bende başladım canım tefriciyeye şimdilik 500 okurum sonra duruma göre okumaya devam ederim
ben yetişemedim ama olsun bende ya şafi okuyayım
inşallah bir kaç hafta dayanır da yavrusuna kavuşur hayırlısıyla
Tatlım ne oldu kuzucum? :)))
Ne pişirdiniz kızlar bugün??
kimse cevap vermemişgeç oldu ama bende bugün çok yoğundum canım yeni gördüm benim dünden yemeğim vardı taa akşam girdim eve zaten arkamdan eşim geldi ısıttım yemekleri yedik normalde yapmamda bende saldım bugün yarın yola gidicez Allahın izniyle valiz hazırlığı ev temizliği ağda gündüz okumaya gittim geldim hepsi anca bitti..sabah çok erken uyandım..şuandada uykum var ama işim daha bitmedi...işte böleee umudum paşa için tefriciye dağıttım bugün o yüzden seninkilere başlayamadım canım..şimdide 1 hafta yokum eğer okuyabilirsem yazarım süresi varmıydı?
Canım çok sağol tefriciye az kaldı arkadaşlar çok aldı 3500 civarı oldu sağolsunlar. Nazo'munkide içinde. İşte 1000 civarı kaldı
Perşembe duasını edip namaz kılıcam
İnşallah.
tamam canım perşembeye kadar okuyabilirsem inşallah yazarım burdan sayısını... Allah kabul etsin inşallahh
mesacını görmemişim kuzum ya kendimi topikte tek zannediyordum...dün biraz canım sıkkındıdaTatlım ne oldu kuzucum? :)))
dün sormuşsun bende dünün yemeğini yazayım o zaman ekşili bamya ve bulgur pilavı pişirmiştimNe pişirdiniz kızlar bugün??
ALLAH hayırlısıyla büyütmeyi nasip etsin inşaallah,gidecekmisin hastaneye:26:Bugün duru46 öğlen sularında doğum yapacak pihticanim 9 aydir ne çekti iğneden her yeri süzgece dondu bugün kizina kavuşuyor çok sukur
muz yuvasımıBugün sabaha karsi şahin tkb muz yuvasina donmuş bulunuyor hosgelmis
Duman arkadasimiz eğitim sebebiyle yavrusundan uzakta istanbuldaymis çok üzgün
Allah yardımcısı olsun paşamınUmudum pasa sürekli yattigi için birde bir cihaz takiliydiya bunda rahim acilmasin diye peser o yüzden enfeksiyon olmuş. Bende 250 aldim cnm tefriciye Allah kabul etsin
Hepimiz öyleyiz valla Allah yardımcısı olsun inşallah.Bugün duru46 öğlen sularında doğum yapacak pihticanim 9 aydir ne çekti iğneden her yeri süzgece dondu bugün kizina kavuşuyor çok sukur
Kıyamammmmm yaaa ayyy ne zordur şimdiDuman arkadasimiz eğitim sebebiyle yavrusundan uzakta istanbuldaymis çok üzgün
mesacını görmemişim kuzum ya kendimi topikte tek zannediyordum...dün biraz canım sıkkındıda
dün sormuşsun bende dünün yemeğini yazayım o zaman ekşili bamya ve bulgur pilavı pişirmiştim
ALLAH hayırlısıyla büyütmeyi nasip etsin inşaallah,gidecekmisin hastaneye:26:
muz yuvasımıhoşgelmiş sefalar getirmişşş
kıyamam canım bideneme
Allah yardımcısı olsun paşamın
Çok sağol canım Allah razı olsun Allah kabul etsin inşallah.
Hepimiz öyleyiz valla Allah yardımcısı olsun inşallah.
Kıyamammmmm yaaa ayyy ne zordur şimdi(
Niye Canın sıkkındı canım
Paylaş istersen rahatlarsın
Menün güzelmiş :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?