Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

Ayyyy kozlar pasa doğurmuş bir oğlu olmuş kilosu iyiymis dun gece doğurmuş başka bir şey bilmiyorum dua edelim saglikla sihhatle bu günleri atlatsinlar

bende onu merak ediyodum gözü aydın olsun Rabbim oğlunu ona bağışlasın sağlıkla evlerine dönsünler inşallah

Ayyyy kozlar pasa doğurmuş bir oğlu olmuş kilosu iyiymis dun gece doğurmuş başka bir şey bilmiyorum dua edelim saglikla sihhatle bu günleri atlatsinlar

dünden beri merakla bekliyorum Allahıma çok şükür inşallah bebekte biran önce toparlanır paşamda kucağına alır kuzusunu

Ayyyy harika bi haber bu! :))) çoookkkk sevindim yaaaa Rabbim sen büyüksün kilosu kaçmış. İnşallah sorunsuz hayata tutunur jeli :)

Jelibon erkekmis ben demiştim
1.095 gr 37 cm mis makinalara bagli
1 ay kuvezde kalacakmis hareketliymis maasallah
Pasanin sesi yorgundu gece 3.5 da acil sezeryana alinmiş doktoru gelmiş genel anestezi olmuş kuzum
İkisinde sagsalim evlerine dönerler insallah

ay çok merak ediyordum,paşam doğurdu ALLAH ım çok şaşkınım inşaallahhh jeli hayata sımsıkı tutunur ne olur ALLAH ım yardım et çokkkkkk sevindim ama yinede insanın bir yanı buruk....

ne kadarlık doğdu şimdi

bendeeeeeeeee
inşaallah canım yaaa inşaallahhhhh
ay işte şimdi gerçekten daha çoookkkkk sevindimmmm

ararsan benden çok selam söyle,gözleri aydın olsun dualarımız onlarala

28+5 sanirim canim cuma 29 olacak dediğine gore
Kipir kipirmis maasallah bugün sütunu sahip vereceklermis bebek başka katta kuvezde paşada ameliyatla olduğu için görememiş babasi resim çekip gostermis kıyafetlerin içinde kaybolmuş jeli pasa öylediyor

EGE ile MUHAMMED EMİN aynı gün doğdu iyiki doğdularrrrrr

iyiki doğdun EGEEEEEEiyiki doğdun,iyiki doğdunnnn mutlu yıllar sanaaaaa
:118::118::118::119::119::119:

bendeeeeeeeee
inşaallah canım yaaa inşaallahhhhh
ay işte şimdi gerçekten daha çoookkkkk sevindimmmm

ararsan benden çok selam söyle,gözleri aydın olsun dualarımız onlarala

Söylerim canim zaten hepimizden dua bekliyor
Dun bana demişti bu cumayi beklemez çok kasiliyorum diye bildim diyorum. Bilirim kizim 3 doğum yaptim diyor

ay çok duygulandımm aman sağlıkla hayata tutunsunda varsın paşada sonra görsünn

EGE ile MUHAMMED EMİN aynı gün doğdu iyiki doğdularrrrrr

iyiki doğdun EGEEEEEEiyiki doğdun,iyiki doğdunnnn mutlu yıllar sanaaaaa
:118::118::118::119::119::119:

Aaa ewet sabaha karsi olduğu için ayin 14 tabikiiii
Parmak çocuk sezeryani da tattirdi paşaya karnim çok agriyor diyor kuzum ne çekti yasa Allahim emeklerini mükafatlandirsin insallah

Söylerim canim zaten hepimizden dua bekliyor
Dun bana demişti bu cumayi beklemez çok kasiliyorum diye bildim diyorum. Bilirim kizim 3 doğum yaptim diyor

walla duyduğumdan beri dua ediyorum,RABBİM kabul etsin...

artık kalkıp rahatlıkla kahvaltımı yapabilirim

inşallah yaa bu sabah yatakdan kalkarken dedimki inşallah güzel bi haber alırım Paşa'dan dedim öylede oldu. Çok şükür.
Jelimizin ismi Muhammed emin
Adiyla yasasin insallah
Adıyla güzel yaşasın inşallah
Toparlanır
Aaa ewet sabaha karsi olduğu için ayin 14 tabikiiii
Parmak çocuk sezeryani da tattirdi paşaya karnim çok agriyor diyor kuzum ne çekti yasa Allahim emeklerini mükafatlandirsin insallah
Aminnnnnn inşallah
Amin canim amin ayikirken sormus neyim oldu diye kuzum benim onu bugün yürütürler zaten ilk is bebeğinin yanina koşar zaten

Tüylerim diken diken oldu :) çokkk sevindim :))))

Bende çok sewindim saglikla buyudugunude duyariz insallah pasagulde anneler kervanina katildi

kıskenççççççç

ben seni görmedim ama alişin arkadan uyurkenki hali bile bal ballllll:)

Heeee noldu catladinmi
çatladı zaaaarrr

bunu duyduğumdan beri tüylerim tikennn tikeeen valla, gözümüz aydınn allahımmm uzun ömür versin...

BAŞAAAAKKKK Ege' nin doğumgününmü bugün..iyiki doğmuş kara böcükk foto isteriz :)

Nasılsınız kızlar görüşmeyeli, ben fenalardayım bebe hasta, annem hasta kıza bakamıyo, ben izin alamıyorum, koca hasta ama hasta hasta o izin aldı bakıyo kızıma... kızım ishal sabahtan beri 10 bez ve kıyafet batırdı,salgın varmış lanet olası salgın bizide yıktı geçti..aman dikkat edin çocuklara... bende işteyimkafam evde çalışmaya çalışıyorum, bence bebeği olan herkes evde olmalı !!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…