canim basaracaksiniz guzelim bnm cogu gitti azi kaldi yavrummmmmmmmmuyz karı her şeye lafın var insan der bu beni aramış dur bende mesaj atayımtektim evde bayramını kutluyum didim aplam olarakran ama nerde duşmu dedin şöyle doya doya duş alamayı çok özledim ben
dün erkekkardeşimle karısı geldi oglumu bir giydirmişler sormaaşık oldum ogluma okadar diyim yavrum okadarda görmese beni beni görünce güldü yanıma geldi gelin yataga çıkardı sarıldım öptüm allahım görseydin kafasını karnıma koydu öyle durdu kahvaltı yaptım beraber sonra evi temizledi oturudk biraz çekiştik kozlarımızı paylaştık galip ben geldim tabe rahatladım len konuşunca amam artık hiç birşey eskisi gibi olmucak malesef karnımdakine dua etsin eşimle kardeşim onlara gitti boru patlamış onu yaptıılar karşıdan baza aldık üstüne şişme yatak koyucaktık yataga olmadı ne güzel havalı oldugundan yatarken etlerim acımıcaktı nasip olmadı bugün arıyımda yatagıda alalım annem gelicek artık gündüzleri annemle dururum geceleri eşimin yanına gelirim bakıcez seninkinin keyfi yerinde rabbim acısını göstermesin bu ayları hiç göremediydsim ben biliyorsun çok mutluyum detaylıya girdigimde hemşire beni hazırladı eşim odada ikimiz tekiz ne içlendim agladım 3 kere giricektim nasip olmadı bu bebgimde oldu bebk gibş insan aglarmı şükür rabbim şükür dedim allah nasip ederse 24 şeker yüklemem var çok heyecanlıyım kız sevinç bana diyorlar igrenç şey bende diyorum olsun umrum degil yavrum benimle eşim yanımda sevdiklerim yanında daha ne isterim rabbim bu mutlulugumuzu bozmasın işşallah eşimin heyecanını görsen aglarsın hele benimkini günler ilerledikçe hem korkuyorum hem heyecanlanıyorum işşallah bu sefer yavrumu kucagım alıcam eşime uzatıcam canım bak evladımız bu sefer başardım emeklerimizin karşılıgını aldık benle dalşga geçenler bana acıyarak bakanlar helede sakat diyenler görücek 5 aylık olsun dedim evde bagırıcam 12 geçti bagırdım rbbim sana şükürler olsun diye işşallah 28 oluyum göbek atıcem içimde bir canlı var her oynadıgında tebessüm ettirir beni yatıyorum hiç gocunmam varsın yavrum saglıklı olsun evladımı dogum edeyim zamanında inan çok aglarım sesim hastaneyi inletir 13 senelik özlem var neticede özelde dogum edersem eşimle ben tek kalıyım odada konuşalım evladımızı sevelim eşimle altını acayım onu kucagıma alayıom ak sütümle emziriyim eşim benle grur duysun erkek kardeşim sklay yapmış eşime dogum günü var iye eymeni yanına yatırmıştım ne agladım bir bebk bu kadarmı yakışır insana allahım çok koorkuyorum panik atak hastasıyım ya evladıma layıkıyla anne olamazsam bu bebk çok şanslı olucak şimdider herkez soruyor pşam eksigi varmı diyorlar demeleri bile güzel bende gülerek elini korkak alıştırmayım çeyrek kafi dedim bebgim sag saglim dogsun varsın birşeyi olmasın o hastane kapısından 1 kere daha elleri boş çıkmak istemiyorum inan
Öpüşme dim canim küt küt hepsi oksuruyor bir gorsen
Ailece öksürüyor lar
Geçmiş olsun sewinccimmmm
Niye bile bile lades dedin kuzum, öpme griplileri.. Ben griplileri bırak normal öpüşmüyordum çoğu zaman kimseyle uzakdan selamlaşıyordum:))) ben biraz abartmıştım belki ama, madem o kadar acı çekiyoruz tam dıkkat edelim dimi :))
Cnmm geçmiş olsun çookk dikkat et kendinee
Saolun canim bugün daha iyi gibiyim
Hava kapali yagmurlu yataktan cikasim yok
canim basaracaksiniz guzelim bnm cogu gitti azi kaldi yavrummmmmmmmm
bebisin seninle yavrumm subatta ta senle olacakkk trye gelince gelcem görmeyeeee ne ciciler alcam degil ceyrek tam feda olsun guzumaaa
hayırlı cumalar kızlarHayırlı cumalar efendim herkese
Alişimin aşısı var kızlar
İnşallah kolay atlatır pamuğum kuzum
sanada hayirli cumalar canimsen gel yeter bebem mutlulugu paylaş yeter inan gözümde ne tattgım çeyrekler ne aldıgım kıyafetler nede vs var yeterki evladımı sag saglim alayım kucagıma anasız babsız büyütmüyüm işşallah bu aylar hayal gibi geliyordu bana rabbime şükürler olsun bugün babmız bizi sevdi okşadı öptü rabbim sana şükürler olsun bu ayları gördüm dedim gözlerim doldu eşimin heyecanını görsen aglarsın onu hayal kırıklıgına ugratıcam diye aklım çıkıyor bir hevesi varki kızın hayalini kuruyor dedim ya erkekse canı sag olsun diyor millet tuttmuş kız vericem ellerine çüçüyü olucek biticek erkege isim buldumda kıza bulamadım isim teklifleribne açıgım
hayırlı cumalar kızlar
[/B]
sanada hayirli cumalar canim
insAllah gelmek nasip olurda görürürm sizide
kiz icimleri fatimatül zehra
haticetül kübra
hafza
aise
hacer
hilye
eslem
betül sena
daha sayiiyimi cokkk isim kiz oglanin adi ne olcek kizzz
canım burda buldum seni nihayet neşelisin herşey yolunda (panikatak dışında) gördüğüm kadarıyla seneye bebişinle hayırlı bayramlar sana innnşallahh...oglumun ADI MUHAMMEDÜL EMİN OLUCAK İŞŞALLAH KIZADA FATMA KAYNANAMIN SENADA BENİM İSTEDİGİM İSİM OLDUMU SANA FATMA SENA
ESLEN ERKEK İSMİ BEBM ARAŞTIRDIM
HİLYENİN ANLAMI NEY KIZ ARICAM DEDİN UNUTTUN BENİ ŞU PANİK ATAK MAFFEDİYOR BENİ YA
Gunaydin hayirli sabahlar tatilde bitti artik
Okul maratonu baslar bugün
Duman ise basliyor bugün Allah kolaylık versin cnm
günaydın,evet tatil bitti,kocacım işe gitti
dumanın işide hayırlı olsun facedenmi söyledi
Ewet facedwn söyledi
Benimkide gitti alismistik her sabah kahvaltim hazirdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?