Sewincim guNayydin hayatim
Anaaaaaaaaaaaaaaaa kiz 37 mi Oldun masallah.
37+6 da ben yaptim. Yani miracimin eli kulaginda geliyor. :))) masallah.
Allah razi olsun canim alis iyidir burnu kapali biraz.kahvaltisini verdim uyuyor simdi
Benim bahar alerjim basladi 2-3 gündür cok kotu damagim gozlerim kulaklarim burnum kasiniyor hapsiriyorum dakka basi
Sewincimmm
Ne pisirdin Kadin?😚😍💋
Bitanem cok sagol
Alis iyidir burnu biraz Kapalı teyzesi
Evet canim o işi çözdük tam gaz devammmmm :))))
Canim umutsuzluga sakin kapilma...
Cok az kaldi. Rabbim Seninle. Bu asacagin . tirmanacagin en son basamak diye düşün. cok güzel olacak hersey. Son bi gayret Kuzum.
yarın çok heyecanlı bir gün:18::18::18:MİRAÇÇÇÇ pabucu yarım çık dışarıya oynayalımSaol cnm benim ayyy evet az kaldi sanirim yarin kontrol var gün verecek insallah :18::18:
Beydagliiiiiiiiiivazgeçmekyokkk bak doguracam beni uüzme aklim sende kalmasin korkularinin oolması ayri vazgeçmek ayri birsey
Herşey çok guzel olacak inanmalisin
canimi sikma beydagli benimmm
Evet beydaglimmmm sakin!!!!!!
👀👹😈
yarın çok heyecanlı bir gün:18::18::18:MİRAÇÇÇÇ pabucu yarım çık dışarıya oynayalım
:85::85::85::85::85:
Slm kızlarr nasılsınız
Sewinçcim ewet arada deil hep okuyorum kendimi koparmak istiyorum burdan ama aklıma sizler geliyorsunuz merak ediyorum ☺️Kopamıyorum telden giriyorum genelde oyüzdende pek yazmıyom ama sizlere hep dualar ediyprum
Beydağlım ben kışa doğru bişiler yapmayı düşünüyorum çünki bayaa bi işlerim var cnm
Burun ameliyatım war onu atlatıp taşınmayı düşünüyorum ew aldık istanbuldan ama biz burda başka yere taşınıcm orayıda kiraya wericem kısmetse ee sonrası ramazan bayaaa sürücek yani
İnşallah senin ve nazonun mutlu hbrlerini alırız da burda eskisi gibi partiler düzenlerizz👸👼👼👼👶👶👶💃💃💃🙏🙏🙏👯👯👯❤️👪
Cikmasin tabi aaaaa :)) bizi ne kadar ugrastirdu neler cekiyos ve cekmekteyizde.
Istanbula gelince Tanismak isterim
dOktorun dedigisurubu ve4 canim. Biraz buyuk olsa pekmez ver diycekdim. Calpol vErilirmi
e
Iyilesir kuzum merak etme
anne lerin ici parcalaniyor
Bizimkiside daha yeni yeni iyilesiyor
Rabbim yavrularimizi korusun insallahhhhh
tabiki olacak canim canim nitekim 1 tane olmusda zaten
Sen o kendini bilmwz insanlara bakma
ALLAH görüyor onlari
bu
Bende de var 10 yildan fazladir var zorlandim cok ozellkkle gebelikde
Umudum alis Nasil oldu
Pasa Muhammed emin Nasil oldu
Ferhan sen Nasil oldun cnm
Beydagli nazo nasilsiniz
Duman karisi bebek calismalari ne alemde
Basak karisi hala angarada
Biricik bazen okuyup cikiyo yazmiyo
Seray 23 . haftasında kiziyla
Belinaysu pazar kirki cikiy
Duru46 5. Aya girdi kiziyla
Heyyy gidi heyyyyyy
Sevinç 37+ ddoğurdu doğuracak zaman su gibi valla
SEVİNÇÇÇ sağol kuzum iyi diyelim iyi olsun,bana bişey oluyor çocuk yapmaktanda ameliyattanda vazgeçesim var yaşlandım heralde..ama bunu eşime söyleme cesaretim yok ona kıyamıyorum...
NAZOOOO yazdıklarını okudum kuzum hayırlı olsun tedavin o kadar sevindimki senin adına büyük bir heyecanla bekliyorum,iğnelerdende hiç korkma öyle bir alişıyorsunki saatini bile geçirmiyosun....bu yumurtlama iğnesi heralde dimi..
UMUDUM aliş nasıl oldu??ayrıca halvet işini çözmüşsün helal olsun sakın bu yeter deyip bırakma dewamı gelsin
DUMANIMMM bidenem sen hamilemisim yosammmm
PAŞAMMM küçük adam nasıl oldu kuzum inşaallah daha iyidir...
BAFS canım sakın umudunu yitirme,herşey çok güzel olacak inan buna şükürki bir evladın var sen onun için bile güçlü olmak zorundasın
BAŞAKKKK sen nasılsınız,inşaallah iyisinizdir selam eder ellerinden öperim,egenin de yanaklarından
BİRİCİK sen ne zaman başlıcan tedaviye kuzum...
SEVİNÇÇÇ ,BELOŞA ve SERAYA çok sewiniyorum görüşürsen selam söyle...dediğin gibi zaman su gibi akıyor,bir bakmışız miraçta büyümüş
Slm kızlarr nasılsınız
Sewinçcim ewet arada deil hep okuyorum kendimi koparmak istiyorum burdan ama aklıma sizler geliyorsunuz merak ediyorum ☺️Kopamıyorum telden giriyorum genelde oyüzdende pek yazmıyom ama sizlere hep dualar ediyprum
Beydağlım ben kışa doğru bişiler yapmayı düşünüyorum çünki bayaa bi işlerim var cnm
Burun ameliyatım war onu atlatıp taşınmayı düşünüyorum ew aldık istanbuldan ama biz burda başka yere taşınıcm orayıda kiraya wericem kısmetse ee sonrası ramazan bayaaa sürücek yani
İnşallah senin ve nazonun mutlu hbrlerini alırız da burda eskisi gibi partiler düzenlerizz👸👼👼👼👶👶👶💃💃💃🙏🙏🙏👯👯👯❤️👪
inşallah bende tanışmak isterim ne zaman gelmeyi düşünüyorsun varmı belli bi tarih:26:
sağol canım iyiyim dün bütün gün nette tüp bebekte hangi ilaçlar kullanılıyor fiyatı nekadar diye okuyarak geçti
bugünde işimi bitirdim komşuyla yürüyüşe gittik 2 saat gezmişiz havada güzeldi
sonrada eve gelince kahve içmeye çağırdı 1 satte öyle oturdum
eve gelince laptopu açtım kardeşim arama gönderdi 2 saatte onla konuşmuşuz anca buraya girebildim
yarında iğne vurulmayı öğrenmeye gidecem:18:
aynen beydağlı bende eşim istemese hiç üstüne düşmeyecem yaşlanıyozmu ne:44bunları sevinç okumasın)
hayırlı olsun yeni eviniz
inşallah yeni taşınacağınız evde size yuvanıza hayırllar mutluluklar getrir ve tabikide
olmazsada tedaviye başlarsın sağlık sorunların geçince önce sağlık
okudum amaaaa moralim bozuluyor valla siz boyle düşününce olumlu olunursa olumlu şeyler olur bu benim fikrim
aslında tedavimden umutluyum ama belli bi yaştan sonra bu duygulara kapılıyorsun ister istemez
sakın sen morelini bozma daha hamilelik haberimi partiyle burda kutlayacaz
Mercimek çorba
Bezelye
Pirinç pilavi
Sen????
Kizlar simdi Drcciktim biraz sancim cikti suyu da sinira yakinmis çarşambaya gün verdi ama iki günebir nnst girecem 26.03.2014 şafak:18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?