Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

kız derin kalkacam şimdi yazsana cinsiyeti ,böğün misafirim vardı yoruldum...

kız değilmi he kız:KK46:

ALLAH ım mesajı nerden yazacaam diye evirdim çevirdim anca buldum ne kaa değişmiş kk ama kimler cevrim içi görünmüyor:(

bende kimse gelmiyor diye bakmıyordum bile kk ya
ama bayağı hareketlenmiş burası başak mesaj attı ama 1 haftadır misafirlerim vardı gelemedim
anca şimdi fırsat bulup gelebildim geçmişi sonra okurum şimdi eşim evde yarın inşallah görüşürüz

ayyyyy çok sewindim gözünaydın derincim,kız cinsiyetini niye yazmadın çatlatmakmı istiyon bizi yaz hadi çok merak ettim:mad:

ah be umudum ben hayaller bile kurmak istemiyorum,korkularımı bile söyleyip sonra pişman oluyorum çünkü her seferinde ümitlerle başlayıp 7 kez hüsran yaşadım ..belkide ondan bu kadar uzaklaştım çocuk fikrinden,ben öyle normal hamileler gibi bir süreç yaşamıyorumki her daim aklımda,korkular her doktora gittiğimde aynı şeyleri duyacam diye ödüm kopuyor ömrümden ömür gidiyor...
kendime bir sürü sebep bulmam o yüzdendir belki,gerçi sebeplerin hepside gerçek yaaa... ay neyse boşver,bazen hiç bir şey düşünmek istemiyorum ama olmuyor işte....
inşaallah bizim çicuk olursa farklı olur ne diyeyim...ya benim eltilerimden 2 tanesi ki ikisininde 2 şer oğlu var ve yaramazlar,ama o işe her daim zaman buluyorlarmış ve üstelik yapmaktan şikayetçiler,birbirlerine öyle yakınıyorlardı...yani onlarda erotizm bollllllll,bollllllll...

bayağı korkutuyosunuz hemde ama çevremde de görüyorum..bizim bir komşu her gün çocuğuna yemek yedirirken sinir krizi geçiriyor bütün evler onların sesini dinliyor ve çicuk geceleri alabildiğine bağırarak ağlıyor..buda beni inanılmaz düşüncelere sevk ediyor:KK17:

:KK17::KK17::KK17::KK17::KK51:

maalesef bittiiiiiiii..
sende hep bağdamısın:110:

:KK51::KK51::KK51::KK51::KK51::KK51:

:KK51::KK51::KK51::KK51::KK51::KK51::KK51::KK51:

hiç bişeyciklerrr olmazzzz...

ben şişkoooo delimmmmmmmm:D

bende çok rahata alıştım bendeeeeeeeeeeeee:KK51::KK51::KK51:

kız derin kalkacam şimdi yazsana cinsiyeti ,böğün misafirim vardı yoruldum...

kız değilmi he kız:KK46:
Yok kız çatlatmak değil öyle şeyler bilmem ben. Sadece kimse yoktu karşımda kendi kendime yazmak istemedim. Eve geldik doktordan hemen sonrA. eşim çok açtı. Alış de acikmisti. Açlıktan başım ağrıyı deyince Yemek işini aradan çıkarım o zamana kadar kızlar gelir dedim. Oysa sen gelmissin hatta gitmişsin. :KK70:
Neyse çok uzattım gene heee :KK70:
Cinsiyet sizlerinde ya da başak ve sevincimmiydi kimdi kız demişti birileri:KK70:EVET Kız!!!!!:KK70:Rabbim hayırlı evlat etsin inşallah. Darisi sana ve tum isteyenlere.
Gerçi eşim erkek istiyordu.. :KK64:
Sağlıklı olsunda Allahım dan tek istediğim o.

ayyyyy çok sewindim gözünaydın derincim,kız cinsiyetini niye yazmadın çatlatmakmı istiyon bizi yaz hadi çok merak ettim:mad:

ah be umudum ben hayaller bile kurmak istemiyorum,korkularımı bile söyleyip sonra pişman oluyorum çünkü her seferinde ümitlerle başlayıp 7 kez hüsran yaşadım ..belkide ondan bu kadar uzaklaştım çocuk fikrinden,ben öyle normal hamileler gibi bir süreç yaşamıyorumki her daim aklımda,korkular her doktora gittiğimde aynı şeyleri duyacam diye ödüm kopuyor ömrümden ömür gidiyor...
kendime bir sürü sebep bulmam o yüzdendir belki,gerçi sebeplerin hepside gerçek yaaa... ay neyse boşver,bazen hiç bir şey düşünmek istemiyorum ama olmuyor işte....
inşaallah bizim çicuk olursa farklı olur ne diyeyim...ya benim eltilerimden 2 tanesi ki ikisininde 2 şer oğlu var ve yaramazlar,ama o işe her daim zaman buluyorlarmış ve üstelik yapmaktan şikayetçiler,birbirlerine öyle yakınıyorlardı...yani onlarda erotizm bollllllll,bollllllll...

bayağı korkutuyosunuz hemde ama çevremde de görüyorum..bizim bir komşu her gün çocuğuna yemek yedirirken sinir krizi geçiriyor bütün evler onların sesini dinliyor ve çicuk geceleri alabildiğine bağırarak ağlıyor..buda beni inanılmaz düşüncelere sevk ediyor:KK17:

:KK17::KK17::KK17::KK17::KK51:

maalesef bittiiiiiiii..
sende hep bağdamısın:110:

:KK51::KK51::KK51::KK51::KK51::KK51:

:KK51::KK51::KK51::KK51::KK51::KK51::KK51::KK51:

hiç bişeyciklerrr olmazzzz...

ben şişkoooo delimmmmmmmm:D

bende çok rahata alıştım bendeeeeeeeeeeeee:KK51::KK51::KK51:
Anaaaaa kız dogrumu bu? :KK57: Yapmakdan şikayet eden eltilerinmi:KK57:
Nasil basariyorlarmis? :KK70:
Tio alsaydin yaaa bizim gibi erotizm ve romantizm mağdurları icin:KK22:
Bu isinde vardır bir sırrı elbet:KK23:

ALLAH ım mesajı nerden yazacaam diye evirdim çevirdim anca buldum ne kaa değişmiş kk ama kimler cevrim içi görünmüyor:KK43:

ama bayağı hareketlenmiş burası başak mesaj attı ama 1 haftadır misafirlerim vardı gelemedim
anca şimdi fırsat bulup gelebildim geçmişi sonra okurum şimdi eşim evde yarın inşallah görüşürüz
Allaha Şükür toparlandik eski Günlerimize dönüyoSSS
Eskisi gibi biraraya geldik:KK74::KK65:
Sende takıl bize hayatını yaşa:KK28:

:KK70:
Cook guldum kizzz foli asit cocugu mu haa haa haaa :))))))
kız zamane çocuklarıdeniyor hep
folik asitmi böyle yapıyomuş bu bebeleri acep?

Heee herşey var :110:
1.60 boyunla Nasil manken oldun sastim valla
:KK11::KK11:
nolmuş 160kısamı ayol.
.öt göbek yerinde olunca manken olmak için yetiyor hahayt
sexyyim ve çok tatlıyım çatla patla

Benim oğlan inşaat makinalariyla oynamayi çok severdi kucukkene :110:

Bu arada miraç çok huysuz bugün yine
Bir yere gidip gelelim kuduruyor :mad::mad: gittigim yerdede durmuyor biz bunu yaptik ama olmamis bu ya:KK35:

Kızlar
Az önce özel doktora gittim ultrasona girmek istedim. Icim sıkıldı korkular da varya malum. Allah a şükür bebek iyiymiş.
Bebeğin cinsiyetini de söyledi doktor . :KK53:
maşallah maşallah peki sen neden bize söylemeden gidiyosun adrenalinmi yaptırouosun
hem şişko hem ayıpşarsın ayol
zabakleyin yazarsın anca he mi
ama bence kız
yok yok sakladığına göre erkek
kız olaydı hemen söylerdin

len aakedeş göremeyom kimse vamı,yokmu....
vay ben böyle işin içineeee çömşüreyimmm:KK59:
:KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:ayy süper ya
lugatımıza eklediğin enfes kelimelerden ötürü tkb seni tebrik etti
bu gece mutlu uyu
:KK70:sabakada umutla ve sevinçle uyanabilirsin

ALLAH ım mesajı nerden yazacaam diye evirdim çevirdim anca buldum ne kaa değişmiş kk ama kimler cevrim içi görünmüyor:KK43:
aynen nazocum herkes bundan şikayetçi
ama sadece prolar gorebiliyomuş artıkın.
sen yeni halini görmemiştim dimi
en çok bana yaradı ben tlfumdan yazmaya başladım artık
hep burdayım baaak

nazo yaa senin de misafirin hiç bitmiyor maşallah

ay msj düzenleme suresi artıkın 10 dk imiş.

derin sana yazdğım msjı düzenlicektim yapamadım.

bwbeğin kız olduğunu yazdığını sonradan gördüm.
baaak ben kız demiştim
oh ne güzel saç bağşıycaksın

Sevinçimmm
Kız bu Miraç aynı Alis.
Bizimkide burnuMDAn getirirdi bi yere gittiğimizde. Korka korka gidiyorum bi misafirlige.
Eve de biri gelince Zir Zir aglardi...
Şimdi değiştimi çok degil.
Özellikle milletin evinde çok huzursuz oluyi
Aynennnn nolacak boyle bilemiyorum
Kızlar
Az önce özel doktora gittim ultrasona girmek istedim. Icim sıkıldı korkular da varya malum. Allah a şükür bebek iyiymiş.
Bebeğin cinsiyetini de söyledi doktor . :KK53:
Kizzzzzz bu kizzz ben demistimmm
bende mıknatıs ve uğur var
hep benm sayemde heeeeeep
teşekkürler kızlar
:110::110:

5.30 kalktim uykum var:confused::confused::confused:
abowwwwww yazık yaaa bu kadınlaraaa:KK51:
hoşgeldin nazocummmm özlettin kendiniii,ne var ne yok bakemm:KK19:
Yok kız çatlatmak değil öyle şeyler bilmem ben. Sadece kimse yoktu karşımda kendi kendime yazmak istemedim. Eve geldik doktordan hemen sonrA. eşim çok açtı. Alış de acikmisti. Açlıktan başım ağrıyı deyince Yemek işini aradan çıkarım o zamana kadar kızlar gelir dedim. Oysa sen gelmissin hatta gitmişsin. :KK70:
Neyse çok uzattım gene heee :KK70:
Cinsiyet sizlerinde ya da başak ve sevincimmiydi kimdi kız demişti birileri:KK70:EVET Kız!!!!!:KK70:Rabbim hayırlı evlat etsin inşallah. Darisi sana ve tum isteyenlere.
Gerçi eşim erkek istiyordu.. :KK64:
Sağlıklı olsunda Allahım dan tek istediğim o.
ayyy ne güzel bir kız bir erkek ,ama demiştim ben ....sağlıklı olsunda gerçekten önemlisi o...oğlunuz var zaten eşin niye erkek istiyorki....gözünüz aydın tekrar canım...:nazar::nazar:
Anaaaaa kız dogrumu bu? :KK57: Yapmakdan şikayet eden eltilerinmi:KK57:
Nasil basariyorlarmis? :KK70:
Tio alsaydin yaaa bizim gibi erotizm ve romantizm mağdurları icin:KK22:
Bu isinde vardır bir sırrı elbet:KK23:
walla doğruuu onların kocaları böyle sizinkiler gibi sabırlı değiller.....
kız sizzz eyice unuttunuzmu o işi yosammmm:KK70:
:KK70:kız zamane çocuklarıdeniyor hep
folik asitmi böyle yapıyomuş bu bebeleri acep?

nolmuş 160kısamı ayol.
.öt göbek yerinde olunca manken olmak için yetiyor hahayt
sexyyim ve çok tatlıyım çatla patla

maşallah maşallah peki sen neden bize söylemeden gidiyosun adrenalinmi yaptırouosun
hem şişko hem ayıpşarsın ayol
zabakleyin yazarsın anca he mi
ama bence kız
yok yok sakladığına göre erkek
kız olaydı hemen söylerdin

:KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:ayy süper ya
lugatımıza eklediğin enfes kelimelerden ötürü tkb seni tebrik etti
bu gece mutlu uyu
:KK70:sabakada umutla ve sevinçle uyanabilirsin
teşekkürü bir borç bilirim,sağol dost:KK52:

ayrıca bende 1.60 ım:D

kızlar doktor bize korunmayı bırakın dedi ama folik asit vermedi,içimyorum yani acabab alıp içsemmi ki:KK51:

yada içmeyeyim benim çicuk akıllı olsun:KK58:

OUOTE="beydagli, post: 36606795, member: 306680"]kızlar doktor bize korunmayı bırakın dedi ama folik asit vermedi,içimyorum yani acabab alıp içsemmi ki:KK51:

yada içmeyeyim benim çicuk akıllı olsun:KK58:[/QUOTE]

Al ic cnm gerekli aspirin iciyonmu
Ak

Back
X