vay anasını,süpperrrrrrrrrrrrr bir menüymüş,senin kaynoş bir o kadarda hamarat demek...
hepsini,yedilermi
altın günümü bu,bayağı yüklü birşeyler geliyor galiba
neyyyyyyyyHeeee çok hamarat
İçli köfteyi onceden yapmis
Birgün öncede dolma
Dun gittim kurabiye yapilmamis
Çorba yoğurda katilmamis
Börek hazir değil
Sarimsakli köfte soslanmamis
Hepsiyle ben ugrastim
Masayida kurdum
Para günüydü
2 milyar toplandıO kadar kosturduk
OGluma bi harclik vermedi
fıstıklarr merhaba nasılsınz ben esımle ıse gelıyorum hala bu pazarda dahıl gelcem sonrakı haftada dıp kose temızlıcem artık..
sevınc abla ya aferın sana evde esın sana hhersey yapıyo sen gdıdıp kocakarılara hızmet edıyon
dınlen bol bol bugun..
ben hala adet olmadım 2 ay gectı beallahım olayımda rahatlıyım amın
kız sen delimisin kadınay neler yazasım var ama yazmıcam şu an birden zıpladım yazını okuyunca,ben senin o kaynana ne diyeyim,seni bile,bile nasıl çalıştırıyor tövbe estağfır,madem gittin niye oturmadın kalkmasaydın yerinden..
yat dinen bari,ondan dün girmedin demek
Heeee çok hamarat
İçli köfteyi onceden yapmis
Birgün öncede dolma
Dun gittim kurabiye yapilmamis
Çorba yoğurda katilmamis
Börek hazir değil
Sarimsakli köfte soslanmamis
Hepsiyle ben ugrastim
Masayida kurdum
Para günüydü
2 milyar toplandıO kadar kosturduk
OGluma bi harclik vermedi
Dun çok bilmiş kocakarilar bana senin oğlun olacak
Guzeldin dahada bir güzellik gelmiş yüzüne dediler
Yalakasarlar hizmet ettim ya
Beydagli yarin kontrolün var cnm dua et nolur
Ben kalkayimda sürünerek kahvalti hazirlayayim
Allah gönlüne göre versin kuzum kız erkek ne farkederonun cennet kokusunu duyda minik ellerini hayranlıkla seyret karnında sana tekme atan o yumucuk ayaklarmıydı sor kucağına alıp emzirirken bak bak ki ona nekadar çok beklediğini anlat seni emerken hıçkırık tutunca dünyanın en güzel sesinin onun çıkardığı sesler olduğunu tekrar hatırla neydi evlattt bir annenim en masum yanı Allah ım tüm evlat isteyenlere aratmadan naip eylesin inşallahhh
Uffff dahada gitmemaynen yaaaaacımasız olmak istiyorum şuanda bizim minnakımızı götürüp orda kaynoşa hizmetmi ettirdin eline yapışmaz tabikimde ama nelerden sonra buldun ve bulduk biz o minnoşuuu sevinçç lütfen umut kuşum dikkat et gerekirse gitmeee burda yaparız biz sana gün istiyosun dimi topikcanlar her hafta altın günü hadin bakalım
Aminnnnn aminnnn insallahAllah gönlüne göre versin kuzum kız erkek ne farkederonun cennet kokusunu duyda minik ellerini hayranlıkla seyret karnında sana tekme atan o yumucuk ayaklarmıydı sor kucağına alıp emzirirken bak bak ki ona nekadar çok beklediğini anlat seni emerken hıçkırık tutunca dünyanın en güzel sesinin onun çıkardığı sesler olduğunu tekrar hatırla neydi evlattt Allah ım tüm evlat isteyenlere aratmadan naip eylesin inşallahhh
Ayyyy insallah cnm hayirli haberlerle dönelimcanım yarın ikimizde doktorla uğraşıcaz desene :18::18::18: inşllah iyi haberlerle döneriz canım bana dua etmeyi unutma dualarımdasın
Ferhan cnm lojman işi olsa iyiymiste olmazsa da yapacak bir şey yok üzülme her iste vardır bir hayir canim.
sen git dersini caliss
Huhuuu kimse yokmuuu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?