arkadaşlar PAŞAM3405 şu an hastane de yatıyor bebeğin suyu sızmışş ve rahimağzında enfeksiyon varmış..
hepimiz çok üzüldük aramızda tefriciye başladık PAZARTESİYE KADAR okunacak..
Elimizden dua etmekten başkası gelmiyor..SİZLERİNDE ÇORBADA TUZU BULUNSUN İSTİYORUM.
KİMİN DUASININ KABUL OLACAĞI BELLİ OLMAZ..Okumak isteyen ya benim özel msj kutuma ya da http://www.kadinlarkulubu.com/prema...-erken-dogum-yapan-var-2570.html#post32567324 kaç adet okuyacağını yazarsa listeyi takip etmek kolay olur.
Şimdiden teşekkür ediyorum
Ben okurum canım öZelden mi yazayım
Allahım yardımcısı olsun inşallah hayırlısıyla bişey olmuycak bebişine paşamın.
Allah razı olsun arkadaşım..kaç tane okuyabilirsin pazartesiye kadar?
sayı verebilirsen listeye alayım..
olamam canım korunuyorumkaza ihtimalide yok sıkı korunuyorum tamamen kalorifercinin işgüzarlığı kafasına göre yakıp söndürüyo bi terletiyo ev sauna bi soğutuyo sebzeleri çıkar odaya koy derin dondurucu eee vücudun termometreside k..çımız olunca hani derler ya k..çım terledi k..ıçım dondu diye sonrada üşüttüğün ordan vuruyor ayollll öğleden sonra düzeldim neyse ki sabah aynı böleydimm
Allah razı olsun arkadaşım..kaç tane okuyabilirsin pazartesiye kadar?
sayı verebilirsen listeye alayım..
arkadaşlar PAŞAM3405 şu an hastane de yatıyor bebeğin suyu sızmışş ve rahimağzında enfeksiyon varmış..
Elimizden dua etmekten başkası gelmiyor..SİZLERİNDE ÇORBADA TUZU BULUNSUN İSTİYORUM.
KİMİN DUASININ KABUL OLACAĞI BELLİ OLMAZ..Okumak isteyen ya benim özel msj kutuma ya da http://www.kadinlarkulubu.com/prema...-erken-dogum-yapan-var-2570.html#post32567324 kaç adet okuyacağını yazarsa listeyi takip etmek kolay olur.
inşaallah canım onlarda iyi çıksın sizde artık çalışmalara başalyın hayırlısı ile....Allah hayırlısını versin inşallah canım... bu kardiyolipin ıgm pozitif çıkmıştı haziranda bakılanda şimdi ikiside ıgg ıgm negatif çıkmış... ben internette okumuştum ıgm geçiçi pozitif olabiliyormuş diye o yüzden tekrarlattım iyki baktırmışım içimden bir his diyordu bu tahlil yanlış diye nitekim hematolojiye görüşmeye gittiğimde o tahlile bakıp bu tahlil yapılırken ilaç falan kullanıyormuydun diye sodu vücuttaki infeksiyonlarda yada bazı ilaç kullanımlarında geçiçi pozitif verebilirmiş ıgm ha birde bu tahlilleri kürtajdan hemen sonra baktırmamalıymış bana bunlar bakılırken daha aşadan kanamam devam ediyordu bunlar hep etkiliyormuş canım... kesin demek için 3 ay arayla bakılıp 2 kez pozitif görülmeliymiş... geçiçi mi kalıcı mı olduğu böyle anlaşılıyormuş...okuyanlar olur diye tüm öğrendiklerimi anlattım bu vesileyledaha çıkmamış sonuçlarım var inşallah onlarda iyi çıkar :18::18::18::18:
Kizlar pasamla konuştum su anda hastanede yatiyormus ne kadar yatacagi belli değilmiş. Serum ve antibiyotik desteği veriliyormus sürekli nst bagliymis sanci yokmuş çok şükür. Bebegin suyu azalmis enfeksiyonu çok yükselmiş. Simdilik beklemedelermis dua edin bir şey olmasin.
Dun saat 14:30 da normal kontrole gidiyor Dr bir bakiyor bebegin suyu azalmis asidi enfeksiyon var özel klinik olduğu için hemen ambulans cagirip ataşehir memorial hastanesine sevk ediliyor. Rahimagzinda aciklik yok çok şükür peseri Drcikariyor iiçeriyi temizliyor cihazi takmiyor geri gerek yokmuş serum ve antibiyotik veriliyor sanci olmadigi için bekliyorlar bir risk görülürse sezeryanla alinacakmis yasayan bebeler varmis ama dua edelim bir kaç hafta daha sabretsin bebisimiz
ALLAH ım inşaallah birşey olmaz sevinç ...çok ama çok üzüldüm RABBİM ikisinide korusun...
canım şuan 350 adet yaz bikaç arkadaşım var onlarada sölicem akşam sayı veririm tekrar inşallah bu sefer paşamın sağlıkla büyüteceği bir bebeği kucağına almayı nasip eder Rabbim
Rabbim bebişini annesine babasına bağışlasın inşallah. Kimselere evlat acısı vermesin paşamada yardım etsın. Güzel Allahım yeterki istesin.Dun saat 14:30 da normal kontrole gidiyor Dr bir bakiyor bebegin suyu azalmis asidi enfeksiyon var özel klinik olduğu için hemen ambulans cagirip ataşehir memorial hastanesine sevk ediliyor. Rahimagzinda aciklik yok çok şükür peseri Drcikariyor iiçeriyi temizliyor cihazi takmiyor geri gerek yokmuş serum ve antibiyotik veriliyor sanci olmadigi için bekliyorlar bir risk görülürse sezeryanla alinacakmis yasayan bebeler varmis ama dua edelim bir kaç hafta daha sabretsin bebisimiz
Çok şükürkızlar sağolun Paşam ın tefriciyeleri tamamlandı..
Allah sizleri darda koymasın inşallahh
Simdi pasagulle konuştum sesi iyi geliyordu jelinin kalp atisini dinledimmmkuzumm benimmm.
Dr gelip bakmis simdilik iyiymis bir kilo olmuş jeli ptesiye kadar takip devam edecekmiş .bir yaramazlık olmazsa ptesi karar verilecek jelinin gelişmesi iyiymis dayansin sabretsin içerde dua edin azicik daha buyusun
Canım tam hatırlamıyorum eski tahlillerimide yırttım attım ama yine bakarım bi yerde varsa. Ama Gebelikden önce seninki gibi alt sınıra çok yakındı. Sorun yokdu sadece genetik tahlillerinde mthfr1298 heterozigot olduğunu öğrendim.
Aptt sonuçlarını Sen aynı Lab ' da mı yaptırdın? Lab'dan Lab 'a fark var.
Kendini ispatlamış laboratuvarlara git. Taşeronların yaptığı doğruyu yansıtmıyor. Test araçları farklı oluyor.
İlaçları sezeryandan 24 saat önce iğneyi kestim coraspini gebeliğin 2 ayında kesmiştim. Doğumdan sonra hiçbişey kullanmadım canım.
çünkü hematoloğa gitmedim ve devam edip etmeyeceğim konusunda hematolog en doğru bilgiyi verir. Aliş dünyaya gelince herşeyi boşverdim :))) ama bi daha Türkiye'ye gelişimde gidicem inşallah.
Ne kadar okuyabiliyorsan bende yeni başladım. Seni zorlamayacak şekilde gönlünden ne kadar geçiyorsa okuyabilirsin Allahım razı olsun şimdiden
Face'i en kısa zamanda açıcam inşallah. :)))
Ne kadar okumak istersen seni çok zorlamayacak sayıda okuyabilirsin canım çok sağol Allah razı olsun canım
Allah kabul etsin inşallah. Gönlüne göre versin.
Kizlar pasamla konuştum su anda hastanede yatiyormus ne kadar yatacagi belli değilmiş. Serum ve antibiyotik desteği veriliyormus sürekli nst bagliymis sanci yokmuş çok şükür. Bebegin suyu azalmis enfeksiyonu çok yükselmiş. Simdilik beklemedelermis dua edin bir şey olmasin.
Dun saat 14:30 da normal kontrole gidiyor Dr bir bakiyor bebegin suyu azalmis asidi enfeksiyon var özel klinik olduğu için hemen ambulans cagirip ataşehir memorial hastanesine sevk ediliyor. Rahimagzinda aciklik yok çok şükür peseri Drcikariyor iiçeriyi temizliyor cihazi takmiyor geri gerek yokmuş serum ve antibiyotik veriliyor sanci olmadigi için bekliyorlar bir risk görülürse sezeryanla alinacakmis yasayan bebeler varmis ama dua edelim bir kaç hafta daha sabretsin bebisimiz
bafs ssen 350 oku yetiyor tam sayı oluyor teşekkürler
Simdi pasagulle konuştum sesi iyi geliyordu jelinin kalp atisini dinledimmmkuzumm benimmm.
Dr gelip bakmis simdilik iyiymis bir kilo olmuş jeli ptesiye kadar takip devam edecekmiş .bir yaramazlık olmazsa ptesi karar verilecek jelinin gelişmesi iyiymis dayansin sabretsin içerde dua edin azicik daha buyusun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?