Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

Simdi pasayla mesajlastim sanci 60 cikiyormus kasilmasi çokmuş Dr bir iğne yapmis cumaya kadar sabretsin demiş pasa sabretmez çok kasiliyom diyor

canlar nasılsınız geçmişi okuyamadım paşadan haber varmış Rabbim ana babasına bağışlasın inşallah bu sefer erken oldu ama inşallah sonu iyi bitsin

canlar nasılsınız geçmişi okuyamadım paşadan haber varmış Rabbim ana babasına bağışlasın inşallah bu sefer erken oldu ama inşallah sonu iyi bitsin

amin....

walla kendimi çok kötü hissediyorum paşanın durumundan dolayı,RABBİM emeklerini boşa çıkarmasın...

Simdi pasayla mesajlastim sanci 60 cikiyormus kasilmasi çokmuş Dr bir iğne yapmis cumaya kadar sabretsin demiş pasa sabretmez çok kasiliyom diyor

Bir kilonun üstünde sanirim
1.5 kilo olunca rahat Yaşar demişti benim yaramaz da acillik olmuştuk erken sancı vardı su da sızmıştı
1.600 dü 1.5 olması gerekiyo tabi Rabbimin takdiri o ol desin yeterki bi arkadaşımın bebeği 6 aylık 600 gramdı sadece doğurdu Çok da sağlıklı Allah'a şükür yeterki Rabbim istesin.
amin....

walla kendimi çok kötü hissediyorum paşanın durumundan dolayı,RABBİM emeklerini boşa çıkarmasın...
Amin inşallah şimdi perişanlardır
Bende canim çok üzülüyorum
Bir de panik atagi varya aklim hep onda

Canim sakat olmasin diye bir iğne yapilmis bugün acaba o etkisini gostersin diyemi zaten 8 doz felan ciğer geliştirici vuruldu

Ciğer geliştirici banada yapmışlardı
Bu iğne hangisi acaba sakat olmasın diye yapılan
Benim içimde bi ses hiç bişey olmaz diyor inşallah öyle olur

Canim Rabbim yeterki istesin
Benim arkadasimda 950 gr doğurdu ssaglikli maasallah
Darisi pasamiza

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…