kızlar bugün dr a gittik , kesemizi gördük çok şükür... pazartesi iğeye başlıyorumm:18::18:
sağol canım....ayyy nazooo yarın büyük günnnn çok heyecanlandım walla inşaallah hayırlı haberi alırsın canımmmmmmcanım inşallah bugünleri unutacaksın şimdiden çok geçmiş olsun ALLAH şifanı versin
amiiiiinnnnnnnnn
amiiiiinnn amiiiiinnnn
başın sağolsun canım şimdi kim kalacak yanında birisi gelecekmi:26:
walla çok haklısın kaynanalar hep hizmet bekliyor,ama analarımız elllerinden gelse yerimizden kaldırmazlar...Saol cnnm bacim taa hakkaride gelemezki iki çocuğu var okula gidiyorlar kaynos gelse ben ona hizmet ederim
Çokyasliydi cnm ve hastaydi da ooğlanevde simdilik ttekin
Anneme dedim olmazsa bir hafta sonra geri gelin dur bakaljm nolacak
Valla bilmiyom kaynos gelecek oluyor gelmese bana daha iyi amao yatar ben hizmet ederim
sağolll paşammmm ALLAH razı olsunnn canımmm,herşeyin hayırlısı...canım oglumun gene gribi nüksetti onunla ugraşıyorum inan yazmasamda okuyorum sizleri
canım hayırlı haberler bekliyourm işşallah canım sende anne olucaksın inan elimden brişey gelse nasıl yaparım bir bilsen umuudnu yitirmecanım allah yardımcın olsun sen dogum ettim sag sgalim diye söyle ogün bayram ilan edicem arda beye mail at canım cevap veriri benim ismini ver rica et senle ilgilenir
başın sagolsun canım benim rabbim kalanlara ömür versin işşallah
canım yemeklik soganı ortadan kesiyorsun kabuklarıyla çay tabagına koy yatınca sagın asoluna inan kesiyor benimk ihalen öksürüyor amam eskisi gibi degil
iyiki sende varsin canimmm bende seni seviyorum cok hemide �����������������������������������������
ayni benim kaynos ������
Temembcanim insallah ihtiyac olmaz..
inşaalllah canım...boşvermek için çok erkenn vazgeçmek yok bu güzelliği sende yaşayacaksın inşallah...
kızlar bugün dr a gittik , kesemizi gördük çok şükür... pazartesi iğeye başlıyorumm:18::18:
kız cevapları yazıp çıktım hemenBeYdaglim
napiyon burda pazar pazar yalniz dolasiyon
gel cay ic
eeee pazardı dün şekerimana kimse bisey yazmammis butun gun 😩😛
Geçmişe bakjamadim Gunaydin hatunlar
Nazi hayirli haberlerini bekliyoruz cnm
Moralim çok bozuk amcam vefat etti annemler apar topar gittiler beni goturmediler ne hissedecegimi ne dusunecegimi sasirmis durumdayim
ALLAH izin verirse çarşamba günü ameliyat olacam:18::18::18:
geçmiş olsun canım inşallah ameliyatını sorunsuz bir şekilde atlatır meleğine kavuşursun
kimsecikler yok👀
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?