- 17 Temmuz 2011
- 10.710
- 2.719
- 248
ayyyy çok heyecanlandım nazoooooo hadi hayırlısı güzel haberlerle gel bekliyos canımmmmmmmbu gidişle dediğin gibi hamilelikte kanka olacaz
ama ben ne yapar eder kankalık yerine filört ederim
bugün adet oldum cumartesi sabahtan gidiyorum doktora inşallah mantarımda geçmiştir:18:
çok geçmiş olsun
tamda doğuma yakın hep böyle olur ne kadar itina edersen et olacağı varsa oluyor
nasıl oldu doktr ne dedi küçük adamımıza :26:
çok geçmiş olsun
evet bende tüp bebek yaptıranlar kervanına katıldım
inşallah ilk seferde kavuşuruz
çok sağol canım bende hatırlamıyorum yazdınmı ama, önemli değil hepinizin en az benim kadar benden gelecek güzel haberi beklediğinizi biliyorum
çünkü bende burda tanıdığım herkesin pozitif sonuç almasını içten istiyorum
anlıyorum emek verdiğin şeyleri bırakıp gitmek kolaydeğil
ama daha mutlu huzurlu olacaksanız bazen vazgeçmek gerekiyor
tabi o kararı vermekte hiç kolay değil sizin için hayırlısı olsun
tabiki eşinle huzurun yerindeyse nerde olduğunun önemi yok (dış etkenler olmasa daha iyi olurdu tabi)
benimki de yolunu şaşırmış yaşlanmadan gelse bari
iyi yapmışsın kendi kendine geçmesini beklemektense...Cnm dayanamadi Dr gittik kendi Dr minoset ve bir tanede antibiyotik verdi bol sivil al ve dinlen dedi
inşaallah çabuk atlatır paşam,üzülme çokkkkk...şimdi nasıl oldu küçük adammmkızlar kusura bakma internet yoktu yeni geldi neyse oglum 120 gram aldı 3920 olmuş bu hafta hep meme verdimd eidm doktora haftada 100 gram iyiymiş malesef grip olmuş ondan öksrüyormuş cigerlerini dinledi temzi deid filim istedim gerek yok dedi 4 aylık ignesini yapmadı hasta oldu diye yavrum takır takır öksürüyor girp yüüznden balgamı atamadı yavrum nasıl balgamı atarım bilmiyorum doktor takdir etti maşşallah iyi bakıyorsund eid annemde 12 sene sonra oldu 3 kayıp tabi bakıcak dediginde erkin bey bakmayanda var teyzecim dedi uykusunu deidm 4 aylık oldu oglun tabi dedi uyur aç kalsa zaten kalkar uyuyan çocugu uyandırma dedi uyusun dedi pazartesi randevuya gel dedi peşembemi götrüüsem gribi iyi geçse çıtçıtlı badilerini ters giydiriyorum gögsü kapansın diye eve geldim 60 cc mama yaptım yedi peşine hemen kustu bende emzirdim maşşalah uyuyor benim suyu çok içmem lazım kiloda almam umrumda degil yavrum iyi olsunde gerisi boş oglum dedi dün 12-30 doyurudm 7-30 uyand ı dedim oda ben uyandırdım dedim sen dedi 3 saate yakın emzirmişsin bride 60 cc vermişsin deid karnı doymuştur dedi zaten açıksaydı uyanırdı aglardı dedi geçende epey emdi böyle mama verdim gene saatine yakın böyle gene uyudu galiba bebegimin ya karnı açtı yada gripten hastalıktan uyudu biri ses versin nolur ilaç vermedi gribi nasıl geçiricem balşgamı nasıl atıcam ben(( 14:
oyyy kuzummm..mutlaka balgamı atamıyor diye sık kusuyordur çünkü büyüklerde bile olur bu,geçmiş olsun canım...Sewincim..beydaglim.nazom.
kusura Bakmayin canlarum
Dun yazamadumm yazamadım
Alisi klinige götürDüm tam klinigin kapisinda kustu
Alis 10 kilo olmus teyzelerii masallah
. O da 1haftadir grip ve kustugu icinde 400 500 gram kaybetmistir Denildi.
Sinra eve geldim yine kustu
Cocuk oksuruyi ya kusuyor
hapsiriyor pesinden kusuyor
Sanirimm viruslerle mucadele ediyir oglusum.
ilacda Vermiyom
Atlatir insallah
sizler nassiniz
sewindimmmmmGunaydin acilis
Hayirli cumalar..
Bugün dune gore azicik daha iyiyim
kız biz ancak çocuk olduğunda çözüm bulabiliriz...Kardes kardes olma konusunda mesajlarınıhalimi goruyonux zi okudum.
lakin sizden. Cozum bulmanizi beklerdim.
burda arkadasiniz zor durumda :))))
Heyet toplansinn olağanüstü
Tartışıp bana kararinizi bbildirin!!!!!
:))😍😚😁😂😈😆😅😄😬😭😜😛😜😭😏😆😡😠😗👪👫💏💞💋💑👐💘👠👡💅💄
Ruhh halimj goruyonuz
şimdilik öyle bir problem yok ki....
ama sizin durum vahim görünüyor alişte büyüdü hiç halvet olmadımı,eğer olmadıysa kesinlikle karşına alıp öncelikle ciddiyetle bu konuyu konuşmalısın
hemde hiç vakit kaybetmeden...
bilmem:44::44::44::44::44::44::44::44::44::44::44::44::44::44:
Saol cnm benim
Hortladim bugün bu saatte ayaktayim
ay bende senin mesacını o saatte yazdığını görünce kesin bu kadın doğuma gidiyor dedim
walla çok heyecanlandım:18: