Selam canlarim sirasiyla cevap yazayim daha yeni totomun ustune oturdummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm.
Sabah kalktim alisin kahvaltisini verdim
Sonra pogaca yaptim
Alisi uyuttum kocisle kahvalti yaptik
Bulasiklari yikadim evi supurdum
Alisverise gittik
hava cok güzeldi parka gittiK
Gorumcem de geldi sonra bize geldik
aksam yemegi yaptim firinda sebzeli tavuk bulgur pilavi salata bayagi kalabalikdik sknra caylarini verdim millet dagildi
Tabi ben onlar gitikkden sonra evi temizledjm supurdjm. Mutfagi tuvaleti temizledim. Banyo yaptim.
Saol hayatim moral veriyosun vallaSewincim iyi olmana sevindim tatlımy
Sen bebek gelsin bak gor yine bizi burayi birakmassjn. Her isinide halledersin cabucak. Ustunede bizim sorunlatimiza cozumler uretirsin :)
yalancı ben 7 yıl 7 ay 8 gün görüyom
yanımda iğne olmadığı için tarif edemediler ama salı günü çağırdılar nasıl yapılacağını gösterecekler :18:inşallah alışırım
evet ya sanki uzun zamandır görmediğin bi arkadaşınla karşılaşırsın sanki
ben onu tanıyorumda karşılaşıncada hiç yabancılık çekmedim ne acayip bişey
yok aman bide o çıkmasın çok şükür yok
dün hiç uyumadım öksürme kriizne griid oglum kıpkırmıız mor arası oldu öksürmekten nefes alamadı eşimi tekme tokat kaldırıdm adamda ne oldugunu anlamadı çabuk bebek nefes alamıyor katıldı öksürmekten deidm hemen burnunu 2 kere temziledik allahım bildigim sümük sapsarı bu saat oldu az uyudum uyumadım yavrum tam dalıyor öksürüken uyanıyor yüz üstü yatırdım oglanı sırtına vurdum öksürüken balgamı çıksın diye allahım insan ögürüya aynı öyle seler çıktı agzından salyalar tükürükler o agladı ben agladım buhar makinası açık şuan beşşikte uyuor onada gidiyor iyi geldimi dicem bilemivcem doktor B harfiyle bri şurup vermiş öksürügünü keser demiş pazarteside kendi doktoruna götürüyüm diyourm bakalım allahım eevladım öksürüdkçe içim acıyorwsagolun kızlar dualarınıza ihtiyacım var bebegim çok öksürüyor içim acıyor ne yapsamda geçse diyorum elimden brişey gelmiyor balgamı atabilse rahatlıcakta amam nerde ıhlamur veriyim diyorum bugün bakalım
Oyyyy kzum oyyyy canim benimmmm cnm buhar makinesi iyi gelir 4-5 kadin ihlamur ver rahatlar odanin havasini kurutma bu ara sik sik Yikama Rabbim şifa versin düzelir. İnsallah
canım insan ister istemez arada böyle dibe vuruyor ama geçici bi durum sonra tekrar umutlarımız yeşeriyor hayaller kuruyoruz
sende o boş konuşanlara cevabını ver biz şimdilik istemiyoruz tayinimiz çıkınca düşünüyoruz de ozaman bidaha söyleyemezler
söylerlersede siz yapın ozaman de bazen hakediyolar böyle terslenmeyi
normalde çok sakin biriyim kimse kırılmasın diye 10 kere düşünürüm bişeyi söylerken ama bazen gerçekten kırmak gerekiyor susmaları için
hem senin için şuan sağlığın daha önemli hem bedenen hem ruhen
Ferhan kuzum inan bana geçici bir bunalim bu
Herşey çok güzel olacak bu günleri hatırlamayacaksin bile
Şükür bir tane evladin var ona saril sabret sukret herşey yoluna girecek her kisin sonu bahar canim
Cikmasin tabi aaaaa :)) bizi ne kadar ugrastirdu neler cekiyos ve cekmekteyizde.yalancı ben 7 yıl 7 ay 8 gün görüyom
yanımda iğne olmadığı için tarif edemediler ama salı günü çağırdılar nasıl yapılacağını gösterecekler :18:inşallah alışırım
evet ya sanki uzun zamandır görmediğin bi arkadaşınla karşılaşırsın sanki
ben onu tanıyorumda karşılaşıncada hiç yabancılık çekmedim ne acayip bişey
yok aman bide o çıkmasın çok şükür yok
dOktorun dedigisurubu ve4 canim. Biraz buyuk olsa pekmez ver diycekdim. Calpol vErilirmidün hiç uyumadım öksürme kriizne griid oglum kıpkırmıız mor arası oldu öksürmekten nefes alamadı eşimi tekme tokat kaldırıdm adamda ne oldugunu anlamadı çabuk bebek nefes alamıyor katıldı öksürmekten deidm hemen burnunu 2 kere temziledik allahım bildigim sümük sapsarı bu saat oldu az uyudum uyumadım yavrum tam dalıyor öksürüken uyanıyor yüz üstü yatırdım oglanı sırtına vurdum öksürüken balgamı çıksın diye allahım insan ögürüya aynı öyle seler çıktı agzından salyalar tükürükler o agladı ben agladım buhar makinası açık şuan beşşikte uyuor onada gidiyor iyi geldimi dicem bilemivcem doktor B harfiyle bri şurup vermiş öksürügünü keser demiş pazarteside kendi doktoruna götürüyüm diyourm bakalım allahım eevladım öksürüdkçe içim acıyorwsagolun kızlar dualarınıza ihtiyacım var bebegim çok öksürüyor içim acıyor ne yapsamda geçse diyorum elimden brişey gelmiyor balgamı atabilse rahatlıcakta amam nerde ıhlamur veriyim diyorum bugün bakalım
ecanım allah razı olsun eşim kalksın ilk işim ıhlamur aldırmak olacak suda veriyorum arada beni emiyor mama vermiyorum artık yemiyor çünkü reddediyor birebonubuhar makinesi sogummu üflüyor ben sıcak biliyordum
duanızı eksik etmeyin sesini duysan öksürmeisni ölürsün üzüntüden
tabiki olacak canim canim nitekim 1 tane olmusda zatenCanim denesem olacak mi bilmiyorum ama korunuyoruz zaten defalarca korundugumu soyledim israrla soruyor bende tersledim zaten sorunca bagirarak sert bir ses tonuyla korunrken nasil olacak soyler misin dedim..deniyorum olmuyor bendecyalan soyluyorum yapior nitekim oyle olsa uzulmemem icin hic sormamasi lazim degil mi...gorumcwnin kac cocugu var sen tembel ciktin vs vs insanliktan nasiplerini almamis bunlar birinede dedim ben beceremiyorum sen yapiver diye...evet canim once saglikk bobregimde tas cikti dusukten beride hemoroid cikti arada bir kanama yapiyor cok degil ama duzelir insallah..ayagimi kiripvyattim bir muddet zaten...ya bilmiyorum tabiki bebegim olsun istiyorum ama sanki surekli biseyler cikiyor kendimi yorgun hissediyorum guvenimi kaybediyorum.
Insallahhh canim insallahhh bu sizleri duymaya ihtiyacim vardi beni anlayan birilerinin oldugunu bilmekte cok guzel..iyki varsin varsiniz..ya bu hemoroidle ilgili bilgin vqrmi kuzum doktora gittim catlak dedi krem verdi daha yeni kullan bi haftaya duzelir duzelmezse gel dedi :26:
Insallahhh canim insallahhh bu sizleri duymaya ihtiyacim vardi beni anlayan birilerinin oldugunu bilmekte cok guzel..iyki varsin varsiniz..ya bu hemoroidle ilgili bilgin vqrmi kuzum doktora gittim catlak dedi krem verdi daha yeni kullan bi haftaya duzelir duzelmezse gel dedi :26:
Bafss canim uzuldum sıkıntılı zamanlar gecirmene.RABBIM buyuk insallah tez vakitte bebisin gelicek. hepimiz bu zamanlari gecirdik geciriyoruz . Rabbim saglik versin
Cnm esimde var makat catlagi çok çekti simdi bitkisel bir krem kullanıyor geçici cozummus Dr ameliyat şart diyor çok geçmiş olsun sende iyiki varsin
Canim benim dogumdan sonra olan catlagim gecti ama cok cektiydim bu yeni baska yerden kabizliktan catlattim insallah esininde ameliyat olmadan gecer banada gecmezse ameliyat demislerdi kantaron yagi surdum hergun sanirim sifayi onunla verdi Rabbim..tekrar bulursam alicam annemden kargoyla isticem yada..insallah yine vesile olur..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?