Cnm 3 aydir adanada annesinde kaliyordu neti yok ondan giremedi
Bende teli varda
gerçekten 2 gündür uğramadıPasa karisi nerde kac gundur
kimki bu kızçe :44::44: Allah sağlıkla bebeğini kucağına almayı nasip etsin inşallahhpıhtıcan demişsin merak ettim sen nasılsın sevincim ben sölene sölene ev temizledim bugün şu pis memleketten gitsek Rabbim buraları aratmasın aminnn dünde çok hareketli birgün geçirdim gündüz dışarılardaydım alışveriş yaptım yine aşamda hem yimeğe hem çaya kızlar geldi canım komşularımla hem yaptık hem yedik kociş geç gelecektide biraz öle iştee bütün gün aç kurt gibiydim zati dişimden iştahım pek açıktı gerçi dişimden yiyememiştim ama bugün kalanların tadını çıkardım
gerçekten 2 gündür uğramadı
oh walla ne güzel böyle komşularının olması....
daha ne kadar hakkaridesiniz
kuzum sen neler yapıosun kaç gündür hiç rastlaşamıoz topikte azcıkta sen rapor ver bakimm oralarda hava nasıl konu komşu nasıl sen nasılsınyoğurdu yidin mi ne gösel olmuştur şimdi organik organik
angara,angara güzel angara
seni görmek ister her,bahtı kara
dattaratattat,dattaratattat
yalanci sensin
Kustum sana
onlara göre ne varki bacım tutarlar 3, 5 bakıcı yaptırırlar o işleri...
Kız bende kemen 3 ayda yarım dünya gibi olurdum ,sanırsın 5 aylık
saclarinin onde olan resmi hec begenmedi
Goya duzlestirmis
tabi uzuuuuunncaaa bir zaman bakmazsanız bildirimleriniz birikir,hey allah ım övündüğü şeye bak
demet akalın tv de kadın 5 ayda 10 kilo almış ,ama yakışmış hamişlik...
maşallahhhhefet platonik bir ilişki içinde olduğumu düşündüğüm bu günlerde gizemli kadın başakss tarafından kabul görmüş bulunuyorum dişini yidiğimin anası tahminlerimizin ötesinde çok gösel bir gacı çıkmış bulunuyor kendisine mozaiksiz bu albüm için teşekkürlerimizi iletiyoruz
kıss başakss karısı o saçlarına ne ediyon öle söle bende edecem fışkırmışlar ayoll
egeyi yolla senin ne isin var
adım haydar, sıkıysa kaytar
Bunu da böğün duydum,başaaakkk sana gelsin bu söz....
Hazırlıkmı yapıyon ne haftasonu gidiyon ya
hay dinine yandımımın beydağlısıangara,angara güzel angara
Seni görmek ister her,bahtı kara
Dattaratattat,dattaratattat
Canim eski o arkadas 6 aylik civari sanirim olu dogumu vardikimki bu kızçe :44::44: Allah sağlıkla bebeğini kucağına almayı nasip etsin inşallahhpıhtıcan demişsin merak ettim sen nasılsın sevincim ben sölene sölene ev temizledim bugün şu pis memleketten gitsek Rabbim buraları aratmasın aminnn dünde çok hareketli birgün geçirdim gündüz dışarılardaydım alışveriş yaptım yine aşamda hem yimeğe hem çaya kızlar geldi canım komşularımla hem yaptık hem yedik kociş geç gelecektide biraz öle iştee bütün gün aç kurt gibiydim zati dişimden iştahım pek açıktı gerçi dişimden yiyememiştim ama bugün kalanların tadını çıkardım
Cnm babahannus veya babagannusta denir adanadaşu facede albümde gördüm kaynoş yapmış adananın meşhur ba... hatırlayamadım adınıpatlıcanlı bişiy mi o nası bişiy o :44::44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?