Ahhh sevincim ahhh bende Rabbimden bir nucize bekliyorumAyyyy nazooo dua ediyom hayorli haberlerini bekliyorum sonra sirada beydagli dumosta hamile ohhh degme keyfime
Ferhan ve umudumdan atak bekliyom
Biricik ve Begüm rabbim çok bekletmeden sizede nasip etsin
Sara sanada canim benim
yavrumbenim benim Alisin huzursuz geceleri geldi aklima ufff inşaalah en ksa zamqnda gecerDun geceden beri oğlum çok huzursuzartik dikiş yerlerin sizliyor yaaaa hic dinlenemiyommm.
ahh canım yaaa,inşaallah bugün iyisinizdir sewinççimmmDun geceden beri oğlum çok huzursuzartik dikiş yerlerin sizliyor yaaaa hic dinlenemiyommm.
gunaydinnnnnnnnnnn herkese hayırlı cumalar olsun insallahhhhhhhhhhh
az önce hastaneyi aradım,bana gün içinde dönüp ameliyat gününü bildirecekler:18::18::18:
anaaaaa doktorubla konustunmu az kaldi desene
Ikisini ayni andami olacaksin ?
Biran once Kurtulsaydinda rahatlasaydin canim hayirlisiyla insallah
Dun geceden beri oğlum çok huzursuzartik dikiş yerlerin sizliyor yaaaa hic dinlenemiyommm.
sonn 4 günn ayy çok heyecanlııııııııııııııı
Ayyyy nazooo dua ediyom hayorli haberlerini bekliyorum sonra sirada beydagli dumosta hamile ohhh degme keyfime
Ferhan ve umudumdan atak bekliyom
Biricik ve Begüm rabbim çok bekletmeden sizede nasip etsin
Sara sanada canim benim
neyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy abowwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwww:18::18::18:
iyiyim canım sağol,kız tamam canım benim sözünü geri alacak bişey yok arkadaşım ama birer,birer dahah iyyyiiii
amin canım sağolll..
bende nazoyu büyük bir heyecanla bekliyorum darısı bütün isteyen herkese olsunnn
gunaydinnnnnnnnnnn herkese hayırlı cumalar olsun insallahhhhhhhhhhh
Kuzum nasilsin?
$afak. Kac ?
az önce hastaneyi aradım,bana gün içinde dönüp ameliyat gününü bildirecekler:18::18::18:
sonnn 3 günnnn tatlımmmmmm
Offffff hangi gidalar gaz yapiyor bir yazin hele yaaaaa pof
Canim biraz daha iyi şükür aksam Dr goturduk kan idrar bakildi iyi cikti şükürgunaydin sewincim nasil oldu mirac ?
Sen nasilsin??
Hayirli cumalar cnmgunaydinnnnnnnnnnn herkese hayırlı cumalar olsun insallahhhhhhhhhhh
ahh canım yaaa,inşaallah bugün iyisinizdir sewinççimmm
sanada hayırlı cumalar canımmm
:18: ayyyyy hayirli haberlerini bekliyorum cnmaz önce hastaneyi aradım,bana gün içinde dönüp ameliyat gününü bildirecekler:18::18::18:
şikayet yok bakıyım benim yerimde olaydın ne yapadın sırtım yatak görmedi dogum ettim sadece 2 gün evde kaldı sabah akşam oglumun yanına gittim sen oglanı ayagını başını sıcak tut canım allahım gazsız günler dileirm bebegine
Ewet cnm bol bol kimyon yiyom rezene cayi iciyorumvalla gaz yapmayan okadar az yiyecek varki en iyisi kimyonla ye yemeklerini en azından bebek gazını daha kolay çıkarır
iyi olmanıza sewindim sevinççççCanim biraz daha iyi şükür aksam Dr goturduk kan idrar bakildi iyi cikti şükür
Hayirli cumalar cnm
azicik iyi gibiyiz
:18: ayyyyy hayirli haberlerini bekliyorum cnm
tmm şikayet yok
Ewet cnm bol bol kimyon yiyom rezene cayi iciyorum
Ayy nazooo şafak çok yakin aydinlik olacak insallah bugün cuma bolbol oku cnm
inşaallah kıracaz canım..aminn sanada hayırlı cumalar
hadi hayırlısı olsun biran önce geçseydi amaliyat sonrada gelsin bebek çalışmaları
çok sağolun beydağlımında dediği gibi son 3 gün bakalım şeytanın bacağını kıracazmı:18:
basibos tkb siz grup
bilmiyorum umudum daha konuşmadım:18: çok korkuyorym ewet bir an evvel olsun bitsin istiyorum bende,hayırlısıyla
ALLAH izin verirse çarşamba günü ameliyat olacam:18::18::18:
canim ayyy Rabbim kolayliklar versin
Evlat icin nelere katlanmiyozKi ???
Gececek canim insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?