Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

kızz ayak kaldırma deyince aklıma ne geldi
bazayı kaldırıp yatan varmış duymuş muydun

kkkkııııııııızzzzzzhiç gülücem yoktu valla Allah senide güldürsün ne diyem güldürdün beni öğlen öğlen ya kızz:)))onu duymamıştım duu bide onu deniyeyim haaa bide amuda kalkmadım onuda kalkayım:)))baza kaldırmak ne kiii bi ara araştırma yapıyodum işte bitane topikte ilişkiden sonra kendini silkeletiyosun çamaşır silkeler gibi bende silkelettim ama banamısın demedi demekki içim çok tozlanmış tozlarım dökülmedi hahahahayyy gülsemmi ağlasammı:)))

3 senenin ardindan 2 hafta once hamile oldugumu ogrendim. 4- 5 haftalik hamileyim fakat 5 gundur acik kahve lekelenmeler oluyor. Bazen su gibi akintiyla karisik oluyor. Bu normal mi cok stresliyim moralim cok bozuluyor

aaaa ne güzel inşallah bişeycik olmazda sağ salim alırsın kucağına valla ben daha bebek sahibi olamadığım için bu konu hakkında bişey diyemem ama yinede bi doktora görün derim geçmiş olsun...

Gunaydin kadin larrrr
Hava kapali yagdi yagacak
Balkonu cam balkon yaptirdik
Masa koyduk kilim felan serdik
Yagmur da orda oturmasi cok zevkli
Bir gun gelinde kaavalti yapak

ayy havaya bak
ne kadar güzel bişi canım çekti

iyi ŞARladın sabah sabah he

3 senenin ardindan 2 hafta once hamile oldugumu ogrendim. 4- 5 haftalik hamileyim fakat 5 gundur acik kahve lekelenmeler oluyor. Bazen su gibi akintiyla karisik oluyor. Bu normal mi cok stresliyim moralim cok bozuluyor

tatlım yerleşme lekeleride olabilir
kötü düşünme
inşallah sorun olmaz
hayırlı olsun hayatım

silkeletmeyide yeni öğrendm
bakalım daha neler öğrencez

merhaba canım doktora gitmelisin kahverengi lekenin bi çok anlamı olabilir normalde olmaması gerekirdi ama olması illa kötü anlamında değil doktorun gerekeni yapacaktır ama mutlaka doktora görünmelisin

kızlar bildirim rekoru kırıyorum

bildirileriniz: 204

4arkadaşlık talepleri
108 yeni beğeniler
92 yeni mesaj alıntısı

waoooowwwww

maşallahhhh efet platonik bir ilişki içinde olduğumu düşündüğüm bu günlerde gizemli kadın başakss tarafından kabul görmüş bulunuyorum dişini yidiğimin anası tahminlerimizin ötesinde çok gösel bir gacı çıkmış bulunuyor kendisine mozaiksiz bu albüm için teşekkürlerimizi iletiyoruz

kıss başakss karısı o saçlarına ne ediyon öle söle bende edecem fışkırmışlar ayoll

Saol cnm darisi basina insallahhhh 130 bin canim
Sende gel topraam insallah
Sarj dolmusta ben uyuyup kalmisim
Kusuyok diye yimek yemiyekmi
3 hakan 1 sevinç

ayy havaya bak
ne kadar güzel bişi canım çekti
Egeyi yolla senin ne isin var
kızlar bildirim rekoru kırıyorum

bildirileriniz: 204

4arkadaşlık talepleri
108 yeni beğeniler
92 yeni mesaj alıntısı

waoooowwwww

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…