el oğlu canim benim normaldir
Şansın olacak bu dünyada
Canim anlaşılan senin sinirlerin bayagi bozulmuş.
Ama şunu unutma ki börülcene iyi davranıyorsa ailesi yakınında olduğu içindir. Benim börülcelerde kendileri bişeye benzemiyor kocalari çok iyi ve yakışıklı
Borulcelerin dağ gibi ailesi yanında olduğu için görsen adamlar ağzının içine bakıyorlar onların. Çünkü kızlar güçlü gözüküyor aile yanında olunca. Daha börülcelerim pas vermiyor eşlerine. Ne bi güler yüz ne bişey görsen. O adamlarda bunların ağzının içine bakıyor resmen. Normalde de Erkekler de biraz tirsiyor biraz çekiniyor eşlerinin ailesine yakın olununca. Şimdi o adamın ailesine yakın otursalardi o adam öyle olmazdı bundan emin ol.
Benim eeşimde aynı.
Ailesi burda
benim ailem Türkiye'de.
Adam o yüzden bana çok.çektirdi. zamaninda. Son 2-3 yıldır hersey biraz daha farklı çünkü pencelerimi gösterdim

artık yoruldum da zaten tartismakdan.
Çünkü ona laf anlatmanın ne kadar boş olduğunu düşünüyorum.
olsun. Icin rahatlamıstir biraz
canim yaaaa. Bozma moralini. Senin en büyük şansızlihin onlarla dip dibe oturman. Kocan o yüzden sen tam.anlamiyla dinlemiyor. Ben kendi esimden biliyorum onlar burda olmayınca türkiyeye gidince bizim herif o kadar ilgili. O.kadar sevecen. Ama onlatLR burda olunca daha farklıydı şimdi ise eskisi kadar değil düzeliyor yavaş yavaş yavaş ama çok yavaş mesela onun bu duruma gelmesi 10 yılıma mal oldu