Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

Esi pasanin face hesabindan girip msj atmisti dua edin diye çok üzüldüm yaaa Allahim kimseyi çaresiz birakmasin amin
amin canım amin...
inş . 3 yıllık evliyiz. 1 yıldır istiyoruz ama sorun olmamasına rağmen olmyo

olur canım inşaallah.. bazen rahim uzun süre korunduğu zaman kendini öyle alıştırıyor,korunmayı bırakıncada o duruma alışması zaman alıyor tabi bu herkeste olmuyor bir doktordan duymuştum..mademki bir sorunuzda yok ,kafanı rahatlatki hemen gelsin bebeğin...psikoloji çok önmeli her ay bekleyince dahada geç geliyor sanki..

inşaallah umudum içine doğan olurda bişey olmaz,paşamın bebeği de sağlıkla doğar ve yaşar inşaallah

Esi pasanin face hesabindan girip msj atmisti dua edin diye çok üzüldüm yaaa Allahim kimseyi çaresiz birakmasin amin
Aminnnn
Çok iyi bilirim ben o çaresizliği. Şimdi o anlarımı hatırladım çok kötü oldum
Canim Rabbim yeterki istesin
Benim arkadasimda 950 gr doğurdu ssaglikli maasallah
Darisi pasamiza
İnşallah amin
Kardeşimin komşusuda 1 kilo doğdu bebeği ama kızı görsen dünya tatlısı maşallah Rabbim yardımcısı olsun
Tüylerim diken diken oldu şimdi.

inşaallah umudum içine doğan olurda bişey olmaz,paşamın bebeği de sağlıkla doğar ve yaşar inşaallah
İnşallah canım aminnnn
Rabbim yardımcıları olsun
zaten insan herşeyden önce moralmen çöküyor
Aliş de böyle erken gelmek istemişti, ne yaşadığımı bi ben bilirim bi Allah bilir. Allahım kimsenin emeklerini ve umutlarını bıoşa çıkarmasın.. Aminnn

ya zaten salata fikri pek hoşuma kaçmadı
dahaçok gündüz daveti için gibi duruyor

hadi ver tarif madem

vay beee egecik 1 yaşına giriyor demek he,iyiki doğmuş kara böcük..zaman ne çabuk geçiyor yaaaa,hele benim için daha hızlı akıyorr....

mutlu yılarrr olsun şimdiden egecike

tşk ederiz hayatımm

geçen yıl daha dün gibi doğurduğum anlar burda yazışmalrımız falan
nasılda geçiyor zaman ya
hey gidinininininin gidisi

Başakcım,
Maşallah senin oğlan nasıl çabuk büyüdü, inşallah Alişiminde hayırlı yaşlarını görürüz inşallah.amin.

amin cnm zamna çok çabk geçiyor bi bakmşsn Aliş te yaşına girmş
Allah sağlık versn herkese:106:

niye dumoşa özel fıstık kelimesi uygulanıyor
gözleri mav diyemi
tek gözleri mavi olanmı fıstık oluyor
yeşil kahverengi kara gözlüler fıstık kategorisine giremiyormu
ne ayıp ne ayıp
bilmiyorum yani şu an aramızdaki en fıstık duman mı

ben bugün regl oldum kızlar hem grip hem regl sancısı hiç iyi değilim

ayy ablacım inşallah bir an önce şu ağrılardan kurtulursn
benm sancılarım doğumdan sonra geçti çok şükür
önceden yatakalara düşer ürümsürüm sürünürdüm eğer işteysem izin alır eve giderdim
şimdi ise bazen hiç bir ağrı olmuyor bazense hafif olarak atlatıyorum

bi arkadaşım " sırf şu adet sancısı yüzünden ölmek istiyorum"derdi
gerçekten zor bi sancı

amin cnm zamna çok çabk geçiyor bi bakmşsn Aliş te yaşına girmş
Allah sağlık versn herkese:106:
Amin inşallah .. Canım.
Evet ama hepimiz fıstık gibiyiz dedi sewinc ama dumoşda çok tatlı. Maşallah :)))
niye olmuyo tatlım önce sorunun kaynağını çözmemiz gerek
çarpışıyomusunuz dzenli olarak

Bak bu soruyu sordun kız kaçtı:)))
Bu kadar direk sorduğun için
Bıraksaydın kızcağız buranın atmosferine ve ne kadar çılgın kadınlar olduğumuza bi alışasaydı :)))

canım ben bazı aylar hiç bilmem sancı filan bazı aylarda çok sancı olur yerime oturamam heleki üşüttüysem o zaman daha fena oluyo

selam kızlar bugün giremedim çünkü dün akşamdan beri net yoktu bu akşam geldi bende eşim yatınca bi bakayım dedim

başakcım benim bu hafta sonu misafirim var 2 haftadır çağırıyodum 14 den sonra geliriz demişti yani bu hafta sonu
bende gelmek isterdim egenin ilk doğumgününe ama bu misafiri iptal edemem

Heeee noldu catladinmi

İyiki dogdun egeeeeeeeee :119:
:124:mutlu yillar sana :118:
Allahim saglikla hayirli mutlu kuzurlu bir omur nasip etsin deli anasiyla, babasiyla sevdikleriyle insallah

Ewet hayatim hepimiz fistikiz dedim önce karinin gözlerinde sorun var sanirim bak yeni gelen arkadasi da kacirmis
canım ben bazı aylar hiç bilmem sancı filan bazı aylarda çok sancı olur yerime oturamam heleki üşüttüysem o zaman daha fena oluyo
Ewet cnm o agrilar usutmeyle daha çok artar insallah tez zamanda bebisin olur sende kurtulursun agri felan kalmaz

Ewet hayatim hepimiz fistikiz dedim önce karinin gözlerinde sorun var sanirim bak yeni gelen arkadasi da kacirmis

Ewet cnm o agrilar usutmeyle daha çok artar insallah tez zamanda bebisin olur sende kurtulursun agri felan kalmaz

amin canım sağol

Ayyyy kozlar pasa doğurmuş bir oğlu olmuş kilosu iyiymis dun gece doğurmuş başka bir şey bilmiyorum dua edelim saglikla sihhatle bu günleri atlatsinlar

bugün egenin doğum günümü

nice mutlu yıllara sağlıklı mutlu huzurlu yüzünün hep güldüğü bereketli bi ömrü olsun anasıyla babasıyla sevdikleriyle beraber hep mutlu olsun

doğum günü pastasıda benden olsun yeğenimin

Eki Görüntüle 860633

Eki Görüntüle 860634 Eki Görüntüle 860634 Eki Görüntüle 860634 Eki Görüntüle 860634 Eki Görüntüle 860634 Eki Görüntüle 860634 Eki Görüntüle 860634 Eki Görüntüle 860634 Eki Görüntüle 860634 Eki Görüntüle 860634

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…