Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

Ayyyy nazooo dua ediyom hayorli haberlerini bekliyorum sonra sirada beydagli dumosta hamile ohhh degme keyfime
Ferhan ve umudumdan atak bekliyom
Biricik ve Begüm rabbim çok bekletmeden sizede nasip etsin
Sara sanada canim benim
Ahhh sevincim ahhh bende Rabbimden bir nucize bekliyorum

Dun geceden beri oğlum çok huzursuz artik dikiş yerlerin sizliyor yaaaa hic dinlenemiyommm.

QUOTE=sevinc007;34716523]Ayyyy nazooo dua ediyom hayorli haberlerini bekliyorum sonra sirada beydagli dumosta hamile ohhh degme keyfime
Sara sanada canim benim[/QUOTE]canim amin insallah . isterimBir evlat daha hayirli ve sağlıklı Rabbim herkese versin iateyen herkese
Dun geceden beri oğlum çok huzursuz artik dikiş yerlerin sizliyor yaaaa hic dinlenemiyommm.
yavrumbenim benim Alisin huzursuz geceleri geldi aklima ufff inşaalah en ksa zamqnda gecer

canim gaz ilaci kullan bence doktor vermedimi? bisey.
Dualarim siz ikinizle insallah en kisa surede gecer. Ben alis agliycak diye altima niciyodum korkudan :)))

gunaydinnnnnnnnnnn herkese hayırlı cumalar olsun insallahhhhhhhhhhh

az önce hastaneyi aradım,bana gün içinde dönüp ameliyat gününü bildirecekler:18::18::18:

az önce hastaneyi aradım,bana gün içinde dönüp ameliyat gününü bildirecekler:18::18::18:

anaaaaa doktorubla konustunmu az kaldi desene
Ikisini ayni andami olacaksin ?
Biran once Kurtulsaydinda rahatlasaydin canim hayirlisiyla insallah

anaaaaa doktorubla konustunmu az kaldi desene
Ikisini ayni andami olacaksin ?
Biran once Kurtulsaydinda rahatlasaydin canim hayirlisiyla insallah

bilmiyorum umudum daha konuşmadım:18: çok korkuyorym ewet bir an evvel olsun bitsin istiyorum bende,hayırlısıyla

şikayet yok bakıyım benim yerimde olaydın ne yapadın sırtım yatak görmedi dogum ettim sadece 2 gün evde kaldı sabah akşam oglumun yanına gittim sen oglanı ayagını başını sıcak tut canım allahım gazsız günler dileirm bebegine

sonn 4 günn ayy çok heyecanlııııııııııııııı

Ayyyy nazooo dua ediyom hayorli haberlerini bekliyorum sonra sirada beydagli dumosta hamile ohhh degme keyfime
Sara sanada canim benim

aminn sanada hayırlı cumalar

Kuzum nasilsin?
$afak. Kac ?

hadi hayırlısı olsun biran önce geçseydi amaliyat sonrada gelsin bebek çalışmaları

sonnn 3 günnnn tatlımmmmmm

çok sağolun beydağlımında dediği gibi son 3 gün bakalım şeytanın bacağını kıracazmı:18:

gunaydin sewincim nasil oldu mirac ?
Sen nasilsin??
Canim biraz daha iyi şükür aksam Dr goturduk kan idrar bakildi iyi cikti şükür
Hayirli cumalar cnm
ahh canım yaaa,inşaallah bugün iyisinizdir sewinççimmm

sanada hayırlı cumalar canımmm
azicik iyi gibiyiz
:18: ayyyyy hayirli haberlerini bekliyorum cnm
tmm şikayet yok
valla gaz yapmayan okadar az yiyecek varki en iyisi kimyonla ye yemeklerini en azından bebek gazını daha kolay çıkarır
Ewet cnm bol bol kimyon yiyom rezene cayi iciyorum

Ayy nazooo şafak çok yakin aydinlik olacak insallah bugün cuma bolbol oku cnm

iyi olmanıza sewindim sevinçççç
inşaallah kıracaz canım..
ameliyattan sonra hemen başlıyamıcaz çünkü 2 ay sonra tekrar rahim filmi çekilip normale dönmüşmü ona bakılacak pöffffff
basibos tkb siz grup

aynen öyleeeeee.....bu topik başı karısına bişeymi oldu merak ediyommmm

canim ayyy Rabbim kolayliklar versin
Evlat icin nelere katlanmiyozKi ???

Gececek canim insallah

ahh umudummm ahhhh ,inşaallah buda geçer.....

inşaallah çektiklerimize deyecek evlatlarımız olur,RABBİM herşeyin hayırlısını ve sağlıklısını versin inşaallah...

merak ediyorum sakın sorumu yanlış anlamayın sadece aklımın karışıklığına ve bu duyguyu bilmediğime verin gerçekten evlat çektiklerimize deyiyormu..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…