ewet umudum adet oldum,3,4 gün sonra arıcam doktoru gün verecek:18:Pasammm
Sagol kuzum aklimda B ulun sun lazim olur belki.
Simdi kuru sogani ikiye bolup yastigin iki tarafina mi koycaz. ???
Detayli yaz.
Kabugunu soycazmi yoksa.soymadanmi ortadan ikiye bolcez :))))
Sewincimmm
Annen biraz baksin srn oglenleri kestir biraz kafayi toparlarsin biraz belkim .. bende gerci annem git yarim saat kestir derdi ama uyuyamiyordum aglama sesleru gelince oglumun icerden..
Zamanla toparlaniyo
doktorum onlarda dis dunyaya adapte olamiyor demisti. Zorlaniyorlar haliyle.
nazommmmmm
ne durumdasin hayatim?
Iyi dinleniyomusun?
Şafak kaç? ?
Beydaglimmmmmmm
Adeti oldunmu ??
Sabirsizlikla bekliyorum canim su adetin gecsin ameliyatini Ol ve yolun acilsin
Gelsin dorduzlerrrrr insallahhh
Begumdende biricikdende epeydir ses yok ????
Insallah iyidir ler
Canim gozunuzaydin Rabbim anali babali büyütsün insallah aaa dut var bizde yapalim çok saol cnmkıyamam bir minnak şey insanın dünyasını nasılda değiştiriyor dimi canım
sevinçcim benimde iki ay önce yeğenim oldu ilk kez hala oldum çok güzel bir duygu yeğenim erkek ve çok gazlı sanırım erkek bebekler daha çok gazlı oluyolar annem iki üç tane kuru dutu suda kaynatıp bi kaç damla içiriyomuş gazına iyi geliyor diyo aklında bulunsun
Çok geçmiş olsun sik sik yYikama çocuğu benim kaynosta. Doğum parasini verdi 500 tl başkada bise yokcanım gribi gene nüksetti allahtan yanındaydım dün öksürüd nefesi kesildi ömrümden ömür gitti sogan işe yaradı kanımca eşim eve erken geldi o bebeg baktı ben yemek yaptım insanın evladı hasta olunca kötü oluyormuş onu anladım ne güzel bebegim iyileşmişti ne olduda gene geldi bu hastalık
kız kaynosununla ilgili rapor vericektin ne oldu bekaynanan görümcelerin vs bebegi görmey geldileirmi altın taktılarmı benim kaynanam altım takmadı amam 300 tl verdi bebege künye alıcekmiş hastane parası veri lazım olur idye her gelmesinde geçen 30 verdi ondan önce 20 ve 50 tl ve bez alıyor babamla geldikleirnde isterdimki altın taksın nankörleşme diceksin sen beni seni biliyom ama altının yerini neç brişey tutmiyi beşşiginde uyaqnık mıkırdanıp duruyor yavrum demin uyuyordu mememde beyfendi istiyorki hep orda kalaıyım beni yatırma beşşige:84::84::84:vallahi bacım durum aynen böle
ewet umudum adet oldum,3,4 gün sonra arıcam doktoru gün verecek:18:
ben fikrimi değiştirdim eğer doktorda onaylarsa bir tehlike yaratmıycaksa şimdilik sadece rahim ameliyatını olayım diyorum 2 ameliyatı birden gözüm yemiyor..eğer kısmet olur doğurabilirsem miyomlarımı sezaryende alsınlar dicem doktora bakalım ne dicek
siz ne dersiniz,miyomlar bebeğe zarar vermezse şimdilik kalsın dicem doktora
kız ağzını hayra aç ALLAH birer birer sağlılka versin bana böyle dua etttt,korkutma beni:18:
senin diyet nasıl gidiyor,bende porsiyonlarımı küçülttüm,hamile kalmadan önce kilo vermem lazımmm
ewet yaaa biricik arada ses verdide begümden hiç tık yok..
ayrıca TOPİK BAŞI KARISIN dan da haber yokk
Pasa karisi napiyon minik dev Nasil oldu uykusuzluk tan ve yorgunluk tan bogazim şişmiş
Pasammm
Sagol kuzum aklimda B ulun sun lazim olur belki.
Simdi kuru sogani ikiye bolup yastigin iki tarafina mi koycaz. ???
Detayli yaz.
Kabugunu soycazmi yoksa.soymadanmi ortadan ikiye bolcez :))))
Sewincimmm
Annen biraz baksin srn oglenleri kestir biraz kafayi toparlarsin biraz belkim .. bende gerci annem git yarim saat kestir derdi ama uyuyamiyordum aglama sesleru gelince oglumun icerden..
Zamanla toparlaniyo
doktorum onlarda dis dunyaya adapte olamiyor demisti. Zorlaniyorlar haliyle.
nazommmmmm
ne durumdasin hayatim?
Iyi dinleniyomusun?
Şafak kaç? ?
Beydaglimmmmmmm
Adeti oldunmu ??
Sabirsizlikla bekliyorum canim su adetin gecsin ameliyatini Ol ve yolun acilsin
Gelsin dorduzlerrrrr insallahhh
ewet umudum adet oldum,3,4 gün sonra arıcam doktoru gün verecek:18:
ben fikrimi değiştirdim eğer doktorda onaylarsa bir tehlike yaratmıycaksa şimdilik sadece rahim ameliyatını olayım diyorum 2 ameliyatı birden gözüm yemiyor..eğer kısmet olur doğurabilirsem miyomlarımı sezaryende alsınlar dicem doktora bakalım ne dicek
kız ağzını hayra aç ALLAH birer birer sağlılka versin bana böyle dua etttt,korkutma beni:18:
senin diyet nasıl gidiyor,bende porsiyonlarımı küçülttüm,hamile kalmadan önce kilo vermem lazımmm
nasılsın canımmm sakın kendini yormaaaaa..
sooonnnnn 6 günnnnn
Nazooooo bolbol dinlen cnm
Safak 6 Allahim izniyle
Oku bol bol
Rabbi hebli min ledunke zurriyeten tayyibeten inneke semiud dua
Rabbi yessir vela tuassir rabbi temmim bil hayr amin
Abdestsiz okunuyor cnm elini Karnina koy bol bol okudinleniyorum canım eşim zaten sürekli arıyor ne yapıyorsun diye
hatta bilgisayarı bile fazla kendine yakın tutma diye tembihliyor
peki bu dua abdestlimi abdessizmi okunuyor:26:
zaten öncelikle detaylı konuşacam sevinç ne derse onu yaparım,ikisinin ağrısı birleşince nasıl olur diye korktum iyice...Canim gozunuzaydin Rabbim anali babali büyütsün insallah aaa dut var bizde yapalim çok saol cnm
Çok geçmiş olsun sik sik yYikama çocuğu benim kaynosta. Doğum parasini verdi 500 tl başkada bise yok
Cnm Drddetaylı konuş bana kalirsa bir defada ol kurtul cnm iki is olmasin Rabbim tez zamanda şifavversin insallah
çok geçmiş olsun canım
bu yorgunluğa bünye zayıf düştü demk sen yinede annen varken her fırsatta dinlenmeye çalış
şafak 6:18:
anam ne diyon dördüz falan tek olsun bizim olsun öyle değilmi beydağlım
inşallah herşey gönlündeki gibi olur beydağlım
bol bol dinleniyorum canım sadece yemek yemeğe kalkıyorum ve bulaşık yıkıyorum oda 15dk alıyor tek kişinin bulaşığı
eşim işyerinden yemek getiriyor yemek yapmakla uğraşmıyorum nerdeyse 1 haftadır evide süpürmedim
işte benden böyle
bende hayirlisi neyseewet umudum adet oldum,3,4 gün sonra arıcam doktoru gün verecek:18:
aferin sana 😀👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍💕💞💞💞💞💞💞💜💛💛💚çok geçmiş olsun canım
bu yorgunluğa bünye zayıf düştü demk sen yinede annen varken her fırsatta dinlenmeye çalış
şafak 6:18:
anam ne diyon dördüz falan tek olsun bizim olsun öyle değilmi beydağlım
inşallah herşey gönlündeki gibi olur beydağlım
bol bol dinleniyorum canım sadece yemek yemeğe kalkıyorum ve bulaşık yıkıyorum oda 15dk alıyor tek kişinin bulaşığı
eşim işyerinden yemek getiriyor yemek yapmakla uğraşmıyorum nerdeyse 1 haftadır evide süpürmedim
işte benden böyle
ttovbe tovbezaten öncelikle detaylı konuşacam sevinç ne derse onu yaparım,ikisinin ağrısı birleşince nasıl olur diye korktum iyice...
amin canım....
kız sizin kaynoşlar cömertmş yine benimki asla kimseye parasını vermez...şükredin siz...
ewet nazom ya tek olsun bizim olsun bana böyle dua edenlere tövbe deyin diyorum..RABBİM teker teker sağlıklı ve hayırlısını versin inşaallah..
aman süpürme boşver,ev sonrada temizlenir dinlen sen inşaallah içerde bebek kendine yer yapıyordur....
bende hayirlisi neyse
o olsun diyorum ama nacizane fikrim ikisini olup cikmak kurtulmqk hem saglikli bi gebelij olur miyomsuz esin ne diyir?
Kiz 4 tanecok zor olur ama bi tasla 4 kus :))))
Benim diyet gitmiyir iyi :) adet arifesinde ol uncau vucudum cok dirençli olmuyor zor oluyor bikac gun boyle gececek((
topik basi karisimi ? O kim :)))))
Oyle biri mi var? :)))
$aka bi Yana bence basak karisi depresyona girmis olabilir
aferin sana 😀👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍💕💞💞💞💞💞💞💜💛💛💚
ttovbe tovbe
sanki beddua ettik 😭😭😭😭😭😭😭😭siz bu dedigimin onemini ileride anlarsiniz buarada aminnnnn insallah. SenIn dualarina
bende hayirlisi neyse
o olsun diyorum ama nacizane fikrim ikisini olup cikmak kurtulmqk hem saglikli bi gebelij olur miyomsuz esin ne diyir?
Kiz 4 tanecok zor olur ama bi tasla 4 kus :))))
Benim diyet gitmiyir iyi :) adet arifesinde ol uncau vucudum cok dirençli olmuyor zor oluyor bikac gun boyle gececek((
topik basi karisimi ? O kim :)))))
Oyle biri mi var? :)))
$aka bi Yana bence basak karisi depresyona girmis olabilir
aferin sana 😀👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍💕💞💞💞💞💞💞💜💛💛💚
ttovbe tovbe
sanki beddua ettik 😭😭😭😭😭😭😭😭siz bu dedigimin onemini ileride anlarsiniz buarada aminnnnn insallah. SenIn dualarina
eşimde benimle aynı fikirde,ama bakalım doktor ne dicek önemli olan o...
diren umudum azmedersen verebilirsin kiloları,
kız beddua demedik aşkıolsun bebişim,sadece birer,birer olsun dedikkk
kendini 4 bebeyle düşünsene abowwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwww
zaten öncelikle detaylı konuşacam sevinç ne derse onu yaparım,ikisinin ağrısı birleşince nasıl olur diye korktum iyice...
amin canım....
kız sizin kaynoşlar cömertmş yine benimki asla kimseye parasını vermez...şükredin siz...
ewet nazom ya tek olsun bizim olsun bana böyle dua edenlere tövbe deyin diyorum..RABBİM teker teker sağlıklı ve hayırlısını versin inşaallah..
aman süpürme boşver,ev sonrada temizlenir dinlen sen inşaallah içerde bebek kendine yer yapıyordur....
Offffff hangi gidalar gaz yapiyor bir yazin hele yaaaaa pof
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?