Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

Canım tam hatırlamıyorum eski tahlillerimide yırttım attım ama yine bakarım bi yerde varsa. Ama Gebelikden önce seninki gibi alt sınıra çok yakındı. Sorun yokdu sadece genetik tahlillerinde mthfr1298 heterozigot olduğunu öğrendim.

Aptt sonuçlarını Sen aynı Lab ' da mı yaptırdın? Lab'dan Lab 'a fark var.
Kendini ispatlamış laboratuvarlara git. Taşeronların yaptığı doğruyu yansıtmıyor. Test araçları farklı oluyor.

İlaçları sezeryandan 24 saat önce iğneyi kestim coraspini gebeliğin 2 ayında kesmiştim. Doğumdan sonra hiçbişey kullanmadım canım.
çünkü hematoloğa gitmedim ve devam edip etmeyeceğim konusunda hematolog en doğru bilgiyi verir. Aliş dünyaya gelince herşeyi boşverdim :))) ama bi daha Türkiye'ye gelişimde gidicem inşallah.
ben edebilirim canım
ama sayı verirsen daha iyi olur
Ne kadar okuyabiliyorsan bende yeni başladım. Seni zorlamayacak şekilde gönlünden ne kadar geçiyorsa okuyabilirsin Allahım razı olsun şimdiden
Face'i en kısa zamanda açıcam inşallah. :)))
Ne kadar okumak istersen seni çok zorlamayacak sayıda okuyabilirsin canım çok sağol Allah razı olsun canım
ben gideyim de yemeğimi hazırlayım ezan okunacak 3 gündür oruç tutuyorum ALLAH kabul ederse

Allah kabul etsin inşallah. Gönlüne göre versin.

canım ben seve seve yardım ederdim başka zaman olsaydı malum altıma sürgü koyuyolar içime sinmez yoksa seve seve alırdım istedigin kadar okurdum ama dua dersen kalbimle dua ederim

Canım Allah razı olsun çok sağol...dualarını esirgeme o zaman :) Allahım seninde ne muradın varsa versin.

Face açıyorum inşallah
Özelden face adreslerinizi yazın

canımm benim genetiklerde çıkmış:18::18:
kardiyolipinler negatif
FII(ROTROMBİN)2021 NORMAL
FV(leiden)G1691A NORMAL
MTHFR A1298C NORMAL
MTHFR C677T HETEREZİGOT(TAŞIYICI)

daha çıkmamış sonuçlarım var canım çıkınca yazarım.

Hoşgeldin pihtidas bununla savmis ol Rabbim beterinden esirgesin
Herşeycçok güzelolacak insallah

Hoşgeldin pihtidas bununla savmis ol Rabbim beterinden esirgesin
Herşeycçok güzelolacak insallah

sevinç diğer tahlili burası temiz çıkarmış ya bozuk çıkanı gidip başka yerde tekrarlatsam mı onlarda bu 677 yi temiz çıkarırlar belki bende hepsinden kurtulmuş olurum

sevinç diğer tahlili burası temiz çıkarmış ya bozuk çıkanı gidip başka yerde tekrarlatsam mı onlarda bu 677 yi temiz çıkarırlar belki bende hepsinden kurtulmuş olurum

Gözünaydın mı demeli ne demeli :/
Benim gibi sadece mthfr heterosun.
Allahım beterinden esirgesin

Gözünaydın mı demeli ne demeli :/
Benim gibi sadece mthfr heterosun.
Allahım beterinden esirgesin

umudum ya bişmiyomki daha yeniyim iyi mi kötü bişey mi ne bu seninde sadece 677 heterezigot mu ? öğrendikten sonra tedaviye rağmen düşüğün oldu mu tedavi çözüm oluyo mu ?

umudum ya bişmiyomki daha yeniyim iyi mi kötü bişey mi ne bu seninde sadece 677 heterezigot mu ? öğrendikten sonra tedaviye rağmen düşüğün oldu mu tedavi çözüm oluyo mu ?

Canım bendede seninkinin benzeri mthfr1298 heterozigot
Aslında çoğu doktor bu pıhtılaşma sayılmaz bile çok düşük derecede desede ben iğne kullanmama rağmen 3. Kaybı yaşamıştım. Ama 4.de iğneyi arttırdık oldu :)))
Üzülme yani buna binlerce şükür beterin beteri var

günaydın kızlar

BAFS canım sende benim gibi 677 heterizogot sun ama şükretki kardiopilinler negatif çıkmış bence onu aşmak daha zor...

heterizogotu iğne dozun iyi ayarlanınca başarıyosun ama kardiopilin çok zor....

Allah hayırlısını versin inşallah canım... bu kardiyolipin ıgm pozitif çıkmıştı haziranda bakılanda şimdi ikiside ıgg ıgm negatif çıkmış... ben internette okumuştum ıgm geçiçi pozitif olabiliyormuş diye o yüzden tekrarlattım iyki baktırmışım içimden bir his diyordu bu tahlil yanlış diye nitekim hematolojiye görüşmeye gittiğimde o tahlile bakıp bu tahlil yapılırken ilaç falan kullanıyormuydun diye sodu vücuttaki infeksiyonlarda yada bazı ilaç kullanımlarında geçiçi pozitif verebilirmiş ıgm ha birde bu tahlilleri kürtajdan hemen sonra baktırmamalıymış bana bunlar bakılırken daha aşadan kanamam devam ediyordu bunlar hep etkiliyormuş canım... kesin demek için 3 ay arayla bakılıp 2 kez pozitif görülmeliymiş... geçiçi mi kalıcı mı olduğu böyle anlaşılıyormuş...okuyanlar olur diye tüm öğrendiklerimi anlattım bu vesileyle daha çıkmamış sonuçlarım var inşallah onlarda iyi çıkar :18::18::18::18:

nerdesiniz yaaaa kızlarrr evi sildim süpürdüm ortalığı topladım ama devam edemedim midem bulanıyo sabahtan beri wcyede kaç kere gittim yaaa yine motoru bozmuşum baktım işlere devam edemiyom geldim pcye ama yoksunuz muz patates nişasta kahve limon akşama geçmezse deniycem artık ama okdar midem bulanıyoki gece üşütmüşüm fena atletle yatmıştım salak adam kaloriferleri gece yakmamış sabak k..çım donarak uyandım

Abboowwwww kizzz atletler yatilirmiiii
Tovbeestagfir çok geçmiş olsun annem

Geçmiş olsun canım

Dikkat et kendine :)

😊 alemsin canım. .. hamis olamazmisin😊

arkadaşlar PAŞAM3405 şu an hastane de yatıyor bebeğin suyu sızmışş ve rahimağzında enfeksiyon varmış..
hepimiz çok üzüldük aramızda tefriciye başladık PAZARTESİYE KADAR okunacak..
Elimizden dua etmekten başkası gelmiyor..SİZLERİNDE ÇORBADA TUZU BULUNSUN İSTİYORUM.
KİMİN DUASININ KABUL OLACAĞI BELLİ OLMAZ..Okumak isteyen ya benim özel msj kutuma ya da http://www.kadinlarkulubu.com/prema...-erken-dogum-yapan-var-2570.html#post32567324 kaç adet okuyacağını yazarsa listeyi takip etmek kolay olur.

Şimdiden teşekkür ediyorum

😊 alemsin canım. .. hamis olamazmisin😊

olamam canım korunuyorum kaza ihtimalide yok sıkı korunuyorum tamamen kalorifercinin işgüzarlığı kafasına göre yakıp söndürüyo bi terletiyo ev sauna bi soğutuyo sebzeleri çıkar odaya koy derin dondurucu eee vücudun termometreside k..çımız olunca hani derler ya k..çım terledi k..ıçım dondu diye sonrada üşüttüğün ordan vuruyor ayollll öğleden sonra düzeldim neyse ki sabah aynı böleydimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…