Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

Geçmiş olsun sewinccimmmm
Niye bile bile lades dedin kuzum, öpme griplileri.. Ben griplileri bırak normal öpüşmüyordum çoğu zaman kimseyle uzakdan selamlaşıyordum:))) ben biraz abartmıştım belki ama, madem o kadar acı çekiyoruz tam dıkkat edelim dimi :))

Insallah herkes her istegen hamile kalir, hayirlisiyla, ve saglikli cocuklarimiz olur insallah.
Gercekden bu sürech hic kolay degil.

canim basaracaksiniz guzelim bnm cogu gitti azi kaldi yavrummmmmmmmm
bebisin seninle yavrumm subatta ta senle olacakkk trye gelince gelcem görmeyeeee ne ciciler alcam degil ceyrek tam feda olsun guzumaaa

Cnmm geçmiş olsun çookk dikkat et kendinee

Saolun canim bugün daha iyi gibiyim
Hava kapali yagmurlu yataktan cikasim yok

Hayırlı cumalar efendim herkese
Alişimin aşısı var kızlar
İnşallah kolay atlatır pamuğum kuzum

canim basaracaksiniz guzelim bnm cogu gitti azi kaldi yavrummmmmmmmm
bebisin seninle yavrumm subatta ta senle olacakkk trye gelince gelcem görmeyeeee ne ciciler alcam degil ceyrek tam feda olsun guzumaaa
sen gel yeter bebem mutlulugu paylaş yeter inan gözümde ne tattgım çeyrekler ne aldıgım kıyafetler nede vs var yeterki evladımı sag saglim alayım kucagıma anasız babsız büyütmüyüm işşallahbu aylar hayal gibi geliyordu bana rabbime şükürler olsun bugün babmız bizi sevdi okşadı öptü rabbim sana şükürler olsun bu ayları gördüm dedim gözlerim doldu eşimin heyecanını görsen aglarsın onu hayal kırıklıgına ugratıcam diye aklım çıkıyor bir hevesi varkikızın hayalini kuruyor dedim ya erkekse canı sag olsun diyor millet tuttmuş kız vericem ellerine çüçüyü olucek biticekerkege isim buldumda kıza bulamadım isim teklifleribne açıgım
Hayırlı cumalar efendim herkese
Alişimin aşısı var kızlar
İnşallah kolay atlatır pamuğum kuzum
hayırlı cumalar kızlar

bu arda sevinç karısını kaç kere aradım çaldı 1 kere dönmedi hanım karar verdim bir daha aramıcam

sanada hayirli cumalar canim
insAllah gelmek nasip olurda görürürm sizide
kiz icimleri fatimatül zehra
haticetül kübra
hafza
aise
hacer
hilye
eslem
betül sena
daha sayiiyimi cokkk isim kiz oglanin adi ne olcek kizzz

sanada hayirli cumalar canim
insAllah gelmek nasip olurda görürürm sizide
kiz icimleri fatimatül zehra
haticetül kübra
hafza
aise
hacer
hilye
eslem
betül sena
daha sayiiyimi cokkk isim kiz oglanin adi ne olcek kizzz

oglumun ADI MUHAMMEDÜL EMİN OLUCAK İŞŞALLAH KIZADA FATMA KAYNANAMIN SENADA BENİM İSTEDİGİM İSİM OLDUMU SANA FATMA SENA
ESLEN ERKEK İSMİ BEBM ARAŞTIRDIM
HİLYENİN ANLAMI NEY KIZ ARICAM DEDİN UNUTTUN BENİ ŞU PANİK ATAK MAFFEDİYOR BENİ YA

canım burda buldum seni nihayet neşelisin herşey yolunda (panikatak dışında) gördüğüm kadarıyla seneye bebişinle hayırlı bayramlar sana innnşallahh...

kkızlarr gıremedım herkese hayırlı cumalar ve hayırlı bayramlar olsun esım kasap oldugu ıcın sabah 7 aksam 10 calısıoz kac gndr ben kasada oturdgm halde cok yoruldum...
yarn ızınlı pazardan ıtıbaren 10 gun herkese ızın verdı esım calıscak bnde gtcem ıse bugun erken geldık evımı ıyıce temızledm sımdı otrdm sızede yazayım dedm rabbım gonlumuzdekılerı yasamayı nasıp etsn hepımıze ınsallah

sinyalllll sinyalllll herkesinmi alıcılar kapalı ayolll ne bayrammış ösledim sizleri nerelerdesiniz ben annemi uğurladım kıslar dün gitti bölem keyfim yok dünden beri ve sınavlara az kaldığı için ders çalışıyorum uğrayamadım bende ama bi baktım ki kimsecikler gelmemiş zatiii neysem bayram tatili sonrası toplaşmayı umuyorum gidiyom ozaman

günaydın kızlarrr Iyi pazarlarrr

Gunaydin hayirli sabahlar tatilde bitti artik
Okul maratonu baslar bugün
Duman ise basliyor bugün Allah kolaylık versin cnm

günaydın canlar nasılsınız bakim? kahvaltıyı yaptık damladım kocişe kalkamadım aç gitti tatile alışmışım uyum sağlayamadım ayoll napiyim öğleden sonra ağdaya gidicem :18::18::18: buara ders çalışıyorum sınavlara az kaldı szileride özlemişim heee
sevincom bebiş göbüş nasıl kontrol var mı yakında hareketlerini hisstmeye başladın mı?? böle kelebek kanat çırpar gibi oldu mu ?
dilektoşşş sen nasılsın tpik koktu koktuu yoksun ne zamandır bayram sonrası temizliği hadin kolay gelsin lavantala annem azcık şurları
canım topik güzel topik derdime bir çareee oyalıyorum kendimi emme aklım hep bebişte
paşacannnnn nirlerdesinnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…