Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

ayyyy çok heyecanlandım nazoooooo hadi hayırlısı güzel haberlerle gel bekliyos canımmmmmmm
Cnm dayanamadi Dr gittik kendi Dr minoset ve bir tanede antibiyotik verdi bol sivil al ve dinlen dedi
iyi yapmışsın kendi kendine geçmesini beklemektense...
inşaallah çabuk atlatır paşam,üzülme çokkkkk...şimdi nasıl oldu küçük adammm
oyyy kuzummm..mutlaka balgamı atamıyor diye sık kusuyordur çünkü büyüklerde bile olur bu,geçmiş olsun canım...
Gunaydin acilis
Hayirli cumalar..
Bugün dune gore azicik daha iyiyim
sewindimmmmm
kız biz ancak çocuk olduğunda çözüm bulabiliriz...

şimdilik öyle bir problem yok ki....
ama sizin durum vahim görünüyor alişte büyüdü hiç halvet olmadımı,eğer olmadıysa kesinlikle karşına alıp öncelikle ciddiyetle bu konuyu konuşmalısın
hemde hiç vakit kaybetmeden...
bilmem:44::44::44::44::44::44::44::44::44::44::44::44::44::44:

Saol cnm benim
Hortladim bugün bu saatte ayaktayim

ay bende senin mesacını o saatte yazdığını görünce kesin bu kadın doğuma gidiyor dedim

walla çok heyecanlandım:18:

Beydagli korkma kiz dogirmadim sezeryan ya büyük ihtimal planli olur ama oğlan pat diye geldiydi :18::18:

Nazo ilk firsatta yazarsin insallah iyi hbrler bekliyom

selam canım

daha yeni geldik sayılır yemek hazırladım eşimde ekmek almaya gitmişken yazayım dedim

2 tane yumurta görünüyor kist falan yok bugün klomenle başlıyorum, salıda iğnelere geçecem
salı günü iğnenin yapılışını anlatacaklar:18:kendime nasıl yapacam bilmiyorum
kk ye ilk üye olduğum zamanlarda tanıştığım bi arkadaştan 3 kutu iğne varmış elinde dönüşte yolumuzun üstüydü onlarıda aldık hemde tanıştık

çok acayip bişey ilk kez kk den tanıştığım biriyle ayak üstüde olsa yüzyüze tanıştık çok şeker içten bi bayan
şimdilik güzel başladı sonuda güzel olur inşallah

valla bugün çok pozitifim havada güzeldi doktorda kötü bişey demedi
doktordan çıktık tanıdığım bi ablam var ona gittik kahvaltıya oturduk sohbet ettik dönüştede iğneleri aldık eve geldik
ama başım çok ağrıdı bu uykusuzluğa hiç dayanamıyorum ben çocuk olunca yandım

ayyy çok sewindim cnm herşey çok güzel olacak insallah
igneleri almissin çok iyi valla
Aşkolsun igneyi nasilmi yapacan 240 tane yaptim halada yapiyorum alisiyor insan

sütlü merc. çorbası güzel oluyormu cnm
ayrıca dahamı faydalı oluyor neden sütlü yapıyorsun:26::26::26::26::26:

Nasilsiniz canlarim...ben uzgunum umutsuzum beklentisizim.fazlasini istemiyorum artik evimde mutlu huzurlu oglumla kocamla saglukli olayim yeter..bebek mevzundanda artik umudum yok kendimi cokk yorgun hissediyorum cevremdeki insanlara deli oluyorum 2 dir bana gelip doguda cocuk yapmayi beceremedin dediler..ust komsum daha dun tembel ciktin yapamadin falan dedi..nitekim bakiyorum da ne fiziksel nede psijolojik olarak bende bir bebegim daha olacagina inanmiyorum artik..kac gundurde hemoroid cikti badima kanamam iluyor aklim cikti doktora gittim catlak var dedi..sanki surekli bir terslik cikiyor gibi sanki benim yuzum artik gic gulmeyecek gibi o kadar mutsuzum ki anlatamam gelip okuyorum burayi hic yazasim bile gelmiyor..depresyondayim ne zamandir zaten..burdan gidince hersey gulluk gulistanlik olacak gibi geliyordu artik o duygumu da kaybettim

kimsecik yok on güne kalmaz topiki acip kapamam toz pis içinde kalirsiniz
sen şimdi doğurunca giremezsinde
cnm yaparsın bir şey olmaz tarif etmişlerdir sana zaten iğnenin nasıl yapılacağını hiiiç korkmaa... hadi bakalım başlamış iğne filan 1 ay sonra hamile olacaksın belkidee... bende kendi anne grubumdan kızlar var onlarla görüşüyorum ara ara çok güzel bir şey reelde aradaş olacak kadar seviyor insan burdakileri...
Aaaaa bugün evleneli 7 yil 7 ay 7 gün olmuş
nice yıllara cnmm

Selam canlarim sirasiyla cevap yazayim daha yeni totomun ustune oturdummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm.

Sabah kalktim alisin kahvaltisini verdim
Sonra pogaca yaptim
Alisi uyuttum kocisle kahvalti yaptik
Bulasiklari yikadim evi supurdum
Alisverise gittik
hava cok güzeldi parka gittiK
Gorumcem de geldi sonra bize geldik
aksam yemegi yaptim firinda sebzeli tavuk bulgur pilavi salata bayagi kalabalikdik sknra caylarini verdim millet dagildi
Tabi ben onlar gitikkden sonra evi temizledjm supurdjm. Mutfagi tuvaleti temizledim. Banyo yaptim.

Nazom kuzum hayirli olsun
Hic korkma walla oyle bi alisiyoki insan mecbur kalinca. Bende yaklasik 600 igne vuruldum. Haftada 15 igne vuruluyodum
Sende kan pihtilasmasi yokdu demu kuzum

Sewincim iyi olmana sevindim tatlımy
Sen bebek gelsin bak gor yine bizi burayi birakmassjn. Her isinide halledersin cabucak. Ustunede bizim sorunlatimiza cozumler uretirsin :)

Beydaglimmm sagol bitanem biz cozduk o isi 💞💏💑🙈🙈🙈😗
Yok dogumdan sonra boyle değil di Canim son 1 aydir boyleydi biraz limoniydik onun etkisiydi sanirim.dolunay basak burcunda ya sanirim onun etkisIydi :)))

Bafss canim uzuldum sıkıntılı zamanlar gecirmene.RABBIM buyuk insallah tez vakitte bebisin gelicek. hepimiz bu zamanlari gecirdik geciriyoruz . Rabbim saglik versin

Aaaaa bugün evleneli 7 yil 7 ay 7 gün olmuş

yalancı ben 7 yıl 7 ay 8 gün görüyom

yanımda iğne olmadığı için tarif edemediler ama salı günü çağırdılar nasıl yapılacağını gösterecekler :18:inşallah alışırım

evet ya sanki uzun zamandır görmediğin bi arkadaşınla karşılaşırsın sanki
ben onu tanıyorumda karşılaşıncada hiç yabancılık çekmedim ne acayip bişey

Nazom kuzum hayirli olsun
Hic korkma walla oyle bi alisiyoki insan mecbur kalinca. Bende yaklasik 600 igne vuruldum. Haftada 15 igne vuruluyodum
Sende kan pihtilasmasi yokdu demu kuzum

yok aman bide o çıkmasın çok şükür yok

canım insan ister istemez arada böyle dibe vuruyor ama geçici bi durum sonra tekrar umutlarımız yeşeriyor hayaller kuruyoruz
sende o boş konuşanlara cevabını ver biz şimdilik istemiyoruz tayinimiz çıkınca düşünüyoruz de ozaman bidaha söyleyemezler
söylerlersede siz yapın ozaman de bazen hakediyolar böyle terslenmeyi
normalde çok sakin biriyim kimse kırılmasın diye 10 kere düşünürüm bişeyi söylerken ama bazen gerçekten kırmak gerekiyor susmaları için
hem senin için şuan sağlığın daha önemli hem bedenen hem ruhen

bayağı yoğun ve yorucu bir okadarda dolu dolu geçmiş ne güzel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…