Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

arkadaşlar merhaba benim bir arkadaşım 1 yıldır hamile kalamıyor izmirde iyi bir doktor arıyoruz herhangi bir sorunu yokmuş tahliler norma çıkmış ilgili bir doktor ismi verebiilirmziniz

kac kilosunki 0.6 veriyor dumancimm?
Zorda olsa gecen sefer takip ettigin yolu takip et tekrar derimm 💜

canım 59 kg yum ama benim diğer bebeğimde dr kiloya göre gidicez demişti, fakat değerlerim çok kötü çıkınca 2*0.6 kullanmıştım.. şimdi 1 le başladık her ay kan vericem ona göre gerekirse artacak...

:103::103::103::103::103::103::103::103::103::103: kalpli gözlüklerlen bakak belkim pespembe hayallerimiz gelide bizi buluu o zamann

he he heytttt topik sakinleri pek sakinler ayolll bakim ayyy çıt çıkmıyyy sinyallll sinyallll

ben nerlerdeydim anlatim ay bilmiyom kii tembellik ettim yazmadım nicedir ev iş çor çocuk yazda geldi ya şimdi bölem bi bahara alışma evreleri ölem işte bahane üstüne bahane yani anlıcanızzz neysem gelin bi öpem özlemişim hepicinizi

umudummm dumannımmm beydaglımmm sevincimm begümm nazemirr yeterr adını yazmadığım tüm topikcanlarımmm yaz geliyyy bahar temizlikleri yapılıyy bazımız depresyona girip cıkıyyy misal bennn sizler ne edeysunuz daaaa

duman göbükü büyüttün mü bakim?
beydaglım ıyıleştin mi kuzum ağrın sızın var mı?
sevincc miracım askere ne zaman gidiyy
başakk karısı nirdeee bilen var mı ?

neyse bi iki döneyim meydan boşkenn hopidik hopidikkk
kaçtım ben

amin canım inş şuan daha çok yeni senin kan değerin kaç çıkmıştı canım aspirin cleaxan ve folbiol kullanıyorum sende folik asit olarak folbiol mi kullanıyordun

Cnm ilk öğrendiğimde 148 cikmisti evet folbiol kullandim 3.5 aydan sonra decavit verdi multivitamin

ALLAHIN RAHMETİ KALBİMİZDEN BEREKETİ EVİMİZDEN HİÇ EKSİK OLMASIN YÜCE ALLAHIM RAHMET KAPILARI BİZLERE HER DAİM AÇIK EVİMİZE KALBİMİZE NUR DOLSUNN YÜREĞİMİZDEN GEÇEN HER ŞEY BİZLERİ BULSUN hayırlı cumalar AMİN

Evet kimsecikler yok geçen destan yazdım bir Allah in kulu da cevap yazma di ayolll bende okuyup kaçıyorum napıyım yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…