Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

Erkenden kalktik kahvalti yaptik foruma bakayim dedim canlarim nasilsiniz ben dun ilk igneden sonra epey rahatladim bugun 2. Ci vurulacak sifa olsun insallah karnimdanda vurdum daha keseyi gorduk ama gobekten popodan delik desik olmus durumdayim igneden tirsan ben suuan igneleri dusunemiyorum bile biran once iyilesip bebegiminde iyi olmasini istiyorum gecen hamileligimde hersey cok iyi baslamisti kotu bitti simdiyse hersey cok hizli ve stresli basladi Rabbim sonunu hayirla getirsin insallah...

Erkenden kalktik kahvalti yaptik foruma bakayim dedim canlarim nasilsiniz ben dun ilk igneden sonra epey rahatladim bugun 2. Ci vurulacak sifa olsun insallah karnimdanda vurdum daha keseyi gorduk ama gobekten popodan delik desik olmus durumdayim igneden tirsan ben suuan igneleri dusunemiyorum bile biran once iyilesip bebegiminde iyi olmasini istiyorum gecen hamileligimde hersey cok iyi baslamisti kotu bitti simdiyse hersey cok hizli ve stresli basladi Rabbim sonunu hayirla getirsin insallah...
daha iyi olmana sevindim canim.
Inşallah hersey güzel.gidecek.

Benim öyle olmadı ama öyle olup doğuran kadınlar var duydum. . Zaten rahim sağlam ve hazır olunca tutar yoksa tutmaz zaten. Artı hemen hamile kalacaksın diye bir garanti yok belki 2 ayını alacak. O yüzden denemek istiyorsan ve hazır hissediyorsan deneyin. Bu arada geçmiş olsun düşuk için. Nedenini söyledimI doktorun
teşekkür ederim sağol.. kendimi hazır hissediyorum evet bir ay bile bana o duyguya alışmama yetmiş meğer unutmak istemiyorum.. düşüğümün belli bi nedeni yok doktor muhtemelen bi özür vardı sağlıklı olsa ne yaparsan yap tutunurdu dedi ve de durması gereken yerden biraz asağıda tutunmuş rahimde bunları söledi

teşekkür ederim sağol.. kendimi hazır hissediyorum evet bir ay bile bana o duyguya alışmama yetmiş meğer unutmak istemiyorum.. düşüğümün belli bi nedeni yok doktor muhtemelen bi özür vardı sağlıklı olsa ne yaparsan yap tutunurdu dedi ve de durması gereken yerden biraz asağıda tutunmuş rahimde bunları söledi
Bende dusukler yasadim nedeni pihtilasmaydi o açıdan sordum

İyi geceler kızlar bugün bagdaydim kislik hazirliga basladim domates konservesiyle çok Yoruldum yarin geçmişe bakarim iyi geceler:KK23::KK23::KK23:

kız deroooşşşş
ayy bugün kaç defa msj yazmak in hamle yaptım
hatta yazdım bile ama yollayamadım
hep bişi çıktı
bıraktım telefonu
vay babaan anan kemüne
anca fırsat buldum yazmaya

Canlarim nasilsiniz benim gunlerdir bogazim aciyordu bugun hafif ates yapti dra gittim antibiyotik igne verdi insallah tez vakit iyilesirim de bebegimde banatutunur Allah ima dua ediyorum bu sefer kucagima almayi nasip etsin insallah okadar uzgunumki ilac kullanmak zorunda kaldigim icin bugun yine bakti keseye ayin 2 sinde gel bebege bakalim dedi nolur ogun goreyim melegimi anne burdayim desin Allah im sana emanetiz kk dan baktim benim haftalarimda bunu kullananlar olmus bebeklerine kavusmuslar insallah bende onlar gibi kavusurum saglicakla
çok geçmiş olsun bafs cum hayatım.
inşallah kucağına alacaksın bebeğini.Rabbim in izniyle...

:110:

Cnm cok gecmis olsun

cok iyi geldi valla saolsun askimm benim

Eciiiikkkkk yaparlar ya bebislere :110:

Offffg ne sinir bozucu biryerimi agriyorki:KK47:
ecük:KK63:
heç duymamışım

Bizide kocis gezmelere götürdü market yaptik tekzene gittik miraç etrafi seyretti finalde uykusu gelmiş emdi uyudu :KK46::nazar:
gezgüçler:110:

kara cahal :110:

diş mi çıkartıyor? Kaç dişi var egenin

hala emiyomu kız bu tosuncuk? Maşallah. Sütün yetiyomu? :nazar:
Tosun yaaa bu Miraç...
Şımarık şey aynı benim oğlan gibi
Tatlı ve şımarık
Yerim onu ben
Tatlı sosis
Bitter cikolatam benim. :KK48:
Tombis no olacak. :nazar::nazar::nazar:
kız sevinç gine totoştan kelime uydurmuş
:KK70:ecikmiş
--------------
kuzum Egenin toplam kaç dişi var sayamadım ama kalan diş sayısı 4 sanırsam
2yaşında çıkartacağı azılar kaldı
-------
kız bembeyaz çocuğa bitter diyosun
hiç göstermesini bu karı çocuğun resmini size
:KK75:kıskançlı çaçaron karı

ayrıca bu çaçaron karı
2. Hakanı emzirmemiş 2aylıkkene kesmiş memeden.
neden?
ikiz kuleleri sarkacakmışta ondan.
ay ne kadar ayıpladııııımmm
ayy
çocuğun alabileceği en mühim gıdayı kesmiş.
garibim yavrucak bari 3.hakan faydalansın

el oğlu canim benim normaldir
Şansın olacak bu dünyada

Canim anlaşılan senin sinirlerin bayagi bozulmuş.
Ama şunu unutma ki börülcene iyi davranıyorsa ailesi yakınında olduğu içindir. Benim börülcelerde kendileri bişeye benzemiyor kocalari çok iyi ve yakışıklı
Borulcelerin dağ gibi ailesi yanında olduğu için görsen adamlar ağzının içine bakıyorlar onların. Çünkü kızlar güçlü gözüküyor aile yanında olunca. Daha börülcelerim pas vermiyor eşlerine. Ne bi güler yüz ne bişey görsen. O adamlarda bunların ağzının içine bakıyor resmen. Normalde de Erkekler de biraz tirsiyor biraz çekiniyor eşlerinin ailesine yakın olununca. Şimdi o adamın ailesine yakın otursalardi o adam öyle olmazdı bundan emin ol.
Benim eeşimde aynı.
Ailesi burda
benim ailem Türkiye'de.
Adam o yüzden bana çok.çektirdi. zamaninda. Son 2-3 yıldır hersey biraz daha farklı çünkü pencelerimi gösterdim :KK62:
artık yoruldum da zaten tartismakdan.
Çünkü ona laf anlatmanın ne kadar boş olduğunu düşünüyorum.

olsun. Icin rahatlamıstir biraz

canim yaaaa. Bozma moralini. Senin en büyük şansızlihin onlarla dip dibe oturman. Kocan o yüzden sen tam.anlamiyla dinlemiyor. Ben kendi esimden biliyorum onlar burda olmayınca türkiyeye gidince bizim herif o kadar ilgili. O.kadar sevecen. Ama onlatLR burda olunca daha farklıydı şimdi ise eskisi kadar değil düzeliyor yavaş yavaş yavaş ama çok yavaş mesela onun bu duruma gelmesi 10 yılıma mal oldu:KK51:
doğduğudur ya ailesinin yanında olmasıylada alakalıdır evet
bunu hiç düşünmemiştim.
ama işte bu bile büyük Bi şans
insanın ailesi ile dipdibe olması.

sende bayağı zorlanmışsın belli
kocan ın ne davranışları vardı bilemem ama iyi sabretmişsin kuzum
ya kocanı sevidiğin için yada boşanmaya cesaretin olmadığı için

Anlaşılan herkes uyuyor
Bi oğlumla ben ayakdayiz.
Bende mutfagi topladım
Aksamdan yıkanan bulasiklari kaldırdım
Oğlumun kahvaltısıni verdim
Kendime de birazdan çay yapıcam.
Birde ufak peynirli bir sandviç.
Herif birazdan ise gideçek
:KK50:
herifte geç gidiyomuş kız.
biz aslında 7bıçukta kalktık ama yazamadımki ayol

aminnn cnm inşallah

Afrodit hoşgeldin topiğimize
Afrodit deyince benm aklıma feci sexy Bi hatun geliyor
sen
gerçekten Afrodit misin
:KK37:ben oyleyimde

Kiz derinnn ne tosunu 6300gr 5 aylik sutum yetiyor şükür. Yavaş yavaş ek gidayada geçtik
Sen basaka bak kari iki yaşındaki egeyi hayla emziriyi:eek::eek:

Oh.ne.güzel. eline sağlık canim
çocukla çok.zor degilmi.nasıl yaptın ya. :KK17:
Cnm orda yardim edenler oldu sagolsunlar eesimde miracla ilgilendi
Bize yardim etti oldu bitti 35 kilo ddomatesten konserve yapyim

Deli kari bbenim kestim çocuk emmediydi . bu arada miracim bembeyaz maasallah
ayrıca bu çaçaron karı
2. Hakanı emzirmemiş 2aylıkkene kesmiş memeden.
neden?
ikiz kuleleri sarkacakmışta ondan.

ay ne kadar ayıpladııııımmm
ayy
çocuğun alabileceği en mühim gıdayı kesmiş.
garibim yavrucak bari 3.hakan faydalansın

Back
X