Amin cnm kimse yasamasinsevinç ve paşam hikayeleriniz ne kadar duygu yüklü ikisinide okurken çok ağladım. İnş. bir daha kötü gün görmezsiniz
sevinç canım sen düşüklerinde aspirni kullanıyormuydun. bide sezeryanda varis çorabı girdiyorlarmı herkese
Umudum nerdesin bea
Cok gecmis olsun BricikimSlm kızlarr nasılsınızz
Beydağlım çokk geçmiş olsunn
Nazocm sanada geçmiş olsun
İnşallah rabbim yüzlerimizi güldürür
Bende ameliyat oldum bugün hastndyim şuan
Öpüyorum hepinizii
Oo yogunmussun cnm miraç gündüz iyiydi aksam arkadaşa giittik orda sürekli memede kalmak istedi mizmizlandi ewe geldik saat 11 de 12:30 a kadar agladi zor sakinlestirdimSelam canim..bugun benim kocis gececiydi o yuzden sbah kahvalti oglen Alışveriş aksam yemegi hazirla kocis ise gitte
Bende cocugu bAnyo yaptirdim. Uyuttum. Simdi medceziri izliyommmmmm :)))
Mirac nasildi bugun?
Slm kızlarr nasılsınızz
Beydağlım çokk geçmiş olsunn
Nazocm sanada geçmiş olsun
İnşallah rabbim yüzlerimizi güldürür
Bende ameliyat oldum bugün hastndyim şuan
Öpüyorum hepinizii
tek tek alıntı yapamadım hoşgörün hepinize çok teşekkür ederim...
ağrım var ama ilk günlere göre daha az,birde çok morluklarım var vajinam ciğer rengine döndü resmen...
5 tane miyomum olmuş doktor başarıyla laporoskopiyle hepsini aldı inşaallah bir daha tekrar etmez,histeskoropiylede rahmi doğal şekline getirmiş,
yani 2 ameliyat oldum...ameliyatım 2 saat sürmüş..miyomlar hiç ihmal edilmemeli..perşembe günü kontrolüm var 2 ay sonrada rahim filmi tekrarlanacak normal haline dönmüşmü diye..benden şimdilik bu kadar...
sevinç cnm tşk ederimm
ben arada çok ağrım oluyorr ilaçlarla duruyorum
dualarınızı bekliyorum
tüm hastalar inşallah tez zamanda iyileşirr
Cnm çok geçmiş olsun Rabbim bir daha yasatmasin sebebin olur insallah kolaymi zor bir ameliyat gecirdin tabiki agrilarin olur allah yardimcin olsun cnm haber verdiğin içinde çok saol merak ettim cnmtek tek alıntı yapamadım hoşgörün hepinize çok teşekkür ederim...
ağrım var ama ilk günlere göre daha az,birde çok morluklarım var vajinam ciğer rengine döndü resmen...
5 tane miyomum olmuş doktor başarıyla laporoskopiyle hepsini aldı inşaallah bir daha tekrar etmez,histeskoropiylede rahmi doğal şekline getirmiş,
yani 2 ameliyat oldum...ameliyatım 2 saat sürmüş..miyomlar hiç ihmal edilmemeli..perşembe günü kontrolüm var 2 ay sonrada rahim filmi tekrarlanacak normal haline dönmüşmü diye..benden şimdilik bu kadar...
Cnm çok geçmiş olsun Rabbim şifaversin dualarim ssizinle Allahim tüm hastalara şifa versin cnmsevinç cnm tşk ederimm
ben arada çok ağrım oluyorr ilaçlarla duruyorum
dualarınızı bekliyorum
tüm hastalar inşallah tez zamanda iyileşirr
Hayirlisiyla kirkimiz bir cikaydi
Bu uykusuzlugimuz ya düzelir yada daha beter olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?