az önce yazacaktım sana unuttum,bence mutlaka git benim eltim ilk çocuktan sonra bir kez daha çocuk istiyordu ama hamile kalamıyordu aylar sonra kayınvalidem göbeğini çekti aynı ay hamile kaldı ama onun göbeği kaymıştı..Saol cnmm daha iyiyim cuma günü alçım çıktı tamponlar ve dikişlerim alındı çok şükür onlardanda kurtuldum
Bende hala misafir ağırlıyorum geçmiş olsuna gelenler saolsunlar daha hatta bilmeyen çok kişi var bide onlar olsa ooo yanmıştım yoruluyorum çünkü napiimm
Sende dinlenmeye çalış biras cnm miracımı öp benim için göremedim daha ama
İnşallah aşısınıda ateşsiz atlatırsın kolaylıkla öptümm sizii
Bu arada eşim arkdşıyla sohbet ederken demişki bizim 5 sene çocuk olmadı bi teyze war göbeğini çekmiş karısının göbek düşmesi gebeliğe engelmiş çektirdikten sonra 3 çocuğu olmuş arkadşının eşinede yptırmışlr onunda hemen olmuş eşim dioki sanada denesekmi allah belki kısmet eder napimm sizce bi bilginiz varmı bu konuda iyileşince gidiyimmi kadına 😕
hoş geldin topragım benim evi görsen şaşar kalırsın bahar temizligini bekliyourm bakalım dip köşe ozaman giricem işşallah
gazman desene bebek biyogana diye ilaç var 40 tl biraz pahalı ama gaz ilacı inan işe yarıyor dende gör bride yemekelrine kimyon koy tabagına iyi geliyore
yazımı 4 kere okuudm amma eksik olan brişey var tahmin et ney
beni unutmussun be
sağol canımmmCnm çok geçmiş oldun duzelirsin insallah hayatin
Kiz aldim o damladan sanki ise yariyor gibi kullaniyorux bakalim perşembeden beri insallah faydali olur 37 TL aldim ben 5 ml küçücük sise olsun oğlum iyi olsunda
Asi olup geldik ateş çok yok ama huzursuzuz
az önce yazacaktım sana unuttum,bence mutlaka git benim eltim ilk çocuktan sonra bir kez daha çocuk istiyordu ama hamile kalamıyordu aylar sonra kayınvalidem göbeğini çekti aynı ay hamile kaldı ama onun göbeği kaymıştı..
kadın önce bakar sana şayet kayma falan varsa çeker zaten,inşaallah sebep olur..sizin bilindik başka probleminiz varmıydı biricikim...
ayyyyy ben böyle bir hatayı nasıl yapmışım,paşam canım benimm ağrıma sızıma ver dalmışım,yoksa sen unutulacak kadınmısın
unuttuklarım olmuşsa özür dilerim...
az önce yazacaktım sana unuttum,bence mutlaka git benim eltim ilk çocuktan sonra bir kez daha çocuk istiyordu ama hamile kalamıyordu aylar sonra kayınvalidem göbeğini çekti aynı ay hamile kaldı ama onun göbeği kaymıştı..
kadın önce bakar sana şayet kayma falan varsa çeker zaten,inşaallah sebep olur..sizin bilindik başka probleminiz varmıydı biricikim...
ayyyyy ben böyle bir hatayı nasıl yapmışım,paşam canım benimm ağrıma sızıma ver dalmışım,yoksa sen unutulacak kadınmısın
unuttuklarım olmuşsa özür dilerim...
Biricik cnm faydali olabilir benimde gobegimi eşimin babaannesi çekmişti ama sizde tam tahlil yapuldimi esinede bakildimi problem net olarak bellimiki cnm
bak sennnnnn ben nasıl unuttum bunu sen bana yenimi gçmiş olsun diyorsun heeeeeebirdaha oolmasın bu arada geçmiş olsun gelde öpem seni nanaktan
bayağı azaldı ağrılarım canım sağolasın ewet sen aradığında kötüydüm...senide çok merak ediyordum,sewindim herşeyin yolunda olmasına,olişmi geliyor acaba...iğnelerini yine aynı dozdamı kullanıyorsun....Başakcım sağol Cnm , birîcikîn sen ne ameliyatı oldun bilmiyordum geçmiş olsun . Beydağı nasılsın canım ağrıların azaldımı ? Sesîni öyle duydum çok üzüldüm inşallah değecek hepsine .. Ben izindwyim midem çok bulanıyo çok çıkarıyorum bu bebiş soldutdu beni kilo verdim .. Ama çok şükür onun dışında sıkıntı yok .. Telden yazamıyorum görüşürüz kızlar seviyorum hepinizi
Kızlar bizde hiçbir sorun çıkmadı çok şükür sebepsiz yani
Eşimde bnde tüm tahlillerden geçtik rahim filmi bile çektirdim temiz
Bnde arada duyuyordun yaşlı teyzelerden ama bilemedim
Acaba nasıl bi işlem yapılıyo acırmı ki
Gerçi drların yaptıkları şeylerde pek acısız sayılmaz bebiş için çekicez nasip
Kac gündür yazamadım Inşallah hepiniz iyisindir
..... bi düğün telasi vardi ve ciddi rejimdeydim 2 kilo verdim
. buarada alis devamli kusuyirdu yemek yemek istemiyor du dogru duzgun kilo almamis bu ay yavrum. Sanirim kustugu icin. Simdi kusmuyir ama kendi kendjnjn midesini bulanidiriyor yerken hani insanjn midesi eksir yaa eksitiyor suratini yemegi gorunce.
Daha disi cikmadi acaba ondanmi diyom. 10 aylik olacak Allah im nasip ederse ama hala dis yok bu kadar gec cikarmi...
bak sennnnnn ben nasıl unuttum bunu sen bana yenimi gçmiş olsun diyorsun heeeeeeneyse sağolasın....
bayağı azaldı ağrılarım canım sağolasın ewet sen aradığında kötüydüm...senide çok merak ediyordum,sewindim herşeyin yolunda olmasına,olişmi geliyor acaba...iğnelerini yine aynı dozdamı kullanıyorsun....
biricik bence hiç gecikmaden bu yöntemi dene birşey kaybetmezsin,biraz canın yansada dayanırsın nelere dayanmıyoruzki,,inşaallah sebep olurr..
bak sennnnnn ben nasıl unuttum bunu sen bana yenimi gçmiş olsun diyorsun heeeeeeneyse sağolasın....
bayağı azaldı ağrılarım canım sağolasın ewet sen aradığında kötüydüm...senide çok merak ediyordum,sewindim herşeyin yolunda olmasına,olişmi geliyor acaba...iğnelerini yine aynı dozdamı kullanıyorsun....
biricik bence hiç gecikmaden bu yöntemi dene birşey kaybetmezsin,biraz canın yansada dayanırsın nelere dayanmıyoruzki,,inşaallah sebep olurr..
Memlekete geldim 23 nisan tatilini değerlendirmek için
küçük adamım hasta teyzesi inan okuudmda burda fırsat bulamadım sana yazıyım
Canım şuan 0.6 dan 1 tane yapıyorum her ay test yapılacak ona göre gerekirse artacak günde 2 iğne çok yıpratıyor beni inşallah artmaz
iyi tatiller canim.
Mirac bey'inde 23 nisani kutlu olsun 😀😀�😀
Çok saol canm alisinde 23 nisanini kutluyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?