Ayyyy kozlar pasa doğurmuş bir oğlu olmuş kilosu iyiymis dun gece doğurmuş başka bir şey bilmiyorum dua edelim saglikla sihhatle bu günleri atlatsinlar
Ayyyy kozlar pasa doğurmuş bir oğlu olmuş kilosu iyiymis dun gece doğurmuş başka bir şey bilmiyorum dua edelim saglikla sihhatle bu günleri atlatsinlar
Jelibon erkekmis ben demiştim
1.095 gr 37 cm mis makinalara bagli
1 ay kuvezde kalacakmis hareketliymis maasallah
Pasanin sesi yorgundu gece 3.5 da acil sezeryana alinmiş doktoru gelmiş genel anestezi olmuş kuzum
İkisinde sagsalim evlerine dönerler insallah
Jelimizin ismi Muhammed emin
Adiyla yasasin insallah
ay çok merak ediyordum,paşam doğurdu ALLAH ım çok şaşkınım inşaallahhh jeli hayata sımsıkı tutunur ne olur ALLAH ım yardım et çokkkkkk sevindim ama yinede insanın bir yanı buruk....
ne kadarlık doğdu şimdi
bendeeeeeeeee
inşaallah canım yaaa inşaallahhhhh
ay işte şimdi gerçekten daha çoookkkkk sevindimmmm
ararsan benden çok selam söyle,gözleri aydın olsun dualarımız onlarala
28+5 sanirim canim cuma 29 olacak dediğine gore
Kipir kipirmis maasallah bugün sütunu sahip vereceklermis bebek başka katta kuvezde paşada ameliyatla olduğu için görememiş babasi resim çekip gostermiskıyafetlerin içinde kaybolmuş jeli pasa öylediyor
EGE ile MUHAMMED EMİN aynı gün doğdu iyiki doğdularrrrrr
iyiki doğdun EGEEEEEEiyiki doğdun,iyiki doğdunnnn mutlu yıllar sanaaaaa
:118::118::118::119::119::119:
Söylerim canim zaten hepimizden dua bekliyor
Dun bana demişti bu cumayi beklemez çok kasiliyorum diye bildim diyorum. Bilirim kizim 3 doğum yaptim diyor
ay çok duygulandımm aman sağlıkla hayata tutunsunda varsın paşada sonra görsünn
walla duyduğumdan beri dua ediyorum,RABBİM kabul etsin...
artık kalkıp rahatlıkla kahvaltımı yapabilirim
inşallah yaa bu sabah yatakdan kalkarken dedimki inşallah güzel bi haber alırım Paşa'dan dedim öylede oldu. Çok şükür.Jelibon erkekmis ben demiştim
1.095 gr 37 cm mis makinalara bagli
1 ay kuvezde kalacakmis hareketliymis maasallah
Pasanin sesi yorgundu gece 3.5 da acil sezeryana alinmiş doktoru gelmiş genel anestezi olmuş kuzum
İkisinde sagsalim evlerine dönerler insallah
Adıyla güzel yaşasın inşallahJelimizin ismi Muhammed emin
Adiyla yasasin insallah
Toparlanır28+5 sanirim canim cuma 29 olacak dediğine gore
Kipir kipirmis maasallah bugün sütunu sahip vereceklermis bebek başka katta kuvezde paşada ameliyatla olduğu için görememiş babasi resim çekip gostermiskıyafetlerin içinde kaybolmuş jeli pasa öylediyor
Aminnnnnn inşallahAaa ewet sabaha karsi olduğu için ayin 14 tabikiiii
Parmak çocuk sezeryani da tattirdi paşaya karnim çok agriyor diyor kuzum ne çekti yasa Allahim emeklerini mükafatlandirsin insallah
Amin canim amin ayikirken sormus neyim oldu diye kuzum benim onu bugün yürütürler zaten ilk is bebeğinin yanina koşar zaten
inşallah yaa bu sabah yatakdan kalkarken dedimki inşallah güzel bi haber alırım Paşa'dan dedim öylede oldu. Çok şükür.
Adıyla güzel yaşasın inşallah
Toparlanır
Aminnnnnn inşallah
Tüylerim diken diken oldu :) çokkk sevindim :))))
kıskençççççççniye dumoşa özel fıstık kelimesi uygulanıyor
gözleri mav diyemi
tek gözleri mavi olanmı fıstık oluyor
yeşil kahverengi kara gözlüler fıstık kategorisine giremiyormu
ne ayıp ne ayıp
bilmiyorum yani şu an aramızdaki en fıstık duman mı
ben seni görmedim ama alişin arkadan uyurkenki hali bile bal ballllll:)Amin inşallah .. Canım.
Evet ama hepimiz fıstık gibiyiz dedi sewinc ama dumoşda çok tatlı. Maşallah :)))
Bak bu soruyu sordun kız kaçtı:)))
Bu kadar direk sorduğun için
Bıraksaydın kızcağız buranın atmosferine ve ne kadar çılgın kadınlar olduğumuza bi alışasaydı :)))
çatladı zaaaarrrHeeee noldu catladinmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?