Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

Umudum nerdesin kiz cilt bakimi yaptirdin halvetemi uctun

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Canim yok kiz ne halveti kim kaybettide ben buldum o dediğini :))) alisle uğraşıyorum
Herif de geldi cay yaptim hazir kekle yedi
Ben detox dayım bugün
O yüzden cok yorucu bi gündü.

Sem napiyon kasilma sanci varmI kadın?

Acilis
Anladim canim
Kasilmam oluyor gün içinde mutlaka bugün sayacam bakalim kaç defa olacak merak ediyorum

Acilis
Anladim canim
Kasilmam oluyor gün içinde mutlaka bugün sayacam bakalim kaç defa olacak merak ediyorum

Bende kasılma hic olmadi. Genel olarak ağırlık vardi yuruyemiyodum. Bi de cok erken basi asagidaydi. Tam rahim agzi üzerinde demisti doktorum. O yüzden yurumekde zorlanıyorsun demişti. Bacagimin arasında hissediyordum. Son bir ay böyleydi hep. Megersem basi rahim agzinin tam uzerindeymis

Hayirli cumalar hayirli tüm dileklerimizi Rabbim kabul etsin hastalara şifa dertlilere deva isteyenlere bebis versin Rabbim olanlar saglikla sihhatle büyütsün insallah hamileler saglikla sihhatle kurtulsun Rabbim hepimizin yardimcisi olsun insallah

Unutma! Ellerini Rabbine açabiliyorsan anla ki O seni dinliyor. Çünkü O Rabbin öyle bir Rab ki, Kabul etmeyeceği dua'nın ellerini semaya açtırmaz!.

der Hz. Ali (r.a)
HAYIRLI CUMALAR

Aminnnn inşallah canim benim

Unutma! Ellerini Rabbine açabiliyorsan anla ki O seni dinliyor. Çünkü O Rabbin öyle bir Rab ki, Kabul etmeyeceği dua'nın ellerini semaya açtırmaz!.

der Hz. Ali (r.a)
HAYIRLI CUMALAR
Cok güzelll
SSanada hayirli cumalar canim

der Hz. Ali (r.a)
HAYIRLI CUMALAR

Aminnnn inşallah canim benim

amiiiiiiinnnnnn

millet nerde kimseyel yok sesim geliyormiben kafayı yedim zaar biri bana şefkat versin ne olur

geliyorum gidiyorum kimsecikler yok, yatın bakalım yatın ohhhh hayat size güzel

Beydağlııııııı nerelerdesin ?????

Yalanin bata geliyormuş gidiyormuş niye yazmiyon o zaman her geldiğinde rapor verde bilelim

Kız hep aynı şeylerî yapıyorum işe git eve gel başka birşey yokki... Hee birde çalışmalar vardı :)) ama bebek yok maalesef tskipsizliğim yüzünde

nazo tayfun beyde başkentten gitmiş oraya sanki izledikleri yol aynıymış gibi geldi bana,hakkımızda hayırlısı artık canım..inşaallah kolay atlatırım ama çok korkuyorum elimde değil...ameliyattan sonrası beni daha çok düşündürüyor..

ALLAH mutluluğunuzu daim etsin canım,bende eşime diyorum eğer çocuğu görüp beni unutursan hasta olurum diye

Allah izin verirse unutmayacağım cnm
Büyük ihtimalle spinal olacagim doğum boyunca sen ve beydagli dualarimda olacak cnm Rabbim tüm isteyen arkadaslarima nasip etsin tez zamanda saglikla sihhatle insallah
sağol canımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
sıhhatler olsun ohhhhh ne güzel iyi yapmışsın arada insan kendine böyle vakit ayırıp özen göstermeli....
sen beni çokmu seviyon kuzum:111::111::111::111::111::111::111::111::111::111::111::111::111::111::111:

heee çokkk seviyommilgisiz alakasızŞARRR

biliyorum canım sende çok çektin,ama yüzün güldü çok şükür...
kız ben nasıl gelip gidecem oraya maalesef gelemem,hem inşaallah bu doktorum iyi çıkacak..
İciyom icmezmiyim
Beydaglinin Dr iyi zati ben onerdim kadin
heee doğru...
halvet yapmıyonuzmu kız gerçekten
Merhaba arkadaşlar bende yeni katıldım aranıza benim için de dua edebilirmisiniz ?
inşaallah tez zamanda sağlıkla bebeğine kavuşursun canım...
Acilis
Anladim canim

:18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18:
millet nerde kimseyel yok sesim geliyormiben kafayı yedim zaar biri bana şefkat versin ne olur
kız çok zormu bebek bakmak yaaa:18::18::18::18:
geliyorum gidiyorum kimsecikler yok, yatın bakalım yatın ohhhh hayat size güzel

Beydağlııııııı nerelerdesin ?????

kız ben sana geçende de cevap yazdım görmedin zaar ,o kadar şey yazıyorum günlerdir hem sen benimle ilgilenme hem cevap yazayım birde bana nerdesin de

Allah razı olsun canım benim Aminnn İnşallah . .

Kız hep aynı şeylerî yapıyorum işe git eve gel başka birşey yokki... Hee birde çalışmalar vardı :)) ama bebek yok maalesef tskipsizliğim yüzünde

Olacagi varsa bir defadan yine olur taksa salla gitsin bak Nasil oluyor

Umudum nirdesin kadin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…