Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

herkesin bayramı mübarek olsun canlar dilerim birdahaki bayramda hamişler bebişlerine kavuşmuş hamişlik isteyenlerin göbüşleride bebişlerle dolmuş olur cann topiğin cann dostları kendinize iyi bakınnnn

tırtılınız geldi ne gelen ne giden var unutmadan aklımdayken diyeyim didim sevinç karısı kaçtır arıyorum neden telefonunu açmadın bakemsonra diyorsun vurunca ne durdun diyorsun hakketme canım sende

canım dediğin abi için 1 tane yasin okudum canım Allah şifa versin insallah bebişlerine bagıslasın babalarını amin

Pasa karisi dustaydim ciktigimda da herif gelmişti yemek telasina düştük arayamadim
Tirtillllll

Basak karisinin kocasi angaraya gitmiş onlarida alir İstanbul geri döner karininda anasinin evindeki saltanatı kisa sürer oöyle aylarca kalamaz angarada
Eeee kurkcunun donup dolasacagi yer kürkçü dukkanidir

hepinizin bayramı mubarek olsun,sevdiklerinizle mutlu bir bayram geçirin inşaallah

herkesin kurban bayramı mübarek olsun Rabbim nice bayramlara çıkmayı sevdiklerimizle beraber kutlamayı nasip etsin

Herkese sevdiklerinle birlikte mutlu huzurlu bayramlar inşallah.

Hepinize mutlu huzurlu bayramlar dilerimmm

herkesin bayramı mübarek olsun canlar dilerim birdahaki bayramda hamişler bebişlerine kavuşmuş hamişlik isteyenlerin göbüşleride bebişlerle dolmuş olur cann topiğin cann dostları kendinize iyi bakınnnn

Aminnn amin hep beraber insallah

Pasa karisi dustaydim ciktigimda da herif gelmişti yemek telasina düştük arayamadim
Tirtillllll

uyz karı her şeye lafın var insan der bu beni aramış dur bende mesaj atayımtektim evde bayramını kutluyum didim aplam olarakranama nerde duşmu dedin şöyle doya doya duş alamayı çok özledim ben

dün erkekkardeşimle karısı geldi oglumu bir giydirmişler sormaaşık oldum ogluma okadar diyim yavrum okadarda görmese beni beni görünce güldü yanıma geldi gelin yataga çıkardı sarıldım öptüm allahım görseydin kafasını karnıma koydu öyle durdu kahvaltı yaptım beraber sonra evi temizledi oturudk biraz çekiştik kozlarımızı paylaştıkgalip ben geldim taberahatladım len konuşunca amam artık hiç birşey eskisi gibi olmucak malesefkarnımdakine dua etsin eşimle kardeşim onlara gitti boru patlamış onu yaptıılar karşıdan baza aldık üstüne şişme yatak koyucaktık yataga olmadı ne güzel havalı oldugundan yatarken etlerim acımıcaktı nasip olmadıbugün arıyımda yatagıda alalım annem gelicek artık gündüzleri annemle dururum geceleri eşimin yanına gelirim bakıcezseninkinin keyfi yerinde rabbim acısını göstermesin bu ayları hiç göremediydsim ben biliyorsun çok mutluyumdetaylıya girdigimde hemşire beni hazırladı eşim odada ikimiz tekiz ne içlendim agladım 3 kere giricektim nasip olmadı bu bebgimde oldu bebk gibş insan aglarmışükür rabbim şükür dedim allah nasip ederse 24 şeker yüklemem var çok heyecanlıyım kız sevinç bana diyorlar igrenç şey bende diyorum olsun umrum degil yavrum benimle eşim yanımda sevdiklerim yanında daha ne isterim rabbim bu mutlulugumuzu bozmasın işşallaheşimin heyecanını görsen aglarsın hele benimkini günler ilerledikçe hem korkuyorum hem heyecanlanıyorum işşallah bu sefer yavrumu kucagım alıcam eşime uzatıcam canım bak evladımız bu sefer başardım emeklerimizin karşılıgını aldık benle dalşga geçenler bana acıyarak bakanlar helede sakat diyenler görücek 5 aylık olsun dedim evde bagırıcam 12 geçti bagırdım rbbim sana şükürler olsun diye işşallah 28 oluyum göbek atıcemiçimde bir canlı var her oynadıgında tebessüm ettirir beni yatıyorum hiç gocunmam varsın yavrum saglıklı olsun evladımı dogum edeyim zamanında inan çok aglarım sesim hastaneyi inletir 13 senelik özlem var neticedeözelde dogum edersem eşimle ben tek kalıyım odada konuşalım evladımızı sevelim eşimle altını acayım onu kucagıma alayıom ak sütümle emziriyim eşim benle grur duysun erkek kardeşim sklay yapmış eşime dogum günü var iye eymeni yanına yatırmıştım ne agladım bir bebk bu kadarmı yakışır insana allahım çok koorkuyorum panik atak hastasıyım ya evladıma layıkıyla anne olamazsam bu bebk çok şanslı olucak şimdider herkez soruyor pşam eksigi varmı diyorlar demeleri bile güzel bende gülerek elini korkak alıştırmayım çeyrek kafi dedim bebgim sag saglim dogsun varsın birşeyi olmasın o hastane kapısından 1 kere daha elleri boş çıkmak istemiyorum inan

O günleri göreceğiz insallah ben çok inaniyorum sen çok iyi bir anne olacaksin bebegin seni iyileştirecek bu arada yatiyom diye üzülme keyfini cikar dogurdugunda çok ararsi n yorgan yastigi seker yüklemesi çokta iğrenç değil. Esin zaten seninle gurur duymuyordur onu baba yapabilmek için neler çektiğine birebir şahit zaten.
Çok mutlu olacaksiniz minik çekirdek ailenizle.
Bu arada bak burada aci tatli herşeyi beraber yasiyor paylasiyoruz. Bebeğinin resmini görmeye hakkimiz var dimi. Sende nazar değer diye buraya resim koymayip facede çarşaf çarşaf yayinlarsan sacini bahsini yolarim.
Korkma resimden uzanipta bebeğini yemeyiz

Gunaydin..hayirli bayramlar herkese..uzun zamandir girmedim herjescikler iyidir umarim.bi iyiyiz oglusla.mevlutumuzude yaptik cojsukur.bayram iste ziyaretler fln.bnde degisik bisey yok.opuldunuz hatunlar

herkese güzel, mutlu, musmutlu bir bayram geçirmeniz dileğiyle

(biraz geç oldu ama biz interneti altkattakinden aldığımız için bazen net kesiliyor
onun içinde istediğim zaman giremiyorum)

Öpüşme dim canim küt küt hepsi oksuruyor bir gorsen
Ailece öksürüyor lar

çok geçmiş olsun dikkat et kendine
benimde dünden beri boğazım ağrıyor limon yiyorum inşallah iyi gelir
boynumda tutuldu üstüne bugün adette oldum hastalıklar bayram ediyor vücudumda:2:

herkese güzel, mutlu, musmutlu bir bayram geçirmeniz dileğiyle

(biraz geç oldu ama biz interneti altkattakinden aldığımız için bazen net kesiliyor
onun içinde istediğim zaman giremiyorum)
seninde canim
çok geçmiş olsun dikkat et kendine
benimde dünden beri boğazım ağrıyor limon yiyorum inşallah iyi gelir
boynumda tutuldu üstüne bugün adette oldum hastalıklar bayram ediyor vücudumda:2:

Saol nazi sanada çok geçmiş olsun yoruldun
Vücut zayif dusuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…