Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

On besgun geç degilki adana orasi kadinla görüş arada boşluk olursa sana gelsin sende bu arada ufak tefek isleri yavaş yavaş halledersin
Hic sorma bende evde is yapamiyom ya krizdeyim

he walla burası ADANA millet zoba yakıyor biz daha halıları sermedik....

bakıcaz artık zaten bugün ufak tefeklerden başlıcam....sen heeeççççç krize girme seni çok iyi anlıyorum bacım zor, ama otur oturduğun yerde,nasılsa ilerde çok koşturacaksın..

hadi ben kaçtım

yasaklara dokunmadan bir suru yaramazlık yaptik oynastik daha güzeloldu

abowwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwww bak çıkıyordum bu mesacı görünce cevap yazayım dedim

daha güzel oldu demek he bende biliyom nasıl olduğunu,yasakmış kim dinler yasağı bir sürü yolu var hemi

paşammmmmm duydunmu sen ne ettin ne alemde libidoların

Heeee bir suru yöntem var

Bi de Sevinç karısı diyor ki:

TOPİK CAN ÇEKİŞİYOR

ben girmeyeli 20 sayfa ilerlemiş yine de güzel bi rrakam
ben beğendim

daimi müdavimlere saygılarr sevgilerrrrrr

Saygı değer topik üyeleri!
sizlere aydınlatıcı bir rapor vererek varlığımdan haberdar etmek istiyorum...
Öncelikle geçmiş bayramınız mübarek olsun!!! Kurban kesenleriniz varsa Allah kabul etsin...
(Beydağlı kesin kesmiştir çünkü onlar çok zenginşar)

Bayramda benim herifcan geldi 1 hafta birlikte geçirdik tatil bitince geri döndü.
Biz Ege ile ay başında evimize döneceğiz.
Kör olası sobamızı yakacağız.
Hey gidi insanlar kaç sene boyunca o pislikte uğraşıyor onlarınki de can değil mi??
Bende bir kaç sene uğraşacağım sağlık olsun falan olsun filan olsun...

Şu anda Ege yi anneme bıraktım bir cafeye geldim size bakmak için.

şööle bir geçmişe bakayım değişiklikler neler
topikimizin yeni yüklenen bebekleri nasıllar
baby loading...please wait

Bi de Sevinç karısı diyor ki:

TOPİK CAN ÇEKİŞİYOR

ben girmeyeli 20 sayfa ilerlemiş yine de güzel bi rrakam
ben beğendim

daimi müdavimlere saygılarr sevgilerrrrrr
Can cekisiyi tabi o yirmi sayfayi yarim günde yapardik bayram suresince hec ilerlemesi yalanmi diyok
Eeeeee geçmişe baktiysan niye bise yazmadin
Yalancisar o kadar arkandan attik cvp vermedenmi ciktin 7 sene zoba kahri çektim üstelik gece gündüz yaktik oğlumu orda buyuttum düşük yaptim ordaydim hamile kaldim ordaydim sende idare et olmezsin

seninde geçmiş bayramın kutlu olsun
biz geldik diye kaçtın hee
bayramda burda olsaydın eşim gidelim demişti ama sen biz gelmeyelim diye kaçtın

bende 10 sene uğraştım üstelikte 5. kattaydım hergün odun kömür çıkar

şimdiki evimde doğalgaz sobalı bakalım nasıl olacak
sadece 1 oda sıcak olacak diğer yerler soğuk
geçenki soğuklarda banyoya girmek bile işkenceydi daha bunun kara kışı var yandıkmı ne yandık daha doğrusu donduk

beydağlım belinden yattığın günleri hatırla ve kendine dikkat et sağlığından daha önemli değilya temizlik
ha 15 gün sonra olmuş yada hemen olmuş

umudum döndünmü ingiltereye yoksa halen burdamısın

sevinç az değilsin bazılarının senden öğreneceği çok şey var:44:

kızlar net bizim olmadığı için çoğunlukla kesiliyor, istediğim gibi giremiyorum bende
ama bunada şükür diyorum

Sağol teyzesi
Kesinlikle Allahıma binlerce şükür! Bayramlar benim için kabusdu.
Birde yılbaşılar.
Hazırlık için beni çağırırlardı, sadece çağırsalar iyi, birde sen gel hazırla senin çocuğun yok diğer gelinlerin var onlar gelemez" diye yarama tuz basarlardı. Allahım bugünlerime binlerce şükür. İnşallah beydaglım inşallah sen de tez vakıtte hayırlısıyla kurtulacaksın.

Evet. Bende deşifre olmak istemiyimmmm malum İngiltere olunca daha kolay tahmin edilirim
Sağol bitanem, vallahi kuzum kıvranıyor yaa elimden sadece diş jeli sürmek geliyo inşallah kolaylıkla atlatır.
Kız ben öyle ısınmadan bahsetmiyorum :)) Allah iyiliğini versin.. Sen demiyomuydun havalar sogukduda ısındık falan filan anlarsın :))

Döndüm Nazom
Artık gurbetten yazıyom sızlere:))
Sen nasılsın kuzum herşey yolunda mı?
Sen İstanbul da mıydın?

Buarada paşam nasıl acaba ? İnşallah bebişi ve kendi iyidir

Hepinizi öpüyorum

Cep de her zaman açık burası öyle ayarladım, fırsat buldukça okuyorum

Buarada artık düzeni yavaş yavaş kurdum gunde bir Yasin okuycam inşallah birde salâtı tefriciye ye başlıcam Aliş için sağlıklı hayırlı bir evlat olsun inşallah. Sizde oğlum için dualarınızı eksik etmeyın teyzeleri.
Benimde dualarım sizlerle.
Rabbim hepinize saglıklı hayırlı evlatlar nasip etsın
Hayırlı hamilelikler versin
Bebeği olanlarada hayırlı saglıklı ömür versin inşallah
Eşinizle çocuklarınızla mutlu bir hayat sürün inşallah.

slm, yeni hamişleri tebrik ederim. başlık beni bu konuya çekti. eşimle bebek çok istiyoduk 7 ay sonunda hamile kaldm ancak düştü. sonra da kist çıktı. kist için bi kutu doğum kontrol hapı kullandım. bitti adet oldum şimdi adetim de bitmek üzere. cuma kontrole gidicem. yani bebek beklerken başka sorunlar yaşadık. hap hormanlarımı çok etkilemiş midir bilmiyorum, inşallah öyle değildir bir kutu kullandm çünkü sadece.umarım bebeğimiz bizi çok bekletmeden gelir; tabi isteyen herkesin...

Ferhannn nerdesin kizzz

canım ders çalışıyorum ben bi süre böle arada uğrarım idare edin beni sınavları bi atlatayım hergön burdayım ayoll cumaya randevu aldım hastaneye :18::18::18::18::18: inşallah kötü olmaz sonuçlar :18::18::18: gerçi çıkması 1 ayı buluyomuşta gitmişken muayenede olurum muhtemelen :18::18::18: öle işte yazarım sonuçları bi çksında :18::18: bütün gün ders çalıştım yemek yaptım ve ev temizledim anlamadım nasıl geçti bana dua edermisiniz inşallah güzel haberlerle geleyim doktordan sonuçlarım da iyi çıksın inşallahhh dualarınızda beni unutmayın

Son düzenleme:
Tabii canim o is yasak diye herifle birbirimize bakip oturacak halimiz yok

İnsallah alninin akiyla cikarsin sinavlardan Dr haberlerini mutlaka yaz cnm

Allaalla şu yöntemi banada söylede birisini çok mağdur etmiyeyim bende garibim kolay değil
9 ay+ 2 ay sezeryan =11 ay yani kısaca 1 yıl dile kolay :)))

Aaaaa sen normale donmussundur artik sabahlar olmasin
Vur patlasin çal oynasin taktiği ne yapacan senin yolun acil artik

seninde bayağı bir geçmiş bayramın kutlu olsun
daha ne istiyon bak kocan hasretine dayanamamış gelmiş yanınıza
biz önce deveye girdik olmadı,sonra danaya girdik oda olmadı,koyuna girek dedik heç olmadı,en iyisi hayvanları bırakmak dedik hepsi gettiinşaallah zenginşar oluruzda bizde keserik,ama maalesef kesemedik seneye inşaallah..
seninde sürü kestiğini duyduk
benim canııımm yokmuuuu upuuzuuuuunnn yıllardır zoba yakıyorumzavallı bennn

ewet canım haklısın ama sabredemiyorum işte,neyse bakıcaz artık,bel ağrısı çok zor yaaa yerinden kalkamıyorsun..

çok az geliyosun özledik seni,eee nasıl yerinizden memnunmusun,alıştınmı??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…