Umudum nerdesin kiz cilt bakimi yaptirdin halvetemi uctun
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Canim yok kiz ne halveti kim kaybettide ben buldum o dediğini :))) alisle uğraşıyorum
Herif de geldi cay yaptim hazir kekle yedi
Ben detox dayım bugün
O yüzden cok yorucu bi gündü.
Sem napiyon kasilma sanci varmI kadın?
Acilis
Anladim canim
Kasilmam oluyor gün içinde mutlaka bugün sayacam bakalim kaç defa olacak merak ediyorum
Hayirli cumalar hayirli tüm dileklerimizi Rabbim kabul etsin hastalara şifa dertlilere deva isteyenlere bebis versin Rabbim olanlar saglikla sihhatle büyütsün insallah hamileler saglikla sihhatle kurtulsun Rabbim hepimizin yardimcisi olsun insallah
Cok güzelllUnutma! Ellerini Rabbine açabiliyorsan anla ki O seni dinliyor. Çünkü O Rabbin öyle bir Rab ki, Kabul etmeyeceği dua'nın ellerini semaya açtırmaz!.
der Hz. Ali (r.a)
HAYIRLI CUMALAR
Hayirli cumalar hayirli tüm dileklerimizi Rabbim kabul etsin hastalara şifa dertlilere deva isteyenlere bebis versin Rabbim olanlar saglikla sihhatle büyütsün insallah hamileler saglikla sihhatle kurtulsun Rabbim hepimizin yardimcisi olsun insallah
Unutma! Ellerini Rabbine açabiliyorsan anla ki O seni dinliyor. Çünkü O Rabbin öyle bir Rab ki, Kabul etmeyeceği dua'nın ellerini semaya açtırmaz!.
der Hz. Ali (r.a)
HAYIRLI CUMALAR
Aminnnn inşallah canim benim
geliyorum gidiyorum kimsecikler yok, yatın bakalım yatın ohhhh hayat size güzel
Beydağlııııııı nerelerdesin ?????
millet nerde kimseyel yok sesim geliyormi ben kafayı yedim zaar biri bana şefkat versin ne olur
Yalanin bata geliyormuş gidiyormuş niye yazmiyon o zaman her geldiğinde rapor verde bilelim
nazo tayfun beyde başkentten gitmiş oraya sanki izledikleri yol aynıymış gibi geldi bana,hakkımızda hayırlısı artık canım..inşaallah kolay atlatırım ama çok korkuyorum elimde değil...ameliyattan sonrası beni daha çok düşündürüyor..daha önce 3 doktor görmüştü biri tüp doktoruydu oda bu konuda hiç bi açıklama yapmadı
ama tayfun bey hem internetten resimli bi şekilde açıkladı bize durumu
ameliyat demedi ama rahim filmi yeniden çekilebilir demişti sonra muanyene etti hiç rahim filminden bahsetmedi
hadi inşallah korktuğun gibi olmaz biran önce atlatırsın ameliyatı
2 gündür eşim gidince uyumuyorum kendimi daha iyi hissediyorum
bide yavaştan temizlik yapıyorum tedaviye girince yapamam belki diye
amiiiiiinnnnnnn bizimde 16 yıl bitti 17 ye doğru yol alıyoruz
sevinç çok sağol okadar işin arasında bile unutmayacan bizi
valla beni sadece çocuğunun annesi olarak görürse bozulurum
ben kıskanırmışım çocuğuerkekler kıskanırya genelde
sağol canımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmAllah izin verirse unutmayacağım cnm
Büyük ihtimalle spinal olacagim doğum boyunca sen ve beydagli dualarimda olacak cnm Rabbim tüm isteyen arkadaslarima nasip etsin tez zamanda saglikla sihhatle insallah
sıhhatler olsun ohhhhh ne güzel iyi yapmışsın arada insan kendine böyle vakit ayırıp özen göstermeli....Hayirlisi canim
iyi düşünmüşsun canim
tedavi baslayinca kendine dikkat etmen lazım
buarada benimki aramadigi icin oyle bi endisem olmuyo.
Banada dua et kadin beni unutma.
alise kardes yqpicaz yapıcaz inşallah hayırlı sağlıklı Rabbim nasip etsin. Ama beni de unutma dogumdq bana da dua et.
Bende carsuyq çarşıya gittim geldim
cilt bakımı yaptırdım
paralari harcadım
Cildim cok kurumus ürün aldim
5 kurussuz kaldum.
sonra kahvemide ictim kardesimle carsidq
Sonra eve geldim
Alisin ogle yemeğini verdim karnibahar
Tatlisinidq yedi
Banyo yaptırdım
simdi uyuyir
bende kahve yaptim
Iciyorum
Mesqjlara Mesajlarabakim dedum
Bide cine5 de kimne derse desini izliyom
Seren serengil ve uc kadib sunuyilar
Buarqdq gecmisi okuyamadjm pek
inşallah bisey kaçırmadim
sen beni çokmu seviyon kuzum:111::111::111::111::111::111::111::111::111::111::111::111::111::111::111:
biliyorum canım sende çok çektin,ama yüzün güldü çok şükür...aman diyim magnezi kalsıne iç kız ben onu kullandım allah yardımcın olsun ne diyim
kız ne oldu gene saçımı başımı yolucak allahın topiligi seni
beydaglı bebem bende çok şükrü brişey çıkmadı kötü olan rahim ebbegi taşımıyorondamn cennete 3 bebegimi yoladım bu oglanı ne zorlukla aldım kucagıma sne biliyorusn ne var bri kere gelsen görünsen şu arda beye nerelerden geliyorlar ona bri bilsen bri kardeş sözü dinlesen ama nnerde
heee doğru...İciyom icmezmiyim
Beydaglinin Dr iyi zati ben onerdim kadin
halvet yapmıyonuzmu kız gerçektenCanim yok kiz ne halveti kim kaybettide ben buldum o dediğini :))) alisle uğraşıyorum
Herif de geldi cay yaptim hazir kekle yedi
Ben detox dayım bugün
O yüzden cok yorucu bi gündü.
Sem napiyon kasilma sanci varmI kadın?
inşaallah tez zamanda sağlıkla bebeğine kavuşursun canım...Merhaba arkadaşlar bende yeni katıldım aranıza benim için de dua edebilirmisiniz ?
:18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18:Acilis
Anladim canim
Kasilmam oluyor gün içinde mutlaka bugün sayacam bakalim kaç defa olacak merak ediyorum
kız çok zormu bebek bakmak yaaa:18::18::18::18:millet nerde kimseyel yok sesim geliyormi ben kafayı yedim zaar biri bana şefkat versin ne olur
geliyorum gidiyorum kimsecikler yok, yatın bakalım yatın ohhhh hayat size güzel
Beydağlııııııı nerelerdesin ?????
biliyorum canım sende çok çektin,ama yüzün güldü çok şükür...
kız ben nasıl gelip gidecem oraya maalesef gelemem,hem inşaallah bu doktorum iyi çıkacak..
heee doğru...
halvet yapmıyonuzmu kız gerçekten
inşaallah tez zamanda sağlıkla bebeğine kavuşursun canım...
:18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18:
kız çok zormu bebek bakmak yaaa:18::18::18::18:
kız ben sana geçende de cevap yazdım görmedin zaar , o kadar şey yazıyorum günlerdir hem sen benimle ilgilenme hem cevap yazayım birde bana nerdesin de
Kız hep aynı şeylerî yapıyorum işe git eve gel başka birşey yokki... Hee birde çalışmalar vardı :)) ama bebek yok maalesef tskipsizliğim yüzünde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?