklım sizde oluyoo biraz özlemetmek iyi olur kıymetimizi anlarsınız
geldim kuzum geldimmmmm tüfekhane yapıp geldimmm napıyonuz bakıyımmm eşimin yanına gittim üşüyorum beni ısıt dedim burda nasıl olucak dedi yaa askım benim ya cok seviyom ben onu
BEN ne yapsam şimdi biri intihar etcem diyor biri ohhhh diyor karar verin karuuuu mu olsam ahan da genç kız mı??????
dolunay hastamı oldun?:44:
valla şuanda en tepedeyim..heran atabilirim..aşağı bakıyommm şuandaa.aa ayağım mı takılıyoo...aaay başım dönüyyooo
sebebimm karacall dırrrrrrrrrrrrrrrrr
:
Sağol bitanemm...aynen...2012yi çalışmalarla karşılıcaz öyle gözüküyo
inşallahh erenayımm inşallhhh ....süt kokulu bi kuuzun olurda girer koynuna birbirinizin kokusuyla
sıcak sıcak uyursunuz bitanem...Allahımmm neolur duy sesimizi.....sen istersen olur Yarabbi...ol de olsunnn...
valla şuanda en tepedeyim..heran atabilirim..aşağı bakıyommm şuandaa.aa ayağım mı takılıyoo...aaay başım dönüyyooo
sebebimm karacall dırrrrrrrrrrrrrrrrr
nikocum evet yaaazönce lavabodan geldim ufak ufak kırmızılar pembeler ayy konuşamıcammm
ahha uzaylıgillerden biri daha.... erenay bir buda yeni çıktı kocaların ekşimiş terlerini koklar soba sanarlar
eeee kızlar ne yaparsınız bakimmm?
eşimin yanına gittim üşüyorum beni ısıt dedim burda nasıl olucak dedi yaa askım benim ya cok seviyom ben onu
ahha uzaylıgillerden biri daha.... erenay bir buda yeni çıktı kocaların ekşimiş terlerini koklar soba sanarlar
kavga çıkacak birazdan ona hazırlanıyozzz
karacal kocişime laf değdirdi ben kocişime laf dedirtmem onu yolcam birazdan sen geride dur bişi olmasın bebişee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?