Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

Cnm 3 aydir adanada annesinde kaliyordu neti yok ondan giremedi
Bende teli varda

kimki bu kızçe :44::44: Allah sağlıkla bebeğini kucağına almayı nasip etsin inşallahh pıhtıcan demişsin merak ettim sen nasılsın sevincim ben sölene sölene ev temizledim bugün şu pis memleketten gitsek Rabbim buraları aratmasın aminnn dünde çok hareketli birgün geçirdim gündüz dışarılardaydım alışveriş yaptım yine aşamda hem yimeğe hem çaya kızlar geldi canım komşularımla hem yaptık hem yedik kociş geç gelecektide biraz öle iştee bütün gün aç kurt gibiydim zati dişimden iştahım pek açıktı gerçi dişimden yiyememiştim ama bugün kalanların tadını çıkardım

şu facede albümde gördüm kaynoş yapmış adananın meşhur ba... hatırlayamadım adını patlıcanlı bişiy mi o nası bişiy o :44::44:

Pasa karisi nerde kac gundur
gerçekten 2 gündür uğramadı

oh walla ne güzel böyle komşularının olması....

daha ne kadar hakkaridesiniz

adım HAYDAR, sıkıysa KAYTAR

bunu da böğün duydum,başaaakkk sana gelsin bu söz....

hazırlıkmı yapıyon ne haftasonu gidiyon ya

angara,angara güzel angara

seni görmek ister her,bahtı kara

dattaratattat,dattaratattat

gerçekten 2 gündür uğramadı

oh walla ne güzel böyle komşularının olması....

daha ne kadar hakkaridesiniz

temmuz doluyo görev süremiz canım ben mayıs haziran gibi giderim heralde kocişte evi devredip arkamdan gelir inşallahhhh herşey yolunda gider Rabbim bizede ferah güzel günler görmeyi nasip eder inşallahhh komşularım çok iiler Allah razı olsun hakkari onlarsız çekilmezdi heralde burdan gidince bitek burdaki arkadaşlıkları özlerim herlade yoksam bu şehir özlenilesi bi yer değil Rabbim nerede olursak olalım huzur ve sağlıktan ayırmasın... burası benim aşk yuvam kocamın olduğu yer memleketim Rabbim diledikten sonra heryer cennetim...
burda şartlar zor ve zorluk ne görmemiş el bebek gül bebek ve zenginlik içinde büyümüş kişiler için tahmin edilemeyecek kadar kötü bir yer...

kuzum sen neler yapıosun kaç gündür hiç rastlaşamıoz topikte azcıkta sen rapor ver bakimm oralarda hava nasıl konu komşu nasıl sen nasılsın yoğurdu yidin mi ne gösel olmuştur şimdi organik organik

kuzum sen neler yapıosun kaç gündür hiç rastlaşamıoz topikte azcıkta sen rapor ver bakimm oralarda hava nasıl konu komşu nasıl sen nasılsın yoğurdu yidin mi ne gösel olmuştur şimdi organik organik

walla hep aynı canım iş,güç,birde annemle ilgileniyorum oraya gidip geliyorum...böyle yuvarlanıp gidiyoruz,bugün tekrar soğan suyu içmeye başladım miyomlarım içininşaallah işe yarıyordur..

bugün burasıda yağışlıydı,ama çok soğuk değil yani millet hayla yazlıklar giyiyor bizim buralarda...kız bende öyle konu komşu pek gidip gelmez ancak sokakta görürsek hal hatır soruyoruz birbirimize çok soğuk benim komşularım..

ivettt yoğurdumuda yidim en organikinden,cacık yaptım böğün

onlara göre ne varki bacım tutarlar 3, 5 bakıcı yaptırırlar o işleri...

Kız bende kemen 3 ayda yarım dünya gibi olurdum ,sanırsın 5 aylık

canım benm inşallah yine görürüsün o günleri br an önce
inşallah bizede gösterirsin şişko resmlerini

demet akalın tv de kadın 5 ayda 10 kilo almış ,ama yakışmış hamişlik...

iykkkkkkkkk hiçte sevmem o karıyı
görmedim şişko halini
ama 5 ayda 10 kilo nasl alınır çok merak ettim
o zaman bu doğurana kadar 30 kilo alır

AYY HAYTAIM ÇOK SAĞOL YAAAA KABARTTIN KOLTUKLARIMI BEN BU GAZLA UYUYAMAM ŞİMDİKKK AYYY CANIM BENMEMİNİM SEN DAHA GÖZELSNDİR
O SAÇLARIM DOĞŞTAN aLLAH VERGİSİ CNM AMA DOĞURDUKTAN SONRA HIZLA DÖKÜLMEYE BAŞLADI HAYATIM
SAÇLARIM ÇOK GÜRDÜ, EŞİM HEP ŞÖYLE DERDİ " SENİNKİ GİBİ SAÇLARIM OLSUN ON MİLYAR BORCUM OLSUN HEEY HEY"

AMA ŞU AN KULLANDĞM Bİ VİTAMİNDEN ÖTÜRÜ SAÇLARIM GERİ ÇIKMAYA BAŞLADI DÖKÜLME AZALDI
ŞÜKÜR

BAK ŞİMDİ SEVİNC KARISININ İÇİNDEN BŞİLER GEÇİYOR
HEMEN SÖÖLİYİM
SAÇLARIMIN DÖKÜLDÜĞÜNÜ SEVİNÇ KARISI İLE PAYLAŞMIŞTIM BANA ELEVİT KULLANMAMI ÖNERDİ
ÖNERİSİNE KULAK VERİP KULLANMAYA BAŞLADIM VE ÇOK MEMNUN KALDIM
KENDİSİNE DE ÇİÇEKLİ OLARAK TEŞEKKÜRLERİMİ İLETTİM

ŞİMDİ BURDA BELİRTMEZSEM ŞARLAR BANA

adım haydar, sıkıysa kaytar

Bunu da böğün duydum,başaaakkk sana gelsin bu söz....

Hazırlıkmı yapıyon ne haftasonu gidiyon ya

ilkkez duydum tşk ederim

Yok be öyle oturupta hazırlı yapmak nerdeeee fırsat buldukça koyuyorum valize bişiler

her defasında böyle oluyorum
evimi kocamı bırakmak istemiyorum
içten içe burkuluyorum onu bıraktığım için

ama ankaradan gelirkende aynı şey oluyor gelmek istemiyorum ağlıyorm ağlıyorm
çok alışıyorm annemlerede
eve gelince üzgün oluyorum
bunu hep yaşıyorum

gıpta ediyorum ailesiyle aynı semtte aynı şehirde yaşayanlara

hani derler ya allah çirkin şansı versn diye

işte o sözdeki çirkin benim börülce
anası .ötünü dibinde kocası iç güvey

demekki ben çok güzelim
Keşke bu kadar güzel olmasaydım

vay babaan anaan kemüüne laf arasında güzelliğiminde havasını attım

Son düzenleme:
Canim eski o arkadas 6 aylik civari sanirim olu dogumu vardi
Megersem pihtiliymis bide pko var ama rabbim tekrardan dogal yolla
Bebegini gonderdi saglikla sihhatle dogurur insallah
Sanada afiyet olsun .benimde oyle komsum felan yok
Ama bi tane esasli arkadasim var. Isiniz zor valla
Gittiginiz yerde guzel dostluklar kurup orda birakmasi
Kardesim ilk zamanlar taini cikinca hastalaniyordu
Cok zor oluyor ayrilmasi
şu facede albümde gördüm kaynoş yapmış adananın meşhur ba... hatırlayamadım adını patlıcanlı bişiy mi o nası bişiy o :44::44:
Cnm babahannus veya babagannusta denir adanada
Kozlenmis patlicani ve biberi temizleyip dogruyorsun
Icine cigden domates sogan ve sarimsak dograniyor maydanoz
Tuz kirmizi biber eksi ve yag konulup karistiriyorsun
Salata gibi oluyor biraz bekletiyorsun acisini eksisini cekince ye ohh
Bu arada anam yapmisti onu kaynos ne anlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…