kızz ayak kaldırma deyince aklıma ne geldi
bazayı kaldırıp yatan varmış duymuş muydun
3 senenin ardindan 2 hafta once hamile oldugumu ogrendim. 4- 5 haftalik hamileyim fakat 5 gundur acik kahve lekelenmeler oluyor. Bazen su gibi akintiyla karisik oluyor. Bu normal micok stresliyim moralim cok bozuluyor
en böyük doktor herifin,sende gitmeyiver bu bayram..sonra sen ve 3 hakan birlikte gidersiniz
bende çıkıyorum
Ben farkettimseni bozmayim dedim
Teheyyyyy
Gunaydin kadin larrrr
Hava kapali yagdi yagacak
Balkonu cam balkon yaptirdik
Masa koyduk kilim felan serdik
Yagmur da orda oturmasi cok zevkli
Bir gun gelinde kaavalti yapak
saftirikşar ın dik alasısın
hadi un yerine su yazmışsın onu anladık,birde 2 katı fazla yazmışsın,bende direk resme atladım tarifi tikkatli okumadım ki, iyikide resmin gazıyla hemen yapmamışım
bende dedim vay bee bu karı işe yarar işlerde yapıyormuş,yine herşeyi berbat ettin..
BECERİKSİZŞAR
dolgu yaptırdım bende ağzımın uyuşukluğu bi geçse çokkk acıktım senin yanmış makarnanı bile yiyebilirim o derecee
3 senenin ardindan 2 hafta once hamile oldugumu ogrendim. 4- 5 haftalik hamileyim fakat 5 gundur acik kahve lekelenmeler oluyor. Bazen su gibi akintiyla karisik oluyor. Bu normal micok stresliyim moralim cok bozuluyor
kkkkııııııııızzzzzzhiç gülücem yoktu valla Allah senide güldürsün ne diyem güldürdün beni öğlen öğlen ya kızz:)))onu duymamıştım duu bide onu deniyeyim haaa bide amuda kalkmadım onuda kalkayım:)))baza kaldırmak ne kiii bi ara araştırma yapıyodum işte bitane topikte ilişkiden sonra kendini silkeletiyosun çamaşır silkeler gibi bende silkelettim ama banamısın demedi demekki içim çok tozlanmış tozlarım dökülmedi hahahahayyy gülsemmi ağlasammı:)))
ellerine sağlık topiğimizin mozaikli benim göremediğim gizemli kadınıııtopik analarını duyurulamamışsın bu seferde neysem bunada şükür artık ama topik analarımızın duyurusu yapılmazsa haftaya pufuduk poğaça tariflerimi vermem haberin olsunn dişini yidiğimin anasıı başaksss
Saol cnm darisi basina insallahhhh 130 bin caniminşallah canım benimmmm pelo bi doğursun bakarızyapıoz sadece pazar günleri ondada bişeler yapıldığı için kahvaltıda(patates kızartması yumurta salatası vs...)diğerlerine sıra gelmio...
baktım canım çokkkkk güzelll güle güle ağız tadıyla oturun inşallah...yeni eve yeni bebekde gelio Allahın izniyle...burada kaça almıştınız?maraştada evler uygun sanırım...ordandamı alsak napsakpeloya yakınmı evin?demirim tatlıdır tatlı teyzesiii...çok özlüom amaaa
Sende gel topraam insallahamin canım sağolasın....
paylaştığın yazıda çok güzelmiş
oh be keyfe bak,burasıda yağmırlı böğün....
yolumuz düşerse gelirik inşaallah...
sen kusmuyonmu
hay sizin tilifonlarınıza
daha dolmadımı şarjı
3 hakan 1 sevinç
Egeyi yolla senin ne isin varayy havaya bak
ne kadar güzel bişi canım çekti
kızlar bildirim rekoru kırıyorum
bildirileriniz: 204
4arkadaşlık talepleri
108 yeni beğeniler
92 yeni mesaj alıntısı
waoooowwwww
Gorgusuzsar
yalancışar
sende o kadar bildiri nerdeeeeeee inanmam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?