Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

vay anasını,süpperrrrrrrrrrrrr bir menüymüş,senin kaynoş bir o kadarda hamarat demek...
hepsini,yedilermi
altın günümü bu,bayağı yüklü birşeyler geliyor galiba

Heeee çok hamarat
İçli köfteyi onceden yapmis
Birgün öncede dolma
Dun gittim kurabiye yapilmamis
Çorba yoğurda katilmamis
Börek hazir değil
Sarimsakli köfte soslanmamis
Hepsiyle ben ugrastim
Masayida kurdum
Para günüydü
2 milyar toplandıO kadar kosturduk
OGluma bi harclik vermedi

fıstıklarr merhaba nasılsınz ben esımle ıse gelıyorum hala bu pazarda dahıl gelcem sonrakı haftada dıp kose temızlıcem artık..
sevınc abla ya aferın sana evde esın sana hhersey yapıyo sen gdıdıp kocakarılara hızmet edıyon
dınlen bol bol bugun..
ben hala adet olmadım 2 ay gectı be allahım olayımda rahatlıyım amın

neyyyyyyyy 2 milyarmı,kaç kişi varki kız yada kaç lirayla giriyolar...benim günlerle pek alakam olmadığı için banamı çok geldi yoksa...
demek seni beklemiş karı,sende oturaydın yapmıyaydın..hamarat gelin

ALLAH kolaylık versin canım...bende dip köşe temizlik yapıcam bir odayı yaptım diye bugün rahat oturamıyorum bile,o yüzden mecbur kadını beklicem

nasılsınız canlarım dün bana lojman çıktı üzüldüm çünkü tayin dönemi olmadığı için i devredemedik ve lojmana geçemedik vardır bundada bir hayır vardır mutlaka :26: devredip geçecek olsaydık tekrardan temizlik ve yeni eşya düzülecekti lojmana bakılıp tadilat gereken yerler yapılacaktı 8 ay oturacaktık ama gittiğimiz yerde lojman hakkımız sıkıntıya girecekti ama sürekli görüştüğüm komşularımla kapı komşusu olacaktım ve maddi olarak 600 lira bana kalacaktı her ay görünen buydu bakınca yani neyse işte neticede olmadı 2 kişi baktı eve ama tabi kömür parasını falan 2 aydır ödediğimiz için 5800 falan vermeliydi adamda denkleştiremedi neticede aynen devam bakalım Rabbim hayırlısını versin inşallahh.. tayin dönemi ev soran çok oluyor ama şimdi zor tabi birini bulmak dün içim şişti oturdum ağladım uzun zaman sonra ilk defa mevlam neylerse güzel eyler Allah ım bilerek bilmeyerek senden gelene yanlış konuştuysam merhametine sığınıyorum beni affeyle yarabbim şüphesiz senden başka kimse hayırdaki şeri şerdeki hayrı göremez yaşadıklarımızı hakkımızda hayırlı eyle yarabbim gönlümüzdekini hakkımızda hayırlı eyle yarabbim gönül bu herşeyi bilmez ister hayırlı olanları nasip eyle yarabbimmm aminn

Son düzenleme:

aynen yaaaa acımasız olmak istiyorum şuanda bizim minnakımızı götürüp orda kaynoşa hizmetmi ettirdin eline yapışmaz tabikimde ama nelerden sonra buldun ve bulduk biz o minnoşuuu sevinçç lütfen umut kuşum dikkat et gerekirse gitmeee burda yaparız biz sana gün istiyosun dimi topikcanlar her hafta altın günü hadin bakalım

aynen yaaaa acımasız olmak istiyorum şuanda bizim minnakımızı götürüp orda kaynoşa hizmetmi ettirdin eline yapışmaz tabikimde ama nelerden sonra buldun ve bulduk biz o minnoşuuu sevinçç lütfen umut kuşum dikkat et gerekirse gitmeee burda yaparız biz sana gün istiyosun dimi topikcanlar her hafta altın günü hadin bakalım

Dun çok bilmiş kocakarilar bana senin oğlun olacak
Guzeldin dahada bir güzellik gelmiş yüzüne dediler
Yalakasarlar hizmet ettim ya

Allah gönlüne göre versin kuzum kız erkek ne farkeder onun cennet kokusunu duyda minik ellerini hayranlıkla seyret karnında sana tekme atan o yumucuk ayaklarmıydı sor kucağına alıp emzirirken bak bak ki ona nekadar çok beklediğini anlat seni emerken hıçkırık tutunca dünyanın en güzel sesinin onun çıkardığı sesler olduğunu tekrar hatırla neydi evlattt Allah ım tüm evlat isteyenlere aratmadan naip eylesin inşallahhh

Beydagli yarin kontrolün var cnm dua et nolur
Ben kalkayimda sürünerek kahvalti hazirlayayim

canım yarın ikimizde doktorla uğraşıcaz desene :18::18::18: inşllah iyi haberlerle döneriz canım bana dua etmeyi unutma dualarımdasın

düzeltme yaptım eksik olmuş

Uffff dahada gitmem belin çok agriyor yasa
Vicdansizlarrrrr
Aminnnnn aminnnn insallah
canım yarın ikimizde doktorla uğraşıcaz desene :18::18::18: inşllah iyi haberlerle döneriz canım bana dua etmeyi unutma dualarımdasın
Ayyyy insallah cnm hayirli haberlerle dönelim

Ferhan cnm lojman işi olsa iyiymiste olmazsa da yapacak bir şey yok üzülme her iste vardır bir hayir canim.

sen git dersini caliss

hahayyyyy triplere bakkk kıs hamişlik triplerini yisinler emii hormonlar tavan yapmışşş eferin minnak seni anneyi triplemişin
geldim diyom ses soluk yok senden nasılsın dedim cevaba bak stres tavan bende zati :18::18::18::18: ne dersi ayolll inanaırmısın bugün bütün gün yattım yemek dünden vardı bi çamaşır serdim o kadar :18::18::18:

böle sakınan göze çöp batarmış misali hastaneden nefret ettikçe gitmek zorunda kalıyom Allah beterinden korusun ben hastaneye gideceğimi düşününce bile stres oluyom hele doktora giriyim kalbimin atışından konuşamıyom kem küm kem küm niye geldiydim ayolll biri hatırlatsın hastanede çalıştığım dönemden kalma bende doktor korkusu var :18::18::18::18:

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…