inşaallah canım amin....Sağol teyzesi
Kesinlikle Allahıma binlerce şükür! Bayramlar benim için kabusdu.
Birde yılbaşılar.
Hazırlık için beni çağırırlardı, sadece çağırsalar iyi, birde sen gel hazırla senin çocuğun yok diğer gelinlerin var onlar gelemez" diye yarama tuz basarlardı. Allahım bugünlerime binlerce şükür. İnşallah beydaglım inşallah sen de tez vakıtte hayırlısıyla kurtulacaksın.
Evet. Bende deşifre olmak istemiyimmmmmalum İngiltere olunca daha kolay tahmin edilirim
Sağol bitanem, vallahi kuzum kıvranıyor yaa elimden sadece diş jeli sürmek geliyoinşallah kolaylıkla atlatır.
Kız ben öyle ısınmadan bahsetmiyorum :)) Allah iyiliğini versin.. Sen demiyomuydun havalar sogukduda ısındık falan filan anlarsın :))
Döndüm Nazom
Artık gurbetten yazıyom sızlere:))
Sen nasılsın kuzum herşey yolunda mı?
Sen İstanbul da mıydın?
Buarada paşam nasıl acaba ? İnşallah bebişi ve kendi iyidir
Hepinizi öpüyorum
Cep de her zaman açık burası öyle ayarladım, fırsat buldukça okuyorum
Buarada artık düzeni yavaş yavaş kurdum gunde bir Yasin okuycam inşallah birde salâtı tefriciye ye başlıcam Aliş için sağlıklı hayırlı bir evlat olsun inşallah. Sizde oğlum için dualarınızı eksik etmeyın teyzeleri.
Benimde dualarım sizlerle.
Rabbim hepinize saglıklı hayırlı evlatlar nasip etsın
Hayırlı hamilelikler versin
Bebeği olanlarada hayırlı saglıklı ömür versin inşallah
Eşinizle çocuklarınızla mutlu bir hayat sürün inşallah.
geçmiş olsun canım RABBİM birdaha yaşatmasın...şimdi hamile değilsin o zaman...canını sıkma 1 ay kullanmayla çok etkilenmemiştir hormonların ,inşaallah en kısa zamanda yeniden kavuşursun bebeğineslm, yeni hamişleri tebrik ederim. başlık beni bu konuya çekti. eşimle bebek çok istiyoduk 7 ay sonunda hamile kaldm ancak düştü. sonra da kist çıktı. kist için bi kutu doğum kontrol hapı kullandım. bitti adet oldum şimdi adetim de bitmek üzere. cuma kontrole gidicem. yani bebek beklerken başka sorunlar yaşadık. hap hormanlarımı çok etkilemiş midir bilmiyorum, inşallah öyle değildir bir kutu kullandm çünkü sadece.umarım bebeğimiz bizi çok bekletmeden gelir; tabi isteyen herkesin...
inşaallah sonuçların iyi çıkar canım,sınavlarında iyi geçercanım ders çalışıyorum ben bi süre böle arada uğrarım idare edin beni sınavları bi atlatayım hergön burdayım ayollcumaya randevu aldım hastaneye :18::18::18::18::18: inşallah kötü olmaz sonuçlar :18::18::18: gerçi çıkması 1 ayı buluyomuşta gitmişken muayenede olurum muhtemelen :18::18::18: öle işte yazarım sonuçları bi çksında :18::18: bütün gün ders çalıştım yemek yaptım ve ev temizledim anlamadım nasıl geçti bana dua edermisiniz inşallah güzel haberlerle geleyim doktordan sonuçlarım da iyi çıksın inşallahhh dualarınızda beni unutmayın
Şimdide Aliş bırakmıyor :))))
inşaallah canım amin....
geçmiş olsun canım RABBİM birdaha yaşatmasın...şimdi hamile değilsin o zaman...canını sıkma 1 ay kullanmayla çok etkilenmemiştir hormonların ,inşaallah en kısa zamanda yeniden kavuşursun bebeğine
inşaallah sonuçların iyi çıkar canım,sınavlarında iyi geçer
kız uyut alişi bakın işinize yuh bir adam 1 sene boş bırakılırmı derhal harekete geçmelisin derhal
Şimdide Aliş bırakmıyor :))))
:))) dogru diyon canim :)))
Ya beydaglim canim sende ki bel agrisi nasil bisey? Ben bi bel agrisi cekiyirum 1 Aydir cok kötüyüm öyle böyle değil felaket. Gece yattığımda hissediyorum gündüz hep hareket halinde oldugum için hissetmiyorum. Gece çok kötü oluyorum, aliş için kalkıyorum ya gece belimi hareket ettiremiyorum. Eşim kaldırıyor kolumdan tutuyor, ya da karyolanın yanındaki demirlere tutarak bacaklarımı yatakdan aşağı sarkıtıyorım sonra yavaş yavaş ayakda belimi doğrultmaya çalışıyorum
Sence neden böyle oldu? Nedir bu ?
Çok acı çekiyorum hele sırtüstü yatmam mümkün değil nefesim kesiliyor
Geçer geçer dedim 1 ay oldu yaaa
Alişden dolayı doktorada gidemedim gerçi hoş gitsemde onlar ağrı kesici verecek onu da ben kullanıyorum
Senın ağrın nasıl tarif edermisin kuzum
Aferin sende duramadin dimi sabahi sabah ettimgünaydınnnnnnn
kimsecikler uğramamış buraya,ben dün yatak odasını temizledim ve sabaha kadar ağrı çektim
nerelerdesin bidenem niye girmiyon hiç , gözler üzerindemi yosam
Gunaydin kizlar nasilsiniz
Benim de belim agriyor
Ben adam olmam valla has
Dun kaynosun günü vardi
Beni de cagirdi Esim gelemez dedi
O da is iiçin cagirmiyom icimize sinmez dedi
Gittim ama çok Yoruldum hamile olduğumu bildikleri
Halde kaynostan başka yardim eden olmadi
Makinaya bulasik dizdim eyil kalk eyil kalk derken
Yuriyemiyom belim cok agriyor
kız sen delimisin kadınay neler yazasım var ama yazmıcam şu an birden zıpladım yazını okuyunca,ben senin o kaynana ne diyeyim,seni bile,bile nasıl çalıştırıyor tövbe estağfır,madem gittin niye oturmadın kalkmasaydın yerinden..
yat dinen bari,ondan dün girmedin demek
Aferin sende duramadin dimi sabahi sabah ettim
Bise pocukum agriyor
Dumos facede bile yok çok yoruluyormus eysana bile vakti hali kalmiyormus allah yardimcisi olsun
he walla duramadım bugünde biraz bişeyler yapim diyorum ama bakıcam...sen bana diyeceğine ,kabahatinle otur pöçükün ağrır tabi birde ne zamandır doğru düzgün birşey yapmıyorsun tutlmuştur her yanın
ah canım ya yoruluyordur tabi ALLAH yardımcısı olsun...
kız paşam face geliyormu merak ettim kaç gündür yok...annesi bırakmıyormu yosam
hizmet etmeseydin keşke bakalım nasıl davranacaklardı...Dun çok bilmiş kocakarilar bana senin oğlun olacak
Guzeldin dahada bir güzellik gelmiş yüzüne dediler
Yalakasarlar hizmet ettim ya
Ne desen haklisin sacimi basimi yoldan haklisin
Elin evladi çok ucuzmus kendi krizi hamileyken
Yerinden kalkip kapiya bakmiyordu
Bana gelince hareket etsin diyor
Kesimde delleniyor benim yasadiklarimi yaşasalar 9 ay yataktan kalkmazlar
Bide Burnum akiyi :2:
Bana mustahak anladim ben
Evde Esim her isi yapsin
Ben gidim ele hizmet edim
Sende dikkat et
Ben karar verdim iyi bir şirket var eşi onlara temizletecem
Kadinda akşam rahat duracagim yok bari oturur seyrederim. Nasil olsa kimseden hayir yok
Gitti kizinin evini serdi kiz doğum yapalu 3 ay oldu
Bana soran bile yok
Pasa dun bir şey paylasip kacmis
Beydagli yarin kontrolün var cnm dua et nolur
Ben kalkayimda sürünerek kahvalti hazirlayayim
Dünkü menüyü yazmadan catlarim
Yoğurtlu dövme corbasi
İçli köfte
Sarma kuru dolma
Firinda peynirli börek
Sarimsakli köfte
Kivrim tatlisi
Kurabiye
Tavuk göğsü
Pasa lokumu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?