Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

Ben okurum canım öZelden mi yazayım
Allahım yardımcısı olsun inşallah hayırlısıyla bişey olmuycak bebişine paşamın.

Ayhhhh guldurdun beni. ... O kaloriferciyiii ben fena yaparım ya.. bnm k..çım doncak sonra terlicekkk maf ederim onu ne hakkı var ya😈😠😊

ne kadar uzuldugumu anlatamam
Rabbim tez vakitte sifalarini versin
Hala hastanede yatiyormus sezeryan olma riski var
Allahim yardimcisi olsun kimseyi evladiyla sinamasi
Dualarim pasamla cnm msj attin ulastimi bilmiyorum
250 adet aliyorum bende Rabbim cuma günü yüzü suyu hurmetine yar ve yardimcisi olsun

HAYIRLI CUMALAR ALLAH'ım Ruhumu Daraltma Kalbimi Karartma Darda koyup Aratma Hak yolundan saptırma Bizi SENDEN Başkasına Yalvartma..Takdir senindir Ya Rabbi! Sen ki imkânsızı mümkün kılansın darda koyma bizi! Dara düştüğümüzde de şükredenlerden eyle... ALLAHIM DUALARIMIZI KABUL AMELLERİMİZİ KATINDA MAKBUL EYLE.ALLAHIM KAZA,KEDER,BELA,SIKINTILARDAN SANA SIĞINIRIZ YARABBİ.PEYGAMBER EFEN...DİMİZ MUHAMMED MUSTAFA (s.a.v)'İN ŞEFAATİNİ NASİP EYLE,AFFEYLE YARABBİM.. Ey Rabbim senden bir tesehhud miktari ömür, bir LA İLAHE İLLALLAH mikarı ölüm istiyorum senden... LA İLAHE İLLALLAH..Amin..Ey Rabbim! Senden bildiğim ve bilmediğim hayrın hem çabuk, hem geç olanını istiyorum. Ey Rabbim Resûlünün senden istediğini istiyorum, Resûlünün sana sığındığı şeyden ben de sana sığınıyorum. Allah'ım benim için kaza ettiğin şeyin âkibetini doğru yola ulaştır..Amin.

Kizlar pasamla konuştum su anda hastanede yatiyormus ne kadar yatacagi belli değilmiş. Serum ve antibiyotik desteği veriliyormus sürekli nst bagliymis sanci yokmuş çok şükür. Bebegin suyu azalmis enfeksiyonu çok yükselmiş. Simdilik beklemedelermis dua edin bir şey olmasin.

inşaallah canım onlarda iyi çıksın sizde artık çalışmalara başalyın hayırlısı ile....

yaaa çok üzüldüm RABBİM paşamın yanında olsun inşaallah atlatır bu riskideçok üzüldümm
lütfen haber alırsanız bizimlede paylaşın..

ALLAH ım inşaallah birşey olmaz sevinç ...çok ama çok üzüldüm RABBİM ikisinide korusun...

Dun saat 14:30 da normal kontrole gidiyor Dr bir bakiyor bebegin suyu azalmis asidi enfeksiyon var özel klinik olduğu için hemen ambulans cagirip ataşehir memorial hastanesine sevk ediliyor. Rahimagzinda aciklik yok çok şükür peseri Drcikariyor iiçeriyi temizliyor cihazi takmiyor geri gerek yokmuş serum ve antibiyotik veriliyor sanci olmadigi için bekliyorlar bir risk görülürse sezeryanla alinacakmis yasayan bebeler varmis ama dua edelim bir kaç hafta daha sabretsin bebisimiz

inşaallah birkaç hafta daha sabreder inşaallah...RABBİM istesin eterki neler olmazki...

canım şuan 350 adet yaz bikaç arkadaşım var onlarada sölicem akşam sayı veririm tekrar inşallah bu sefer paşamın sağlıkla büyüteceği bir bebeği kucağına almayı nasip eder Rabbim

kızlar sağolun Paşam ın tefriciyeleri tamamlandı..
Allah sizleri darda koymasın inşallahh

canım şuan 350 adet yaz bikaç arkadaşım var onlarada sölicem akşam sayı veririm tekrar inşallah bu sefer paşamın sağlıkla büyüteceği bir bebeği kucağına almayı nasip eder Rabbim

bafs ssen 350 oku yetiyor tam sayı oluyor teşekkürler

Simdi pasagulle konuştum sesi iyi geliyordu jelinin kalp atisini dinledimmm kuzumm benimmm.
Dr gelip bakmis simdilik iyiymis bir kilo olmuş jeli ptesiye kadar takip devam edecekmiş .bir yaramazlık olmazsa ptesi karar verilecek jelinin gelişmesi iyiymis dayansin sabretsin içerde dua edin azicik daha buyusun

Rabbim bebişini annesine babasına bağışlasın inşallah. Kimselere evlat acısı vermesin paşamada yardım etsın. Güzel Allahım yeterki istesin.
Canım benim enfeksiyonun neden oluşmuş ???
kızlar sağolun Paşam ın tefriciyeleri tamamlandı..
Allah sizleri darda koymasın inşallahh
Çok şükür
aminnnn

İnşallah canım jeli de benim Aliş gibi anca annesini korkutur. Benim alişde 24 haftalıkken 28 ve 31 haftalıkken gelme girişimlerinde bulunmuştu en son 35. Hafta civarı enfeksiyon saptandı kanımda ve 37'i zor tamamladık. Suyum azalmışdı sızma olmuş ama bak çok şükür Aliş benimle senin jelide gelicek paşam moralini yüksek tut. Rabbim yeterki istesin. Dualarım seninle ve jelinle :)

bende başladım canım tefriciyeye şimdilik 500 okurum sonra duruma göre okumaya devam ederim

bafs ssen 350 oku yetiyor tam sayı oluyor teşekkürler

ben yetişemedim ama olsun bende ya şafi okuyayım

inşallah bir kaç hafta dayanır da yavrusuna kavuşur hayırlısıyla

ohhhh çok şükürmaaşalah jeliye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…