Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

Benim herifte kalkti kahvalti yaptik babasinin yanina yardima gitti oglaninda tadi yok Ewde oturuyok

şimdiden hepinizin bayramını kutlar nice sağlıklı mutlu huzur dolu bayramlar dilerim...

Âmin inşallah canım.
Erkek milleti işte
Bende akşama ihlas okurum inşallah

Son düzenleme:
topiğimin yimek anası fasulyelerimi fazla haşlamışım turşu gibi kursam olmaz mı şimdi nettim bennn

iyi geceler topik sakinleri nasılsınızz
yimek anası sevincümm maalesef cevabını şimdi okumuş bulunuyorum ki bu arada turşusunu kurmuş bulunuyorum fasulyelerin :44::44: neysem boğünden itibaren kınalı yapıncağın gün gün eriyen fasulyeleri serisini dinleyecesiniz artıkım

Gunaydin arkadaslarim
Hepinize mutlu huzurlu bayramlar diliyorum
Ne muradiniz varsa Rabbim versin amin

hepinizin bayramı mubarek olsun,sevdiklerinizle mutlu bir bayram geçirin inşaallah

tırtılınız geldi ne gelen ne giden var unutmadan aklımdayken diyeyim didim sevinç karısı kaçtır arıyorum neden telefonunu açmadın bakemsonra diyorsun vurunca ne durdun diyorsun hakketme canım sende

herkesin kurban bayramı mübarek olsun Rabbim nice bayramlara çıkmayı sevdiklerimizle beraber kutlamayı nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…