Canım tam hatırlamıyorum eski tahlillerimide yırttım attım ama yine bakarım bi yerde varsa. Ama Gebelikden önce seninki gibi alt sınıra çok yakındı. Sorun yokdu sadece genetik tahlillerinde mthfr1298 heterozigot olduğunu öğrendim.saol canım cevap için.hamilelik öncesi alt sınıra yakınmıydı peki benimki gibi? ben haziran ayında baktırmıştım ozaman
protrombin zamanı 10,5 9,4-12,5
pt% 132
APTT 30,8 25,4-38,4
pt ınr 0.91 miş
şimdi böle çıkmış hangisi daha ii çıkmış bilemedimcanım bide sen hamilelik sonrası ilaçları kestinmi yoksa bu corasprin ömür boyumu kullan dedi doktorun
Ne kadar okuyabiliyorsan bende yeni başladım. Seni zorlamayacak şekilde gönlünden ne kadar geçiyorsa okuyabilirsin Allahım razı olsun şimdidenben edebilirim canım
ama sayı verirsen daha iyi olur
Face'i en kısa zamanda açıcam inşallah. :)))sağol canım istanbula taşındık 1 buçuk ay oldu
giderlerden gelen bi koku günde 3 kez çamaşır suyu sıkıyorum tuvalete lavaboya ama yinede çıkıyor
tütsü falan işime yaramaz çünkü ben kokuyu engellemek istiyorum
normal wc kapak taktık netten araştırdım lavabolara takılan bişeyler var onlardan alacam bakalım geçecekmi
su sürekli döküyorum hatta boşuna su ziyan olmasın diye makinanın durulama sularını bile kovaya alıp döküyorum bol bol
naftalin alacam geçen gün nette deli gibi bunları araştırdım alacaklarımı yazdım kağıda dışarı çıkınca alacam
tabiki eşlik ederim canım nekadar okunacak
face açacaktın açtınmı:26:
ben gideyim de yemeğimi hazırlayım ezan okunacak 3 gündür oruç tutuyorum ALLAH kabul ederse
canım ben seve seve yardım ederdim başka zaman olsaydı malum altıma sürgü koyuyolar içime sinmez yoksa seve seve alırdım istedigin kadar okurdumama dua dersen kalbimle dua ederim
Canım tam hatırlamıyorum eski tahlillerimide yırttım attım ama yine bakarım bi yerde varsa. Ama Gebelikden önce seninki gibi alt sınıra çok yakındı. Sorun yokdu sadece genetik tahlillerinde mthfr1298 heterozigot olduğunu öğrendim.
Aptt sonuçlarını Sen aynı Lab ' da mı yaptırdın? Lab'dan Lab 'a fark var.
Kendini ispatlamış laboratuvarlara git. Taşeronların yaptığı doğruyu yansıtmıyor. Test araçları farklı oluyor.
İlaçları sezeryandan 24 saat önce iğneyi kestim coraspini gebeliğin 2 ayında kesmiştim. Doğumdan sonra hiçbişey kullanmadım canım.
çünkü hematoloğa gitmedim ve devam edip etmeyeceğim konusunda hematolog en doğru bilgiyi verir. Aliş dünyaya gelince herşeyi boşverdim :))) ama bi daha Türkiye'ye gelişimde gidicem inşallah.
Ne kadar okuyabiliyorsan bende yeni başladım. Seni zorlamayacak şekilde gönlünden ne kadar geçiyorsa okuyabilirsin Allahım razı olsun şimdiden
Face'i en kısa zamanda açıcam inşallah. :)))
Ne kadar okumak istersen seni çok zorlamayacak sayıda okuyabilirsin canım çok sağol Allah razı olsun canım
Allah kabul etsin inşallah. Gönlüne göre versin.
canımm benim genetiklerde çıkmış:18::18:
kardiyolipinler negatif
FII(ROTROMBİN)2021 NORMAL
FV(leiden)G1691A NORMAL
MTHFR A1298C NORMAL
MTHFR C677T HETEREZİGOT(TAŞIYICI)
daha çıkmamış sonuçlarım var canım çıkınca yazarım.
Hoşgeldin pihtidasbununla savmis ol Rabbim beterinden esirgesin
Herşeycçok güzelolacak insallah
sevinç diğer tahlili burası temiz çıkarmış ya bozuk çıkanı gidip başka yerde tekrarlatsam mı onlarda bu 677 yi temiz çıkarırlar belkibende hepsinden kurtulmuş olurum
Gözünaydın mı demeli ne demeli :/
Benim gibi sadece mthfr heterosun.
Allahım beterinden esirgesin
umudum ya bişmiyomki daha yeniyim iyi mi kötü bişey mi ne buseninde sadece 677 heterezigot mu ? öğrendikten sonra tedaviye rağmen düşüğün oldu mu tedavi çözüm oluyo mu ?
sevinç diğer tahlili burası temiz çıkarmış ya bozuk çıkanı gidip başka yerde tekrarlatsam mı onlarda bu 677 yi temiz çıkarırlar belkibende hepsinden kurtulmuş olurum
günaydın kızlar
BAFS canım sende benim gibi 677 heterizogot sun ama şükretki kardiopilinler negatif çıkmış bence onu aşmak daha zor...
heterizogotu iğne dozun iyi ayarlanınca başarıyosun ama kardiopilin çok zor....
günaydın kızlar
BAFS canım sende benim gibi 677 heterizogot sun ama şükretki kardiopilinler negatif çıkmış bence onu aşmak daha zor...
heterizogotu iğne dozun iyi ayarlanınca başarıyosun ama kardiopilin çok zor....
nerdesiniz yaaaa kızlarrrevi sildim süpürdüm ortalığı topladım ama devam edemedim midem bulanıyo sabahtan beri wcyede kaç kere gittim yaaa yine motoru bozmuşum baktım işlere devam edemiyom geldim pcye ama yoksunuz muz patates nişasta kahve limon akşama geçmezse deniycem artık ama okdar midem bulanıyoki gece üşütmüşüm fena atletle yatmıştım salak adam kaloriferleri gece yakmamış sabak k..çım donarak uyandım
nerdesiniz yaaaa kızlarrrevi sildim süpürdüm ortalığı topladım ama devam edemedim midem bulanıyo sabahtan beri wcyede kaç kere gittim yaaa yine motoru bozmuşum baktım işlere devam edemiyom geldim pcye ama yoksunuz muz patates nişasta kahve limon akşama geçmezse deniycem artık ama okdar midem bulanıyoki gece üşütmüşüm fena atletle yatmıştım salak adam kaloriferleri gece yakmamış sabak k..çım donarak uyandım
😊 alemsin canım. .. hamis olamazmisin😊
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?