On besgun geç degilki adana orasi kadinla görüş arada boşluk olursa sana gelsin sende bu arada ufak tefek isleri yavaş yavaş halledersin
Hic sorma bende evde is yapamiyom ya krizdeyim
yasaklara dokunmadan bir suru yaramazlık yaptik oynastik daha güzeloldu
abowwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwbak çıkıyordum bu mesacı görünce cevap yazayım dedim
daha güzel oldu demek he bende biliyom nasıl olduğunu,yasakmış kim dinler yasağı bir sürü yolu var hemi
paşammmmmm duydunmu sen ne ettin ne alemde libidoların
Can cekisiyi tabiBi de Sevinç karısı diyor ki:
TOPİK CAN ÇEKİŞİYOR
ben girmeyeli 20 sayfa ilerlemiş yine de güzel bi rrakam
ben beğendim
daimi müdavimlere saygılarr sevgilerrrrrr
Eeeeee geçmişe baktiysan niye bise yazmadinSaygı değer topik üyeleri!
sizlere aydınlatıcı bir rapor vererek varlığımdan haberdar etmek istiyorum...
Öncelikle geçmiş bayramınız mübarek olsun!!! Kurban kesenleriniz varsa Allah kabul etsin...
(Beydağlı kesin kesmiştir çünkü onlar çok zenginşar)
Bayramda benim herifcan geldi 1 hafta birlikte geçirdik tatil bitince geri döndü.
Biz Ege ile ay başında evimize döneceğiz.
Kör olası sobamızı yakacağız.
Hey gidi insanlar kaç sene boyunca o pislikte uğraşıyor onlarınki de can değil mi??
Bende bir kaç sene uğraşacağım sağlık olsun falan olsun filan olsun...
Şu anda Ege yi anneme bıraktım bir cafeye geldim size bakmak için.
şööle bir geçmişe bakayım değişiklikler neler
topikimizin yeni yüklenen bebekleri nasıllar
baby loading...please wait
Saygı değer topik üyeleri!
Öncelikle geçmiş bayramınız mübarek olsun!!! Kurban kesenleriniz varsa Allah kabul etsin...
Bayramda benim herifcan geldi 1 hafta birlikte geçirdik tatil bitince geri döndü.
Hey gidi insanlar kaç sene boyunca o pislikte uğraşıyor onlarınki de can değil mi??
Can cekisiyi tabio yirmi sayfayi yarim günde yapardik bayram suresince hec ilerlemesi yalanmi diyok
Eeeeee geçmişe baktiysan niye bise yazmadin
Yalancisar o kadar arkandan attik cvp vermedenmi ciktin7 sene zoba kahri çektim üstelik gece gündüz yaktik oğlumu orda buyuttum düşük yaptim ordaydim hamile kaldim ordaydim sende idare et olmezsin
Sağol teyzesigeçmiş olsun alişeeee
bayram eh işte ,kaynoşgil diğer eltimle olay yaşadılar bu bayram,onların yüzünden bayramımız zehir oldu
ne güzel sen kurtuldun,o cahilce söylemlerden ,kalabalığa girmeye korkmaktan,darısı bizlere canım....
sen niye deşifre olacan kız,yaşadığın yer belli edebilir gerçi,fazla zikretme...sende mi kaynoşgilin öğrenmesini istemiyosun:))
Sağol bitanem, vallahi kuzum kıvranıyor yaa elimden sadece diş jeli sürmek geliyoCnm çok geçmiş olsun kardeşimin oglanda 4 aylkkken cikardi dişlerini çokzor oldu Allah yardimcin olsun
Bende bayramda bir tek kaynosa gittim bbaşka bir yere görmedimKizzz biz Ew aldik dogalgazli Allah nasip ederse petekleri yakip isinacagiz
Allahim olmayanlara da versin insallah
beydağlım belinden yattığın günleri hatırla ve kendine dikkat et sağlığından daha önemli değilya temizlik
ha 15 gün sonra olmuş yada hemen olmuş
umudum döndünmü ingiltereye yoksa halen burdamısın
sevinç az değilsin bazılarının senden öğreneceği çok şey var:44:
kızlar net bizim olmadığı için çoğunlukla kesiliyor, istediğim gibi giremiyorum bende
ama bunada şükür diyorum
Ferhannn nerdesin kizzz
Tabii canim o is yasak diye herifle birbirimize bakip oturacak halimiz yokbeydağlım belinden yattığın günleri hatırla ve kendine dikkat et sağlığından daha önemli değilya temizlik
kızlar net bizim olmadığı için çoğunlukla kesiliyor, istediğim gibi giremiyorum bende
ama bunada şükür diyorum
canım ders çalışıyorum ben bi süre böle arada uğrarım idare edin beni sınavları bi atlatayım hergön burdayım ayollcumaya randevu aldım hastaneye :18::18::18::18::18: inşallah kötü olmaz sonuçlar :18::18::18: gerçi çıkması 1 ayı buluyomuşta gitmişken muayenede olurum muhtemelen :18::18::18: öle işte yazarım sonuçları bi çksında :18::18: bütün gün ders çalıştım yemek yaptım ve ev temizledim anlamadım nasıl geçti bana dua edermisiniz inşallah güzel haberlerle geleyim doktordan sonuçlarım da iyi çıksın inşallahhh dualarınızda beni unutmayın
Allah seni ne etmesin
Biz her halükarda isiniriz sen merak etme
Allaalla şu yöntemi banada söylede birisini çok mağdur etmiyeyim bende garibim kolay değil
9 ay+ 2 ay sezeryan =11 ay yani kısaca 1 yıl dile kolay :)))
Aaaaa sen normale donmussundur artik sabahlar olmasin
Vur patlasin çal oynasin taktiği ne yapacan senin yolun acil artik
Saygı değer topik üyeleri!
beydağlım belinden yattığın günleri hatırla ve kendine dikkat et sağlığından daha önemli değilya temizlik
ama bunada şükür diyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?