Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

Canım çok sağol 500 düştüm o zaman. Allah razı olsun canım.

Ne pişirdiniz kızlar bugün??

kimse cevap vermemiş geç oldu ama bende bugün çok yoğundum canım yeni gördüm benim dünden yemeğim vardı taa akşam girdim eve zaten arkamdan eşim geldi ısıttım yemekleri yedik normalde yapmamda bende saldım bugün yarın yola gidicez Allahın izniyle valiz hazırlığı ev temizliği ağda gündüz okumaya gittim geldim hepsi anca bitti..sabah çok erken uyandım..şuandada uykum var ama işim daha bitmedi...işte böleee umudum paşa için tefriciye dağıttım bugün o yüzden seninkilere başlayamadım canım..şimdide 1 hafta yokum eğer okuyabilirsem yazarım süresi varmıydı?

Canım çok sağol tefriciye az kaldı arkadaşlar çok aldı 3500 civarı oldu sağolsunlar. Nazo'munkide içinde. İşte 1000 civarı kaldı

Perşembe duasını edip namaz kılıcam
İnşallah.

Canım çok sağol tefriciye az kaldı arkadaşlar çok aldı 3500 civarı oldu sağolsunlar. Nazo'munkide içinde. İşte 1000 civarı kaldı

Perşembe duasını edip namaz kılıcam
İnşallah.

tamam canım perşembeye kadar okuyabilirsem inşallah yazarım burdan sayısını... Allah kabul etsin inşallahh

Umudum pasa sürekli yattigi için birde bir cihaz takiliydiya bunda rahim acilmasin diye peser o yüzden enfeksiyon olmuş. Bende 250 aldim cnm tefriciye Allah kabul etsin

Bugün duru46 öğlen sularında doğum yapacak pihticanim 9 aydir ne çekti iğneden her yeri süzgece dondu bugün kizina kavuşuyor çok sukur

Cnm pasanin tefriciyeleri bitti
Bugün umudununkini okurum
Sanada yardim ederim cnm
Rabbim ne muradimiz varsa kabul etsin insallah

Tatlım ne oldu kuzucum? :)))
mesacını görmemişim kuzum ya kendimi topikte tek zannediyordum...dün biraz canım sıkkındıda
Ne pişirdiniz kızlar bugün??
dün sormuşsun bende dünün yemeğini yazayım o zaman ekşili bamya ve bulgur pilavı pişirmiştim
Bugün duru46 öğlen sularında doğum yapacak pihticanim 9 aydir ne çekti iğneden her yeri süzgece dondu bugün kizina kavuşuyor çok sukur
ALLAH hayırlısıyla büyütmeyi nasip etsin inşaallah,gidecekmisin hastaneye:26:
Bugün sabaha karsi şahin tkb muz yuvasina donmuş bulunuyor hosgelmis
muz yuvasımıhoşgelmiş sefalar getirmişşş
Duman arkadasimiz eğitim sebebiyle yavrusundan uzakta istanbuldaymis çok üzgün

kıyamam canım bideneme

Umudum pasa sürekli yattigi için birde bir cihaz takiliydiya bunda rahim acilmasin diye peser o yüzden enfeksiyon olmuş. Bende 250 aldim cnm tefriciye Allah kabul etsin
Allah yardımcısı olsun paşamın
Çok sağol canım Allah razı olsun Allah kabul etsin inşallah.
Hepimiz öyleyiz valla Allah yardımcısı olsun inşallah.
Duman arkadasimiz eğitim sebebiyle yavrusundan uzakta istanbuldaymis çok üzgün
Kıyamammmmm yaaa ayyy ne zordur şimdi(

Niye Canın sıkkındı canım
Paylaş istersen rahatlarsın

Menün güzelmiş :)

Amin cnm

Kuzum hastaneye gitmedim çünkü telaslari olur annesi kardeşi felan da geldi adanadan . ben evlerine gidecem kaynar içmeye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…