Paşamın Bebeğinin kilosu ne kadardı en son sewınc ?
Simdi pasayla mesajlastim sanci 60 cikiyormus kasilmasi çokmuş Dr bir iğne yapmis cumaya kadar sabretsin demiş pasa sabretmez çok kasiliyom diyor
canlar nasılsınız geçmişi okuyamadım paşadan haber varmış Rabbim ana babasına bağışlasın inşallah bu sefererken oldu ama inşallah sonu iyi bitsin
kızlar topik başlığını yeni gördüm. biz de bebiş istiyoruz ama yok olmyor. tavsiyeleriniz
Kanama sanci kasilma acilma hepsi var cumaya kadar sabretsin insallah Allahim çok buyuk
kızlar topik başlığını yeni gördüm. biz de bebiş istiyoruz ama yok olmyor. tavsiyeleriniz
amin....
walla kendimi çok kötü hissediyorum paşanın durumundan dolayı,RABBİM emeklerini boşa çıkarmasın...
Bende canimçok üzülüyorum
Bir de panik atagi varya aklim hep onda
inşaallah inşaallah tutunur sımsıkı annesine,cuma olunca ne kadarlık oluyorki yaaa kafam alak bullak oldu...
Canim sakat olmasin diye bir iğne yapilmis bugün acaba o etkisini gostersin diyemi zaten 8 doz felan ciğer geliştirici vuruldu
İnsallah olur bir sorun mu var
Simdi pasayla mesajlastim sanci 60 cikiyormus kasilmasi çokmuş Dr bir iğne yapmis cumaya kadar sabretsin demiş pasa sabretmez çok kasiliyom diyor
1.5 kilo olunca rahat Yaşar demişti benim yaramaz da acillik olmuştuk erken sancı vardı su da sızmıştıBir kilonun üstünde sanirim
Amin inşallah şimdi perişanlardıramin....
walla kendimi çok kötü hissediyorum paşanın durumundan dolayı,RABBİM emeklerini boşa çıkarmasın...
Bende canimçok üzülüyorum
Bir de panik atagi varya aklim hep onda
Canim sakat olmasin diye bir iğne yapilmis bugün acaba o etkisini gostersin diyemi zaten 8 doz felan ciğer geliştirici vuruldu
demek kii...bende diyorum çarşambayla cuma arasında ne fark olabilir diye...
olur inşaallah canım kaç yıllık evlisiniz..
Canim Rabbim yeterki istesin1.5 kilo olunca rahat Yaşar demişti benim yaramaz da acillik olmuştuk erken sancı vardı su da sızmıştı
1.600 dü 1.5 olması gerekiyo tabi Rabbimin takdiri o ol desin yeterki bi arkadaşımın bebeği 6 aylık 600 gramdı sadece doğurdu Çok da sağlıklı Allah'a şükür yeterki Rabbim istesin.
Amin inşallah şimdi perişanlardır
Ciğer geliştirici banada yapmışlardı
Bu iğne hangisi acaba sakat olmasın diye yapılan
Benim içimde bi ses hiç bişey olmaz diyor inşallah öyle olur
inş . 3 yıllık evliyiz. 1 yıldır istiyoruz ama sorun olmamasına rağmen olmyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?