Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ayyyyy çok sewindim gözünaydın derincim,kız cinsiyetini niye yazmadın çatlatmakmı istiyon bizi yaz hadi çok merak ettim
ah be umudum ben hayaller bile kurmak istemiyorum,korkularımı bile söyleyip sonra pişman oluyorum çünkü her seferinde ümitlerle başlayıp 7 kez hüsran yaşadım ..belkide ondan bu kadar uzaklaştım çocuk fikrinden,ben öyle normal hamileler gibi bir süreç yaşamıyorumki her daim aklımda,korkular her doktora gittiğimde aynı şeyleri duyacam diye ödüm kopuyor ömrümden ömür gidiyor...
kendime bir sürü sebep bulmam o yüzdendir belki,gerçi sebeplerin hepside gerçek yaaa... ay neyse boşver,bazen hiç bir şey düşünmek istemiyorum ama olmuyor işte....
inşaallah bizim çicuk olursa farklı olur ne diyeyim...ya benim eltilerimden 2 tanesi ki ikisininde 2 şer oğlu var ve yaramazlar,ama o işe her daim zaman buluyorlarmış ve üstelik yapmaktan şikayetçiler,birbirlerine öyle yakınıyorlardı...yani onlarda erotizm bollllllll,bollllllll...
bayağı korkutuyosunuz hemde ama çevremde de görüyorum..bizim bir komşu her gün çocuğuna yemek yedirirken sinir krizi geçiriyor bütün evler onların sesini dinliyor ve çicuk geceleri alabildiğine bağırarak ağlıyor..buda beni inanılmaz düşüncelere sevk ediyor
maalesef bittiiiiiiii..
sende hep bağdamısın
hiç bişeyciklerrr olmazzzz...
ben şişkoooo delimmmmmmmm
bende çok rahata alıştım bendeeeeeeeeeeeee![]()
Yok kız çatlatmak değil öyle şeyler bilmem ben. Sadece kimse yoktu karşımda kendi kendime yazmak istemedim. Eve geldik doktordan hemen sonrA. eşim çok açtı. Alış de acikmisti. Açlıktan başım ağrıyı deyince Yemek işini aradan çıkarım o zamana kadar kızlar gelir dedim. Oysa sen gelmissin hatta gitmişsin.kız derin kalkacam şimdi yazsana cinsiyeti ,böğün misafirim vardı yoruldum...
kız değilmi he kız![]()
Anaaaaa kız dogrumu bu?ayyyyy çok sewindim gözünaydın derincim,kız cinsiyetini niye yazmadın çatlatmakmı istiyon bizi yaz hadi çok merak ettim
ah be umudum ben hayaller bile kurmak istemiyorum,korkularımı bile söyleyip sonra pişman oluyorum çünkü her seferinde ümitlerle başlayıp 7 kez hüsran yaşadım ..belkide ondan bu kadar uzaklaştım çocuk fikrinden,ben öyle normal hamileler gibi bir süreç yaşamıyorumki her daim aklımda,korkular her doktora gittiğimde aynı şeyleri duyacam diye ödüm kopuyor ömrümden ömür gidiyor...
kendime bir sürü sebep bulmam o yüzdendir belki,gerçi sebeplerin hepside gerçek yaaa... ay neyse boşver,bazen hiç bir şey düşünmek istemiyorum ama olmuyor işte....
inşaallah bizim çicuk olursa farklı olur ne diyeyim...ya benim eltilerimden 2 tanesi ki ikisininde 2 şer oğlu var ve yaramazlar,ama o işe her daim zaman buluyorlarmış ve üstelik yapmaktan şikayetçiler,birbirlerine öyle yakınıyorlardı...yani onlarda erotizm bollllllll,bollllllll...
bayağı korkutuyosunuz hemde ama çevremde de görüyorum..bizim bir komşu her gün çocuğuna yemek yedirirken sinir krizi geçiriyor bütün evler onların sesini dinliyor ve çicuk geceleri alabildiğine bağırarak ağlıyor..buda beni inanılmaz düşüncelere sevk ediyor
maalesef bittiiiiiiii..
sende hep bağdamısın
hiç bişeyciklerrr olmazzzz...
ben şişkoooo delimmmmmmmm
bende çok rahata alıştım bendeeeeeeeeeeeee![]()
ALLAH ım mesajı nerden yazacaam diye evirdim çevirdim anca buldum ne kaa değişmiş kk ama kimler cevrim içi görünmüyor![]()
Allaha Şükür toparlandik eski Günlerimize dönüyoSSSbende kimse gelmiyor diye bakmıyordum bile kk ya
ama bayağı hareketlenmiş burası başak mesaj attı ama 1 haftadır misafirlerim vardı gelemedim
anca şimdi fırsat bulup gelebildim geçmişi sonra okurum şimdi eşim evde yarın inşallah görüşürüz
kız zamane çocuklarıdeniyor hepCook guldum kizzz foli asit cocugu mu haa haa haaa :))))))
nolmuş 160kısamı ayol.Heee herşey var
1.60 boyunla Nasil manken oldun sastim valla
![]()
Benim oğlan inşaat makinalariyla oynamayi çok severdi kucukkene
Bu arada miraç çok huysuz bugün yine
Bir yere gidip gelelim kuduruyorgittigim yerdede durmuyor biz bunu yaptik ama olmamis bu ya
![]()
maşallah maşallah peki sen neden bize söylemeden gidiyosun adrenalinmi yaptırouosunKızlar
Az önce özel doktora gittim ultrasona girmek istedim. Icim sıkıldı korkular da varya malum. Allah a şükür bebek iyiymiş.
Bebeğin cinsiyetini de söyledi doktor .![]()
len aakedeş göremeyom kimse vamı,yokmu....
vay ben böyle işin içineeee çömşüreyimmm![]()
bende mıknatıs ve uğur varAllaha Şükür toparlandik eski Günlerimize dönüyoSSS
Eskisi gibi biraraya geldik
Sende takıl bize hayatını yaşa![]()
aynen nazocum herkes bundan şikayetçiALLAH ım mesajı nerden yazacaam diye evirdim çevirdim anca buldum ne kaa değişmiş kk ama kimler cevrim içi görünmüyor![]()
nazo yaa senin de misafirin hiç bitmiyor maşallahbende kimse gelmiyor diye bakmıyordum bile kk ya
ama bayağı hareketlenmiş burası başak mesaj attı ama 1 haftadır misafirlerim vardı gelemedim
anca şimdi fırsat bulup gelebildim geçmişi sonra okurum şimdi eşim evde yarın inşallah görüşürüz
Aynennnn nolacak boyle bilemiyorumSevinçimmm
Kız bu Miraç aynı Alis.
Bizimkide burnuMDAn getirirdi bi yere gittiğimizde. Korka korka gidiyorum bi misafirlige.
Eve de biri gelince Zir Zir aglardi...
Şimdi değiştimi çok degil.
Özellikle milletin evinde çok huzursuz oluyi
Kizzzzzz bu kizzz ben demistimmmKızlar
Az önce özel doktora gittim ultrasona girmek istedim. Icim sıkıldı korkular da varya malum. Allah a şükür bebek iyiymiş.
Bebeğin cinsiyetini de söyledi doktor .![]()
bende mıknatıs ve uğur var
hep benm sayemde heeeeeep
teşekkürler kızlar
abowwwwww yazık yaaa bu kadınlaraaa5.30 kalktim uykum var![]()
hoşgeldin nazocummmm özlettin kendiniii,ne var ne yok bakemmbende kimse gelmiyor diye bakmıyordum bile kk ya
ayyy ne güzel bir kız bir erkek ,ama demiştim ben ....sağlıklı olsunda gerçekten önemlisi o...oğlunuz var zaten eşin niye erkek istiyorki....gözünüz aydın tekrar canım...Yok kız çatlatmak değil öyle şeyler bilmem ben. Sadece kimse yoktu karşımda kendi kendime yazmak istemedim. Eve geldik doktordan hemen sonrA. eşim çok açtı. Alış de acikmisti. Açlıktan başım ağrıyı deyince Yemek işini aradan çıkarım o zamana kadar kızlar gelir dedim. Oysa sen gelmissin hatta gitmişsin.
Neyse çok uzattım gene heee
Cinsiyet sizlerinde ya da başak ve sevincimmiydi kimdi kız demişti birileriEVET Kız!!!!!
Rabbim hayırlı evlat etsin inşallah. Darisi sana ve tum isteyenlere.
Gerçi eşim erkek istiyordu..
Sağlıklı olsunda Allahım dan tek istediğim o.
walla doğruuu onların kocaları böyle sizinkiler gibi sabırlı değiller.....Anaaaaa kız dogrumu bu?Yapmakdan şikayet eden eltilerinmi
Nasil basariyorlarmis?
Tio alsaydin yaaa bizim gibi erotizm ve romantizm mağdurları icin
Bu isinde vardır bir sırrı elbet![]()
teşekkürü bir borç bilirim,sağol dostkız zamane çocuklarıdeniyor hep
folik asitmi böyle yapıyomuş bu bebeleri acep?
nolmuş 160kısamı ayol.
.öt göbek yerinde olunca manken olmak için yetiyor hahayt
sexyyim ve çok tatlıyım çatla patla
maşallah maşallah peki sen neden bize söylemeden gidiyosun adrenalinmi yaptırouosun
hem şişko hem ayıpşarsın ayol
zabakleyin yazarsın anca he mi
ama bence kız
yok yok sakladığına göre erkek
kız olaydı hemen söylerdin
ayy süper ya
lugatımıza eklediğin enfes kelimelerden ötürü tkb seni tebrik etti
bu gece mutlu uyu
sabakada umutla ve sevinçle uyanabilirsin