Kız ben zaten tahmin ettim öyle olduğunuBizdede oyle kimse elimden alamaz
Şu sallanan Salıncak tarzı bişey var kendisi sallanıyor o ise yararmi acaba.. yurutec?Aynen ya kucagina al gez dir diyor hic halim yok kendi kendine oynardi oyun halisinda azda olsa oda yok ofgfff
Aynen yaaa
Hee kudurdun senO zaman o evde senin sözün geçer
bak mesela bizde kumanda bende deil benim sözüm pek Geçmez.
Bi sörf yaparken geçer o da bazen sorfun çeşidine bağli
al işte geçen ben size dedim çok ahlaksız biri oldum çıktım.Inanmiyodunuz
Salincagi var zaten cnm yok gozume bakip agliyor kycak diyeŞu sallanan Salıncak tarzı bişey var
kendisi sallanıyor o ise yararmi acaba..
yurutec?
Hee kudurdun sen
bende yok o kanal canimKiz derin kanal avrupa da esra erolun tayin saatinde program canli veriliyomus su anda yayinda
kucak istiyo demekk simarik tosbikSalincagi var zaten cnm yok gozume bakip agliyor kycak diye
Boldu kiz kimi yuhluyonYuhhhh artık
bende yok o kanal canim
kucak istiyo demekk simarik tosbik
kiz sewinc bu bizim oglan da kendi kendine simardi cocuk.10 kilo cocuk kucakdan inmek istemiyo bazen. Artik karnima agrilar giriyor bazen tasimakdan.
saçma sürtük şeyler boşverBoldu kiz kimi yuhluyon
Walla disdendir dedik dedik bi baktık hopppp cicuk kucakci olduAyyyy alma kucagina yaaaaa
Oyyyyyyy cildiracam yaaaaa basim catliyiiii
Miraç canima okiyiiiii
bunlar memnun olmayan cinsten canimbenimÇok zorluyor bu bir kaç gündür büyüme atagiymis Abboowwwww hic birseyden memnun değil vik vik vik
sen yeni sezona hazırsın belli hep dizilerden programlardan bahsedince ondan oldu zaar..Sevinçim
Rüyamda gördüm kocam bana Mira diyodu benim adımı
hee doğruuu[Başla ="beydagli, post: 36728198, member: 306680"]Dgru
ewet canım 7 günü başlıyorsun...valla bi ara içmiştim öle ama sade akşamları yapabildim çalışıyorum üstünede kesme şeker yiyordum o kadan kötü.. Regl nin 7. günü mü başlanıyordu ?
walla benim hikaye uzun ve üzücü,bende burada biraz kafamı dağıtıyorum dertlerimizi paylaşıyoruz...benim çocuğum yok canım,7 kaybım var...6 kez kürtaj oldum 1 taneside evde düşmüştü..tam vazgeçmiştimki,çünkü yaşım 36 oldu..kocama kıyamadım son bir kez daha deneyelim dedi..bizde bu ay tekrar korunmayı bıraktık bakalım artık hayırlısı...oyyy o gelsin hele sıkıcam her yanını.. Sizlerde var mı bebiş
kız çok ağrım var sabah içmedim kas gevşeticiyi şimdi dayanamadım kazık gibi olmuş boynum ve sırtım yine içtim...Kas gevseticiyi bırakmalsiin zaten
ama ben olsam soğan suyunu yazmazdim bu ayda çünkü kolay hamile kalıyorsun
aynen yola devam
Benimde 3- 4 yıl mücadelem var.önce 3 tane düşük oldu malesef. zor yıllar geçirdim şimdi 1 tane yaramaz var ali 14 aylık. Şimdi digeriyolda inşallah sağlıkla hayırlısıyla gelir. Darısı başınıza. Rabbim kimseyi evlatla sinamasin inş.
Canim insallah ayy bu ara herkes aybi seyi soluyo ben bu mesajlari atliyommu ne du gosluklerimi takiyim[QUOTEgli, post: 36727817, member: 306680"]BAFSS inşaallah yarın güzel haberler alırsın canım,bende ismini büyük yazdım çünkü benimde mesaclarımı görmüyorsun
Lavanta kokulum sogan kuru cok faydali bende yapmistim daha once bi kac sefer coksolemislerdi mutlaka yap diye :)[/QUOTE]306680"]kızlar bu ay soğan suyu içsemmi acaba ,karar veremedim yada bu ayda öylemi kalsın..birde kas gevşetici içiyorum fıtıklar için onuda bıraksammı
hastasıyım 5 kez izledimAşkı Memnuuuuuu
kız senin LİBİDO lar tavan yapmış ben sana söyleyim..nasıl dayanacan bilmiyom artıkBizim herif eve gelince kumanda onun hakimiyetindedir
Haber programlarını açık oturumları izler.
Açık oturum yazdım da gülesim geldi
ne zamandır kullanmiyorum bu terimi lugatimda. Birden garipsedim
aksama ben bi açık oturum yapimde görsün
bizde deeee,yaz hariç bilerek bırakıyorum
Bizde kumanda benim hakimiyetimdedir
O zaman o evde senin sözün geçer
bak mesela bizde kumanda bende deil benim sözüm pek Geçmez.
Bi sörf yaparken geçer o da bazen sorfun çeşidine bağli
al işte geçen ben size dedim çok ahlaksız biri oldum çıktım.Inanmiyodunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?