Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

Oooo bayagi yoğun bir gunmus ellerine Saglik cnm

Sewincim iyi olmana sevindim tatlımy
Sen bebek gelsin bak gor yine bizi burayi birakmassjn. Her isinide halledersin cabucak. Ustunede bizim sorunlatimiza cozumler uretirsin :)
Saol hayatim moral veriyosun valla

gece yarisindan sonra girersen 7 yi 8 görürsün tabi

dün hiç uyumadım öksürme kriizne griid oglum kıpkırmıız mor arası oldu öksürmekten nefes alamadı eşimi tekme tokat kaldırıdm adamda ne oldugunu anlamadı çabuk bebek nefes alamıyor katıldı öksürmekten deidm hemen burnunu 2 kere temziledik allahım bildigim sümük sapsarı bu saat oldu az uyudum uyumadım yavrum tam dalıyor öksürüken uyanıyor yüz üstü yatırdım oglanı sırtına vurdum öksürüken balgamı çıksın diye allahım insan ögürüya aynı öyle seler çıktı agzından salyalar tükürükler o agladı ben agladım buhar makinası açık şuan beşşikte uyuor onada gidiyor iyi geldimi dicem bilemivcem doktor B harfiyle bri şurup vermiş öksürügünü keser demiş pazarteside kendi doktoruna götürüyüm diyourm bakalım allahım eevladım öksürüdkçe içim acıyor wsagolun kızlar dualarınıza ihtiyacım var bebegim çok öksürüyor içim acıyor ne yapsamda geçse diyorum elimden brişey gelmiyor balgamı atabilse rahatlıcakta amam nerde ıhlamur veriyim diyorum bugün bakalım

Ferhan kuzum inan bana geçici bir bunalim bu
Herşey çok güzel olacak bu günleri hatırlamayacaksin bile
Şükür bir tane evladin var ona saril sabret sukret herşey yoluna girecek her kisin sonu bahar canim

Oyyyy kzum oyyyy canim benimmmm cnm buhar makinesi iyi gelir 4-5 kadin ihlamur ver rahatlar odanin havasini kurutma bu ara sik sik Yikama Rabbim şifa versin düzelir. İnsallah

Oyyyy kzum oyyyy canim benimmmm cnm buhar makinesi iyi gelir 4-5 kadin ihlamur ver rahatlar odanin havasini kurutma bu ara sik sik Yikama Rabbim şifa versin düzelir. İnsallah

canım allah razı olsun eşim kalksın ilk işim ıhlamur aldırmak olacak suda veriyorum arada beni emiyor mama vermiyorum artık yemiyor çünkü reddediyor birebonu buhar makinesi sogummu üflüyor ben sıcak biliyordum
duanızı eksik etmeyin sesini duysan öksürmeisni ölürsün üzüntüden

Canim denesem olacak mi bilmiyorum ama korunuyoruz zaten defalarca korundugumu soyledim israrla soruyor bende tersledim zaten sorunca bagirarak sert bir ses tonuyla korunrken nasil olacak soyler misin dedim..deniyorum olmuyor bendecyalan soyluyorum yapior nitekim oyle olsa uzulmemem icin hic sormamasi lazim degil mi...gorumcwnin kac cocugu var sen tembel ciktin vs vs insanliktan nasiplerini almamis bunlar birinede dedim ben beceremiyorum sen yapiver diye...evet canim once saglikk bobregimde tas cikti dusukten beride hemoroid cikti arada bir kanama yapiyor cok degil ama duzelir insallah..ayagimi kiripvyattim bir muddet zaten...ya bilmiyorum tabiki bebegim olsun istiyorum ama sanki surekli biseyler cikiyor kendimi yorgun hissediyorum guvenimi kaybediyorum.

Ferhan kuzum inan bana geçici bir bunalim bu
Herşey çok güzel olacak bu günleri hatırlamayacaksin bile
Şükür bir tane evladin var ona saril sabret sukret herşey yoluna girecek her kisin sonu bahar canim

Insallahhh canim insallahhh bu sizleri duymaya ihtiyacim vardi beni anlayan birilerinin oldugunu bilmekte cok guzel..iyki varsin varsiniz..ya bu hemoroidle ilgili bilgin vqrmi kuzum doktora gittim catlak dedi krem verdi daha yeni kullan bi haftaya duzelir duzelmezse gel dedi :26:

Cikmasin tabi aaaaa :)) bizi ne kadar ugrastirdu neler cekiyos ve cekmekteyizde.

Istanbula gelince Tanismak isterim
dOktorun dedigisurubu ve4 canim. Biraz buyuk olsa pekmez ver diycekdim. Calpol vErilirmi

e
Iyilesir kuzum merak etme
anne lerin ici parcalaniyor
Bizimkiside daha yeni yeni iyilesiyor
Rabbim yavrularimizi korusun insallahhhhh

tabiki olacak canim canim nitekim 1 tane olmusda zaten
Sen o kendini bilmwz insanlara bakma
ALLAH görüyor onlari
bu

Bende de var 10 yildan fazladir var zorlandim cok ozellkkle gebelikde

Cnm esimde var makat catlagi çok çekti simdi bitkisel bir krem kullanıyor geçici cozummus Dr ameliyat şart diyor çok geçmiş olsun sende iyiki varsin

Bende de var 10 yildan fazladir var zorlandim cok ozellkkle gebelikde[/QUOTE] nasil idare ediyosun kuzum pnerebilecegin biseyler var mi..kanama oluyor mu benim agri sanci yokta arada kanama yapiyor doktora gittim catlak dedi..hemoroidde var ama tedavi istemez sonuk dedi..bu konudada dert ortagi buldum bu topik olmasa kime nasil soylenirki bunlar

Bafss canim uzuldum sıkıntılı zamanlar gecirmene.RABBIM buyuk insallah tez vakitte bebisin gelicek. hepimiz bu zamanlari gecirdik geciriyoruz . Rabbim saglik versin

Cnm esimde var makat catlagi çok çekti simdi bitkisel bir krem kullanıyor geçici cozummus Dr ameliyat şart diyor çok geçmiş olsun sende iyiki varsin

Canim benim dogumdan sonra olan catlagim gecti ama cok cektiydim bu yeni baska yerden kabizliktan catlattim insallah esininde ameliyat olmadan gecer banada gecmezse ameliyat demislerdi kantaron yagi surdum hergun sanirim sifayi onunla verdi Rabbim..tekrar bulursam alicam annemden kargoyla isticem yada..insallah yine vesile olur..

[/QUOTE] nasil idare ediyosun kuzum pnerebilecegin biseyler var mi..kanama oluyor mu benim agri sanci yokta arada kanama yapiyor doktora gittim catlak dedi..hemoroidde var ama tedavi istemez sonuk dedi..bu konudada dert ortagi buldum bu topik olmasa kime nasil soylenirki bunlar[/QUOTE]

canim benim cok aci yemek cok sogukda oturmak azdırıyor. usutmek zararli.

o aRtik benim bi parcam :)))) alistim artik. Kanama yillar once Olmuştu. Pihtilasmadan sanirim pek kanama olmuyor bende. Anneminki catlakdi.koldu .kanama cok oluyodu. Ameliyat oldu. Bana ameliyat oLma dedi anneme gore ameluyattan sonra cok unutkanlik olmus.

Kantaron yagini ilk defa duydum canim
Bende denerim :)
Rabbim şifa versin

Son düzenleme:
Umudum alis Nasil oldu

Pasa Muhammed emin Nasil oldu

Ferhan sen Nasil oldun cnm

Beydagli nazo nasilsiniz

Duman karisi bebek calismalari ne alemde

Basak karisi hala angarada

Biricik bazen okuyup cikiyo yazmiyo

Seray 23 . haftasında kiziyla

Belinaysu pazar kirki cikiy

Duru46 5. Aya girdi kiziyla

Heyyy gidi heyyyyyy

Sevinç 37+ ddoğurdu doğuracak zaman su gibi valla

SEVİNÇÇÇ sağol kuzum iyi diyelim iyi olsun,bana bişey oluyor çocuk yapmaktanda ameliyattanda vazgeçesim var yaşlandım heralde..ama bunu eşime söyleme cesaretim yok ona kıyamıyorum...

NAZOOOO yazdıklarını okudum kuzum hayırlı olsun tedavin o kadar sevindimki senin adına büyük bir heyecanla bekliyorum,iğnelerdende hiç korkma öyle bir alişıyorsunki saatini bile geçirmiyosun....bu yumurtlama iğnesi heralde dimi..

UMUDUM aliş nasıl oldu??ayrıca halvet işini çözmüşsün helal olsun sakın bu yeter deyip bırakma dewamı gelsin

DUMANIMMM bidenem sen hamilemisim yosammmm

PAŞAMMM küçük adam nasıl oldu kuzum inşaallah daha iyidir...

BAFS canım sakın umudunu yitirme,herşey çok güzel olacak inan buna şükürki bir evladın var sen onun için bile güçlü olmak zorundasın

BAŞAKKKK sen nasılsınız,inşaallah iyisinizdir selam eder ellerinden öperim,egenin de yanaklarından

BİRİCİK sen ne zaman başlıcan tedaviye kuzum...

SEVİNÇÇÇ ,BELOŞA ve SERAYA çok sewiniyorum görüşürsen selam söyle...dediğin gibi zaman su gibi akıyor,bir bakmışız miraçta büyümüş

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…